بفرما ناهار

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای به حال شوهرت, شرط میبندم مجردی, فک نکنم کسی بگیردت با این اخلاقت. اصلا آدم بسازی نیستی. آدم ضعیف کشی هستی:razz:
ببین به فرض که من شوهر بکنم خوب شوهرم که قرار نیست غذا درست کنه من درست میکنم پس هر چی خودم دوست داشتم درست میکنم :biggrin:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناراحت نباش میخوای برات درست کنم بعد پستش کنم آره:w24:
خیلی دور هم آخه زندگی میکنی باید چه جوری برات بفرستم بگو خودت:redface:
از دست این مهندس رضا آخه یکی نیست بهش بگه این جور تاپیکارو صبح ساعت 8 میزنن نه الان نصفه شبی:razz:

میبینی خواهر
تو چه مصیبتی گیر کردم

آخه اینم بخت و اقباله که من دارم....:cry:
:D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین به فرض که من شوهر بکنم خوب شوهرم که قرار نیست غذا درست کنه من درست میکنم پس هر چی خودم دوست داشتم درست میکنم :biggrin:

مثلا با این پست میخوای بگی زن هنرمند و کدبانو و بسازی هستی؟! نخیر, فک نکنم تو خونه شوهر که بری دست به سیاه و سفید بزنی. همینه دیگه, یه مدرک فوق لیسانس داری خودتو میگیری:razz:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینی خواهر
تو چه مصیبتی گیر کردم

چه مصیبتی شکمو؟!

نکنه توش مرگ موش ریختی که انقدر تعارف میکنی.....؟؟؟ها؟؟؟:D

نه بابا, مرگ موش کدومه؟ از کوچیکی عادت داشتم شادی ها و لذتهام رو با دیگران تقسیم کنم :smile:

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا با این پست میخوای بگی زن هنرمند و کدبانو و بسازی هستی؟! نخیر, فک نکنم تو خونه شوهر که بری دست به سیاه و سفید بزنی. همینه دیگه, یه مدرک فوق لیسانس داری خودتو میگیری:razz:
ببین وقتی تو بلدی قورمه سبزی درست کنی پس منم میتونم چون دخترم ، دخترا هم همشون هنرمندن
تازه من در درجه اول برای خودم غذا درست میکنم بعد واسه دیگران
انقدر غذا غذا گفتی انقدر قورمه سزی گفتی که دوباره گشنه ام شد، انگار نه انگار که شام خوردم:razz:

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینی خواهر
تو چه مصیبتی گیر کردم

میدونم خواهر جان میدونم ما هر چی میکشیم از دست این پسراست
ببین این اصلا قورمه سبزی خشمزه ای نیست من میدونم خودتو ناراحت نکن
تو الان گشنته برو یه چیزی بخور تا گشنگیت رفع شه فردا سر فرصت به مامانت بگو برات درست کنه :D