امیدوارم همیشه زندگیتون با نمک باشه !آره ولی حرص هم رو هم در میاریم!!!! اخه زندگی نمکم میخواد!![]()

امیدوارم همیشه زندگیتون با نمک باشه !آره ولی حرص هم رو هم در میاریم!!!! اخه زندگی نمکم میخواد!![]()
سهیل تو حداقل نصیحتشون کنآخه این چه سوالیه ......نمیگی بد آموزی داره........بگم؟بگم ؟بگم؟
کوشولو...برو بیرون شما...بدو....مامي سارام كه همين جاست ...![]()
شِلا نداله....برو بیرون بچه...بدووووووشِلا؟؟؟![]()
شِلا نداله....برو بیرون بچه...بدوووووو
نميلم مامي...دارم چيزاي خوف ياد ميگيلم..![]()
![]()
بچه برو بیرون.......
دهه....به موقعش خودم یادت میدم عزیزم..برو بیییییییییییییییرون
سارا این اینجا چی کار میکنه........حقم داره داییم ........مادری که تو یه هفته 1100 تا پست بده وقت نمیکنه بهش برسه.....دایی لطفا برو بیرون اینجا جای بدیهنميلم مامي...دارم چيزاي خوف ياد ميگيلم..![]()
![]()
آفرین....برو..باشه من ديگه نميام..
سارا این اینجا چی کار میکنه........حقم داره داییم ........مادری که تو یه هفته 1100 تا پست بده وقت نمیکنه بهش برسه.....دایی لطفا برو بیرون اینجا جای بدیه
خدایا ! منو از دست آدمای حسود نجات بده !
به خدا از هفته دیگه که پروژه ها خراب شه رو سرم،نمیتونم انقدر بیام اینجا.
خیالتون راحت !
تو که به خاطر لواشک و عسک میای....مامييي اگه نياي منم ديگه نميام..![]()
خجالت بکش ........110 تا پست تو یه هفته؟؟؟/؟ بعدش چیز فکره بعدش منم اگه ما دوتا رو جمع کنیم میشیم تو ......جمع کن خودتو .........بذار حاجیآن بشه گزارش بدمخدایا ! منو از دست آدمای حسود نجات بده !
به خدا از هفته دیگه که پروژه ها خراب شه رو سرم،نمیتونم انقدر بیام اینجا.
خیالتون راحت !
من باهات موافق نیستم خودم تا وقتی که نامزد نکرده بودم فکر می کردم که خیلی دوران شیرین و خاطره انگیزیه حتی زمانی که نامزدم کردم همین فکرو می کردم جوری که همون اول به همسرم گفتم باید دوران نامزدی یا عقدمون طولانی باشه(آخه رسم ما جوریه که زیاد نامزد نمی مونیم و معمولا به فاصله کوتاهی از نامزدی عقد می کنیم عروسی هم می مونه واسه هر وقتی که شد که البته تو خانواده ی ما بیشتر از 5 ماه نشده تا حالا)ولی حالا بعد از گذشت یکسال به این نتیجه رسیدم که هیچی بد تر از این نیست...واقعا خسته شدم .دوران نامزدی
اتفاقا برعکس تواطرافیان وهمکاران زیاد دیدم
یادمه یکی ازهمکارانم فرزند نوزدای داشت ساعات شب رو به دوقسمت کرده بودن سه ساعت خانم وسه ساعت اقا ازنوزاد مراقبت میکردند !ادمی با چنین مردونگی مسلما فکرنمی کرده کارهای منزل فقط به عهده خانم خونست
نخیربیکارنبوده هردوهمکارهم بودنلابد اون اقاهه بيكار بوده !!![]()
چون مردي كه از صبح تا شب سركار باشه و اول شب خسته و كوفته مياد خونه كه ديگه نميتونه شب هم سه ساعت بخاطر مراقبت از بچه بيدار باشه كه !!![]()
![]()
واسه چی بد آموزی .اینجا همه با جنبه اندآخه این چه سوالیه ......نمیگی بد آموزی داره........بگم؟بگم ؟بگم؟
نخیربیکارنبوده هردوهمکارهم بودن
اگرخانم کارمند باشه چی؟ توقع دارید هم کاربیرون هم کارهای منزل انجام بده بعدهم تاصبح بیدارباشه تاشما استراحت کنید ؟![]()
مونده با جنبه به کی بگی؟واسه چی بد آموزی .اینجا همه با جنبه اند![]()