بشتابید به سوی عدالت :ی :: ~ دادگاه ِ رسیدگی به جنایات ِ خلافکاران ِ محترم ِباشگاه :دی ~ ::

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:....... اون کجا من کجا...! اتی دوست جینگ منه... اون خیلی خشنه من کجام شبیه اونه...:eek:
فاطی شانس آوردی!! حکم تیرت با خودمه! ولی الان تو مقام قاضی هستم نمی تونم باهات کاری داشته باشم، تاتکنیک بر گرده می تونی فرار کنی یا بری به درگاه خدا توبه کنی...

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:حقا ک ایرانی الاصلید 2تاتون:D یاد برخی ماجراهای سی.آ.سی افتادم:| شکایت دارم باید سیر پرونده شفاف سازی شه:cool:
بععععععله که ایرانی هستیم، الان قصد داری به قضات دادگاه توهین کنی!؟ کدوم مسائل سی...آ...سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما در اون ماجراها چه نقشی داشتی؟؟؟؟؟ داره پروندت سنگین میشه!!!! یعنی به روند پرونده شک داری؟ داری دادگاه رو میبری زیر سوال؟ همه چیز واضح و مبرهن هستش و به همین دلیل اعتراض وارد نیست!!!!...

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دومین باره که با شما صحبت میکنم و زیادم نمیشناسمتون بعد چطور همچین چیزی میگید.....؟؟:surprised:
ایشون قبل از اینکه براشون پرونده درست بشه مامور مخفی ما بود و شما رو زیر نظر داشت!!... ما همه چیز رو میدونیم!... دیگه نمی تونی انکار کنی...

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
فاطی شانس آوردی!! حکم تیرت با خودمه! ولی الان تو مقام قاضی هستم نمی تونم باهات کاری داشته باشم، تاتکنیک بر گرده می تونی فرار کنی یا بری به درگاه خدا توبه کنی...

من مث یه مرد اینجا هستم و نیازی به فرار هم ندارم....رو این گفتتون تجدید نطر کنید و اذهان عمومی رو مخدوش نکنید با این کاراتون....هدف شما فقط مخدوش کردن هویت ماست....به هدافتون نمیرسید..

دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
ایشون قبل از اینکه براشون پرونده درست بشه مامور مخفی ما بود و شما رو زیر نظر داشت!!... ما همه چیز رو میدونیم!... دیگه نمی تونی انکار کنی...
شما چیزیو نمیدونید...دلیلی برای انکار چیزی ندارم اقای هادی خان..:cool:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من مث یه مرد اینجا هستم و نیازی به فرار هم ندارم....رو این گفتتون تجدید نطر کنید و اذهان عمومی رو مخدوش نکنید با این کاراتون....هدف شما فقط مخدوش کردن هویت ماست....به هدافتون نمیرسید..[/B]

دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..
پرونده بسته شده و حکم صادر شده
دیر اومدی:D

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مث یه مرد اینجا هستم و نیازی به فرار هم ندارم....رو این گفتتون تجدید نطر کنید و اذهان عمومی رو مخدوش نکنید با این کاراتون....هدف شما فقط مخدوش کردن هویت ماست....به هدافتون نمیرسید..[/B] دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..
شما حرف از هویت میزنین ولی می گویید مثل یک مرد هستید!!!!!!! چطور ممکنه!!! شما چندتا هویت دارین!!؟؟ بله نیازی نیست فرار کنید چون هرجا برین نیروهای امنیتی ماپیداتون میکنن....ما تا چیزی ثابت نشه تجدید نظر نمی کنیم و شما برای اثبات حرفاتون باید مدارکتون رو به محضر دادگاه ارائه کنید تا اذهان عمومی مخدوش نشه... هدف ما اینجا جلب رضایت مشتریه...ما اینجا فقط دنبال حقیقت هستیم... اعلاااام تنفس

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
شما حرف از هویت میزنین ولی می گویید مثل یک مرد هستید!!!!!!! چطور ممکنه!!! شما چندتا هویت دارین!!؟؟ بله نیازی نیست فرار کنید چون هرجا برین نیروهای امنیتی ماپیداتون میکنن....ما تا چیزی ثابت نشه تجدید نظر نمی کنیم و شما برای اثبات حرفاتون باید مدارکتون رو به محضر دادگاه ارائه کنید تا اذهان عمومی مخدوش نشه... هدف ما اینجا جلب رضایت مشتریه...ما اینجا فقط دنبال حقیقت هستیم... اعلاااام تنفس

:Dرفیق برو حقوق بخون
خیلی مستعدشییییییی

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چیزیو نمیدونید...دلیلی برای انکار چیزی ندارم اقای هادی خان..:cool:
بله، حرف شما درسته ما چیزی رو نمی دونیم و به همین خاطر شما رو احضار کردیم تا بدونیم...بگی جناب قاضی هم به کسی بر نمی خوره...

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
حالا که هرکی هرکیه تو و متفکرم یکی هستید....اون الان اخراج شده تو با این یوزر اومدی..:cool:
حالا یه کم تنفس کن بعد جواب بده..:smile:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
بله، حرف شما درسته ما چیزی رو نمی دونیم و به همین خاطر شما رو احضار کردیم تا بدونیم...بگی جناب قاضی هم به کسی بر نمی خوره...

خب چیو میخواین بدونید جناب هادی؟؟؟:smile:

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:Dرفیق برو حقوق بخون خیلی مستعدشییییییی
{ بابا ضایع نکن دیگه، داریم محکومش می کنیم:دی} الان داری به قاضی دادگاه توهین می کنی؟ می خوای مسیر پرونده رو عوض کنی؟ داری چالش ایجاد می کنی؟ اصلا شما الان باید بازداشتگاه باشی اینجا چه می کنی؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
{ بابا ضایع نکن دیگه، داریم محکومش می کنیم:دی} الان داری به قاضی دادگاه توهین می کنی؟ می خوای مسیر پرونده رو عوض کنی؟ داری چالش ایجاد می کنی؟ اصلا شما الان باید بازداشتگاه باشی اینجا چه می کنی؟
از مامورش پرسیدم چندماه خدمتی درو باز کرد گفت بفرمایید برید بدرسید فردا امتحان دارید خخخخخ

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا که هرکی هرکیه تو و متفکرم یکی هستید....اون الان اخراج شده تو با این یوزر اومدی..:cool: حالا یه کم تنفس کن بعد جواب بده..:smile:
داری به قاضی دادگاه اتهام میزنی!!!! چه دلیلی برای این حرفتون دارین؟ می دونستین اینکار جرم محسوب میشه؟ اگر نتونید این حرفتون رو ثابت کنید عواقب سنگینی در لنتظارتون خواهد بود......!! در ضمن بهتره برین تاریخ عضویت مارو چک کنید تا همه چیز براتون روشن شه...

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
داری به قاضی دادگاه اتهام میزنی!!!! چه دلیلی برای این حرفتون دارین؟ می دونستین اینکار جرم محسوب میشه؟ اگر نتونید این حرفتون رو ثابت کنید عواقب سنگینی در لنتظارتون خواهد بود......!! در ضمن بهتره برین تاریخ عضویت مارو چک کنید تا همه چیز براتون روشن شه...
منم همون دلایلی رو دارم که شما ارائه میکنید....چه ربطی به تاریخ عضویت داره هزاران نفر میتونن تو یه تاریخ عضو شن این دلیلی نمیشه که...الان حس خوبی داری نه؟؟

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
من برم شام بخورم بیام در موردش حرف میزنیم..

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از مامورش پرسیدم چندماه خدمتی درو باز کرد گفت بفرمایید برید بدرسید فردا امتحان دارید خخخخخ
اولا شما اول برین پاسخ های قبلی رو بخونید و به سوالات من جواب بدین، دوما الان می خوای بگی فرار کردی؟ با این کارتون تمام اتهامات ثابت شده و دادگاه حکم تیر شما رو هم اعلام میکنه..... فقط فعلا کسی رو نداریم عملی کنه...!!

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همون دلایلی رو دارم که شما ارائه میکنید....چه ربطی به تاریخ عضویت داره هزاران نفر میتونن تو یه تاریخ عضو شن این دلیلی نمیشه که...الان حس خوبی داری نه؟؟
آره حس قشنگیه:دی اینجا من قاضیم، من سوال میپرسم و شما باید جواب بدی.... اصلا برای این حرفتون برید شکایت کنید و در شعبه دیگری به اون رسیدگی میشه، فعلا در مورد پرونده شما که مدارک وصیع و اثبات شده و شاهدین فراوانی وجود داره.... اعلـــــــام تنفس...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اسم، پیشهو هر چیزی که باید بدونیم و در مسیر رسیدن به حقیقت بهمون کمک میکنه!!...
جناب جانشین قاضی چرا با متهمه یکه بدو میکنی؟:razz:
تیربارونش کن بریم تاپیک خودمون دیگه:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اولا شما اول برین پاسخ های قبلی رو بخونید و به سوالات من جواب بدین، دوما الان می خوای بگی فرار کردی؟ با این کارتون تمام اتهامات ثابت شده و دادگاه حکم تیر شما رو هم اعلام میکنه..... فقط فعلا کسی رو نداریم عملی کنه...!!

همشونو خوندم
اصولا ب اتهامات بی اساس ج نمیدم
:redface:

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب جانشین قاضی چرا با متهمه یکه بدو میکنی؟:razz: تیربارونش کن بریم تاپیک خودمون دیگه:D
شما همش سعی داری چالش ایجاد کنی!!!! دادگاه داره مسیر خودشو طی میکنه...فعلا که حکم تیر خودتون هم صادر شده...

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همشونو خوندم اصولا ب اتهامات بی اساس ج نمیدم
:redface:
شما می تونی وکیل بگیری در غیر این صورت دادگاه با مدارکی که در دست داره و بدلیل اینکه شما هم هیچ دفاعی در برابر اتهامات واده ندارین شمارو محکوم میکنه!!!.... در ضمن یکبار دیگه در محضر دادگاه این حرکات رو انجام بدین و گل و بلبل راه بندازین به جرم اقدام به منحرف کردن قاضی و تشویش اذعان عمومی مجازات میشین...

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من هنوز ناهار نخوردم،برم شام و ناهار و با هم بخورم بیام، ینی قاضی کمتر از این نباشه.....بزن به افتخارم......یا ابرفرض سر خودم نیاد!!!! جنبه داشته باشین از من شکایت نکنین...پیشاپیش از همکاری همتون تشکر می کنم....

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
من اینجا احضار شدم بار دیگر حاضرم به سوالاتون پاسخ بدم...:smile: