بهترین و بدترین خصوصیت دانشگاتون؟

ham31

عضو جدید
بهترین و بدترین خصوصت دانشگاتون( با اوردن اسم دانشگاتون)؟مثلا" دانشگاه ما سوسک داره:biggrin:شوخی کردم:biggrin:مثلا" یکی از خصوصیت دانشگاه ما(که پیام نور انزلی هستم)اینه که دانشگامون کوچیکه دانشجوهاش زیاد که مجبوریم کلاسامونو توی مدرسه بشینیم توی این 7ترم تا حالا 4مدرسه راهنمایی و دبستان نشستیم امتحانامونم یجا دیگست.

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از بدترین شروع میکنم
بدتریت خصوصیت دانشگاه ما بی ساحب بودن اونه یعنی هیچی سر جایه خودش نیست
و بهترین خصوصیتش هم اینه که بی ساحب بودن اونه یعنی هر کاری که دلت میخواد انجام بده.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدترینش اینه که هیچ امکانات اموزشی مث ازمایشگاه نداره.بهترینش اینه که اساتید خوبی داره

lady bayat

عضو جدید
بدترینش اینه که مدیر امور مالی چاقه و تو ادم اصلا کشش ایجاد نمی کنه که سرش کلاه بزاره و بهترینش اینه که رییس دانشگاه به من میگه دخترم:D

mobilemasoud

عضو جدید
متاسفانه دانشگاه ما انقدر بزرگه که تا حالا رئیس دانشگاه رو ندیدیم و فکر کنم هیچوقت هم نمی بینیم که به ما بگه پسرم و به شمابگه دخملم
دانشگاه ما دو ملیتی شده کرد و (ترک و فارس) هر کس کرد باشه نونش تو روغنه چون همه اساتید کردن هر کی هم از ملیت دوم باشه باید ک*** پاره شه درس بخونه به دست و پای اساتید نپیچه چون چپش می کنن هیشکی هم نمی تونه چیزی بگه
فقط یه مزیت داره اونم اینه که بزرگترین و معتبرترین دانشگاه منطقه ماست
بزارید نگم کجاست چون خودم اصلا از اونجا خوشم نمی یاد

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بهترین و بدترین خصوصت دانشگاتون( با اوردن اسم دانشگاتون)؟مثلا" دانشگاه ما سوسک داره:biggrin:شوخی کردم:biggrin:مثلا" یکی از خصوصیت دانشگاه ما(که پیام نور انزلی هستم)اینه که دانشگامون کوچیکه دانشجوهاش زیاد که مجبوریم کلاسامونو توی مدرسه بشینیم توی این 7ترم تا حالا 4مدرسه راهنمایی و دبستان نشستیم امتحانامونم یجا دیگست.

بهترین ویژگی دانشگاه ما " واحد اراک" برنامه ریزی به موقع کلاس هاست.
بدترین خصوصیتش هم کارکنان آموزش دانشگاه که یادشون رفته ...... ! و البته ضعف بزرگ پیام نور نداشتن مدیر گروه واسه ی هر رشته اس.

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین خصوصیت دانشگاه ما:
1- خیلی با صفاست
2- مسولاش خیلی خوش رفتارند هر چی سوال داشته باشی جواب می دهند.
3- اینقد خوشگله..
4- شباش خیلی با حاله
5- استادای برنامه نویسی واقعا خوبن.

دیگه چی بگم .....

بدترین اینه که ......

نه دلم نمی یاد بگم.:gol:

mohadesehpaykani

عضو جدید
دانشگاه ما بدترين خصوصيتش اينه كه هي ساعت كلاسارو عوض مي كنن برنامه ي آدمو به هم مي زنن ! :wallbash: بهترينشم هنوز كه من چيزي نديدم ! :surprised: