بزرگترین ارمغان اسلام برای ایران چی بوده؟

دختر چوپون

عضو جدید
نه ناراحت نشو
توهین نکردم
منظورم این بود که به دوستمون گفتم، تو مسائلی که نمیتونی توش بحث کنی وارد نشو، اگه میخوای اسپم کنی میتونی بری تو تایپیک های دیگه

نمیشه دیگه ناراحت شدم . گذشت.
الان سگ گله رو میفرستم گازت بگیره.

در جواب موضوع تاپیک : ایراد از اسلام نبود. ایراد از نحوه ی مسلمون کردن ما بود. اگه ما خودمون اسلام رو انتخاب میکردیم وضعیت فرق میکرد ولی وقتی مردم ایران رو به زور مسلمون کردن و تا مدت ها زور بالای سرشون بود شاید خیلی ها از اسلام متنفر شدن و به خاطر دشمنی با این اسلام کارهایی رو انجام دادن که توی اصل اسلام نهی شده بود کم کم این کارها به صورت فرهنگ در اومد حتی برای سران و حکام.
وقتی مردم رو به زور وجبر وادار به کاری بکنی باعث دل زدگی میشه. دلیل اسلام گریزی الان بعضی از مردم ایران همینه در صورتی که توی کشور های دیگه مثل کشور های اروپایی کسی که مسلمونه واقعا از روی آگاهی و اعتقاد مسلمون شده و هیچکدوم از کارهایی که ایرانیا انجام میدن رو انجام نمیده

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز

در جواب موضوع تاپیک : ایراد از اسلام نبود. ایراد از نحوه ی مسلمون کردن ما بود. اگه ما خودمون اسلام رو انتخاب میکردیم وضعیت فرق میکرد ولی وقتی مردم ایران رو به زور مسلمون کردن و تا مدت ها زور بالای سرشون بود شاید خیلی ها از اسلام متنفر شدن و به خاطر دشمنی با این اسلام کارهایی رو انجام دادن که توی اصل اسلام نهی شده بود کم کم این کارها به صورت فرهنگ در اومد حتی برای سران و حکام.
وقتی مردم رو به زور وجبر وادار به کاری بکنی باعث دل زدگی میشه. دلیل اسلام گریزی الان بعضی از مردم ایران همینه در صورتی که توی کشور های دیگه مثل کشور های اروپایی کسی که مسلمونه واقعا از روی آگاهی و اعتقاد مسلمون شده و هیچکدوم از کارهایی که ایرانیا انجام میدن رو انجام نمیده

احسنت بسیار زیبا بحث کردی،

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

یاد ندارم تو هیچ دورهای اسلام زوری نبوده باشه

sgm

عضو جدید
قبل اسلام آدمای مثله شما خودشونو فرزندان خدا می دونستن
+ با خواهر عمه خاله همبستری و ازدواج می کردن
+ خلاصه خیلی ادمایی لاشیئی بودین
----------
+ شما خودتون مسلمونید ؟

لطفا مغلطه نکنید!!
شما اول صحت حرفتون را با سند ثابت کنید و بعد مدعی باشید. یک سند معتبر مثل تاریخ طبری و تاریخ واقدی و ابن خلدون که سندهای معتبر اسلامی هستند!!:confused:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول باید شما نوع اسلام رو مشخص کنید همانطور که می دانیدانواع اسلام داریم
اگر منطورتون اسلام ناب محمدی ولایتی مطلقه شیعه هست
باید بگم ارمغانهای زیادی برای کشور عزیزمان داشته در تعجبم که پیدا نکردید
دروغ ، فحشا ، دزدی ، کم کاری ، باندهای بزرگ فساد، دین زدگی مردم ، ایجاد شخصیتهای دوگانه ، بت سازی انسانها ، مرده پرستی ، مورد تمسخر دنیا ، خرافه پرستی و....این همه ارمغان دیگه چی می خواهی ؟!! ..
:eek::surprised::eek:

ببین مطمئنی از اینا؟
اینا که الانم هست!
چه فرقی کرد پس؟

قبل اسلام آدمای مثله شما خودشونو فرزندان خدا می دونستن
+ با خواهر عمه خاله همبستری و ازدواج می کردن
+ خلاصه خیلی ادمایی لاشیئی بودین
----------
+ شما خودتون مسلمونید ؟
خیلی بی ادبیییییییییییییی:razz:

:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد می کنم یه چرخی تو کتاب "خدمات متقابل ایران و اسلام" نوشته استاد شهید مرتضی مطهری بزنید، چیزهای خوبی دستگیرتون میشه، اگر حوصله خوندنش رو داشته باشید واستون میذارم اینجا قسمت هاییش رو که جالبه...

sgm

عضو جدید
پیشنهاد می کنم یه چرخی تو کتاب "خدمات متقابل ایران و اسلام" نوشته استاد شهید مرتضی مطهری بزنید، چیزهای خوبی دستگیرتون میشه، اگر حوصله خوندنش رو داشته باشید واستون میذارم اینجا قسمت هاییش رو که جالبه...

دوست من، کتابی که شما معرفی می کنید، مستند نیست. مشخصه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!!
یک شخصیت مذهبی، خصوصا در اسلام، همیشه به طرفداری از دینش صحبت می کنه و بیشتر اوقات هم با تعصب بسیار، و به دلایل بسیار دیگر قابل استناد نیست. به نظر من اگر بخواهیم به کتابی رجوع کنیم، باید سراغ منبعی بریم که حداقل نویسنده آن مورخ باشه و اینکه به آن دوره تاریخی نزدیکتر باشه.
جناب مطهری نه مورخ بودن و نه فاصله زمانیشون نزدیک به صدر اسلامه. ایشون فقط یک شخص مذهبی هستند.
به هر روی من در مورد دین تنها به کتاب آن دین کار دارم و خرد خودم، همین و بس!!;)

sgm

عضو جدید

دوست من، کتابی که شما معرفی می کنید، مستند نیست. مشخصه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!!
یک شخصیت مذهبی، خصوصا در اسلام، همیشه به طرفداری از دینش صحبت می کنه و بیشتر اوقات هم با تعصب بسیار، و به دلایل بسیار دیگر قابل استناد نیست. به نظر من اگر بخواهیم به کتابی رجوع کنیم، باید سراغ منبعی بریم که حداقل نویسنده آن مورخ باشه و اینکه به آن دوره تاریخی نزدیکتر باشه.
جناب مطهری نه مورخ بودن و نه فاصله زمانیشون نزدیک به صدر اسلامه. ایشون فقط یک شخص مذهبی هستند.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من، اتفاقاً تمامی مطالبی که در این کتاب اومده با ذکر دقیق منابعش گفته شده و در مورد تمامی موارد منبع تاریخی آن نیز از تاریخ نویسان آورده شده است، گویا اصلاً نگاهی به این کتاب نکرده اید و گرنه با یک نگاه گذری بر کتاب می تونستید انواع منابع ذکر شده رو در متن کتاب ببینید.

ضمن آنکه اگر کمی بیشتر دقت می کردید کتاب نامش هست "خدمات متقابل ایران و اسلام" نه خدمات اسلام به ایران، پس این فرد مذهبی در کتابش از خدمات ایران به اسلام هم گفته است.

ضمن آنکه زیر سوال بردن کتاب یک عالم در حد استاد مطهری، باید توسط فردی انجام بشه که خردش در حد خرد استاد مطهری باشه، شما اگر در خود صلاحیت این رو می بینید، موضوع دیگری است. یا شاید نظر فردی در سطح استاد مطهری آن بوده است که کتابهای ایشان مستند نیست؟

در شاذ بودن اون جمله پررنگ شده هم فکر نکنم کسی تردید داشته باشه، همه تاریخ نگاران به همه اتفاقات تاریخی نزدیک بوده اند؟!!!

آخرین ویرایش:

sgm

عضو جدید
دوست من، اتفاقاً تمامی مطالبی که در این کتاب اومده با ذکر دقیق منابعش گفته شده و در مورد تمامی موارد منبع تاریخی آن نیز از تاریخ نویسان آورده شده است، گویا اصلاً نگاهی به این کتاب نکرده اید و گرنه با یک نگاه گذری بر کتاب می تونستید انواع منابع ذکر شده رو در متن کتاب ببینید.

ضمن آنکه اگر کمی بیشتر دقت می کردید کتاب نامش هست "خدمات متقابل ایران و اسلام" نه خدمات اسلام به ایران، پس این فرد مذهبی در کتابش از خدمات ایران به اسلام هم گفته است.

ضمن آنکه زیر سوال بردن کتاب یک عالم در حد استاد مطهری، باید توسط فردی انجام بشه که خردش در حد خرد استاد مطهری باشه، شما اگر در خود صلاحیت این رو می بینید، موضوع دیگری است. یا شاید نظر فردی در سطح استاد مطهری آن بوده است که کتابهای ایشان مستند نیست؟

در شاذ بودن اون جمله پررنگ شده هم فکر نکنم کسی تردید داشته باشه، همه تاریخ نگاران به همه اتفاقات تاریخی نزدیک بوده اند؟!!!

دوست عزیز من!!!!!
نخست اینکه من ترجیح میدم، همون منابع را بخوانم، تا کتاب جناب مطهری را، قصدم خدایی نکرده توهین به آقای مطهری نیست، اما نمیشه به این کتابها اعتماد کرد، چرا که بعضی هستند که جملاتی را از خودشون مینویسند و در پاورقی منبع ذکر می کنند، چون کسی که نمیره دنبال اون منابع.البته گفتم منظورم این نیست که آقای مطهری این کارا را کرده، نه! منظورم اینه که من فقط به خود منبع اعتماد دارم و نه به نقل قولها و تفاسیر دیگران.
دوم اینکه من کتابی که شما گفتید را نخواندم، چراییش را همین پاراف قبل گفتم.
سوم اینکه مگه دین اسلام بالاترین دین و آیین و مکتب نیست؟و خدا اون را نفرستاده؟ پس دیگه چه نیازی به ایران داشته که حالا ایران هم به اون خدمت کنه؟
چهارم اینکه من آقای مطهری و کتاب ایشون را زیر سوال نبردم. ایشون و کتابشون در جای خودش قابل احترامند. من تنها نظر خودم را گفتم.
پنجم اینکه من از هیچ کسی، تاکید می کنم هیچ کسی، هرکسی که میخواد باشه بت نمی سازم، و این حق و شایستگی را برای خودم و خردم، میدانم که هر کس و هر کتاب و هر چیزی را به نقد بکشم، این حق هر انسانی برای رسیدن به حقیقته!!!!!:redface:
با احترام:gol:

iman1989

عضو جدید
قبل از اسلام بزرگترین کشور .بعد از اسلام هم اینی شدیم که هستیم . نگین به خاطر جمهوری اسلامی بوده چون این جمهوری اسلامی نتیجه ی یک روندهست ... همه چیز مشخصه

آخرین ویرایش:

iran-eng1

عضو جدید
بعضی از دوستان میگن که اسلام ما رو از ورطه سقوط نجات داده
و عده ای از جمله خودم میگیم که ما نیازی به اسلام نداشتیم و از لحاظ دینی ما
قبل از عربها یکتاپرست بودیم و تمدن داشتیم و شهر نشین بودیم و کشاورزی و تجارت داشتیم
و قانون حقوق بشر داشتیم و تحصیل و خدمات پزشکی رایگان داشتیم و شاهان بدون حرمسرا داشتیم

چیزهایی که خیلیهاش رو بعد حمله اعراب از دست دادیم.
من توهین به دین یا پیامبر و امام نکردم.شما هم توهین نکنید تا در آرامش به گفتگو ادامه بدیم

ای بابا ارمغان رو بعد از حمله ی اعراب شوهر دادیم رفت
به یزدان اگر ما خرد داشتیم //////////////// کجا این سر انجام بد داشتیم
از آن روز این خانه ویرانه شد //////// که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نا کس به شهر کدخدایی کند ////// کشاورز باید گدایی کند
اگر مایه ی زندگی بندگیست ///// دو صد باره مردن به از زندگیست
بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم //////////////// برون خود از این بار ننگ آوریم

ولی کلا من با اسلام مشکلی ندارم با نحوه ی ورودش مشکل دارم