بعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انوقت چطوره که این دین مترقی به کسانی که مادرزاد دارای تمایلات جنسی متفاوت هستند و دوجنسه و هم جنس باز به دنیا اومدند حکم مرگ میده؟!
این دین مترقی نگفته از همون اول طرف رو بکشید، راه های اصلاحی و تربیتی فراوانی قرار داده برای اینکه باعث فساد در جامعه نشن، وقتی هیچ کدام از راه های اصلاحی موثر نباشه و طرف مصر به گسترش فساد باشه، اونقت احکام جزایی در موردش اعمال میشه، نه از همون ابتدا و بدون تلاش برای اصلاح...

اون دوستمون هم حرف قشنگی زد، کی از اول بچگیش هم جنس باز به دنیا میاد؟؟؟
دو جنسه ها هم راه های اصلاحی براشون هست که میتونن یکی از جنسیت هاشون رو انتخاب کنند و به زندگی عادیشون برگردند.
در اسلام حکم دو جنسه ها مرگ نیست.

مهرگا

عضو جدید
اوج انحطاطا و حیوانیت رو میتونید در جامعه متمدن و پیشرفته آمریکا مشاهده کنید!!!!!

خدا خیلی قشنگ گفت: "اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون"

حیوان هم اینجوری خودش رو ارضا نمیکنه که اینها میکنن..
اين نشانه انحطاط اخلاقي هست.شما چرا ‍به صنعت مترقي امريكا گير ميدي وبه هم ربطشون ميدي؟:mad:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا همچین چیزی نیست همجنس گرایی مثل خیلی چیزهای دیگه در ذات آدم ها وچود داره اگه حاصل تربیت غلط بود انتقد در شهر هایی فقیر و شهر هایی که دیگه همه مردم ایران میشناسند ! همجنس گرایی وجود نداشت.
این یک امر ذاتیه من در این مورد مطالعه داشتم و در پست قبلیم هم گفتم که این رو علم ثابت کرده.
همونجور که عرض کردم شما انسان رو مصلوب در غرائضش فرض میکنید که هیچ راه اصلاحی واسش نیست، برای انسان هیچ چیز قابل تغییری وجود ندارد اگر بخواهد.

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
انیشتین برگشت به دکتر حسابی گفت برا چی اومدی اینجا
دکتر گفت اومدم برای کسب علم
انیشتین گفت بابا مرد حسابی مینشستی همون قرآنتونو میخوندی بیشتر علم کسب میکردی.
یه همچین چیزایی بود.
حالا تو داری میگی عقب موندگی؟!

دوست عزیز ما میگیم چون اطلاعاتمون ناقصه همینطوری الکی اظهار نظر نکنیم.
شما که اصلا در این مورد چیزی نمیدونی چجوری داری اظهار نظر میکنی خدا میدونه.
کسی حکم مرگ دو جنسه هارو صادر نکرده شما از کجا همچین حرفی میزنی؟
در ضمن همینایی که گفتی درمان داره و تو مملکت هم اجرا میشه.
اتفاقا خیلی هم قانونیه و فکر کنم تا حالا تو ایران بیشتر از بقیه جاها این درمانا صورت گرفته.
1.من نگفتم دین ما عقب موندگیه .. من گفتم علم ثابت کرده هم جنس گراها ژنتیکی نسبت به جنس موافق ابراز علاقه میکنند بعد دوستی در جواب گفت علم ما هتوز به این مرحاه نرسیده پس ما به دین مراجعه میکنیم!
من این رو عقب موندگی میدونم.

2. بحث روی هم جنس بازهاست که همجنس باز شدنشون در اثر شرایطه با فطربه.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا همچین چیزی نیست همجنس گرایی مثل خیلی چیزهای دیگه در ذات آدم ها وچود داره اگه حاصل تربیت غلط بود انتقد در شهر هایی فقیر و شهر هایی که دیگه همه مردم ایران میشناسند ! همجنس گرایی وجود نداشت.
این یک امر ذاتیه من در این مورد مطالعه داشتم و در پست قبلیم هم گفتم که این رو علم ثابت کرده.

همه هم جنس باز ها ... برای شناختن بیشتر این آدم ها که از نظر جنسی با ما خیلی فرق دارند میتونی فیلم میلک رو ببینی ;)
سه نوع علم و ابزار داریم

- علمی که باید چیزی و یا نقیض اون رو اثبات کند و می کند
- علمی که چیزی را به اشتباه اثبات می کند و تغییر آن با افزایش آگاهی بشر میسر می شود
- علمی که چیزی را کشف می کند

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونجور که عرض کردم شما انسان رو مصلوب در غرائضش فرض میکنید که هیچ راه اصلاحی واسش نیست، برای انسان هیچ چیز قابل تغییری وجود ندارد اگر بخواهد.
بنده هم همینجور که عرض کردم وقتی یک انسان ساختار روانی و تمایلات جنسیش اینطوری خلق شده با پند و اندرز و نصیحت و زور نمیتونه خواسته دلش رو تغییر بده .. مثل این میمونه که من با نصیحت و .. بخوام شما رو راضی کنم هم جنس گرا بشی ! ;)

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال: اگه بچه دار بشند اون بچه 2 تا پدر و مادر داره؟؟؟؟؟؟ چه جوری براش شناسنامه میگیرن؟؟؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال: اگه بچه دار بشند اون بچه 2 تا پدر و مادر داره؟؟؟؟؟؟ چه جوری براش شناسنامه میگیرن؟؟؟
نام پدر و مادرش میشه دوتا به همین سادگی.
بعدش بدبخت بچه دچار کمبود محبت میشه این میگه بچه توئه اونم میگه بچه توئه.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنده هم همینجور که عرض کردم وقتی یک انسان ساختار روانی و تمایلات جنسیش اینطوری خلق شده با پند و اندرز و نصیحت و زور نمیتونه خواسته دلش رو تغییر بده .. مثل این میمونه که من با نصیحت و .. بخوام شما رو راضی کنم هم جنس گرا بشی ! ;)
از خلق انسان سخن گفتید.
چه کسی انسان رو خلق کرده؟
حکم و راه ارائه شده توس خالق انسان در برابر این اشکال چیست؟

عرض کردم، پند و اندرز و نصیحت و زور و البته خواستن خود فرد مهمه تا انسان بتونه اون چیزی رو که اشتباهه اصلاح کنه، و انسان میتونه این کار رو بکنه.
پس چه نیازی هست اشکالات موجود درد خودمون رو توجیه کنیم و بگیم من همینجوری آفریده شدم؟
خیلی ها هستن ، بد دهن اند، زودرنج و عصبانی اند و ..... خوب اینها هم ساختار روانیشون اینجوره، ولی باید اصلاح نشن؟ علم روانشناسی و روانکاوی اونوقت به چه درد میخوره؟

مشکل اینه که اینها نمی خوان تغییر کنن و این کارشون باعث گسترش فساد میشه و باید جلوش گرفته بشه، نه اینکه قانونی بشه...

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با شما در این مورد کاملا اختلاف نظر دارم.

ببین رفیق
اینکه ممکنه تمایلی بین افراد هم جنس بوجود بیاد رو بیا تفکیک کنیم به چند دسته
- قرنطینه ای از افراد رو درنظر بگیریم که از ابتدای تولد با هم هستند و با تکنولوژی و رفتار پیچیده انسان متمدن آشنا نمیشن ( چقدر احتمال داره دو جنس موافق در این نمونه تمایل بهره کشی جنسی به هم نشون بدن وقتی الف) جنس مخالفی در کنارشون هست و رابطه احساسی قوی خدا در نهادشون قرار داده ب) علم به این داریم که حیوانات هم همین رفتار رو دارند
- شرایط جامعه رو در نظر بگیریم که امراض روحی روانی در اون نباشه چند درصد تمایلی مشابه مورد قبلی خواهند داشت
- عوامل محیط و فرهنگ و سنت رو درنظر بگیریم: فرهنگ جامعه- همه گیر بودن اخلاق- پایبندی به دین- امراض روحی و روانی تعریف شده و نشده- تنش های خانوادگی- اخلاق زدگی و نمونه شدن از هر 1000تا 1000000 نفر- درمان مشکلات و مسائل- پاک کردن صورت مساله

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علم پیشرفت کرده DNA ش رو در میارن ببینین مال کدومه:razz:
شناسنامه میخواد چیکار؟

حالا فعلاً پدر مادرا خوش باشن یه حالی بکنن، بعد بچشون بزرگ شد باز دوباره یه قانون جدید میذارن که اشکالی نداره یک نفر دو تا پدر مادر داشته باشه، حال رو دریاب و حالت رو بکن....

دور باطلی که غرب داره توش دست و پا میزنه، همینه:smile:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجود داشتن انحراف به نظر شما با قانونی کردن انحراف تفاوتی نداره؟

طرف اگه قبلاً میترسید این کار رو بکنه چون از واکنش اجتماع و عرف میترسید، الآن با خیال راحت فساد و فحشا رو تحت لوای قانون گسترش میده، اونوقت کسی نمیتونه جلوش رو بگیره...

جالبه قبول کردن حرف اسلام رو عقب موندگی میدونید، اسلام برخلاف تصور شما مترقی ترین و کاملترین دینه که اگر کامل اجرا بشه باعث پیشرفتهای فراوانی میشه.
علم از دنیای اسلام به دنیای غرب رفته...
دوست عزیز این یه مرضه !
اونجا مثل اونی نیس که تی وی ایران معرفی میکنه !
اونجا هم غیرهمجنس بازها از اینجور کارها تنفر دارند !
پس فساد گسترش پیدا نمیکنه .
کسی که ذهنش تمایل به این کارا داره از این قوانین استفاده میکنه !
بچه دار شدنشون کاملا کنترل شدس !
نه مثل پائین شهرهای ایرانی که هر ماه یه بچه تازه از خونه میاد بیرون ! در اثر ناآگاهی

همین قرآنی که این چیزا رو واسه ما نهی کرده ، تفکر رو هم بزرگترین نعمت خدا ذکر کرده !
پس قرار نیست چون شما با این کارها مخالفید بزنید همه کاسه کوزه ها رو بشکونید !

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
علم پیشرفت کرده DNA ش رو در میارن ببینین مال کدومه:razz:
شناسنامه میخواد چیکار؟

حالا فعلاً پدر مادرا خوش باشن یه حالی بکنن، بعد بچشون بزرگ شد باز دوباره یه قانون جدید میذارن که اشکالی نداره یک نفر دو تا پدر مادر داشته باشه، حال رو دریاب و حالت رو بکن....

دور باطلی که غرب داره توش دست و پا میزنه، همینه:smile:

این رو از قول بچه جوهر می گم
قانونی شدن( به قول بعضی دوستان حل شدن مسئله در غرب) ازدواج بچه با پدر و مادر و خواهر و برادر
چه مشکلی داره صورت مسائل جدید پاک بشه

این رو از قول بچه R@mtin.eng میگم

شما باید بدونی انسان فطرتا به خانوادش میل جنسی داره، این رو علم هم ثابت کرده بهتره فیلم "بابام عموی بچه من" به کارگردانی دیوس قرمساغ رو ببینی
:w15::w15::w15::w15:

mahan 2

عضو جدید
1.من نگفتم دین ما عقب موندگیه .. من گفتم علم ثابت کرده هم جنس گراها ژنتیکی نسبت به جنس موافق ابراز علاقه میکنند بعد دوستی در جواب گفت علم ما هتوز به این مرحاه نرسیده پس ما به دین مراجعه میکنیم!
من این رو عقب موندگی میدونم.

2. بحث روی هم جنس بازهاست که همجنس باز شدنشون در اثر شرایطه با فطربه.

من بعدا در مورد اسلام یه تاپیک با حال میزنم.....

کسی که لواط بکنه رو میکشن .نه کسی که دو جنسه هستش یا همین جوری گرایش ( البته به قول شما ) به جنس موافقش داره. راستی تازه اگه بفهمن میکشن ...

یارو تو بچه گیش... متاسفانه( طبق همین تاپیکایی که بعضی مواقع زده میشه)
مثلا یه پسر که نیاز جنسی بالایی داشته و بر طرف نشده یا مثلا خودشم شاید تو بچه گیش همین بلایی که میخام بگم سرش اومده این جوری شده.
یه پسر 23 ساله چن تا پسر بچه رو یا گاهی دختر رو میدزده و ... خلاصه اره .
اون فک میکنه نکنه .... ؟:surprised::surprised:؟؟؟ پس یعنی منم یه زنم که این کارو باهام کرد:confused:؟
و هزاران دلیل دیگر که متاسفانه مجال گفتنشون نیست.

راستی میتونی از چن تا روانشناس بپرسی.
اونایی که هم جنس باز میشن بعد یه مدت قاطی میکنن. نمیدونن زنن مردنن ؟؟:confused:
مثلا همین تتو و رفیقش رو میدونی....
تا اون جایی که من خبر دارم از اون سالا اهنگ جدیدی به اون صورت نخوندن.
راستی اون هم جنس بازا گه گاه سراغ غریزه ی اصلیشونم میرن.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم با سه چهار تا همجنس گرا بر خورد داشتم, باور بفرمایید بشدت از همجنس گرایی متنفر بودم و هستم , اما الان که با یکی از همین همجنسگراها حدود 3 ساله که آشنا شدم متوجه شدم واقعا تقصیری ندارند, اینا هم درست مثل ماها هستن , مثل ماها عاشق میشن و مثل ماها تفکر دارن. خودمم واقعا نمیدونم باید با اینجور افراد چه برخوردی داشت, هم بسیار منزجر کننده هستن و هم اینکه به نوعی میشه گفت طبیعتشون اینجوریه یا به نوعی بیمار هستن.
اضافه کنم وقتی از همین افراد میپرسم آخه مردی گفتن این رفتارها چیه؟ خودشون نمیدونن واقعا مردن یا زن. یا بعضی وقتها مسخرشون میکینم با دوستان میگیم یعنی تو م ف ع و ل ی؟ اصلا ناراحت نمیشه و با یه نوع غرور میگه" مگه چشه؟ مهم اینه که طرف دیگه من منو دوست داره و از من لذت میبره."

در ضمن برای شناخت روحیه این همجنسگراها تماشای فیلم ها milk و broke back mountain رو پیشنهاد میکنم. به امید روزی که همجنسگرایی به کل از رو زمین برداشته بشه.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رو از قول بچه جوهر می گم
قانونی شدن( به قول بعضی دوستان حل شدن مسئله در غرب) ازدواج بچه با پدر و مادر و خواهر و برادر
چه مشکلی داره صورت مسائل جدید پاک بشه

این رو از قول بچه R@mtin.eng میگم

شما باید بدونی انسان فطرتا به خانوادش میل جنسی داره، این رو علم هم ثابت کرده بهتره فیلم "بابام عموی بچه من" به کارگردانی دیوس قرمساغ رو ببینی
:w15::w15::w15::w15:
یب ادب بی تربیت چلمنگ کتکله بی نزاکت:w06:
آخریش رو هم اشتباه نوشتی !:w43:

mahan 2

عضو جدید
من خودم با سه چهار تا همجنس گرا بر خورد داشتم, باور بفرمایید بشدت از همجنس گرایی متنفر بودم و هستم , اما الان که با یکی از همین همجنسگراها حدود 3 ساله که آشنا شدم متوجه شدم واقعا تقصیری ندارند, اینا هم درست مثل ماها هستن , مثل ماها عاشق میشن و مثل ماها تفکر دارن. خودمم واقعا نمیدونم باید با اینجور افراد چه برخوردی داشت, هم بسیار منزجر کننده هستن و هم اینکه به نوعی میشه گفت طبیعتشون اینجوریه یا به نوعی بیمار هستن.
اضافه کنم وقتی از همین افراد میپرسم آخه مردی گفتن این رفتارها چیه؟ خودشون نمیدونن واقعا مردن یا زن. یا بعضی وقتها مسخرشون میکینم با دوستان میگیم یعنی تو م ف ع و ل ی؟ اصلا ناراحت نمیشه و با یه نوع غرور میگه" مگه چشه؟ مهم اینه که طرف دیگه من منو دوست داره و از من لذت میبره."

در ضمن برای شناخت روحیه این همجنسگراها تماشای فیلم ها milk و broke back mountain رو پیشنهاد میکنم. به امید روزی که همجنسگرایی به کل از رو زمین برداشته بشه.

ببین مثلا همین اسم اواتارت.البته با کمی تغییر....
marlin manson اوایل یه کشیش بودش و .... خلاصه اره.
بعدش میاد میره و این بمعنای واقعی کثافت کاریو راه میندازه.

یکی بیاد بگه قضیه چیه این وسط ؟ نه به اون کشیش بازی نه به کارایه الانش.

احتمالا جدیدا گرایش پیدا کرده.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین مثلا همین اسم اواتارت.البته با کمی تغییر....
marlin manson اوایل یه کشیش بودش و .... خلاصه اره.
بعدش میاد میره و این بمعنای واقعی کثافت کاریو راه میندازه.

یکی بیاد بگه قضیه چیه این وسط ؟ نه به اون کشیش بازی نه به کارایه الانش.

احتمالا جدیدا گرایش پیدا کرده.

سلام خدمت شما عرض کنم که نام کاربری من یعنی lars_manson2002 دقیقا مثل مرلین منسون یک اسم دو حرفی ساختگی هست. خود مرلین منسون اسم واقعیش مرلین منسون نبوده بلکه مرلین رو از مرلین مونرو (نماد زیبایی آمریکایی) و منسون رو از چالز منسون ( نماد خشونت آمریکایی) گرفته. اما نام کاربری من هم ربطی به مرلین منسون نداره, یعنی من اون موقع که این ID رو تو یاهو ساختم اصلا مرلین منسون رو نمی شناختم , لارس و منسون رو از دو تا شخصیت دوست داشتنی گرفتم گذاشتم کنار هم. بعدها فهمیدم که بععععععععله , اسم یه خواننده به اسم مرلین منسون هم همینجوری ساخته شده!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد

بعد از آنكه در غنی ترین ایالت آمریكا یعنی كالیفرنیا همجنسگرایی و ازدواج همجنسگرایان مجاز شناخته شد نوع دیگری از ازدواج نیز برای اولین بار در این ایالت پا به عرصه گذاشت: ازدواج گروهی! ازدواج همجنسگرایان باعث ایجاد مشاغل جدیدی شده است؛ از تولید مبلمان های ویژه زنان همجنسباز و مردان همجنسباز تا ساخت كیكهایی مختص این نوع ازدواجها و ارتباط ها!
اما به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار تركیه به نقل از حریت، آخرین نوع ازدواج كه در آمریكا به صورت قانونی ثبت شد بسیار عجیب تر از قانونی شدن ازدواج بین همجنسگرایان است: برای اولین بار در تاریخ دو زن و شوهر با دو زن و شوهر دیگر به صورت قانونی ازدواج كردند!
زوج تونی و كایه با كوین و سندی به صورت قانونی ازدواج كردند.
عشق و ازدواج چهارگانه این دو زن و شوهر همه را متعجب كرده است. تونی، كایه، كوین و سندی كه برگه های امضای چهارگانه را امضا كرده اند به خانه جدیدی نقل مكان كردند.
این چهار نفر در منزل جدید، یك تخت مشترك دارند و به صورت گروهی مسئولیت فرزند تونی و كایه را نیز به عهده گرفته اند.

من که حالم بد شد:hate::w00:
زدن رو دست حیوونا جون داداش

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت شما عرض کنم که نام کاربری من یعنی lars_manson2002 دقیقا مثل مرلین منسون یک اسم دو حرفی ساختگی هست. خود مرلین منسون اسم واقعیش مرلین منسون نبوده بلکه مرلین رو از مرلین مونرو (نماد زیبایی آمریکایی) و منسون رو از چالز منسون ( نماد خشونت آمریکایی) گرفته. اما نام کاربری من هم ربطی به مرلین منسون نداره, یعنی من اون موقع که این ID رو تو یاهو ساختم اصلا مرلین منسون رو نمی شناختم , لارس و منسون رو از دو تا شخصیت دوست داشتنی گرفتم گذاشتم کنار هم. بعدها فهمیدم که بععععععععله , اسم یه خواننده به اسم مرلین منسون هم همینجوری ساخته شده!

راست میگی من تایید می کنم
اتفاقا چند فیلم خانوادگیتون هم لو رفته بود 4shared , youtube که خبرتون کردم:smile::smile::smile:;)

بالا