بهترین لپ تاپ برای یک معمار

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام دوستان من میخوام یه لب تاب بگیرم با مشخصات زیر.لطفا راهنمایم کنین که خوبه یا نه؟

asus n53 sn

core i 7(2630)
ram 8 gig

hdd 640

vga gf540 4gig

dvd rom
lcd 15.6

که این سیتم رو بهم 1650000 قیمت دادن

یه مدل دیگه هم در نظر دارم با این مشخصات

fujitsu lh-531

core i5_2410m(2.3ghz,3 m)

memory 4gig ddr3,so dimm

hdd 500gig sata

vga intel hd 1695mb

batry up to 6hrs

lcd 14 inch

با قیمت 1150000و ساخت المان با تکنولوِِزی زاپن هست

دوستان فقط عجله دارم.لطفا سریعتر کمکم کنین.ممنون ;)

آره
هم اولي قيمتش مناسبه و هم دومي..البته تو اينيه ماه اخير مقداري قيمتها افت كرده
ولي پيشنهاد من ASUS هست

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنمایی دوستان
asus n53sn cori7 به دلیل تقاضای بالا و یک سری مشکلات برای واردات (که این مشکلات باعث شده قیمت همه برندهای لپ تاپ تقریباً 40-50 تومن گرون بشه )تو بازار نیست شرکت سازگار گفته تا آخر هفته میارن ما هم منتظر می شیم تا ایشالا بیارن;) ما هم به جمع asus بپیوندیم...
من خودم دو هفته منتظر موندم تا گیرم اومد.ولی می ارزه.

rahman.kh

عضو جدید
سلام
چرا کسی در مورد لپتاپ اپل توضیح نمیدم.
شنیدم برای رندر چون دوتا گرافیک داره و سیپیوش توربو بوست داره خیلی خیلی کولاک کرده و عالی هست.
ده ساعت هم که شارژ میده.
من کسی داشته بهم اینا را گفته
مدل 724
آیا صحت داره؟
قیمت حدودآ هم یک میلیون و هشتصد هزار تومان هم هست؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من حدودا یک ماه قبل لپ تاپمو عوض کردم و یه asus n43slخریدم که یه سری ایراد داره.حالا میخواستم ببینم کسی به این مشکلای من برخورده تا حالا یا راه حلی واسش داره؟
لپ تاپ من همون اول که شماره سریالشو تو سایت میزدم مینوشت اصلا وجود نداره.البته دقیقشو یادم نیست ولی یه اروری تو همین مایه ها میداد.بیخیالش شدم.بعد وقتی خواستم شروع به کد و مکس کار کردن کنم سریع هنگ میکرد و برنامه بسته میشد.گفتن گرافیگشو آپدیت کنی حله.این کار رو هم کردم ولی درست نشد.بعد تازه بردم گارانتی اونا هم جوابگو نبودن.
یه چیز دیگه.مگه همه ی لپ تاپای ایسوس دو سال گارانتی نیستن؟مال من گارانتیش یک ساله ست.
حالا نمیدونم باهاش چیکارکنم؟چون هیچ جوری نمیشه کدو مکس کار کرد.این لپ تاپ با سی پی یوی آی سون موقع کار حتی از دوئل کور هم ضعیف تر عمل میکنه:(

cpu 2011

عضو جدید
سلام دوستان
من حدودا یک ماه قبل لپ تاپمو عوض کردم و یه asus n43slخریدم که یه سری ایراد داره.حالا میخواستم ببینم کسی به این مشکلای من برخورده تا حالا یا راه حلی واسش داره؟
لپ تاپ من همون اول که شماره سریالشو تو سایت میزدم مینوشت اصلا وجود نداره.البته دقیقشو یادم نیست ولی یه اروری تو همین مایه ها میداد.بیخیالش شدم.بعد وقتی خواستم شروع به کد و مکس کار کردن کنم سریع هنگ میکرد و برنامه بسته میشد.گفتن گرافیگشو آپدیت کنی حله.این کار رو هم کردم ولی درست نشد.بعد تازه بردم گارانتی اونا هم جوابگو نبودن.
یه چیز دیگه.مگه همه ی لپ تاپای ایسوس دو سال گارانتی نیستن؟مال من گارانتیش یک ساله ست.
حالا نمیدونم باهاش چیکارکنم؟چون هیچ جوری نمیشه کدو مکس کار کرد.این لپ تاپ با سی پی یوی آی سون موقع کار حتی از دوئل کور هم ضعیف تر عمل میکنه:(

شما باید این مسئله رو با فروشنده لپ تاپ درمیان بذارید...
ببخشید که این و میگم ولی مثل اینکه واقعا به شما لپ تاپ تقلبی فروخته...

#architect#

عضو جدید
با سلام
غیر از سریال نامبر که تو سایت باید بزنی!! راه های دیگه ای هم هست که لپ تاپ اصلی رو با تقلبی تشخیص داد یا نه؟؟؟(گارانتی سازگار ارقام2 سال)
من هم asus n53sn میخوام بگیرم ولی تو این دو هفته نزدیک به 200.000 تومان گرون شده فعلاً دست نگه داشتم
حالا هم که این جریان تقلبی بودنو اینا.... فکرمو مشغول کرده.....

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما باید این مسئله رو با فروشنده لپ تاپ درمیان بذارید...
ببخشید که این و میگم ولی مثل اینکه واقعا به شما لپ تاپ تقلبی فروخته...

خواهش میکنم.خودمم همین فکرو میکنم.فقط نمیدونم چطوری درست کنم این قضیه رو...

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
غیر از سریال نامبر که تو سایت باید بزنی!! راه های دیگه ای هم هست که لپ تاپ اصلی رو با تقلبی تشخیص داد یا نه؟؟؟(گارانتی سازگار ارقام2 سال)
من هم asus n53sn میخوام بگیرم ولی تو این دو هفته نزدیک به 200.000 تومان گرون شده فعلاً دست نگه داشتم
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون میشم اگه راهی برای تشخیص تقلبی بودنش بلدن بهم بگید.
شما هم اگه میخواین ایسوس بگیرین حتما قبلش شماره سریالشو چک کنین( که به نظر من نگیرین ، همون پولو بدین سونی حالا با کانفیگ پایینتر ولی خیالتون راحت باشه بهتره)

cpu 2011

عضو جدید
با سلام

بعید میدونم بخواد ارزون بشه... شما بخر تا گرون تر نشده. نهایتا 50 تا 80 تومن ارزون بشه... دیگه به قیمت های قبلی بر نمیگردن.

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون میشم اگه راهی برای تشخیص تقلبی بودنش بلدن بهم بگید.
شما هم اگه میخواین ایسوس بگیرین حتما قبلش شماره سریالشو چک کنین( که به نظر من نگیرین ، همون پولو بدین سونی حالا با کانفیگ پایینتر ولی خیالتون راحت باشه بهتره)

چک کردن شماره سریال لپ تاپ قبل از خرید اصلا کار درست و منطقی نیست... شما نمیتونید به فروشنده بگید شماره سریال و به من بدید تا برم سریال و چک کنم و برگردم..
تنها راهش خرید کردن از شرکت گارانتی کننده معتبر مثل مادیران یا سازگار هست. قبلا هم گفتم لپ تاپ هایی که تحت گارانتی این شرکت هستند از اعتبار خوبی برخوردارن..
بازم معذرت میخوام که این و میگم ولی این که به شما لپ تاپ تقلبی با مارک ایسوس فروخته شده دلیل نمیشه که دیگران رو از خریدن ایسوس منصرف کنید.. چون کانفیگ لپ تاپ 1.300.000 سونی با ایسوس زمین تا آسمون فرق داره و اصلا با هم قابل مقایسه نیست...
خواهر خودم از ایرانرهجو سونی سری E خرید Core i5. ولی هم اسپیکرش مشکل داشت هم یه قسمت کوچیک از LCD... با توجه به مشکلاتی که اخیرا از سونی دیدم و با توجه به قیمت بالای بی معنی، سونی رو به هیچ کس توصیه نمیکنم.

آخرین ویرایش:

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای لپ تاپای ایسوس که سیستم ثبت درست و حسابی ندارن و خیلیا مثل من باهاش به مشکل برخوردن این شماره سریال لاقل تا حدی میتونه خیال آدم رو راحت کنه.ولی نه اینکه برم چک کنم و برگردم. من با فروشنده ها طی میکردم که همونجا که سیستمو باز کردن در حضور خودشون شماره رو چک کنم.خیلیا قبول میکردن ولی متاسفانه اونا که قبول داشتن سیستم مد نظر منو نداشتن.
راجع به گارانتی هم که منم لپ تاپ با گارانتی مادیران خریدم.اتفاقا اومدم همینجا هم راجع به گارانتی مادیران برای لپ تاپای ایسوس سوال کردم و خود شما فرمودین که معتبره.در حالی که نه تنها معتبر نبود و لپ تاپ ایراد داشت بلکه بر خلاف همه ی گارانتی های دیگه یک ساله هم گارانتی کرده.
والا منم که بد کسی رو نمیخوام.فقط دوست ندارم بقیه هم مثل من و خیلیای دیگه درگیر رفت و آمد گارانتی و آپدیت درایورا و خلاصه هزار جور مشکل دیگه بشن بلکه نصف اون پولی که دادن زنده بشه.

cpu 2011

عضو جدید
برای لپ تاپای ایسوس که سیستم ثبت درست و حسابی ندارن و خیلیا مثل من باهاش به مشکل برخوردن این شماره سریال لاقل تا حدی میتونه خیال آدم رو راحت کنه.ولی نه اینکه برم چک کنم و برگردم. من با فروشنده ها طی میکردم که همونجا که سیستمو باز کردن در حضور خودشون شماره رو چک کنم.خیلیا قبول میکردن ولی متاسفانه اونا که قبول داشتن سیستم مد نظر منو نداشتن.
راجع به گارانتی هم که منم لپ تاپ با گارانتی مادیران خریدم.اتفاقا اومدم همینجا هم راجع به گارانتی مادیران برای لپ تاپای ایسوس سوال کردم و خود شما فرمودین که معتبره.در حالی که نه تنها معتبر نبود و لپ تاپ ایراد داشت بلکه بر خلاف همه ی گارانتی های دیگه یک ساله هم گارانتی کرده.
والا منم که بد کسی رو نمیخوام.فقط دوست ندارم بقیه هم مثل من و خیلیای دیگه درگیر رفت و آمد گارانتی و آپدیت درایورا و خلاصه هزار جور مشکل دیگه بشن بلکه نصف اون پولی که دادن زنده بشه.

وقتی که من گفتم مادیران شرکت معتبری هست شما موقع خرید لپتاپ مدل رو تو سایت رسمی مادیران چک کردین؟
اگه شما طبق گفته من رفتین از مادیران خرید کردین، موقعی که گفتم تمام لپ تاپ های ایسوس 2 سال گارانتی دارن چرا به حرفم توجه نکردین؟ در صورتی که من این حرف و همیشه همینجا گفته بودم.
خوب بنابراین لپتاپ غیر اصلی که به شما فروخته شده نبایدم شماره سریالش تو سایت ایسوس باشه.. پس نگید لپ تاپای ایسوس سیستم ثبت درست و حسابی ندارن.
شما موقع خرید لپتاپ هر وقت که اینجا سر میزدید ما به شما مدل های مختلف رو معرفی می کردیم ولی شما همه چیز رو فدای چند گرم سنگینی میکردید و دنبال مدل خاص خودتون بودید...
واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم فقط امیدوارم مشکلتون حل بشه.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی که من گفتم مادیران شرکت معتبری هست شما موقع خرید لپتاپ مدل رو تو سایت رسمی مادیران چک کردین؟
اگه شما طبق گفته من رفتین از مادیران خرید کردین، موقعی که گفتم تمام لپ تاپ های ایسوس 2 سال گارانتی دارن چرا به حرفم توجه نکردین؟ در صورتی که من این حرف و همیشه همینجا گفته بودم.
خوب بنابراین لپتاپ غیر اصلی که به شما فروخته شده نبایدم شماره سریالش تو سایت ایسوس باشه.. پس نگید لپ تاپای ایسوس سیستم ثبت درست و حسابی ندارن.
شما موقع خرید لپتاپ هر وقت که اینجا سر میزدید ما به شما مدل های مختلف رو معرفی می کردیم ولی شما همه چیز رو فدای چند گرم سنگینی میکردید و دنبال مدل خاص خودتون بودید...
واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم فقط امیدوارم مشکلتون حل بشه.

خدا رو شکر که تمام پستای من تو این تاپیک هست و به قول معروف مدارکش موجوده:Dمهندس اون یکی دیگه بود که دنبال سبکی لپ تاپ بود اشتباه گرفتین:smile:من قبل از این ، یه ایسر داشتم که بالای سه کیلو بود و دیگه به سنگینی لپ تاپ عادت کردم.
در ضمن راجع به مدل لپ تاپ هم تا جایی که یادم میاد خیلی دودل نبودم که بخوام راهنمایی بگیرم.از اول میخواستم n43jqبخرم که پیدا نکردم و مجبور شدمslبخرم.
نمیدونم شما چرا اینقد سنگ ایسوسو به سینه میزنید حتما نفعی داره براتون ولی من از خودم نمیگم که سیستم ثبت درست و حسابی ندارن.من غیر از اینجا توp30froumهم هستم و اونجا خیلیای دیگه غیر از من هستن که با رجیستر کردن سیستموشون مشکل دارن.و این حرف هم حرف حرفه ایی های دنیای لپ تاپه.ضمنا لیست جدید ارزیابی برندهای لپ تاپ هم تازگی منتشر شده.بد نیست یه نیگاهی بندازین.
ولی با تمام این تفاصیر بازم من خیلی خیلی ممنونم از شما و بقیه دوستانی که میان اینجا و راهنمایی میکنن و کمک میکنن که تو یه محیط دوستانه راجع به لپ تاپ بحث کنیم.ایشالله که هرکی لپ تاپ میخره راضی باشه ازش تا این مشکلات به وجود نیاد.

reza7070

عضو جدید
سلام
میشه بی زحمت یه مدل معرفی کنین برا مهندسی معماری ولی قیمتش هم دوروبر 800و900 تومن باشه

cpu 2011

عضو جدید
خدا رو شکر که تمام پستای من تو این تاپیک هست و به قول معروف مدارکش موجوده:Dمهندس اون یکی دیگه بود که دنبال سبکی لپ تاپ بود اشتباه گرفتین:smile:من قبل از این ، یه ایسر داشتم که بالای سه کیلو بود و دیگه به سنگینی لپ تاپ عادت کردم.
در ضمن راجع به مدل لپ تاپ هم تا جایی که یادم میاد خیلی دودل نبودم که بخوام راهنمایی بگیرم.از اول میخواستم n43jqبخرم که پیدا نکردم و مجبور شدم sl بخرم ....................

والا نمیدونم خودمم قاطی کردم کی بود کی نبود... :confused:
به هر حال ایسوس واسه فامیل های منم نیست که خیلی روش تعصب داشته باشم... اصلا هرکی هر چی دوست داره بره بخره.. شما هم باور کن بخاطر پست هایی که اینجا میدم از ایسوس پولی نمیگیرم... حالا شما هی بگو دارم سنگ ایسوس به سینه میزنم...
از این به بعد هم به غیر از ایسوس هرچی دوس داشتین بخرین. من هم دیگه اینجا پست نمیدم چون ممکنه باعث گمراهی دوستان بشم.

rahman.kh

عضو جدید
سلام
چرا کسی در مورد لپتاپ اپل توضیح نمیدم.
شنیدم برای رندر چون دوتا گرافیک داره و سیپیوش توربو بوست داره خیلی خیلی کولاک کرده و عالی هست.
ده ساعت هم که شارژ میده.
من کسی داشته بهم اینا را گفته
مدل 724
آیا صحت داره؟
قیمت حدودآ هم یک میلیون و هشتصد هزار تومان هم هست؟

osamegh

عضو جدید
بهترین لب تاب برای یک معمار

بهترین لب تاب برای یک معمار

سلام به نظر منم سیستم خانگی بهتر چون راهتره کار کردن باهاش هم زیاد خسته نمیشی هم سریعتره از لب تابها خلاصه عمر سیستم خانگی به نظر من بهتره حالا نظر خودته

rahim.k

عضو جدید
با سلام به دوستان
ازبین لپ تاپهایی با سی پس یو Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz و INTEL i7 740M (2.93 Ghz کدام سی پی یو قوی تره برای رندر؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به دوستان
ازبین لپ تاپهایی با سی پس یو Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz و INTEL i7 740M (2.93 Ghz کدام سی پی یو قوی تره برای رندر؟

خوب مسلما سی پی یو های سندی بریج(2630qm) خیلی قوی تر هستن و تو رندر سرعت بالاتری دارن.(البته ببخشید که من جواب دادم.ایشالله اساتید میان بیشتر راهنماییتون میکنن)

V.architect

عضو جدید
سلام
لپ تاپ در حدود 1-1100 میخوام....اگه لطف کنید بهم مارک و مدلهای مرتبط معرفی بکنید خیلی خیلی ممنون میشم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم دنبال یه لپ تاپ تا حدود یه تومن یا 100 _ 200 تومن بالاتر هستم... بچه ها توروخدا یه مدل خوب بهم پیشنهاد بدین

djmehdi33

عضو جدید
این همه تو این تاپیک پست گذاشتن
ولی یکی یه لپ تاپ خوب معرفی نکرده این چه وضعشه ؟؟؟!!!

hamidfar

عضو جدید
این همه تو این تاپیک پست گذاشتن
ولی یکی یه لپ تاپ خوب معرفی نکرده این چه وضعشه ؟؟؟!!!
ببین دوست من این نیاز کاربر هست که تعیین کننده مدل و برند می شه و برای همه نمی شه یک مدل خاص توصیه کرد شما بودجه و نوع کارتون رو بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند تازه یک مسئله ای هم هست این که تا یک دوستی میاد و یک مدل معرفی می کنه مثلا می گه ایسوس مدل فلان چهار نفر دیگه دیگه که اچ پی خریدن میان می گن نه ایسوس خوب نیست نمونش زیاد بوده اگه مطالعه کرده باشید تاپیک رو طرف این قد بچه است که فکر می کنه چون ایسوس نخریده حالا یکی می گه ایسوس خوبه باید بیاد و یه چیزی بگه خود من یک سال پیش این جا پست می دادم این قدر از این و اون حرف شنیدم که دیگه توبه کردم این جا حرف بزنم . به هر حال موفق باشی دوست من اگه هم راهنمایی واسه خرید می خوای خودم نوکرتم بودجه رو معلوم کن بهترین مدل ها رو برات پیدا می کنم

CRYTEK

عضو جدید
به نظر من شما با دو ميليون بهتره ايسوز يا دل بگيري چون قيمت سوني نسبت به قطعاتش گرونه ولي بقيه [هر چقدر پول بدي همونقدر آش ميخوري]

CRYTEK

عضو جدید
چند مدل خوب از نظر من:toshiba x500|123-toshiba f60|11f-dell m6500-hp pavilion dv6-hp dv8_1090ev-toshiba qosmio f60_11f-sony vpcz128gg/x-dell e6510 تمام مدلها بهترين گزينه هاي خريد از نظر من بود

real Crysis

اخراجی موقت
با سلام به دوستان

نمیتونی ایندو رو با هم مقایسه کنی اخه یکیش مال لب تاپه اون یکی مال دسکتاپ ولی فکر میکنم 2630 بهتر باشه چون از نسل دوم اینتله بعد تو خودش یه گرافیک داره(منظورم کار گذاری یک گرافیک در کنار سی پی یو رو یه قطعه سیلیکونی مشترکه) اما از طرفی 740 دارای طراحی حرارتی (قدرتی) 130 واتییه اما 2630 دارای 95 واتی هستش باید ببینی کدوم تو رندرینگ بهتر عمل میکنه میتونی یه سر اینجا بزنی
http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php و خودت نتیجه بگیری.

real Crysis

اخراجی موقت
ببین دوست من این نیاز کاربر هست که تعیین کننده مدل و برند می شه و برای همه نمی شه یک مدل خاص توصیه کرد شما بودجه و نوع کارتون رو بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند تازه یک مسئله ای هم هست این که تا یک دوستی میاد و یک مدل معرفی می کنه مثلا می گه ایسوس مدل فلان چهار نفر دیگه دیگه که اچ پی خریدن میان می گن نه ایسوس خوب نیست نمونش زیاد بوده اگه مطالعه کرده باشید تاپیک رو طرف این قد بچه است که فکر می کنه چون ایسوس نخریده حالا یکی می گه ایسوس خوبه باید بیاد و یه چیزی بگه خود من یک سال پیش این جا پست می دادم این قدر از این و اون حرف شنیدم که دیگه توبه کردم این جا حرف بزنم . به هر حال موفق باشی دوست من اگه هم راهنمایی واسه خرید می خوای خودم نوکرتم بودجه رو معلوم کن بهترین مدل ها رو برات پیدا می کنم

این حرفتو قبول ندارم چون که ما اچ پی خریدیم از ایسوس بد بگیم البطه نظره و هر شخصی یه نظری داره ولی این بی انصافی نیست که اشتباه چند نفرو به پای همه بنویسیم؟

real Crysis

اخراجی موقت
اگه میتونی 2میلیون بدی من hp pavilion dv6 6199 ee رو پیشنهاد میکنم خودم از این مدل استفاده میکنم و خیلی خوبه
cpu:core i7 2630 qm
ram:8gb to 16gb
vga:ati radeon hd 6770m 2gb real up to 6 gb by intel hd
h.d.d:750 gb
biu ray rom
win:7 64 bit x64
ایسوس هم یه مدل مثل این داره ولی کرافیکش پایین تره اما رمش بیشتره:رمش 12 گیگه اما گرافیکش 550 مبایلیتیه که از 6770 ضعیف تره.

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
سلام دوستان

هر سال بعد از ژانویه لپ تاپ گرون می شه ولی دقیقاً قبل از ژانویه شاهد افت قیمت تو بازار هستیم اونم به دلیل فروش مدل های به اصطلاح قدیمی، در صورتی که مدل های جدیدتر تفاوت چندانی با قدیمیتر ها ندارند (البته فقط تو این بازه زمانی 1 ماه) پیشنهاد می کنم اگر عجله ای در خرید ندارید یه کم دست نگه دارید. اسفند ماه برند های Asus و HP مدلهای جدیدشون رو ارائه میدن.

بالا