اگه حرفی نداشتی چرا رفتی تاپیک زیرخاکی رو آپ کردی! ؟ ! :biggrin: دلم خواست.
mihua عضو جدید کاربر ممتاز Jul 13, 2015 #91 mohandese.motefakker گفت: اگه حرفی نداشتی چرا رفتی تاپیک زیرخاکی رو آپ کردی! ؟ ! کلیک کنید تا باز شود... دلم خواست.
mohandese.motefakker گفت: اگه حرفی نداشتی چرا رفتی تاپیک زیرخاکی رو آپ کردی! ؟ ! کلیک کنید تا باز شود... دلم خواست.
consl عضو جدید Jul 13, 2015 #92 mohandese.motefakker گفت: ببخشید کی گفته این روابط به کانون خانواده ضربه میزنه؟ حتی دین اسلام هم گزینه صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته. کلیک کنید تا باز شود... کجای دین اسلام صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته؟
mohandese.motefakker گفت: ببخشید کی گفته این روابط به کانون خانواده ضربه میزنه؟ حتی دین اسلام هم گزینه صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته. کلیک کنید تا باز شود... کجای دین اسلام صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته؟
mohandese.motefakker عضو جدید کاربر ممتاز Jul 13, 2015 #93 consl گفت: کجای دین اسلام صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته؟ کلیک کنید تا باز شود... در مذهب شیعیان که وجود داره و بحثی در موردش نیست. در سنت پیامبر هم وجود داشت. در ضمن صیغه و ازدواج موقت با عقل و منطق هم میخونه.
consl گفت: کجای دین اسلام صیغه و ازدواج موقت رو گذاشته؟ کلیک کنید تا باز شود... در مذهب شیعیان که وجود داره و بحثی در موردش نیست. در سنت پیامبر هم وجود داشت. در ضمن صیغه و ازدواج موقت با عقل و منطق هم میخونه.
mihua عضو جدید کاربر ممتاز Jul 13, 2015 #94 ضمناً شما چرا ص...غ..ه رو با زن....ا مقایسه میکنید؟!!؟!!. بعدشم اگر اصرار به باورهاتون دارید هرکاری دلتون میخواد بکنید !!!!! دیگه چرا آه و ناله میکنید؟!.
ضمناً شما چرا ص...غ..ه رو با زن....ا مقایسه میکنید؟!!؟!!. بعدشم اگر اصرار به باورهاتون دارید هرکاری دلتون میخواد بکنید !!!!! دیگه چرا آه و ناله میکنید؟!.
mohandese.motefakker عضو جدید کاربر ممتاز Jul 14, 2015 #95 mihua گفت: ضمناً شما چرا ص...غ..ه رو با زن....ا مقایسه میکنید؟!!؟!!. بعدشم اگر اصرار به باورهاتون دارید هرکاری دلتون میخواد بکنید !!!!! دیگه چرا آه و ناله میکنید؟!. کلیک کنید تا باز شود... اصرار ندارم، فقط بحث به این سمت کشیده شد مجبور شدم بگم.
mihua گفت: ضمناً شما چرا ص...غ..ه رو با زن....ا مقایسه میکنید؟!!؟!!. بعدشم اگر اصرار به باورهاتون دارید هرکاری دلتون میخواد بکنید !!!!! دیگه چرا آه و ناله میکنید؟!. کلیک کنید تا باز شود... اصرار ندارم، فقط بحث به این سمت کشیده شد مجبور شدم بگم.
etnn عضو جدید کاربر ممتاز Jul 14, 2015 #97 facebare گفت: ندیده را بدیدند !! اگه تو هم ندیده راببینی اینجوری میشی کلیک کنید تا باز شود... چقد آشنایی شوما!
facebare گفت: ندیده را بدیدند !! اگه تو هم ندیده راببینی اینجوری میشی کلیک کنید تا باز شود... چقد آشنایی شوما!
consl عضو جدید Jul 14, 2015 #98 mohandese.motefakker گفت: در مذهب شیعیان که وجود داره و بحثی در موردش نیست. در سنت پیامبر هم وجود داشت. در ضمن صیغه و ازدواج موقت با عقل و منطق هم میخونه. کلیک کنید تا باز شود... صیغه تنها مختص به یه زمان خاص بود که دیگه بعد از اون حرام شد مگه تنها با عقل و منطق شما جور در بیاید. الان دوست داری صیغه چند ساعت داشته باشی؟
mohandese.motefakker گفت: در مذهب شیعیان که وجود داره و بحثی در موردش نیست. در سنت پیامبر هم وجود داشت. در ضمن صیغه و ازدواج موقت با عقل و منطق هم میخونه. کلیک کنید تا باز شود... صیغه تنها مختص به یه زمان خاص بود که دیگه بعد از اون حرام شد مگه تنها با عقل و منطق شما جور در بیاید. الان دوست داری صیغه چند ساعت داشته باشی؟
consl عضو جدید Jul 14, 2015 #99 facebare گفت: از کی تا حالا فقیه دین شدی و فتوا میدی؟؟ چند سال در فقه دین داری مطالعات میکنی؟ برای برادران اهل سنت بله حرام است ولی برای برادران اهل شیعه حلال است. سراغ داری؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم اکثرا مردم چنین کاری نمی کنند کسی اطراف شما این کار رو میکن مثلا اینکه مهندس میخواد مهندس ببر اونجا
facebare گفت: از کی تا حالا فقیه دین شدی و فتوا میدی؟؟ چند سال در فقه دین داری مطالعات میکنی؟ برای برادران اهل سنت بله حرام است ولی برای برادران اهل شیعه حلال است. سراغ داری؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم اکثرا مردم چنین کاری نمی کنند کسی اطراف شما این کار رو میکن مثلا اینکه مهندس میخواد مهندس ببر اونجا