بازم می گم مشکل شماها با اسلام نیس با جمهور اسلامییه !!!!!!!
در اینکه این نظام میخواد پرچم دار اسلام باشه و کاملا گند زده تو اعتقاد مردم که شکی نیست.
ولی این بحثش جدا ست و تاپیک دیگه
بازم می گم مشکل شماها با اسلام نیس با جمهور اسلامییه !!!!!!!
نه ناراحت نشو
توهین نکردم
منظورم این بود که به دوستمون گفتم، تو مسائلی که نمیتونی توش بحث کنی وارد نشو، اگه میخوای اسپم کنی میتونی بری تو تایپیک های دیگه
نمیشه دیگه ناراحت شدم . گذشت.
الان سگ گله رو میفرستم گازت بگیره.
در جواب موضوع تاپیک : ایراد از اسلام نبود. ایراد از نحوه ی مسلمون کردن ما بود. اگه ما خودمون اسلام رو انتخاب میکردیم وضعیت فرق میکرد ولی وقتی مردم ایران رو به زور مسلمون کردن و تا مدت ها زور بالای سرشون بود شاید خیلی ها از اسلام متنفر شدن و به خاطر دشمنی با این اسلام کارهایی رو انجام دادن که توی اصل اسلام نهی شده بود کم کم این کارها به صورت فرهنگ در اومد حتی برای سران و حکام.
وقتی مردم رو به زور وجبر وادار به کاری بکنی باعث دل زدگی میشه. دلیل اسلام گریزی الان بعضی از مردم ایران همینه در صورتی که توی کشور های دیگه مثل کشور های اروپایی کسی که مسلمونه واقعا از روی آگاهی و اعتقاد مسلمون شده و هیچکدوم از کارهایی که ایرانیا انجام میدن رو انجام نمیده
یاد ندارم تو هیچ دورهای اسلام زوری نبوده باشهنمیشه دیگه ناراحت شدم . گذشت.
در جواب موضوع تاپیک : ایراد از اسلام نبود. ایراد از نحوه ی مسلمون کردن ما بود. اگه ما خودمون اسلام رو انتخاب میکردیم وضعیت فرق میکرد ولی وقتی مردم ایران رو به زور مسلمون کردن و تا مدت ها زور بالای سرشون بود شاید خیلی ها از اسلام متنفر شدن و به خاطر دشمنی با این اسلام کارهایی رو انجام دادن که توی اصل اسلام نهی شده بود کم کم این کارها به صورت فرهنگ در اومد حتی برای سران و حکام.
وقتی مردم رو به زور وجبر وادار به کاری بکنی باعث دل زدگی میشه. دلیل اسلام گریزی الان بعضی از مردم ایران همینه در صورتی که توی کشور های دیگه مثل کشور های اروپایی کسی که مسلمونه واقعا از روی آگاهی و اعتقاد مسلمون شده و هیچکدوم از کارهایی که ایرانیا انجام میدن رو انجام نمیده
یاد ندارم تو هیچ دورهای اسلام زوری نبوده باشه
از عکس تو هم معلومه که مغزت واسه چه محدوده سنیه!!!از عكست معلمه چي كاره اي داداش
از عکس تو هم معلومه که مغزت واسه چه محدوده سنیه!!!
قبل اسلام آدمای مثله شما خودشونو فرزندان خدا می دونستن
+ با خواهر عمه خاله همبستری و ازدواج می کردن
+ خلاصه خیلی ادمایی لاشیئی بودین
----------
+ شما خودتون مسلمونید ؟
اول باید شما نوع اسلام رو مشخص کنید همانطور که می دانیدانواع اسلام داریم
اگر منطورتون اسلام ناب محمدی ولایتی مطلقه شیعه هست
باید بگم ارمغانهای زیادی برای کشور عزیزمان داشته در تعجبم که پیدا نکردید
دروغ ، فحشا ، دزدی ، کم کاری ، باندهای بزرگ فساد، دین زدگی مردم ، ایجاد شخصیتهای دوگانه ، بت سازی انسانها ، مرده پرستی ، مورد تمسخر دنیا ، خرافه پرستی و....این همه ارمغان دیگه چی می خواهی ؟!! ..
خیلی بی ادبییییییییییییییقبل اسلام آدمای مثله شما خودشونو فرزندان خدا می دونستن
+ با خواهر عمه خاله همبستری و ازدواج می کردن
+ خلاصه خیلی ادمایی لاشیئی بودین
----------
+ شما خودتون مسلمونید ؟
نمیشه دیگه ناراحت شدم . گذشت.
پیشنهاد می کنم یه چرخی تو کتاب "خدمات متقابل ایران و اسلام" نوشته استاد شهید مرتضی مطهری بزنید، چیزهای خوبی دستگیرتون میشه، اگر حوصله خوندنش رو داشته باشید واستون میذارم اینجا قسمت هاییش رو که جالبه...
پیشنهاد می کنم یه چرخی تو کتاب "خدمات متقابل ایران و اسلام" نوشته استاد شهید مرتضی مطهری بزنید، چیزهای خوبی دستگیرتون میشه، اگر حوصله خوندنش رو داشته باشید واستون میذارم اینجا قسمت هاییش رو که جالبه...
دوست من، اتفاقاً تمامی مطالبی که در این کتاب اومده با ذکر دقیق منابعش گفته شده و در مورد تمامی موارد منبع تاریخی آن نیز از تاریخ نویسان آورده شده است، گویا اصلاً نگاهی به این کتاب نکرده اید و گرنه با یک نگاه گذری بر کتاب می تونستید انواع منابع ذکر شده رو در متن کتاب ببینید.دوست من، کتابی که شما معرفی می کنید، مستند نیست. مشخصه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!!
یک شخصیت مذهبی، خصوصا در اسلام، همیشه به طرفداری از دینش صحبت می کنه و بیشتر اوقات هم با تعصب بسیار، و به دلایل بسیار دیگر قابل استناد نیست. به نظر من اگر بخواهیم به کتابی رجوع کنیم، باید سراغ منبعی بریم که حداقل نویسنده آن مورخ باشه و اینکه به آن دوره تاریخی نزدیکتر باشه.
جناب مطهری نه مورخ بودن و نه فاصله زمانیشون نزدیک به صدر اسلامه. ایشون فقط یک شخص مذهبی هستند.
به هر روی من در مورد دین تنها به کتاب آن دین کار دارم و خرد خودم، همین و بس!!![]()
دوست من، اتفاقاً تمامی مطالبی که در این کتاب اومده با ذکر دقیق منابعش گفته شده و در مورد تمامی موارد منبع تاریخی آن نیز از تاریخ نویسان آورده شده است، گویا اصلاً نگاهی به این کتاب نکرده اید و گرنه با یک نگاه گذری بر کتاب می تونستید انواع منابع ذکر شده رو در متن کتاب ببینید.
ضمن آنکه اگر کمی بیشتر دقت می کردید کتاب نامش هست "خدمات متقابل ایران و اسلام" نه خدمات اسلام به ایران، پس این فرد مذهبی در کتابش از خدمات ایران به اسلام هم گفته است.
ضمن آنکه زیر سوال بردن کتاب یک عالم در حد استاد مطهری، باید توسط فردی انجام بشه که خردش در حد خرد استاد مطهری باشه، شما اگر در خود صلاحیت این رو می بینید، موضوع دیگری است. یا شاید نظر فردی در سطح استاد مطهری آن بوده است که کتابهای ایشان مستند نیست؟
در شاذ بودن اون جمله پررنگ شده هم فکر نکنم کسی تردید داشته باشه، همه تاریخ نگاران به همه اتفاقات تاریخی نزدیک بوده اند؟!!!
بعضی از دوستان میگن که اسلام ما رو از ورطه سقوط نجات داده
و عده ای از جمله خودم میگیم که ما نیازی به اسلام نداشتیم و از لحاظ دینی ما
قبل از عربها یکتاپرست بودیم و تمدن داشتیم و شهر نشین بودیم و کشاورزی و تجارت داشتیم
و قانون حقوق بشر داشتیم و تحصیل و خدمات پزشکی رایگان داشتیم و شاهان بدون حرمسرا داشتیم
چیزهایی که خیلیهاش رو بعد حمله اعراب از دست دادیم.
من توهین به دین یا پیامبر و امام نکردم.شما هم توهین نکنید تا در آرامش به گفتگو ادامه بدیم