همه چیت آجی![]()
من دومین باره که با شما صحبت میکنم و زیادم نمیشناسمتون بعد چطور همچین چیزی میگید.....؟؟

همه چیت آجی![]()
فاطی شانس آوردی!! حکم تیرت با خودمه! ولی الان تو مقام قاضی هستم نمی تونم باهات کاری داشته باشم، تاتکنیک بر گرده می تونی فرار کنی یا بری به درگاه خدا توبه کنی.......... اون کجا من کجا...! اتی دوست جینگ منه... اون خیلی خشنه من کجام شبیه اونه...
![]()
من دومین باره که با شما صحبت میکنم و زیادم نمیشناسمتون بعد چطور همچین چیزی میگید.....؟؟![]()
بععععععله که ایرانی هستیم، الان قصد داری به قضات دادگاه توهین کنی!؟ کدوم مسائل سی...آ...سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما در اون ماجراها چه نقشی داشتی؟؟؟؟؟ داره پروندت سنگین میشه!!!! یعنی به روند پرونده شک داری؟ داری دادگاه رو میبری زیر سوال؟ همه چیز واضح و مبرهن هستش و به همین دلیل اعتراض وارد نیست!!!!...حقا ک ایرانی الاصلید 2تاتون
یاد برخی ماجراهای سی.آ.سی افتادم:| شکایت دارم باید سیر پرونده شفاف سازی شه
![]()
ایشون قبل از اینکه براشون پرونده درست بشه مامور مخفی ما بود و شما رو زیر نظر داشت!!... ما همه چیز رو میدونیم!... دیگه نمی تونی انکار کنی...من دومین باره که با شما صحبت میکنم و زیادم نمیشناسمتون بعد چطور همچین چیزی میگید.....؟؟![]()
فاطی شانس آوردی!! حکم تیرت با خودمه! ولی الان تو مقام قاضی هستم نمی تونم باهات کاری داشته باشم، تاتکنیک بر گرده می تونی فرار کنی یا بری به درگاه خدا توبه کنی...
دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..دیگه دیگه![]()
شما چیزیو نمیدونید...دلیلی برای انکار چیزی ندارم اقای هادی خان..ایشون قبل از اینکه براشون پرونده درست بشه مامور مخفی ما بود و شما رو زیر نظر داشت!!... ما همه چیز رو میدونیم!... دیگه نمی تونی انکار کنی...
پرونده بسته شده و حکم صادر شدهمن مث یه مرد اینجا هستم و نیازی به فرار هم ندارم....رو این گفتتون تجدید نطر کنید و اذهان عمومی رو مخدوش نکنید با این کاراتون....هدف شما فقط مخدوش کردن هویت ماست....به هدافتون نمیرسید..[/B]
دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..
شما حرف از هویت میزنین ولی می گویید مثل یک مرد هستید!!!!!!! چطور ممکنه!!! شما چندتا هویت دارین!!؟؟ بله نیازی نیست فرار کنید چون هرجا برین نیروهای امنیتی ماپیداتون میکنن....ما تا چیزی ثابت نشه تجدید نظر نمی کنیم و شما برای اثبات حرفاتون باید مدارکتون رو به محضر دادگاه ارائه کنید تا اذهان عمومی مخدوش نشه... هدف ما اینجا جلب رضایت مشتریه...ما اینجا فقط دنبال حقیقت هستیم... اعلاااام تنفسمن مث یه مرد اینجا هستم و نیازی به فرار هم ندارم....رو این گفتتون تجدید نطر کنید و اذهان عمومی رو مخدوش نکنید با این کاراتون....هدف شما فقط مخدوش کردن هویت ماست....به هدافتون نمیرسید..[/B] دیگه دیگه جواب من نیست با دلیل و مدرک گفته هاتون رو اثبات کنید..
ابلاغ حکم بدون ما.....من دادگاهتونو قبول ندارم...پرونده بسته شده و حکم صادر شده
دیر اومدی![]()
شما حرف از هویت میزنین ولی می گویید مثل یک مرد هستید!!!!!!! چطور ممکنه!!! شما چندتا هویت دارین!!؟؟ بله نیازی نیست فرار کنید چون هرجا برین نیروهای امنیتی ماپیداتون میکنن....ما تا چیزی ثابت نشه تجدید نظر نمی کنیم و شما برای اثبات حرفاتون باید مدارکتون رو به محضر دادگاه ارائه کنید تا اذهان عمومی مخدوش نشه... هدف ما اینجا جلب رضایت مشتریه...ما اینجا فقط دنبال حقیقت هستیم... اعلاااام تنفس
بله، حرف شما درسته ما چیزی رو نمی دونیم و به همین خاطر شما رو احضار کردیم تا بدونیم...بگی جناب قاضی هم به کسی بر نمی خوره...شما چیزیو نمیدونید...دلیلی برای انکار چیزی ندارم اقای هادی خان..![]()
حالا که هرکی هرکیه تو و متفکرم یکی هستید....اون الان اخراج شده تو با این یوزر اومدی..شما حرف از هویت میزنین ولی می گویید مثل یک مرد هستید!!!!!!! چطور ممکنه!!! شما چندتا هویت دارین!!؟؟ بله نیازی نیست فرار کنید چون هرجا برین نیروهای امنیتی ماپیداتون میکنن....ما تا چیزی ثابت نشه تجدید نظر نمی کنیم و شما برای اثبات حرفاتون باید مدارکتون رو به محضر دادگاه ارائه کنید تا اذهان عمومی مخدوش نشه... هدف ما اینجا جلب رضایت مشتریه...ما اینجا فقط دنبال حقیقت هستیم... اعلاااام تنفس
بله، حرف شما درسته ما چیزی رو نمی دونیم و به همین خاطر شما رو احضار کردیم تا بدونیم...بگی جناب قاضی هم به کسی بر نمی خوره...
{ بابا ضایع نکن دیگه، داریم محکومش می کنیم:دی} الان داری به قاضی دادگاه توهین می کنی؟ می خوای مسیر پرونده رو عوض کنی؟ داری چالش ایجاد می کنی؟ اصلا شما الان باید بازداشتگاه باشی اینجا چه می کنی؟رفیق برو حقوق بخون خیلی مستعدشییییییی
از مامورش پرسیدم چندماه خدمتی درو باز کرد گفت بفرمایید برید بدرسید فردا امتحان دارید خخخخخ{ بابا ضایع نکن دیگه، داریم محکومش می کنیم:دی} الان داری به قاضی دادگاه توهین می کنی؟ می خوای مسیر پرونده رو عوض کنی؟ داری چالش ایجاد می کنی؟ اصلا شما الان باید بازداشتگاه باشی اینجا چه می کنی؟
خب چیو میخواین بدونید جناب هادی؟؟؟![]()
داری به قاضی دادگاه اتهام میزنی!!!! چه دلیلی برای این حرفتون دارین؟ می دونستین اینکار جرم محسوب میشه؟ اگر نتونید این حرفتون رو ثابت کنید عواقب سنگینی در لنتظارتون خواهد بود......!! در ضمن بهتره برین تاریخ عضویت مارو چک کنید تا همه چیز براتون روشن شه...حالا که هرکی هرکیه تو و متفکرم یکی هستید....اون الان اخراج شده تو با این یوزر اومدی..حالا یه کم تنفس کن بعد جواب بده..
![]()
اسم، پیشهو هر چیزی که باید بدونیم و در مسیر رسیدن به حقیقت بهمون کمک میکنه!!...خب چیو میخواین بدونید جناب هادی؟؟؟![]()
منم همون دلایلی رو دارم که شما ارائه میکنید....چه ربطی به تاریخ عضویت داره هزاران نفر میتونن تو یه تاریخ عضو شن این دلیلی نمیشه که...الان حس خوبی داری نه؟؟داری به قاضی دادگاه اتهام میزنی!!!! چه دلیلی برای این حرفتون دارین؟ می دونستین اینکار جرم محسوب میشه؟ اگر نتونید این حرفتون رو ثابت کنید عواقب سنگینی در لنتظارتون خواهد بود......!! در ضمن بهتره برین تاریخ عضویت مارو چک کنید تا همه چیز براتون روشن شه...
اولا شما اول برین پاسخ های قبلی رو بخونید و به سوالات من جواب بدین، دوما الان می خوای بگی فرار کردی؟ با این کارتون تمام اتهامات ثابت شده و دادگاه حکم تیر شما رو هم اعلام میکنه..... فقط فعلا کسی رو نداریم عملی کنه...!!از مامورش پرسیدم چندماه خدمتی درو باز کرد گفت بفرمایید برید بدرسید فردا امتحان دارید خخخخخ
آره حس قشنگیه:دی اینجا من قاضیم، من سوال میپرسم و شما باید جواب بدی.... اصلا برای این حرفتون برید شکایت کنید و در شعبه دیگری به اون رسیدگی میشه، فعلا در مورد پرونده شما که مدارک وصیع و اثبات شده و شاهدین فراوانی وجود داره.... اعلـــــــام تنفس...منم همون دلایلی رو دارم که شما ارائه میکنید....چه ربطی به تاریخ عضویت داره هزاران نفر میتونن تو یه تاریخ عضو شن این دلیلی نمیشه که...الان حس خوبی داری نه؟؟
جناب جانشین قاضی چرا با متهمه یکه بدو میکنی؟اسم، پیشهو هر چیزی که باید بدونیم و در مسیر رسیدن به حقیقت بهمون کمک میکنه!!...
اولا شما اول برین پاسخ های قبلی رو بخونید و به سوالات من جواب بدین، دوما الان می خوای بگی فرار کردی؟ با این کارتون تمام اتهامات ثابت شده و دادگاه حکم تیر شما رو هم اعلام میکنه..... فقط فعلا کسی رو نداریم عملی کنه...!!
شما همش سعی داری چالش ایجاد کنی!!!! دادگاه داره مسیر خودشو طی میکنه...فعلا که حکم تیر خودتون هم صادر شده...جناب جانشین قاضی چرا با متهمه یکه بدو میکنی؟تیربارونش کن بریم تاپیک خودمون دیگه
![]()
شما می تونی وکیل بگیری در غیر این صورت دادگاه با مدارکی که در دست داره و بدلیل اینکه شما هم هیچ دفاعی در برابر اتهامات واده ندارین شمارو محکوم میکنه!!!.... در ضمن یکبار دیگه در محضر دادگاه این حرکات رو انجام بدین و گل و بلبل راه بندازین به جرم اقدام به منحرف کردن قاضی و تشویش اذعان عمومی مجازات میشین...همشونو خوندم اصولا ب اتهامات بی اساس ج نمیدم![]()
![]()
شما همش سعی داری چالش ایجاد کنی!!!! دادگاه داره مسیر خودشو طی میکنه...فعلا که حکم تیر خودتون هم صادر شده...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کی بشینه رو صندلی داغ؟ (فقط 10 نفر اول تو لیست میرن بشتابید). | زنگ تفريح | 126 | |
![]() |
بشتابید بشتابید | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
قتل خیر است، عدالت کجاست؟(طنز افغانستان) | زنگ تفريح | 0 |