نه چشم حسودش کورخب من عاقلانه عاشق شدم..دیدم لیاقت داره عاشقش شدم.مگه بده؟
بزرگترین ارزوم اینه که ایران به قدرت سابقش برگرده، حمله کنیم بزنیم از شرق تا چین از غرب ترکیه و عراقو بگیریم، ضمیمه کنیم به خاک پاک وطن، و به این ترتیب پیروز واقعی جنگ جهانی سوم ما باشیم. 1نفرم زنده نزاریم.نه چشم حسودش کور
شما فیلم جنگی زیاد نگاه میکنیدوست داری مث اسکندر مقدونی باشیبزرگترین ارزوم اینه که ایران به قدرت سابقش برگرده، حمله کنیم بزنیم از شرق تا چین از غرب ترکیه و عراقو بگیریم، ضمیمه کنیم به خاک پاک وطن، و به این ترتیب پیروز واقعی جنگ جهانی سوم ما باشیم. 1نفرم زنده نزاریم.
چو فردا بر آید بلند آفتاب... من و گرز و میدان و افراسیاب
سرش را بدان گرز گاوچهر... بکوبم نه بخشایش آرم نه مهر
بزرگترین ارزوم اینه که ایران به قدرت سابقش برگرده، حمله کنیم بزنیم از شرق تا چین از غرب ترکیه و عراقو بگیریم، ضمیمه کنیم به خاک پاک وطن، و به این ترتیب پیروز واقعی جنگ جهانی سوم ما باشیم. 1نفرم زنده نزاریم.
ایه قران:سرنوشت هر قومی بدست خود اون ملت تغییر میکنهارزومه خدا را ببینم یقه اشو بگیرم بگم اخه افریدگار این چه وضعشه/.اخه این چه افتضاحیه تو مملکت خراب شده.اخه من چرا باید از خروس خوان تا بوق سگ بدوم دنبال یه لقمه نان و بعضی ها خون امثال منو تو شیشه کردن.
ای کاش ببینمش.ای کاش
دلم خیلی پره.
شکست عشقی خوردی؟اینکه بمیرم !..... (شکست عشقی )
چرا اسکندر مقدونی؟؟؟؟؟؟؟؟شما فیلم جنگی زیاد نگاه میکنیدوست داری مث اسکندر مقدونی باشی
خودت داری میگی بابا بزرگ پس یعنی دیر شدههنوزم دیر نشده ها بابابزرگ
دلت باید جوون باشهخودت داری میگی بابا بزرگ پس یعنی دیر شده
زیاد حرفشونو جدی نگیرید.شما تازه اول راهید!!!!!!!!!!!!خودت داری میگی بابا بزرگ پس یعنی دیر شده
تو صفحه ی اول گفتما.سیلام به شما، بزرگترین ارزوتم میگفتی خوب
اینم ارزوی قشنگیه ولی ...دوست دارم به تمام تاریخ سفر کنم و به تمام عوالمی که نرفتم
رها جون اینو خیلی خوب اومدی.هر آرزویی بدون پژوهش و تلاش ، به سرانجام نخواهد رسید .
اتفاقا دلمون جوون نیست!!!دلت باید جوون باشه
جدی میگم برو دنبال کاری که دوست داری تا از زندگیت لذت ببری
هیچوقت دیر نیست
نه بابا دلمون پیر شده در جوانی احساس پیری میکنم...زیاد حرفشونو جدی نگیرید.شما تازه اول راهید!!!!!!!!!!!!
اخی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگید این حرفو.اتفاقا دلمون جوون نیست!!!
نه بابا دلمون پیر شده در جوانی احساس پیری میکنم...
حالا....اخی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگید این حرفو.
رها جون قضیه چیه؟هی امید میدی هی میگیری؟اون بالایی چی بود؟این چیه؟مانند سایهها، هرچه خورشید زندگی و عمر بیشتر رو بهغروب مینهد، آرزوهای ما دور و درازتر میگردند.
میگم نمیشه چین رو هم بگیریم دیگه جنس چینی نباشه رو همش بنویسن ساخت ایران؟؟؟؟؟؟؟؟بزرگترین ارزوم اینه که ایران به قدرت سابقش برگرده، حمله کنیم بزنیم از شرق تا چین از غرب ترکیه و عراقو بگیریم، ضمیمه کنیم به خاک پاک وطن، و به این ترتیب پیروز واقعی جنگ جهانی سوم ما باشیم. 1نفرم زنده نزاریم.
حالا نداریم نکنه شکست عشقی خوردید؟حالا....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگترین آرزوتون چیه؟ | گفتگوی آزاد | 45 | |
![]() |
بزرگترین تغییر زندگیت چی بوده؟ | گفتگوی آزاد | 16 | |
I | بزرگترین خیانت | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
400 میلیون دلار؛ بزرگترین کمک مالی به اولین دانشگاه آمریکا | گفتگوی آزاد | 0 | |
م | دستگیری مفسد مطرح اقتصادی و یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی توسط سپاه | گفتگوی آزاد | 2 |