السلام علیکم ایها الشهداء و الصدیقینالسلام علیک ایها الشهدا و الصدیقین
آرش جون دمت گرم
شهید شی داداش
کاش یک بخش هم بر ای شهدای اخیر باز میشد.چون خیلی ها که ادعای دلسوزی برای شهدا دارند.از رهبر قاتل ها حمایت میکنند .و 10 تا 10 تا تاپیک برای حمایت از اون باز میکنند.بیچاره اون شهید ها که همچنین اشخاصی اسمش را به زبون میارند
از مديران باشگاه كه زحمت كشيدن اي تاپيك رو ايجاد كردن و از آرش عزيزم كه شايد به جرات بتونم بگم مستاق وصيت نامه شهيد باكريه (بعد از جنگ بچه ها به سه دسته تقسيم ميشن يه دسته اونهايي هستند كه خون دل مي خورن تا دغ كنند) كمال تشكر رو دارم و مطمئن هستم كه اجرشونو از شهدا مي گيرن انشاءا...
اميدوارم دنباله رو خون شهدا باشيم![]()
يعني چه ( رهبر قاتل ها )
پسر جون بهتر نيست يه خورده خودتو كنترل كني من يادم نمي ياد اين بچه ها به شما بي احترامي كرده باشند ...!کاش یک بخش هم بر ای شهدای اخیر باز میشد.چون خیلی ها که ادعای دلسوزی برای شهدا دارند.از رهبر قاتل ها حمایت میکنند .و 10 تا 10 تا تاپیک برای حمایت از اون باز میکنند.بیچاره اون شهید ها که همچنین اشخاصی اسمش را به زبون میارند
کاش یک بخش هم بر ای شهدای اخیر باز میشد.چون خیلی ها که ادعای دلسوزی برای شهدا دارند.از رهبر قاتل ها حمایت میکنند .و 10 تا 10 تا تاپیک برای حمایت از اون باز میکنند.بیچاره اون شهید ها که همچنین اشخاصی اسمش را به زبون میارند
يعني چه ( رهبر قاتل ها )
داداش، اسم تالارو بخون: دفاع مقدس!
بيخيال اينجا شو خواهشا!
جاش اينجا نيست، تو تالار گفتگوي آزاد ازين تاپيكا زياد هست... آره جونم، برو همونجا!
مرسي...
بيتاب، خواهشا اينجا ازين بحثا نكنين، جاش اينجا نيست برادره من!
مرسي...![]()
بزرگترين اروزي منه اين.
خوش بحالت آرش.......
اقا سيد...تا اخر عمر به وجودت افتخار ميكنم..تشكر نداشتم..ببخشيد.از مديران باشگاه كه زحمت كشيدن اي تاپيك رو ايجاد كردن و از آرش عزيزم كه شايد به جرات بتونم بگم مستاق وصيت نامه شهيد باكريه (بعد از جنگ بچه ها به سه دسته تقسيم ميشن يه دسته اونهايي هستند كه خون دل مي خورن تا دغ كنند) كمال تشكر رو دارم و مطمئن هستم كه اجرشونو از شهدا مي گيرن انشاءا...
اميدوارم دنباله رو خون شهدا باشيم![]()
رو چشمم حاجي..سلام علیکم
تبریک و بازم تبریک!!
آرش جان زحمت اطلاع رسانی به ادمین و مدیران جهت انتقال تاپیکهایی که گذاشتن رو تو بکش......
خیلی خیلی مبارکه!!
انشاالله جمیعا شهید مفقود الاثر شیم!
تشكر نداشتم..اگر داشتم پاي اين حرفت رو حاجي 50 بار تشكر ميكردم!حاجی ما نتظر شما هستیما!!!
گل سر سبد سایت...
دوستان آقا سید از فرماندهان جنگ و از همه مهمتر خیبری هستند و تنشون به تن حاج همت خرده!
قدرشو بدونید
من که خیلی مخلصشم![]()
سلام علیکم
تبریک و بازم تبریک!!
آرش جان زحمت اطلاع رسانی به ادمین و مدیران جهت انتقال تاپیکهایی که گذاشتن رو تو بکش......
خیلی خیلی مبارکه!!
انشاالله جمیعا شهید مفقود الاثر شیم!
بزرگترين اروزي منه اين.![]()
انشاالله
منم میام..
منم ببرین..
سید.... سید منم باید ببرینا..
آقا سید به من قول داده..
منم می خوام بیام...
تک خوری نکنین برادرا..
انصاف نیست..![]()
ميدونم...بزرگترين آرزوي منم هست...![]()
و گفتم خوش بحالت چون در حقت اين دعا رو ميكنن...
ایشالله توپ 120 بخوره بهت پر پر شی در راه خدا داداش![]()
پسر جون بهتر نيست يه خورده خودتو كنترل كني من يادم نمي ياد اين بچه ها به شما بي احترامي كرده باشند ...![/QUO
قضیه بی احترامی نیست.
وقتی ادم کسی را میبینه که همش در مورد افراد بزرگی مثل باکری و هزار تا شهید دیگه پست میده ......................
ولی وقتی میاد برای کسی که دستور قتل خیلی ها را داده 10 تا 10 تا تاپیک باز میکنه.ادم باید منفجر بشه.
حالا خودش قبول نداشت .یک حرفی.ولی وقتی من وشما میتونیم 1000 تا پست پیدا کنیم که ایشون گفته این افراد شهیدن و همچنین خود این شخص بار ها پست داده که فرمان این کار را چه کسی داد و . و وقتی چندین تاپیک برای حمایت از این همین شخصی که خودش در پست های گذشته اش اعتراف کرده که این شخص همچنین فرمانی داده و یاد اون پست میوفتم که گفته با دیدن این گفته خون گریه کردم میوفتم................................................................................................................................................
حاجي ببخش جواب دادم..نديدم گفتي جواب ندين مگرنه جواب نميدادم.آقا جواب نویز ها رو ندیدن!!!
عجب آدمهایی پیدا میشن؟؟؟؟
دوستان سلامون علیکوم
همین اول تاپیکی بزارین به همه ی رفقا از هم حزبی گرفته تا غیر هم حزبی بگم
من از طرفه خودم وهمه ی دوستای هم حزبم بگم
ما خاکه پایه همه ی رفقای هم حزب و غیر هم حزبم هستیم وبا کسی هم دعوا نداریم
اینو گفتم تا خیاله هر دو طرف راحت بشه
یه خواهش
بابا شما رو به خونه تک تک شهدا قسم دیگه بحث سیاسی نکنید اینجا
ارزش اسم و کلمه ی شهید از این بازی های سیاسی خییییییلی بالاتره
از همه ی رفقا عاجزانه و برادرانه خواهش میکنم اینجا رو واسه بحث انتخاب نکنند و...
و از تون میخوام توی این تاپیک به احدی توهین نکنید از هر گروه و طیفی هم هستید خاکه روی صفحه کلید کامپیوترتون هم سرمه ی چشم کله بچه های تاپیک شهدا هم هست
فقط شما رو به خونه شهید چمران برنسی وکاو... بیخیال شید
ممنونم
یاعلی
آقا سيد به من قولي نداده، ولي گفته باشم ، منم مياما! من خودم خودمو دعوت كردم!
شارلين، نري بدونه من!![]()
ایشالله توپ 120 بخوره بهت پر پر شی در راه خدا داداش![]()
دوستان سلامون علیکوم
همین اول تاپیکی بزارین به همه ی رفقا از هم حزبی گرفته تا غیر هم حزبی بگم
من از طرفه خودم وهمه ی دوستای هم حزبم بگم
ما خاکه پایه همه ی رفقای هم حزب و غیر هم حزبم هستیم وبا کسی هم دعوا نداریم
اینو گفتم تا خیاله هر دو طرف راحت بشه
یه خواهش
بابا شما رو به خونه تک تک شهدا قسم دیگه بحث سیاسی نکنید اینجا
ارزش اسم و کلمه ی شهید از این بازی های سیاسی خییییییلی بالاتره
از همه ی رفقا عاجزانه و برادرانه خواهش میکنم اینجا رو واسه بحث انتخاب نکنند و...
و از تون میخوام توی این تاپیک به احدی توهین نکنید از هر گروه و طیفی هم هستید خاکه روی صفحه کلید کامپیوترتون هم سرمه ی چشم کله بچه های تاپیک شهدا هم هست
فقط شما رو به خونه شهید چمران برنسی وکاو... بیخیال شید
ممنونم
یاعلی
به روي چشمم..آرش جان تورو به روح شهدا تموم کن.....نزار به هدفشون برسن....اینجا حرمت داره...جاش نیست
تشکر نداشتم
احسنت![]()
ابجي برا من تموم شده..من داشتم برا همه زدم...
برادرا بی خیال بعضیا..
تشکر یادتون نره![]()