بعضي از اين پسرا عجب موجوداتي هستن به خدا!!!!

jujushow

عضو جدید
ببين پسر خوب،احترامتو با دستاي خودت نگه دار
من اصلا قصد بدي نداشتم اگه دقت كرده باشي گفتم بعععععععضضضضيييي از پسرا.
دعوا كه نداريم!
اصلا تو كه به قول خودت به هیچ گربه ای رو نمیدي که بیاد تو زندگیت شامل اين پسرا نميشي،ok ؟
من عقده اي نيستم،منم يكي مثل تو،خيلي زود فهميدم هيچ پسري ارزش دوستي نداره واسه همين از بعد از اين كه اين موضوع رو فهميدم به هیچ گربه ای رو نمیدم که بیاد تو زندگیم
اگه اين تاپيك رو زدم فقط واسه اينه كه دلم براي بعضي از دخترا ميسوزه ،من جمله همين دخترايي كه با دوستاي تو دوست بودن.

سلام علیکم ، شما خوبید ؟ :D

تا یه مشکل روانی تو زندگیتون پیدا میکنید سریع تاپیک میزنید

این جمله که توهین نیست ... یه واقعیت اجتماعی رو بیان کردم ...

من نمیدونم شما خانمها چرا اکثر اوقات جمع میبندید ...

اینم که نوشتم اکثر اوقات ، ولی به بزرگی خودم میبخشم :D;)

هیچ دختری ارزش دوستی نداره

اینم که مجبوری باهاش کنار بیایید :biggrin::cool:

donya...

عضو جدید

عشقت رو نثار کسی کن که لایق آن باشد نه تشنه ی آن چون هر تشنه ای روزی سیراب میشود.:gol:

• Like
واکنش ها: F.H

MAHSA3+*

عضو جدید
خو!! چی بگم ؟!؟!؟هرکی از منظر خودش به این قضیه نگاه میکنه دخترا فک میکنن که بیشتر پسرا خطاکارن و پسرا هم برعکس!!!!:surprised:

باید از دید یک ادم ( نه از دید جنسیت آدم) بهش نگاه کرد..

• Like

F.H

عضو جدید
خو!! چی بگم ؟!؟!؟هرکی از منظر خودش به این قضیه نگاه میکنه دخترا فک میکنن که بیشتر پسرا خطاکارن و پسرا هم برعکس!!!!:surprised:

باید از دید یک ادم ( نه از دید جنسیت آدم) بهش نگاه کرد..

آره درسته،منم ميخواستم از ديد یک ادم ( نه از دید جنسیت آدم) بهش نگاه كنم ولي ميدوني! اين وسط حالا چه پسرا خطاكار باشن چه دخترا، ضربه ي اصلي رو فقط فقط دختر بيچاره ميخوره، و منم ميخواستم هشدار بدم
اگه بگي هزار تا مورد اينجوري بگو، تا خود صبح ميشينم و برات دو هزارتاش رو تعريف ميكنم;)

MAHSA3+*

عضو جدید
آره درسته،منم ميخواستم از ديد یک ادم ( نه از دید جنسیت آدم) بهش نگاه كنم ولي ميدوني! اين وسط حالا چه پسرا خطاكار باشن چه دخترا، ضربه ي اصلي رو فقط فقط دختر بيچاره ميخوره، و منم ميخواستم هشدار بدم
اگه بگي هزار تا مورد اينجوري بگو، تا خود صبح ميشينم و برات دو هزارتاش رو تعريف ميكنم;)
موردشو که زیاد دیدم مطمئنا هرکدوم از دوستان چند تا واسه تعریف کردن دارن.. خب خدا اون مغز و داده که ازش استفاده کنیم دیگه!!وقتی ازش استفاده بشه کسی هم ضربه نمیخوره..( از اولش نمیره سراغ دوست یابی!!!! )
به هر حال منم مدتیست به این نتیجه رسیدم!!!هشدار به جایی بود!

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
:biggrin::biggrin::biggrin:
به راستی حماقت نعمتی است آسمانی
(دکتر علی شریعتی)

باید باور کنیم پسر ها دیو نیستند و دختر ها هم فرشته نیستند.

هر دو مقصرند !

• Like