همه هم جنس باز ها ... برای شناختن بیشتر این آدم ها که از نظر جنسی با ما خیلی فرق دارند میتونی فیلم میلک رو ببینییک نفر رو بیار هم جنس باز به دنیا اومده باشه![]()

همه هم جنس باز ها ... برای شناختن بیشتر این آدم ها که از نظر جنسی با ما خیلی فرق دارند میتونی فیلم میلک رو ببینییک نفر رو بیار هم جنس باز به دنیا اومده باشه![]()
این دین مترقی نگفته از همون اول طرف رو بکشید، راه های اصلاحی و تربیتی فراوانی قرار داده برای اینکه باعث فساد در جامعه نشن، وقتی هیچ کدام از راه های اصلاحی موثر نباشه و طرف مصر به گسترش فساد باشه، اونقت احکام جزایی در موردش اعمال میشه، نه از همون ابتدا و بدون تلاش برای اصلاح...انوقت چطوره که این دین مترقی به کسانی که مادرزاد دارای تمایلات جنسی متفاوت هستند و دوجنسه و هم جنس باز به دنیا اومدند حکم مرگ میده؟!
اين نشانه انحطاط اخلاقي هست.شما چرا به صنعت مترقي امريكا گير ميدي وبه هم ربطشون ميدي؟اوج انحطاطا و حیوانیت رو میتونید در جامعه متمدن و پیشرفته آمریکا مشاهده کنید!!!!!
خدا خیلی قشنگ گفت: "اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون"
حیوان هم اینجوری خودش رو ارضا نمیکنه که اینها میکنن..
همونجور که عرض کردم شما انسان رو مصلوب در غرائضش فرض میکنید که هیچ راه اصلاحی واسش نیست، برای انسان هیچ چیز قابل تغییری وجود ندارد اگر بخواهد.اصلا همچین چیزی نیست همجنس گرایی مثل خیلی چیزهای دیگه در ذات آدم ها وچود داره اگه حاصل تربیت غلط بود انتقد در شهر هایی فقیر و شهر هایی که دیگه همه مردم ایران میشناسند ! همجنس گرایی وجود نداشت.
این یک امر ذاتیه من در این مورد مطالعه داشتم و در پست قبلیم هم گفتم که این رو علم ثابت کرده.
منظور آن بود که برخی پیشرفت و تمدن رو در این چیزها میبیننداين نشانه انحطاط اخلاقي هست.شما چرا به صنعت مترقي امريكا گير ميدي وبه هم ربطشون ميدي؟![]()
1.من نگفتم دین ما عقب موندگیه .. من گفتم علم ثابت کرده هم جنس گراها ژنتیکی نسبت به جنس موافق ابراز علاقه میکنند بعد دوستی در جواب گفت علم ما هتوز به این مرحاه نرسیده پس ما به دین مراجعه میکنیم!انیشتین برگشت به دکتر حسابی گفت برا چی اومدی اینجا
دکتر گفت اومدم برای کسب علم
انیشتین گفت بابا مرد حسابی مینشستی همون قرآنتونو میخوندی بیشتر علم کسب میکردی.
یه همچین چیزایی بود.
حالا تو داری میگی عقب موندگی؟!
دوست عزیز ما میگیم چون اطلاعاتمون ناقصه همینطوری الکی اظهار نظر نکنیم.
شما که اصلا در این مورد چیزی نمیدونی چجوری داری اظهار نظر میکنی خدا میدونه.
کسی حکم مرگ دو جنسه هارو صادر نکرده شما از کجا همچین حرفی میزنی؟
در ضمن همینایی که گفتی درمان داره و تو مملکت هم اجرا میشه.
اتفاقا خیلی هم قانونیه و فکر کنم تا حالا تو ایران بیشتر از بقیه جاها این درمانا صورت گرفته.
اصلا همچین چیزی نیست همجنس گرایی مثل خیلی چیزهای دیگه در ذات آدم ها وچود داره اگه حاصل تربیت غلط بود انتقد در شهر هایی فقیر و شهر هایی که دیگه همه مردم ایران میشناسند ! همجنس گرایی وجود نداشت.
این یک امر ذاتیه من در این مورد مطالعه داشتم و در پست قبلیم هم گفتم که این رو علم ثابت کرده.
سه نوع علم و ابزار داریمهمه هم جنس باز ها ... برای شناختن بیشتر این آدم ها که از نظر جنسی با ما خیلی فرق دارند میتونی فیلم میلک رو ببینی![]()
به راحتی هر چه تمامتروقتی طرف دوجنسه هست ججوری میتونه خودش رو عوض کنه!؟
بنده هم همینجور که عرض کردم وقتی یک انسان ساختار روانی و تمایلات جنسیش اینطوری خلق شده با پند و اندرز و نصیحت و زور نمیتونه خواسته دلش رو تغییر بده .. مثل این میمونه که من با نصیحت و .. بخوام شما رو راضی کنم هم جنس گرا بشی !همونجور که عرض کردم شما انسان رو مصلوب در غرائضش فرض میکنید که هیچ راه اصلاحی واسش نیست، برای انسان هیچ چیز قابل تغییری وجود ندارد اگر بخواهد.
شرایط باعث میشه وگر نه هیچ کس فطرتن به جنس موافق کشیده نمیشه که هیچ حالشم به هم میخوره.1.
2. بحث روی هم جنس بازهاست که همجنس باز شدنشون در اثر شرایطه با فطربه.
من با شما در این مورد کاملا اختلاف نظر دارم.شرایط باعث میشه وگر نه هیچ کس فطرتن به جنس موافق کشیده نمیشه که هیچ حالشم به هم میخوره.
نام پدر و مادرش میشه دوتا به همین سادگی.دوستان یه سوال: اگه بچه دار بشند اون بچه 2 تا پدر و مادر داره؟؟؟؟؟؟ چه جوری براش شناسنامه میگیرن؟؟؟
از خلق انسان سخن گفتید.بنده هم همینجور که عرض کردم وقتی یک انسان ساختار روانی و تمایلات جنسیش اینطوری خلق شده با پند و اندرز و نصیحت و زور نمیتونه خواسته دلش رو تغییر بده .. مثل این میمونه که من با نصیحت و .. بخوام شما رو راضی کنم هم جنس گرا بشی !![]()
من با شما در این مورد کاملا اختلاف نظر دارم.
علم پیشرفت کرده DNA ش رو در میارن ببینین مال کدومهدوستان یه سوال: اگه بچه دار بشند اون بچه 2 تا پدر و مادر داره؟؟؟؟؟؟ چه جوری براش شناسنامه میگیرن؟؟؟
دوست عزیز این یه مرضه !وجود داشتن انحراف به نظر شما با قانونی کردن انحراف تفاوتی نداره؟
طرف اگه قبلاً میترسید این کار رو بکنه چون از واکنش اجتماع و عرف میترسید، الآن با خیال راحت فساد و فحشا رو تحت لوای قانون گسترش میده، اونوقت کسی نمیتونه جلوش رو بگیره...
جالبه قبول کردن حرف اسلام رو عقب موندگی میدونید، اسلام برخلاف تصور شما مترقی ترین و کاملترین دینه که اگر کامل اجرا بشه باعث پیشرفتهای فراوانی میشه.
علم از دنیای اسلام به دنیای غرب رفته...
بچه دار شدنشون کاملا کنترل شدس !دوستان یه سوال: اگه بچه دار بشند اون بچه 2 تا پدر و مادر داره؟؟؟؟؟؟ چه جوری براش شناسنامه میگیرن؟؟؟
علم پیشرفت کرده DNA ش رو در میارن ببینین مال کدومه
شناسنامه میخواد چیکار؟
حالا فعلاً پدر مادرا خوش باشن یه حالی بکنن، بعد بچشون بزرگ شد باز دوباره یه قانون جدید میذارن که اشکالی نداره یک نفر دو تا پدر مادر داشته باشه، حال رو دریاب و حالت رو بکن....
دور باطلی که غرب داره توش دست و پا میزنه، همینه![]()
1.من نگفتم دین ما عقب موندگیه .. من گفتم علم ثابت کرده هم جنس گراها ژنتیکی نسبت به جنس موافق ابراز علاقه میکنند بعد دوستی در جواب گفت علم ما هتوز به این مرحاه نرسیده پس ما به دین مراجعه میکنیم!
من این رو عقب موندگی میدونم.
2. بحث روی هم جنس بازهاست که همجنس باز شدنشون در اثر شرایطه با فطربه.
یب ادب بی تربیت چلمنگ کتکله بی نزاکتاین رو از قول بچه جوهر می گم
قانونی شدن( به قول بعضی دوستان حل شدن مسئله در غرب) ازدواج بچه با پدر و مادر و خواهر و برادر
چه مشکلی داره صورت مسائل جدید پاک بشه
این رو از قول بچه R@mtin.eng میگم
شما باید بدونی انسان فطرتا به خانوادش میل جنسی داره، این رو علم هم ثابت کرده بهتره فیلم "بابام عموی بچه من" به کارگردانی دیوس قرمساغ رو ببینی
![]()
من خودم با سه چهار تا همجنس گرا بر خورد داشتم, باور بفرمایید بشدت از همجنس گرایی متنفر بودم و هستم , اما الان که با یکی از همین همجنسگراها حدود 3 ساله که آشنا شدم متوجه شدم واقعا تقصیری ندارند, اینا هم درست مثل ماها هستن , مثل ماها عاشق میشن و مثل ماها تفکر دارن. خودمم واقعا نمیدونم باید با اینجور افراد چه برخوردی داشت, هم بسیار منزجر کننده هستن و هم اینکه به نوعی میشه گفت طبیعتشون اینجوریه یا به نوعی بیمار هستن.
اضافه کنم وقتی از همین افراد میپرسم آخه مردی گفتن این رفتارها چیه؟ خودشون نمیدونن واقعا مردن یا زن. یا بعضی وقتها مسخرشون میکینم با دوستان میگیم یعنی تو م ف ع و ل ی؟ اصلا ناراحت نمیشه و با یه نوع غرور میگه" مگه چشه؟ مهم اینه که طرف دیگه من منو دوست داره و از من لذت میبره."
در ضمن برای شناخت روحیه این همجنسگراها تماشای فیلم ها milk و broke back mountain رو پیشنهاد میکنم. به امید روزی که همجنسگرایی به کل از رو زمین برداشته بشه.
یب ادب بی تربیت چلمنگ کتکله بی نزاکت
آخریش رو هم اشتباه نوشتی !![]()
ببین مثلا همین اسم اواتارت.البته با کمی تغییر....
marlin manson اوایل یه کشیش بودش و .... خلاصه اره.
بعدش میاد میره و این بمعنای واقعی کثافت کاریو راه میندازه.
یکی بیاد بگه قضیه چیه این وسط ؟ نه به اون کشیش بازی نه به کارایه الانش.
احتمالا جدیدا گرایش پیدا کرده.
زدن رو دست حیوونا جون داداشبعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد
![]()
بعد از آنكه در غنی ترین ایالت آمریكا یعنی كالیفرنیا همجنسگرایی و ازدواج همجنسگرایان مجاز شناخته شد نوع دیگری از ازدواج نیز برای اولین بار در این ایالت پا به عرصه گذاشت: ازدواج گروهی! ازدواج همجنسگرایان باعث ایجاد مشاغل جدیدی شده است؛ از تولید مبلمان های ویژه زنان همجنسباز و مردان همجنسباز تا ساخت كیكهایی مختص این نوع ازدواجها و ارتباط ها!
اما به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار تركیه به نقل از حریت، آخرین نوع ازدواج كه در آمریكا به صورت قانونی ثبت شد بسیار عجیب تر از قانونی شدن ازدواج بین همجنسگرایان است: برای اولین بار در تاریخ دو زن و شوهر با دو زن و شوهر دیگر به صورت قانونی ازدواج كردند!
زوج تونی و كایه با كوین و سندی به صورت قانونی ازدواج كردند.
عشق و ازدواج چهارگانه این دو زن و شوهر همه را متعجب كرده است. تونی، كایه، كوین و سندی كه برگه های امضای چهارگانه را امضا كرده اند به خانه جدیدی نقل مكان كردند.
این چهار نفر در منزل جدید، یك تخت مشترك دارند و به صورت گروهی مسئولیت فرزند تونی و كایه را نیز به عهده گرفته اند.
من که حالم بد شد![]()
سلام خدمت شما عرض کنم که نام کاربری من یعنی lars_manson2002 دقیقا مثل مرلین منسون یک اسم دو حرفی ساختگی هست. خود مرلین منسون اسم واقعیش مرلین منسون نبوده بلکه مرلین رو از مرلین مونرو (نماد زیبایی آمریکایی) و منسون رو از چالز منسون ( نماد خشونت آمریکایی) گرفته. اما نام کاربری من هم ربطی به مرلین منسون نداره, یعنی من اون موقع که این ID رو تو یاهو ساختم اصلا مرلین منسون رو نمی شناختم , لارس و منسون رو از دو تا شخصیت دوست داشتنی گرفتم گذاشتم کنار هم. بعدها فهمیدم که بععععععععله , اسم یه خواننده به اسم مرلین منسون هم همینجوری ساخته شده!