بعضیا مردن یا برده؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:|

تعریف شما از افراد کم سواد و بدبخت و ذلیل مرده چیه؟! قشر بوووق کیا هستند؟ هر چی یا کی که هستند ایرانی که هستند.

منظورم همین هایی بود که گفتی :| خب اگه ذلیل مرده نباشن و کرامت انسانی داشته باشن :d این کارایی که گفتیو نمیکنن :)) پس نتیجه

میگیریم اینا آدم های بیچاره ای هستن که حاضرن بخاطر ی سری چیزها اینقد خودشونو پایین بیارن

نکته ی دوم :|

معمولا ادمهایی که سطح سواد بیشتری دارن هم وقت کمتری برای بیکاری دارن همینکه فرهنگ بالاتری نسبت به بقیه ی این افراد دارن

پس چه آگاهانه و چه نا آگاهانه دنبال این چیزا نمیرن :))

نکته آخر :|

خب ایرانی باشن چه ربطی داشت؟! :| همه ایرانی ها ک مثه هم نیستن :| همونطور که تمام یهودی های دنیا مثه اسراییل نیستن :d

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه شد که مردهای کشور ما اینطور ذلیل شدند؟ چه شد که اینگونه برده تمایلات جنسی خودشون شدند؟
کافیه به پیج اینستاگرام یا فیسبوک یکی از این دخترها یا خانمهای هنرپیشه که روزی سه چهارتا عکس بزک کرده از خودشون میذارن سر بزنید وکامنتهارو بخونید.واقعا شرم آوره. اوج خجالت اونجا بود وقتی دیدم مردانی بابیش از 40 سال سن چه کامنتهای حال بهم زنی گذاشته بودند.یکی میخواد چاکر خانم بشه، یکی در مدح زیبایی خانم شعر میگه و... از فضای واقعی که دیگر برایتان نگویم، که حتما غروبها ترافیک خودروی رانندگان مرد را برای سوار کردن و با بودن باخانمی ولو برای یک مسیر کوتاه، دیده اید.
ادمهای تنهایی که معلوم نیست با خودشون و زندگیشون دارند چیکار میکنن.
ناگهان بر خودم لرزیدم، گفتم نکند گاهی من هم اینقدر سخیف و ذلیل بوده ام؟ که فقط بخاطر ظاهر و جنسیت یک انسان قربان و صدقه اش بروم؟ نکند من هم بوده و یا شده باشم همان آدم تنهایی که با رویای بودن با یک جنس مخالف تا پست ترین سطح، ارزش خودم را پایین اورده باشم؟ امیدوارم اینطور نبوده باشم.
تنهایی، همچون نداری گاهی اوقات انسان را وادار به اعمال و گفتاری می کند که شرم آوری آن کمتر از تن فروشی نیست.

مطمئنید تنهایی تنها دلیلشه ؟....هوس و چیزای دیگه نیست؟
خیلیاشون نه تنهان نه نیازمند ....فقط هوس بازن ....
یکی از دوستان دور من البته دوست که نیست یه آشنای دور سوار همین ماشینایی که میگی میشه این از سر حماقتو مثلا زرنگیش سوار میشه اونام از سر تفریح و هوس سوارش میکنن ...
در ضمن این موضوع ربطی به مرد و زن نداره ...این رفتارا تو خانوم ها هم دیده شده ....
برده جنس مخالف نیستن...برده نفسشونن ....برده هوسشونن ...

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منظورم همین هایی بود که گفتی :| خب اگه ذلیل مرده نباشن و کرامت انسانی داشته باشن :d این کارایی که گفتیو نمیکنن :)) پس نتیجه

میگیریم اینا آدم های بیچاره ای هستن که حاضرن بخاطر ی سری چیزها اینقد خودشونو پایین بیارن

معمولا ادمهایی که سطح سواد بیشتری دارن هم وقت کمتری برای بیکاری دارن همینکه فرهنگ بالاتری نسبت به بقیه ی این افراد دارن

خب ایرانی باشن چه ربطی داشت؟! :| همه ایرانی ها ک مثه هم نیستن :| همونطور که تمام یهودی های دنیا مثه اسراییل نیستن :d

بله درسته ربطی به ایرانی بودن نداره ...این کامنت هایی که میگین شاید مردان کشورای دیگه هم میذارن ....
هر کی یجوری بردگی نفسشو نشون میده ایرانی هام این مدلی....

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله درسته ربطی به ایرانی بودن نداره ...این کامنت هایی که میگین شاید مردان کشورای دیگه هم میذارن ....
هر کی یجوری بردگی نفسشو نشون میده ایرانی هام این مدلی....

این روز ها خواستگاری های عجیب و غریب مد شده و در این بین خواستگاری در بین جمعیت از محبوبیت بیشتری برخوردار است . هرچند معمولا خواستگاری در مکان های شلوغ با جواب مثبت همراه است اما گاهی خلاف این موضوع رخ می دهد .

کسانی که در یک مرکز خرید در دوبی بودند با شنیدن صدای مردی که قصد ابراز علاقه به دختر مورد علاقه‌اش را داشت فکر کردند با یک صحنه شاد و پر از احساس روبرو خواهند شد. مرد جوان هندی که قصد درخواست ازدواج داشت با آوردن دو نوازنده و در دست گرفتن میکروفن متصل به بلندگوهای مرکز خرید شروع به گفتن جملات احساسی به دختر مورد علاقه‌اش کرد و همین مسئله باعث شد تا مردم به تدریج اطراف آنها جمع شوند. کسانی که در اطراف این دو نفر حلقه زده بودند فهمیدند که همه چیز برای یک درخواست ازدواج آماده می‌شود و تصور می‌کردند که با جواب بله عروس خانم همه چیز با شادی و هورا تمام می‌شود اما مدت کمی بعد ماجرا تبدیل به یک کابوس شد.

وقتی که این مرد به شیوه آمریکایی‌ها روی زمین زانو زد تا از دختر مورد علاقه‌اش خواستگاری کند دختری که قرار بود عروس باشد گیتار کوچک در دست نوازنده‌ها را گرفت و با آن بر فرق مرد جوان کوبید و جلسه خواستگاری را ترک کرد. مرد جوان که رویای عاقبت شیرین ویدئوهای درخواست ازدواج در فضای مجازی را در ذهن داشت بعد از مدتی که روی زمین افتاده بود بهت زده جمعیت را تماشا می‌کرد.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روز ها خواستگاری های عجیب و غریب مد شده و در این بین خواستگاری در بین جمعیت از محبوبیت بیشتری برخوردار است . هرچند معمولا خواستگاری در مکان های شلوغ با جواب مثبت همراه است اما گاهی خلاف این موضوع رخ می دهد .

کسانی که در یک مرکز خرید در دوبی بودند با شنیدن صدای مردی که قصد ابراز علاقه به دختر مورد علاقه‌اش را داشت فکر کردند با یک صحنه شاد و پر از احساس روبرو خواهند شد. مرد جوان هندی که قصد درخواست ازدواج داشت با آوردن دو نوازنده و در دست گرفتن میکروفن متصل به بلندگوهای مرکز خرید شروع به گفتن جملات احساسی به دختر مورد علاقه‌اش کرد و همین مسئله باعث شد تا مردم به تدریج اطراف آنها جمع شوند. کسانی که در اطراف این دو نفر حلقه زده بودند فهمیدند که همه چیز برای یک درخواست ازدواج آماده می‌شود و تصور می‌کردند که با جواب بله عروس خانم همه چیز با شادی و هورا تمام می‌شود اما مدت کمی بعد ماجرا تبدیل به یک کابوس شد.

وقتی که این مرد به شیوه آمریکایی‌ها روی زمین زانو زد تا از دختر مورد علاقه‌اش خواستگاری کند دختری که قرار بود عروس باشد گیتار کوچک در دست نوازنده‌ها را گرفت و با آن بر فرق مرد جوان کوبید و جلسه خواستگاری را ترک کرد. مرد جوان که رویای عاقبت شیرین ویدئوهای درخواست ازدواج در فضای مجازی را در ذهن داشت بعد از مدتی که روی زمین افتاده بود بهت زده جمعیت را تماشا می‌کرد.

این جریانه مال تبلیغ نمیدونم شکلات و فلان و بیسار بود،دقیق یادم نیست تبلیغ چی بود،،، ولی میدونم ساختگیه
:D
اگر اشتباه نکنم :D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه نه.......چنتا کامنت برای اون خانم کلا بوده؟.......اون خانم بازیگر چه رفتاری داشته که افرادی همچین نظراتی تو صفحش میدن....چطور میشه که همش تائید میشه و حذف نمیشه؟!

جامعه ایران 85 میلیون جمعیت داره......چند درصد اون در فیس بوک هستند؟........جامعه آماری شما خیلی ناقصه......البته شاید و میگم شاید در جامعه آمار افراد فیس بوکی بشه این نمونه رو نمونه خوبی دانست .......چرا که نظر روان شناسان در قبال افرادی که عضو فیس بوک ستند و در بند اون مشخص است

تعداد کامنتها خیلی زیاد بود، جوامع آماری همیشه ناقص هستند ولی آیا یه جامعه آماری بهتر سراغ داری که حرفای منو نفی کنه؟ در ضمن بدنبال چی هستی؟ اینکه بگیم جوونای ما امروز همه ارضا هستند اصلا هم عقده ندارن و فکر و ذکرشون همش رو کار و درسه؟ در ضمن تکرار میکنم بیرون از اجتماع هم گفتم وضعیت بهتر نیست که بدتر هست. یکی از آشنایان پسرشو فرستاده دبیرستان شبانه روزی نزدیک بود همکلاساش بهش تجاوز کنن آوردش بیرون، وضعیت پادگان ها که بدتر. منظورت چیه؟ میخوای بگی همه چی اوکی هست و فقط یکسری افرادی که در فسیبوک و اینجور چیزا عضو هستند یک سری بیماران روانی هستند که اصلا بود و نبودشون مهم نیستند؟ تازه ایرانی های مقیم فیسبوک کم نیستند. حداقل 4 - 9 میلیون عضو فیسبوک ایرانی هستند.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

همشون مقصر خودشون نیستند.
بله امروز هم چقدر تحصیل کرده های ما با کار هستن و اصلا هم وقت سر خاروندن ندارن و زندگیشون عالی هست!!!
نه آخه یه طوری بهشون توهین کردی که انگار همشون برن بمیرن. ممکنه یکی از اینها فامیل خودت باشه. جمعیت کوچیکی نیستند که.

noosheen1

عضو جدید
چون کسی ک باش زندگی میکنن فقط ی هم خونس.....و شریک عاطفی و جنسی خوب برا هم نیسن......
البته بیشتر مردا ک مریزن....حس تنوع طلبی و چیزا دیگه.....
این راهش نیست همیشه راه هایی دیگه ایی هم هست ولی متاسفانه همه (چه مرد و چه زن ) بدترین و در عین حال آسونترین راه انتخاب می کنن!

noosheen1

عضو جدید
خب اون بدبخت از زور ناامیدی و جهالت اون کار رو میکنه. اگر الان یک ستاره زن پاپ بهت پیشنهاد رابطه میداد شما قبول نمیکردی حتی اگر شان و منزلتت هم به یه شکلی پایین میومد؟ نتیجه ای که میشه از پست شما گرفت اینه که رابطه با جنس مخالف خوبه و باید بلافاصله بعد از بلوغ ارضا بشه ولی ما به خاطر شیوه تربیتمون و باورهامون واقعیت ها رو نمیبینم.
اون آدمای متاهل هم چون ازدواج ناموفق داشته. طرف ماهی یکبار به زور با همسرش رابطه داره. الان حالش از هیکل زنش بهم میخوره ولی چون اون بدبخت قبل از زنش با کسی نبوده و اصطلاحا پسر خوب و سربزیری بوده در همون تجربه اول، طرف به نظرش سیندرلا اومده و ازدواج کرده چون جامعه چنین چیزی رو تشویق میکنه ولی حالا بعد از یک مدت میفهمه چه غلطی کرده و زنه یک بچه هم براش آورده و طلاق هم پرهزینه است. کلا از همه نظر ضرر کرده و حالا میخواد یه جوری این احساسات سرکوب شده رو ارضا کنه.

اون آدم از اول اشتباه کرده که بلد نبوده درست ازدواج کنه! این جور ازدواجا نتیجه حماقته نه نتیجه ی سر به زیری!

• Like
واکنش ها: (F(X

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئنید تنهایی تنها دلیلشه ؟....هوس و چیزای دیگه نیست؟
خیلیاشون نه تنهان نه نیازمند ....فقط هوس بازن ....
یکی از دوستان دور من البته دوست که نیست یه آشنای دور سوار همین ماشینایی که میگی میشه این از سر حماقتو مثلا زرنگیش سوار میشه اونام از سر تفریح و هوس سوارش میکنن ...
در ضمن این موضوع ربطی به مرد و زن نداره ...این رفتارا تو خانوم ها هم دیده شده ....
برده جنس مخالف نیستن...برده نفسشونن ....برده هوسشونن ...

منم دارم همینو میگم دیگه، میگم برده نفسشون نباشند.

ولی با پیشرفت تاپیک بحث تاپیک به این سمت کشیده شد که بعضیا گفتن اینکه یه سری (و به اعتقاد من خیلی ها) برده تمایلات غریزی خودشونن، مقصر خودشون نیستند. بلکه چون در زمان درست و به شکل صحیح ارضا نشدند این امر بصورت عقده در وجودشون باقی مونده و این عقده حالا داره به شکلهای مختلف تو جامعه خودشو بروز میده.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون آدم از اول اشتباه کرده که بلد نبوده درست ازدواج کنه! این جور ازدواجا نتیجه حماقته نه نتیجه ی سر به زیری!

خب آدمی که گرسنه هست که نمی تونه درست فکر کنه! اون زمان از هول حلیم افتاد تو دیگ! به قول شما حماقت کرد! خب حالا تکلیف چیه؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همشون مقصر خودشون نیستند.
بله امروز هم چقدر تحصیل کرده های ما با کار هستن و اصلا هم وقت سر خاروندن ندارن و زندگیشون عالی هست!!!
نه آخه یه طوری بهشون توهین کردی که انگار همشون برن بمیرن. ممکنه یکی از اینها فامیل خودت باشه. جمعیت کوچیکی نیستند که.

اها پس مقصر کیه بنظرتون؟!
.
.
.
حالا من اینطوری گفتم فک نکنی که همه تحصیل کرده ها آدم های پاستوریزه و خوبین :d

میگم که گراییشون نسبت به این چیزا صفر که نه ولی کمتره :d در کل همه چی به ذات و رفتار خود شخص بستگی داره :|

ادمی که ذاتا خراب باشه خدا هم درستش نمیکنه :|

من کجای حرفام توهین بود؟! :| شما خودت گفتی مردایی دیدم که اینجور و اونجورن و... منم نظرمو گفتم

دوما خوشبختانه من همچین افرادی دور خودم ندیدم اگرم باشه من نمیدوونم

!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

.
.
.

میگم که گراییشون نسبت به این چیزا صفر که نه ولی کمتره :d در کل همه چی به ذات و رفتار خود شخص بستگی داره :|

من کجای حرفام توهین بود؟! :| شما خودت گفتی مردایی دیدم که اینجور و اونجورن و... منم نظرمو گفتم

!
اخه الان وضع تو دانشگاها بدتره.....این ی شعوری میخاد ک فقط خود خانواده میتونن بهت بدن نه درسو سوادو مشغله کاری......
البته ب نظرم یکم شاید پسرا ب تعداد لایکو کامنت خانوما حسادت کنن....خخخخخ....والا اینجور مسائل تا حدودی طبیعیست.....

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

.
.
.

!

:| ذاتش خرابه؟ درست نمیشه؟ تازه آدمای خوب هم ممکنه اشتباه کنن موقعی که نیازمند بشن.
من گفتم اون کارشون اشتباه ، تو اومدی کل شخصیتشونو زیر سوال بردی :دی!
تو ندیدی دلیل بر این نیست که نباشند
هیچی بحث پیچیده شد حوصله ندارم واقعا :confused:

مخلص کلام اینکه.

1- مردها شخصیت و شان خودشونو حفظ کنن و با کارهای چیپ خودشون کوچیک نکنن
2- مردها و یا زنهایی که اینکارا رو میکنن همشیه 100% خودشون مقصر نیستند. بعضی وقتها آدمها واقعا از روی نیاز و فشار ممکنه آدمها دست به کارهای عجیب و غریبی بزنند. تو کشور ما هم با این شرایط خب ملت رو سوق میده به این سمت
3- بی بند و باری به اون صورت که در جوامع غربی هست هم راه حل این مساله نیست.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:| ذاتش خرابه؟ درست نمیشه؟ تازه آدمای خوب هم ممکنه اشتباه کنن موقعی که نیازمند بشن.
من گفتم اون کارشون اشتباه ، تو اومدی کل شخصیتشونو زیر سوال بردی :دی!
تو ندیدی دلیل بر این نیست که نباشند
هیچی بحث پیچیده شد حوصله ندارم واقعا :confused:

مخلص کلام اینکه.

1- مردها شخصیت و شان خودشونو حفظ کنن و با کارهای چیپ خودشون کوچیک نکنن
2- مردها و یا زنهایی که اینکارا رو میکنن همشیه 100% خودشون مقصر نیستند. بعضی وقتها آدمها واقعا از روی نیاز و فشار ممکنه آدمها دست به کارهای عجیب و غریبی بزنند. تو کشور ما هم با این شرایط خب ملت رو سوق میده به این سمت
3- بی بند و باری به اون صورت که در جوامع غربی هست هم راه حل این مساله نیست.

خب گناه من چیه ؟! خودت اول طوری زدی به پرشون ! گفتم ببین چی دیده؟! :eek:

الان میگی آدم خوبا هم جزوشون بودن :|

اره عزیزم ذات خیلی مهمه ، شخصیت متانت ، و...

تو خودتم نمیدونی هدفت از مطرح کردن موضوع چیه :d

هرچند به نظر من ادم هرچیزیو که تو زندگیش میبینه نباس تاپیک کنه :d ولی خب دیگه،..
.
.
.
من گفتم تو فامیل ندیدم اگرم باشه من قاطی نمیشم :| وگرنه تو جامعه که تا خرخره پره ازین چیزا :|

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعداد کامنتها خیلی زیاد بود، جوامع آماری همیشه ناقص هستند ولی آیا یه جامعه آماری بهتر سراغ داری که حرفای منو نفی کنه؟ در ضمن بدنبال چی هستی؟ اینکه بگیم جوونای ما امروز همه ارضا هستند اصلا هم عقده ندارن و فکر و ذکرشون همش رو کار و درسه؟ در ضمن تکرار میکنم بیرون از اجتماع هم گفتم وضعیت بهتر نیست که بدتر هست. یکی از آشنایان پسرشو فرستاده دبیرستان شبانه روزی نزدیک بود همکلاساش بهش تجاوز کنن آوردش بیرون، وضعیت پادگان ها که بدتر. منظورت چیه؟ میخوای بگی همه چی اوکی هست و فقط یکسری افرادی که در فسیبوک و اینجور چیزا عضو هستند یک سری بیماران روانی هستند که اصلا بود و نبودشون مهم نیستند؟ تازه ایرانی های مقیم فیسبوک کم نیستند. حداقل 4 - 9 میلیون عضو فیسبوک ایرانی هستند.
اول از همه اینکه آرامش خودتو حفظ کن......یک لیوان آبی بنوش و بعد بیا .........من جدا نگران حال شما شدم!......اینکه بحث جدی است درست.......ولی انقدر احساسی حرف زدن نوبر است

ببین عزیز من.......شما میگی خیلی زیاد ........خب اینکه نشد جواب .......ده تا.......صدتا.........هزارتا.........ده هزارتا......صد هزارتا.....یک یلیون.......بالاخره چنتا ........آمار یک علم است......اگر یک نفر نمونه رو درست انتخاب کنه و جامعه آمار مطلوب رو نتیجه خوبی هم میگیره .......این جامعه آماری در شرایطی میتونه تعمیم داده بشه به یک جامعه بزرگتر که صفات مشترک وجود داشته باشد ........

اصلا این جا بحث جوون نبود!.......پست ابتدایی شما

چه شد که مردهای کشور ما اینطور ذلیل شدند؟ چه شد که اینگونه برده تمایلات جنسی خودشون شدند؟
کافیه به پیج اینستاگرام یا فیسبوک یکی از این دخترها یا خانمهای هنرپیشه که روزی سه چهارتا عکس بزک کرده از خودشون میذارن سر بزنید وکامنتهارو بخونید.واقعا شرم آوره. اوج خجالت اونجا بود وقتی دیدم مردانی بابیش از 40 سال سن چه کامنتهای حال بهم زنی گذاشته بودند.یکی میخواد چاکر خانم بشه، یکی در مدح زیبایی خانم شعر میگه و... از فضای واقعی که دیگر برایتان نگویم، که حتما غروبها ترافیک خودروی رانندگان مرد را برای سوار کردن و با بودن باخانمی ولو برای یک مسیر کوتاه، دیده اید.
ناگهان بر خودم لرزیدم، گفتم نکند گاهی من هم اینقدر سخیف و ذلیل بوده ام؟ که فقط بخاطر ظاهر و جنسیت یک انسان قربان و صدقه اش بروم؟ نکند من هم بوده و یا شده باشم همان آدم تنهایی که با رویای بودن با یک جنس مخالف تا پست ترین سطح، ارزش خودم را پایین اورده باشم؟ امیدوارم اینطور نبوده باشم.
تنهایی، همچون نداری گاهی اوقات انسان را وادار به اعمال و گفتاری می کند که شرم آوری آن کمتر از تن فروشی نیست.
آیا این پست شما نیست.........والا از نظر من مرد چهل ساله جوون بهش گفته نمیشه!..در قبال حال هم گفتم شرایط خوبی نیست......ولی با سیاه نمایی نیز به شدت مخالفم....مورد بعد مثالهایی که برای اثبات حرفت زدی .......شما داری یک مورد رو میگی دیگری یک مورد.......ایران85 میلیون جمعیت داره.......شما صرفا صرفا با اطلاعات کیفی که داری در قبال شهر و محل زندگی خودت میتونی نظر بدی و جامعه آماری درست کنی .....همین باشگاه یک عده چه دارند مینویسند و چه میگن ....یه عده قلیل.......یک عده آمدند و عکس های جنسیتی گذاشتن.....رفتار این معلوم الحال ها رو بایستی به کل بچه های باشگاه مهندسان ایران یا اکثریتشون نسبت داد؟.......اگر این چنین است چرا به صورت خودجوش تاپیک هزرنامه ها ایجاد شد؟

[h=1]هرزنامه هاي باشگاه مهندسان .......(شما قضاوت كنيد)[/h]من گفتم.......نظر روان شناسان رو در قبال کسانی که مدام با فیس بوک و شبکه های اجتماعی سر میکنند را بخوانید .........موفق باشید

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وجدانآ این چه تیکه ای بود اینجا پروندی ؟! :w15:

:biggrin: من این کامنتتو ندیدم :biggrin:

آره خب دبیرستان و اینا روزانه هاش ادم نیستن چه برسه به شبانه :biggrin:

در کل اینجا زن و بچه رد میشه نمیخام بیشتر توضیح بدم :d

2. شما اومدی مستقیم به ادم ایرانی میگی برده :|

حالا من کلا تخریب کردم یا شما؟! :|

3. پاینده باشی جناب :|

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از همه اینکه آرامش خودتو حفظ کن......یک لیوان آبی بنوش و بعد بیا .........من جدا نگران حال شما شدم!......اینکه بحث جدی است درست.......ولی انقدر احساسی حرف زدن نوبر است

ببین عزیز من.......شما میگی خیلی زیاد ........خب اینکه نشد جواب .......ده تا.......صدتا.........هزارتا.........ده هزارتا......صد هزارتا.....یک یلیون.......بالاخره چنتا ........آمار یک علم است......اگر یک نفر نمونه رو درست انتخاب کنه و جامعه آمار مطلوب رو نتیجه خوبی هم میگیره .......این جامعه آماری در شرایطی میتونه تعمیم داده بشه به یک جامعه بزرگتر که صفات مشترک وجود داشته باشد ........

آیا این پست شما نیست.........والا از نظر من مرد چهل ساله جوون بهش گفته نمیشه!..در قبال حال هم گفتم شرایط خوبی نیست......ولی با سیاه نمایی نیز به شدت مخالفم....مورد بعد مثالهایی که برای اثبات حرفت زدی .......شما داری یک مورد رو میگی دیگری یک مورد.......ایران85 میلیون جمعیت داره.......شما صرفا صرفا با اطلاعات کیفی که داری در قبال شهر و محل زندگی خودت میتونی نظر بدی و جامعه آماری درست کنی .....همین باشگاه یک عده چه دارند مینویسند و چه میگن ....یه عده قلیل.......یک عده آمدند و عکس های جنسیتی گذاشتن.....رفتار این معلوم الحال ها رو بایستی به کل بچه های باشگاه مهندسان ایران یا اکثریتشون نسبت داد؟.......اگر این چنین است چرا به صورت خودجوش تاپیک هزرنامه ها ایجاد شد؟

هرزنامه هاي باشگاه مهندسان .......(شما قضاوت كنيد)

من گفتم.......نظر روان شناسان رو در قبال کسانی که مدام با فیس بوک و شبکه های اجتماعی سر میکنند را بخوانید .........موفق باشید

وا؟ من کی احساسی حرف زدم؟ مثله اینکه خیلی دوست داری من احساسی حرف بزنم

خب نظر شما چیه؟ معضل دیگه تو کشور ما اینه که وضعیت آمار و آمارگیری هم ضعیف هست. تو همون کشورهای غربی آمار جمعیت زنبورهای نر و ماده خودشون رو دارن (جدی دارم میگم) اینجا از چیزهای اساسی هم آمار قابل اتکایی وجود نداره. خب وقتی هم جامعه آماری با استانداردهای مورد نظر وجود نداره تکلیف چیه؟ اینجاست که با استفاده از داده های موجود (نمونه های جمعیتی موجود )وضعیت کل جامعه تخمین زده میشه.

سوالات من رو که جواب نمی دید. فقط حرفهای خودتونو میزنید و بند میکنید به تک عبارتها "مرد 40 ساله" من گفتم بین اونها مرد 40 ساله هم بود. کلیت موضوع رو جواب بده. بحث فرسایشی که نمی خوایم بکنیم. میخوایم تهش به یه نتیجه ای برسیم. من که نمی تونم واسه هر تک کلمه ام توضیح بدم چون زمانش زیاد میشه. جمعیت کشورما اکثریت جوون هستند. طبیعتا مشکلات هم اکثرا واسه اون ها هست. نه اینکه واسه بقیه نباشه.

1-تاپیک سیاسی که ممنوع. تاپیک علمی که می زنیم تو تالارهای مخصوص کسی جواب نمیده. تاپیک اخلاقی و اجتماعی رو که بهش میگید هرزنامه و واسه من لینک میذارید. پس کسی چیزی نگه دیگه؟

2- شرایط و اوضاع همونطور که خودت گفتی خوب نیست.وضعیت بد هست آقا. سیاه نمایی هم در کار نیست.

3- اصلا چرا بقول شما اینقدر هرزنامه تولید میشه؟ اگه مشکلی وجود نداشته باشه آیا اینقدر هرزنامه تولید میشه؟

4- من متوجه نمیشم با کدام قسمت حرفای من مخالفی؟ اینکه اون کارهایی که بعضی مردها میکنن بد و زشته؟ یا اینکه معتقدی چنین افرادی تعدادشون خیلی کمه که اصلا اثر گذار نیستند؟ یا اینکه میگی شرایط جامعه واسه ارضای نیازها خوبه و کسی برای رعایت اخلاق تحت فشار نیست؟

آخرین ویرایش:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب گناه من چیه ؟! خودت اول طوری زدی به پرشون ! گفتم ببین چی دیده؟! :eek:

الان میگی آدم خوبا هم جزوشون بودن :|

اره عزیزم ذات خیلی مهمه ، شخصیت متانت ، و...

تو خودتم نمیدونی هدفت از مطرح کردن موضوع چیه :d

هرچند به نظر من ادم هرچیزیو که تو زندگیش میبینه نباس تاپیک کنه :d ولی خب دیگه،..
.
.
.
من گفتم تو فامیل ندیدم اگرم باشه من قاطی نمیشم :| وگرنه تو جامعه که تا خرخره پره ازین چیزا :|

ذات هم مهمه. تربیت و محیط و شرایط هم مهمه.

هدف مشخصه ، نکنید اینکارا رو. منظور همون کارایی که اول تاپیک گفتم بعضیا میکنن.

بعدش یکی اومد گفت گفتنش آسونه، وقتی شرایط بد هست آدمها ممکنه اون کارا رو بکنن

بعد هم بحث ادامه پیدا کرد.

بفرما خودت همه که قبول داری جامعه از این جور چیزا تا خرخره پره. پس این موضوع "هر چی" نیست که تاپیک کردم. معضل اجتماعی هست.

چرا میخندی؟

من گفتم برده تو زدی کلا ترکوندیشون.

عنوانم اشتباه بود. اصلاحش کردم.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

در مورد اون تیکه که نمی دونم چرا میخندی :D باید بگم محممدآقا میگه نظرم اشتباهه و فقط یه سری معلوم الحال مجهول الهویه هستن که توفیسبوک نظر میدن و زیاد مهم هم نیستن و جمعیت اندکی هستن.
من واسش مثال زدم که اگه اینها جمعیتشون اندک هست، اگه ما مشکل و معضل اخلاقی نداریم پس چطور اتفاقاتی این چنینی هی تو جامعه ما تکرار میشه؟؟؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد اون تیکه که نمی دونم چرا میخندی :D باید بگم محممدآقا میگه نظرم اشتباهه و فقط یه سری معلوم الحال مجهول الهویه هستن که توفیسبوک نظر میدن و زیاد مهم هم نیستن و جمعیت اندکی هستن.
من واسش مثال زدم که اگه اینها جمعیتشون اندک هست، اگه ما مشکل و معضل اخلاقی نداریم پس چطور اتفاقاتی این چنینی هی تو جامعه ما تکرار میشه؟؟؟

اشکال نداره ندونی بهتره :d

.
.
.
اتفاقا کم هم نیستن بنظرم شما دارید فقط دور اطراف خودتون رو می بینید

کافیه از ایران بری بیرون اونوقت هموطن های خودت رو خواهی دید که حتی دین و اصالت خودشون رو میفروشن :|

و به راحتی دینشون رو عوض میکنن ( البته همه مثه هم نیستن ولی خو اینا حقیقته )

بعد میبینی که اوضا خیلی خرابتر از اون چه فک میکنی هست؟! خب این ادم ها چطور مشکل اخلاقی ندارن؟! :|

ولی خب با این بحث ها و کل کل کردن ها نمیشه به جایی رسید :|

به قول شاعر همه چی برمیگرده به بچگی آدم :d اینکه چطور بار اومده باشی ؟! تربیت و ارزش های انسانیت!

در کل خسته م کردی متفکر :d

به امید دیدار در تاپیک های بعدی :|

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دارم همینو میگم دیگه، میگم برده نفسشون نباشند.

ولی با پیشرفت تاپیک بحث تاپیک به این سمت کشیده شد که بعضیا گفتن اینکه یه سری (و به اعتقاد من خیلی ها) برده تمایلات غریزی خودشونن، مقصر خودشون نیستند. بلکه چون در زمان درست و به شکل صحیح ارضا نشدند این امر بصورت عقده در وجودشون باقی مونده و این عقده حالا داره به شکلهای مختلف تو جامعه خودشو بروز میده.

خب به نظر من اینکه به شکل صحیح ارضا نشدن مقصر خودشون نیستن ولی اینکه این عقده ها اینجوری تو جامعه سر باز کنن یه دلیلش خود آدمان ...ما آدمیم از خودمون اختیار داریم ...
یه معلمو فرض کنید در کودکی همیشه کتک میخورده حالا وقتی بزرگ شده چون عقده داره باید شاگرداشو کتک بزنه ؟....
اون دوستم که گفتم سوار ماشین بقیه میشه دقیقا داره برای عقده هاش این کارو میکنه ولی فکر میکنه زرنگه نمیدونه یبار در رفته دوبار در رفته ولی یبار ضربه وحشتناکی به مراتب بیشتر از عقده هاش میخوره ....

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هرزنامه هاي باشگاه مهندسان .......(شما قضاوت كنيد)

من گفتم.......نظر روان شناسان رو در قبال کسانی که مدام با فیس بوک و شبکه های اجتماعی سر میکنند را بخوانید .........موفق باشید

محممد آقا میشه من یه نظر درباره حرفای شما بدم؟....
آمار یه علمه درست ولی درباره هر چی که تو ایران امار گیری نشده ....مثلا امار گرفته نشده که چقدر میان از این کامنت ها میذارن ...اینجا نمیتونیم حتما عددی حرف بزنیم و بگیم هزار نفر.....
البته به کار بردن لفظ تمام مردان ایرانی یا خیلی زیاد هم درست نیست ....ولی به نظرم همین جمعیتی هم که میان این رفتاراها رو میکنن باید بررسی بشن و کم نیستن ....
فقط به فیس بوک توجه نکنید منظور استارتر کل جامعه ست که البته مثال های خاصی میزنن ....:smile:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مــــــــــــــــــــــــــــَرد!

دیگه همه میدونن خودتونم میدونید شماها برده این اینم سوال کردن داشت!!

از همون ازل برده بودین و برده هم خاهید موند تا آخر!!خخخ

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

علاقه دو جنس مخالف به یکدیگر به هم دیگر یک پدیده طبیعی است. این که ظاهر هم اولین انگیزش دو جنس مخالف به سمت همدیگر باشد هم پدیده عجیبی نیست و به نظر بنده اصلاً نگران کننده نیست.
اما موضوعی که به نظر بنده نگران کننده است رفتار افراد در پاسخ گویی به این غریزه است که طبیعتاً تربیت و شرایط اجتماعی، اقتصادی و ... بر اون اثر دارن.

بالا