راستش بزرگترین دلخوشیم....
مرگه...
اینه که هیچی موندنی نیست...همه چی یه روز تموم میشه...همین واسم کافیه و آرومم میکنه...
مرگه...
اینه که هیچی موندنی نیست...همه چی یه روز تموم میشه...همین واسم کافیه و آرومم میکنه...
شما که به آرزوی مرگ زنده ای چرا اصلا زنده ای؟ خودتو بکش خلاصصصص! راستش دنیا به وجود آدمایی مثل شما نیازی نداره. شماهایی که باعث شدین دست کم 20 نفر تو همین تاپیک بگن بی هدف زنده ایم.راستش بزرگترین دلخوشیم....
مرگه...
چه دلخوشی قشنگی!ایشالا...بزرگترین دلخوشیم .... شاید باورتون نشه ..ولی اقامت تحصیلی برا دکترا ..کانادا ..و سپس اقامت دایم ...
دور از دسترس به نظر میاد ...ولی دلخوشی آینده من اینه که دارم براش تلاش میکنم
.
.
. ایشاله هرکی به دلخوشیش برسه ..زوده زود....
.نمیدونم؟....
اگه بمیرم خیلیا از رفتنم دلشون میگیره ....با اینکه تا حالا جز دردسر واسه کسی چیزی نداشتم ولی میمونم چون ناراحتی بقیه واسم مهمه...
همین!
منظورمو درست متوجه نشدین...شما که به آرزوی مرگ زنده ای چرا اصلا زنده ای؟ خودتو بکش خلاصصصص! راستش دنیا به وجود آدمایی مثل شما نیازی نداره. شماهایی که باعث شدین دست کم 20 نفر تو همین تاپیک بگن بی هدف زنده ایم.
مامان بابات دوست ندارن؟؟!!.
.
من اعتماد به نفس تو رو داشتم الان ایران نبودم...![]()
اگر هیچ کدوم از اینایی که گفتین نشد....و اینکه سرافکنده رفتین پیش خدا...اوه تا دلت بخواد دلخوشی دارم ..
از دکترا توی استنفورد خوندن بگیررررررر تا برس که آخر عمرم یه گلفروشی بزنم ...
بعدش هم میرم پیش خدا خوبم ..![]()
اگر هیچ کدوم از اینایی که گفتین نشد....و اینکه سرافکنده رفتین پیش خدا...
اونوقت چی؟؟
سلامسلام
مشکلی نیست .. چون اگر اینها نشه و چیزهای دیگه هم نشه هیچ غمی نیست .. چون به خودم یاد دادم که دنیام محتاج من باشه نه من محتاج دنیا
مهم اینه که پیش خودم هستم و خودم هم که خدا همیشه هوامو داره .. پس خوشبخت ترین فرد عالمم ..
(در مورد سرافکندگی حرف زیاده .. همین رو میگم که یه خدایی دارمممممممم که بغیر از خوبی من چیز دیگه ای نمیخواد )
اگه نرسیدی و یا بهش رسیدی و ارضات نکرد چی؟؟؟بزرگترینش اینکه که به حقیقت برسم .
راستش بزرگترین دلخوشیم....
مرگه...
سلام
درسته...این همون فانی بودن همه چیز رو نشون میده...چه خوب چه بد...پس ای کاش یکمی اسم اینچیزا عوض شه...به نظرم اینا دلخوشی نیست...سر خوشی...
دلخوشی واقعیه و اتفاق میوفته که بتونه دلتو قرص کنه...مثل مرگ
اگه نرسیدی و یا بهش رسیدی و ارضات نکرد چی؟؟؟
حرفت درسته...بهتر بود میگفتم...اتفاقا و شرایط موندنی نیستن...یه روز هستن و شاید روز بعد نباشن...چرا موندنی نیست؟
اصلا موندی یعنی چی؟
بعد مرگ تازه از خواب بیدار میشی و چیزایی رو میبینی که تو این دنیا ساختیشون و برات موندن.
همه ی حرفاتون درست...من جایی حرفتونو نغض کردم؟؟؟...گفتم مرگ دوس دارم به خاطر همین از زندگی متنفرم؟؟؟...مرگ هم دوس داریم .. بوقتش به اون هم میرسیم .. ولی بهتر نیست قبل از اینکه به سراغمون بیاد از این همه نعتهای خوبی که خدا واسمون آفریده استفاده کنیم .. (البته همیشه بیاد مرگ بودن خوب هست ولی به شروطی)
اگر همه چیز میشد مرگ پس چرا خدا این دنیا رو آفرید ؟!! نگید فقط بخاطر آزمایش بود .. چون خود خدا گفته "چرا نعمتهای پاک و حلال رو واسه خودتون حرام میکنید "
بابا خدا اینقدر مهربونهههههههههههه که نگووووووووووو .. این دنیا و این همه نعمت رو آفریده من و تو استفاده کنیم و لذت ببریم و شکرش کنیم و به هم نوع خودمون درس زندگی بدیم ..
جایی یه جمله ی خیلی قشنگی خوندم و اون این بود :
"جوری زندگی کن که اگر کسی خدایت رو نمیشناسه از روی افکار و رفتارت بشناسد "![]()
همه ی حرفاتون درست...من جایی حرفتونو نغض کردم؟؟؟...گفتم مرگ دوس دارم به خاطر همین از زندگی متنفرم؟؟؟...
نه اینجوری نیست...پستهای قبلیمو تو صفه ی قبل بخونین...متوجه میشین...
حرفت درسته...بهتر بود میگفتم...اتفاقا و شرایط موندنی نیستن...یه روز هستن و شاید روز بعد نباشن...
آفرین...این خیلی خوبه که به این سئوالا فکر میکنی و البته تلاش میکنی...من باید تلاش کنم که برسم و امیدوارم خدا کمکم کنه.
اصلا به نظر من هدف از خلق انسان همینه امیدوارم بفهمم چرا خدا منو افرید همین.
این تحت شرایطی بود که ما هم موندنی بودیم...این روزا یه روزی تموم میشه...انگار نه انگار که روزی منو تویی بودیم...درسته تو همین دنیا هم چیزای موندنی زیاده مثل لبخندی که ناخدا مون برا خودش تعریف کرده امیدوارم بفهمم منظورشون چی بوده!
آفرین...این خیلی خوبه که به این سئوالا فکر میکنی و البته تلاش میکنی...
ولی این که به حقیقت میخوای برسی دلتو خوش میکنه یا ناخوش...؟؟؟حالتو خوش میکنه و دلتو قرص؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگ ترین هكرهای دنیا را بشناسید | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بزرگ ترین طنز تصویری قرن در شهرک محلاتی تهران | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
بزرگ ترین اشتباه ایرانی ها | گفتگوی آزاد | 10 | |
A | بزرگ که شدی ، خوب عوض میشی. | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
به خدای بزرگ قسم اگه دست من بود این فیلم رو برای همه آدم ها پخش میکردم | گفتگوی آزاد | 27 |