برعکس منمن خیلی کم تلویزیون میبینم . باورت میشه از پارسال تا الان غیر چند قسمت سریال شبکه ی سه هیچ تلویزیون ندیدم ؟؟؟![]()
از فوتبال که نمیتونم بگذرم ......... طنزم باشه بدم نمیاد
مستندم خیلی دوس دارم
روزی 3 الی 6 ساعتی در خدمتشیم . دی
برعکس منمن خیلی کم تلویزیون میبینم . باورت میشه از پارسال تا الان غیر چند قسمت سریال شبکه ی سه هیچ تلویزیون ندیدم ؟؟؟![]()
برادرش سید مرتضی هستاما از میان گزینه های منتخب شما:
![]()
اگه مجریای ورزشیم میذاشتی عادل حرف اولو میزنه...........![]()
ممنون از حضورتوناحسان علیخانی
شاید از نگاه شما این باشهفرزاد حسنی خیلی چابلوس و ریاکاره نمیدونم از چیش خوشتون میاد ؟
فکر کنم فقط بخاطر اون برنامه جنجالی چن سال پیشش باشه.
تو تحویل سال با اون اجرای افتضاحش حالمو بهم میزد.
کاملا با این جملت موافقم گندشو در آورد ، ولی می بینی که نظرسنجی بین بد و بدتره........!فرزاد حسنی خیلی چابلوس و ریاکاره نمیدونم از چیش خوشتون میاد ؟
فکر کنم فقط بخاطر اون برنامه جنجالی چن سال پیشش باشه.
تو تحویل سال با اون اجرای افتضاحش حالمو بهم میزد.
ببین محممد آقا دوباره اومدی و نسازی... من نظرمو دادم نظر شما رو راجع بهش نخواستم ، خواستم؟!برادرش سید مرتضی هست![]()
در مورد آقا محمد ............. چی بگم هیچی نگم بهتره
منم حق دارم نظر بدم ......... ندارمببین محممد آقا دوباره اومدی و نسازی... من نظرمو دادم نظر شما رو راجع بهش نخواستم ، خواستم؟!
لا اله الا الله.........!![]()
تشکر محسن جاناجرای فرزاد حسنی واقعا خوبه
تسلط و ارامش سوالای مناسب جوابهای هوشمندانه از خصوصیات این بنده خداست
راستی من فرزاد حسنی رو تو انقلاب یه بار دیدم با دمپایی و خیلیم خاکی با همه هم سلام علیک میکرد.
منم حق دارم نظر بدم ......... ندارم
من بهتون یادآوری کردم
اجرای سید مرتضی حسینی رو خیلی دوس دارم
خواهشا کسی بحث غیر هنری نکنه ..........تشکر[/Q
جالبه.................!
تشکر ........... شما که یکبار دیگه هم این اسامی رو نام برده بودینمنم سيد محمد حسيني رو خيلي دوست دارم ايشون خيلي فرد باهوشي بودن و ضريب هوشي فوق العاده اي داشتن.الانم كه افتاده تو كار سياسي و ...
اما در مورد اجراش شايد اجراي ايشون و دو تا برادرشون خيلي شبيه هم باشه اما يه تفاوت بزرگ بين اين سه برادر وجود داره و اونم به نظرم ضريب هوشي و حاضر جوابي سيد محمد هستش هر سه نفر سعي مي كنن اجراي بامزه اي داشته باشن كه خيلي مواقع بي مزه هست اما با مزه گي سيد محمد همواره با نكات ريزي همراه بوده .
هنر كاملا به سياست ربط داره اگه نداشت كه سياست براي هنر تصميم نمي گرفت
اون صحبتي كه از آقاي كيارستمي گفتيد فكر مي كنم مسئله اش جداست چند وقت پيش بهمن قبادي(سازنده فيلم گربه هاي ايراني ...) خطاب به كيا رستمي با حالت اعتراض گفته بود كه شما كه تاثير گذارترين كارگردان ايراني در هنر دنيا هستيد چرا فيلم سياسي نمي سازيد كه ايشون هم پاسخشون رو اينطور دادن ...
وگرنه هيچ چيزي از سياست جدا نيست چون تو همه موارد سياست تصميم گيرنده است.
اما در مورد فرزاد حسني و برنامه تحويل سال به اون دوست عزيزمون بگم كه فرزاد حسني همه مهمان هاي اون برنامه رو خودش دعوت كرده بود،پس به همه شون علاقه داشت و ارادت خاصي به هنر و حرفه شون داشت و واسه همين اينقدر ازشون تعريف مي كرد پس نميشه اسمش رو خود شيريني گذاشت
عين اين مي مونه من بشم مجري يه برنامه و مسئول دعوت هنرمندان به برنامه ام
خب من ميرم بازيگر،كارگردان،فيلمساز،خواننده و ... مورد علاقه خودمو دعوت مي كنم مطمئنا وقتي مثلا از شهاب حسيني خوشم مياد از اول تا آخر برنامه بهش احترام ميذارم و ازش تعريف مي كنم ديگه اسم اينو نميذارن خودشيريني تو برنامه نوروز هم دقيقا همين بود همه مهمان ها شخصيت هاي مورد علاقه فرزاد بودن براي همين شما حس كردي داره خود شيريني مي كنه
قبلا فرزاد در برنامه هاي مختلف حاضر جوابي و تيز بيني خودش رو بارها ثابت كرده اگه يادتون باشه بعد از همون برنامه معروف چند سال پيش مدتي از تلويزيون دور بود مي گفتن ايشون مريضه و نمي تونه برنامه اجرا كنه در حاليكه همون موقع در جام جم در حال اجرا برنامه بود اثري هم از مريضي نبود پس نمي توني به چنين فردي كه از گفتن هيچ حرفي حتي جلوي تلويزيون ترس نداره بگي خود شيرين
احسان عليخاني،فرزاد حسني و رضا رشيدپور(كه ازش خوشم نمياد)،داريوش كاردان و در گذشته هم همون سيد محمد حسيني از مجرياني هستن كه كمي از مغزشون در بداهه گويي و حاضر جوابي استفاده مي كنن
اما خب اينجا خيلي به كساني كه از مغزشون استفاده ميكنن اونم جلو برنامه زنده ميدون نميدن
اولا که عزیز من بحث سید محمد سیاسی نبود ......... دلم نمیخواد بازش کنم ........اگه خواستین خصوصی میگمبله که حق داری ولی شما تنها اینو نگفتین!
اگه قراره شما بر اساس فعالیت سیاسی سید محمد رو معاف کنید از نظر سنجی و راجع بهش هیچی نگیم که نمیشه نظر سنجی.............میشه انتخاب بین گلچینای شما..........
بعدشم این نظر من بود اگرچه همواره مخالف شما.....!
قراره شما اجرا رو ببینی (نه موقعیتش تو این مملکت) زمانی که سید محمد تو تلویزیون فعالیت داشتن رو دستشون مجری نبود اینجور که من یادمه...
بازم تاکید میکنمخواهشا کسی بحث غیر هنری نکنه ..........تشکر[/Q
جالبه.................!
عنوان تاپیک بهترینهاست
نه محبوبترین ها
بنابراین تنها بحث هنر اجرا مهم است
توجه کنید که طبق قوانین باشگاه بحث سیاسی ممنوع است ............... اینجا هم تالار هنر هست
و وقتی مسائل سیاسی هیچ ربطی به عنوان تاپیک بنده نداره ............. به عنوان استارتر خواهش میکنم
بحث رو به بیراهه نبرید
با تشکر از صبر و احترام شما![]()
بازم تاکید میکنم
عنوان تاپیک بهترینهاست
نه محبوبترین ها
توجه کنید که طبق قوانین باشگاه بحث سیاسی ممنوع است ............... اینجا هم تالار هنر هست
و وقتی مسائل سیاسی هیچ ربطی به عنوان تاپیک بنده نداره ............. به عنوان استارتر خواهش میکنم
بحث رو به بیراهه نبرید
برخلاف عنوان تاپیک فکر میکنم محبوب ترین داره میاد بالا محمد . هر چند فرزاد حسنی اجرای خوبی داره ولی بقیه ی مجری ها هم کارشون خوبه![]()
تشکر ........... شما که یکبار دیگه هم این اسامی رو نام برده بودین
بلی در قبال کیارستمی میدونستم ..................
بحث اینا نیست ............... حرف من طبق قوانین باشگاه بود ............ اگه این رنگ و بو بگیره نمیشه جمعش کرد
و البته اینکه طبق موازین سیاسی به کسی رای داده نشه ............... بازم تاکید میکنم اینجا بحث محبوبترینها نیست
بحث بهترین هاست .......... بهترینها از دیدگاه هنر ............. بحث اجراست
وگرنه برای من محبوب ترین احسان علیخانیست ............. دلیلم دارم در قبال کنسرتی که در فلان شهری برگزار شده بود
ولی در اجرا هیچ کس برتر از فرزاد حسنی ندیدم .......... ایشون مهمترین بحث اینه که در ایران هستن
اولا که عزیز من بحث سید محمد سیاسی نبود ......... دلم نمیخواد بازش کنم ........اگه خواستین خصوصی میگم
الآن سید محمد ایران نیست ................. و داره در کشوری دیگر مسابقه اجرا میکنه
افرادی که در ایران نیستن ......... تو نظرسنجیهای بنده جایی ندارن
حالا به هر نیتی
بازم تاکید میکنم
عنوان تاپیک بهترینهاست
نه محبوبترین ها
بحث رو به بیراهه نبرید
اول خوبه متوجه ی منظورم بشین بعد فونتتون درشت کنین!!! چقدرم ترســــــــــــــــــــــــــــووو
من گفتم جالبه.............! از این نظر که شما خودتون به دلایلی کاملا( غیر هنری ) یک سری از بهترین و محبوب ترین ها رو
معاف کردین ، حاضرم شرط ببندم که اگه فرزاد و که بیشترین رای رو آورده امسال عید رو آنتن نمیدیدین تو نظر سنجیتون اسمی
ازش نمی آوردین ! حتی میگفتین حرف نزنم راجع بهش بهتره ...........حالا میگین بحث و غیر هنری نکنید!!!
منم که والا بحث غیر هنری نکردم ، فقط دوست ندارم مجری تلویزیون صدا و سیما بیاد و با پاچه خواری و گریه دم مشک
و ......... تو تلویزیون تنها جا پاشو سفت کنه و در صورتی که وظیفش چیز دیگریست ، این غیر هنریه؟ واقعا حرفم سیاسیه!!!
البته تعجب نداره تو مملکتی که همه چی و متصل کردند به سیاست تا دهن باز میکنی ............مثل شما فونتشونو درشت
می کنند شروع میکنند به....... من نمی ترسم از بیان نظرم حالا به هر نیتی!!!
دست شما درد نکنه ........ ولی تا جایی که ما میدونیم همین تابستون سال گذشته برنامه داشتن و ادامه هم پیدا کرده ....... الآنش رو خبر ندارم ....... این مسابقه از ماهواره پخش شد و جلوه کاملا حتی ضددین اسلام داشت .
سید محمد خیلی وقته دیگه اون مسابقه رو اجرا نمیکنه !!!!!!!!!!!! ................... جهت اطلاع.................فکر کنم یه دو سه سالی میشه!
دلایلشو میدونم و شنیدم عینا از خودشون ..................اولش سیاسی نبود ولی الان کاملا سیاسیه
اما اینکه شما چی میدونید خوشحال میشم بدونم؟! حتی به صورت خصوصی
خب شما برداشت خودتون رو کردین
اول خوبه متوجه ی منظورم بشین بعد فونتتون درشت کنین!!! چقدرم ترســــــــــــــــــــــــــــووو
من گفتم جالبه.............! از این نظر که شما خودتون به دلایلی کاملا( غیر هنری ) یک سری از بهترین و محبوب ترین ها رو
معاف کردین ، حاضرم شرط ببندم که اگه فرزاد و که بیشترین رای رو آورده امسال عید رو آنتن نمیدیدین تو نظر سنجیتون اسمی
ازش نمی آوردین ! حتی میگفتین حرف نزنم راجع بهش بهتره ...........حالا میگین بحث و غیر هنری نکنید!!!
منم که والا بحث غیر هنری نکردم ، فقط دوست ندارم مجری تلویزیون صدا و سیما بیاد و با پاچه خواری و گریه دم مشک
و ......... تو تلویزیون تنها جا پاشو سفت کنه و در صورتی که وظیفش چیز دیگریست ، این غیر هنریه؟ واقعا حرفم سیاسیه!!!
البته تعجب نداره تو مملکتی که همه چی و متصل کردند به سیاست تا دهن باز میکنی ............مثل شما فونتشونو درشت
می کنند شروع میکنند به.......من نمی ترسم از بیان نظرم حالا به هر نیتی!!!
شاید باورتون نشه ............ ولی من برنامه عید امسال ایشونو ندیدم
از ابتدا اجراش مورد قبولم بود ............ مخصوصا در کنسرتها ............. ولی احسان علیخانی رو بیشتر دوس دارم
کسی که تو ایران نیست و حاضر شده کشورش رو ترک کنه ........... حتی اگه واقعا ایران همش مشکل باشه ...... و بره تو فلان کشوری آبروی ایران و اسلام رو ببره ............. از دید من ایرانی بودنش زیر سوال رفته
کسی که فرهنگ ایران رو زیر سوال برده حتی برای پیشرفت خودش از نظر من ایرانی ، دیگر نیست
هر چند اگر روزی عاشق اجراهاش بودم
یاد آن محمد حسینی با اجراهای هیجان آورش مخصوصا مسابقه سیمرغ به خیر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | بهترین مجری سیما | در حاشیه تالار هنر | 87 | |
I | آرتیست بهترین فیلم هشتاد و چهارمین دوره ی اسکار | در حاشیه تالار هنر | 3 | |
![]() |
بهترین آهنگی رو که دوست داری بزار اینجا تا بقیه هم گوش کنن | در حاشیه تالار هنر | 42 | |
![]() |
$$$$بهترین بازیگر جوان مرد$$$$ | در حاشیه تالار هنر | 64 | |
م | بهترین خواننده کشور ایران | در حاشیه تالار هنر | 172 |