بزرگترین دغدغه زندگیتون چیه؟

المینا

عضو جدید
سلام.قبل از هرچیز2تادرخواست دارم:اول واسه سلامتی وتعجیل درفرج امام حاضرمون صلوات بفرستید.دوم(میدونم هیچ ربطی نداره ولی...)خواهشا وعاجزا کتاب کشتی پهلوگرفته روبخونبد.ازسیدمهدی شجاعیه.ممنون. :D بزرگترین دغدغه زندگی شماچیه؟خدا-پول-عشق-.........شایدم همه اینها!!!

المینا

عضو جدید
سلام.خودم اول جواب بدم شایدبقیه تشویق بشن:biggrin:بزرگترین دغدغه زندگی من داشتن یه رویابود.هنوزم برام خیلی مهمه امانه به اندازه قبل.الان یه جورایی دچارسردرگمی شدم.چیزی رو که برام همه چیزبوددارم سعی میکنم به دلایلی کناربذارم واین باعث شده خیلی چیزاتوی ذهنم بهم بریزه.وابستگی به هرچیزی فقط برای انسان درد ورنج به بارمیاره.ومن اینودیرفهمیدم:(

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خودم اول جواب بدم شایدبقیه تشویق بشن:biggrin:بزرگترین دغدغه زندگی من داشتن یه رویابود.هنوزم برام خیلی مهمه امانه به اندازه قبل.الان یه جورایی دچارسردرگمی شدم.چیزی رو که برام همه چیزبوددارم سعی میکنم به دلایلی کناربذارم واین باعث شده خیلی چیزاتوی ذهنم بهم بریزه.وابستگی به هرچیزی فقط برای انسان درد ورنج به بارمیاره.ومن اینودیرفهمیدم:(

کار و پول بزرگترین دغدغه منه
چون اگر پول نباشه حتی ستایش تو را تحت تاثیر قرار میده و
اگر کار نباشه خب پول نیست دیگه!!
همین

sali970

عضو جدید
سلام
دوست عزیزم
به ترتیب بگم:
کار خوب-خونه-ازدواج
که البته رییس جمهور عزییییزمون قول داده تا دوره بعدی همشون رو حل کنه

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازادی عقاید و بیان به افکار و نظراتمون احترام بذارن

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

با سلام

بزرگترین دغدغه من پیشرفت در همه زمینه ها تو زندگیم هستش.

moein

عضو جدید
ندونستن اینکه کجای دنیا وایستادم
داشتن هدفی بزرگ , اونقدر بزرگ که بعضی وقتها من رو توی خودش گم میکنه!!!
و اینکه آدم ها چه بیگناه ...

yalda20

عضو جدید
bozorgtarin daghdagheye man pishraft dar tamame marahele zendegi va residan be arezoohame.talash baraye nadashtane daghdaghe bi fayedast chon zendegi ba oon rang peda mikone;mamnoon az poste jalebetoon

Thais

عضو جدید
دغدغه های من خیلی زیاد شاید یکیش ادامه تحصیل مهمترینشم سر در گمی خودم خدا همه گمشده ها را به راه راست هدایت کنه

Hengameh IT

عضو جدید
بزرگترين دغدغه ي من رسيدن به همه ي برنامه ريزي هايي هست كه براي آينده ام كردم