سلام. من خیلی دلم میخواد در مورد بهائیا بدونم که از کجا شروع شدن عقایدشون چیه و.... ممنونم اگه اطلاعاتتونو در اختیارم بگذارید
کتابی در این مورد دارم سر فرصت براتون از مطالبش می نویسم.سلام. من خیلی دلم میخواد در مورد بهائیا بدونم که از کجا شروع شدن عقایدشون چیه و.... ممنونم اگه اطلاعاتتونو در اختیارم بگذارید
مرسی دستت درد نکنهکتابی در این مورد دارم سر فرصت براتون از مطالبش می نویسم.
سلامسلام. من خیلی دلم میخواد در مورد بهائیا بدونم که از کجا شروع شدن عقایدشون چیه و.... ممنونم اگه اطلاعاتتونو در اختیارم بگذارید
دیگه اینطوریا هم نیست،فکر نمیکنی یه کم نمکشو زیاد کردی!سلام
دوست عزيز مطمئن نيستم بدردت بخوره ولي شايد يكم برات قضيه باز بشه
بهاويت=فراموسونري (يهودي افراطي- اسراييلي)
فرقه ی منحرف بهاییت، یکی از فرقه های منحرف است که با حمایت دولت های ماسونی (به ویژه بریتانیا) و با هدف تخریب دین مبین اسلام پا به عرصه ی وجود نهاده است. این فرقه ی خطرناک، با تمام وجود سعی در تخریب اسلام داشته، اما به لطف خدا توطئه های آن عمدتاً ناکام مانده است.
شواهد فراوانی وجود دارند که از ارتباط بین بهائیت و فراماسونری پرده برمی دارند. بعضی از این شواهد عبارتند از:
1 – مرکز فرقه ی بهائیت و اماکن به اصطلاح زیارتی آن در اسرائیل و به خصوص شهر های عکا و حیفا واقع شده است. سالها پیش، بابیان بهایی (بهائیان) جسد علی محمد شیرازی، اولین خدا و پیامبر خویش؟! را به اسرائیل و شهر عکا منتقل نمودند و با همکاری کشور ماسونی اسرائیل، بارگاه باشکوهی برای او بنا کردند.
2 - سران بهائیت و کشور ماسونی اسرائیل از ابتدا روابط علنی نزدیکی با یکدیگر داشته اند. به عنوان مثال: جمله ای از روحیه ماکسول همسر آمریکائی شوقی افندی از رهبران بهائیت که گفته است: « سرنوشت و آینده ی اسرائیل و بهائیگری چون حلقه های یک زنجیر به هم پیوسته است. »
این مطلب تنها مربوط به گذشته نمی شود، بلکه امروزه نیز ارتباط نزدیکی بین سران بهاییت و سردمداران اسراییل وجود دارد. برای مثال اخیراً اولمرت (يكي ازنخست وزیران اسراییل) در جمع سران بهایی در بیت العدل (مرکز تصمیم گیری برای بهاییان جهان) واقع در شهر حیفای اسراییل، حضور یافته و با آنان صمیمانه دیدار کرده است
3 – چه در غرب و چه در ایران، درصد قابل توجهی از بدنه ی بهائیت را یهودیانی تشکیل می دهند که به فرقه ی بهائیت گرویده اند. به عنوان نمونه می توان به گروش دسته جمعی یهودیان همدان به این فرقه، و نقش « ملا الیاهو » و « ملا لاله زار » دو نفر از بزرگان یهود در تقویت جنبش معروف « طاهره ی قرة العین» در تبلیغ بابیگری اشاره کرد.
امتياز يادت نره
سلام. من خیلی دلم میخواد در مورد بهائیا بدونم که از کجا شروع شدن عقایدشون چیه و.... ممنونم اگه اطلاعاتتونو در اختیارم بگذارید
دیگه اینطوریا هم نیست،فکر نمیکنی یه کم نمکشو زیاد کردی!
من خودم دوست بهائی داشتم،اتفاقا در خیلی از مسائل دینی با هم تفاهم داشتیم،
چه جالب!!! ديرينه؟منابعی که مسلمین معرفی کردند قابل اعتماد نیست زیرا مسلمانان دشمنی دیرینه با بهائیت دارند و انها رو نجس خطاب میکنند!!!!! گویا هر کسی به دین اینها نباشد نجس است!!!!! پس تمام نظراتشون هم در مورد بهائیت دروغ می باشد.
چندی پیش بود که قبور مردان انها رو زیر و رو کردند و اجساد چندین ساله رو بیرون ریختند مسلمانان!! در نت سرچ کنید به حقیقت این مورد پی می برید.
منابعی که مسلمین معرفی کردند قابل اعتماد نیست زیرا مسلمانان دشمنی دیرینه با بهائیت دارند و انها رو نجس خطاب میکنند!!!!! گویا هر کسی به دین اینها نباشد نجس است!!!!! پس تمام نظراتشون هم در مورد بهائیت دروغ می باشد.
چندی پیش بود که قبور مردان انها رو زیر و رو کردند و اجساد چندین ساله رو بیرون ریختند مسلمانان!! در نت سرچ کنید به حقیقت این مورد پی می برید.
لابد تاریخشون هم دروغ میگه نه؟منابعی که مسلمین معرفی کردند قابل اعتماد نیست زیرا مسلمانان دشمنی دیرینه با بهائیت دارند و انها رو نجس خطاب میکنند!!!!! گویا هر کسی به دین اینها نباشد نجس است!!!!! پس تمام نظراتشون هم در مورد بهائیت دروغ می باشد.
خوب انحرافین از اسلام
لابد تاریخشون هم دروغ میگه نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نگرشی تاریخی بر فرقه ی بهائیت | تالار اسلام و قرآن | 26 | ||
بهائیت چیست؟ | تالار اسلام و قرآن | 9 |