سلام دوستای گلم
من دانشجوی تهران غرب هستم ترم آخر بودم ولی بخاطر اینکه آمارم مونده هنوز الافم!!!!
دویار تا حالا این درس رو برداشتم ولی دریغ از پاس کردن کلی التماس کردم یه استاد میگه اگه برای سومین بار هم با من برداری میندازمت!!!
روانیه بخدا
حالا میخام مهمان بردارم بیام یونی شما اگه ممکن یه سری اطلاعات کامل از استادای آمارتون بدین ببینم کدوم رو بردارم .
این که چطوری درس میدن و نمره میدن و خداکنه عقده ای هم نباشن ........
مرسی تورو خدا زود جواب بدین
سلام.....دانشجو های ما پرند و رودهن برمی دارن برای پاس کردن.....
فکر نکنم برای درس پاس کردن دانشگاه خوبی و انتخاب کرده باشی....
ممنون از جوابتون یعنی سخت گیرترن؟؟؟؟چاره ای نیس باید بیام و یه امتحانی بکنممیشه راجع به استادا راهنماییم کنی من درسخون هستم ولی این استاده با من لجججججه
حالا من یه کلاسی گذاشتم شما جدی نگیر میخام استادش خوب باشه که حداقل این بار قبول بشم بخدا آبروم پیش همه رفته .....خواهش میکنم....اگه درس خون هستی میدونی که باید قبول میشدی و اون استاد هم به خاطره لجبازی می اندازدت....پس صد در صد قبولی چه اینجا چه دانشگاه دیگه....حتما بیا ...
حالا من یه کلاسی گذاشتم شما جدی نگیر میخام استادش خوب باشه که حداقل این بار قبول بشم بخدا آبروم پیش همه رفته .....
من سر کار میرم خیلی وقت نمیکنم درس بخونم ....
توروخدا راجع به استادا راهنمایی کنین که سرم کلاه نره ....
من همین امروز هر چی به استاد گفتم استاد جان شما به من کم دادی
من بیشتر میشدم گوش نکرد
حالا خود دانی قضاوت با خودتون!:دی
سلام دوست عزیز ولی من چاره ای ندارم جز این که بیام یونی شما میدونم اینجور سخت گیریا همه جا هست
از استادا تون میگین تا من بهتر تصمیم بگسرم توروخدا زود راهنماییم کنین .....
سلام عزیزسلام به برو بچ هم دانشگاهی
سلام
استاد خوب و بد همه جا هست!
ما بعضی استادامون واقعا سخت گیرن بعضی هام نه!
البته تو رشته ما!
من رشته شمارو نمیدونم چیه!
مثلا تهران مرکز واسه رشته ما،استادای واقعا سخت گیری داره و به همه ثابت شده!
دانشگاه ما خب خیلی بهتره!
بازم قضاوت با خودتون!:دی
کمکی خواستین در خدمتم دوست گرام!
سلام من تو این دانشگاه کارشناسی ناپیوسته 3 بار مشروط شدم معدل کل 11 و معدل ترم 10
حالا نمیدونم اخراجم میکنن یا تعهد میگیرن یا کلا کاری ندارن و میتونم انتخاب واحد کنم ؟
خواهشا هر کی میتونه راهنماییم کنه
مرسی عزیزم میشه اسم استادهاتون بگین !!!
راستش خیلی توی سایت دانشگاه تون گشتم جایی باشه که با استادا آشنا بشم رو پیدا نکردم نمیدونم کجاش باید برم ...
عزیزم اساتید شما روزهای تعطیل هم بودن یا نه بخاطر شاغل بودنم شاید مجبور بشم فقط یه سری روزا بیام ...
سلام من تو این دانشگاه کارشناسی ناپیوسته 3 بار مشروط شدم معدل کل 11 و معدل ترم 10
حالا نمیدونم اخراجم میکنن یا تعهد میگیرن یا کلا کاری ندارن و میتونم انتخاب واحد کنم ؟
خواهشا هر کی میتونه راهنماییم کنه
سلام مهسا جانسلــــــــــــــــــــــام ب همه دوستان عزیز....خوبید؟
اون دوستی که گفتن امار:
شما دانشکده ما هستی ک دوستم زهرا گفت اسم استادا رو....من خودم این ترم با استاد کردلویی داشتم...استاد عالی بود اصلن با حضور غیابم کار نداشتن...منتها باید بری ببینی استاد امر رشته خودتون کی هست و این ترم شاید عوض شده باشه....
دوستی ک گفتن مشروطی:
باید بری سراغ اموزش دانشکده و مدیر گروه با ائنا باید صحبت کنی احتمالا با تعهد حله......
چطوری زهرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من نرفتم همچنان سر کلااااااا......امروز فهمیدم محل تشکیل کلاسا دانشکده ایه که سمت یخچاله....داستان شده این ترم من...خوش بحالت بخدا
مرسی منم خوبم...واااااااااای زهراااااااااااااا نگو جان من....سلام مهسا جان
خوبم تو چطوری؟؟؟
جدی؟ ای بابا!
اتفاقا امروز یکی از بچه ها بهم گفت یه دانشکده ام سمته یخچاله
نگو شما اونجایین
من امروز رفتم...
7/30 استاد سرکلاس بود تا 2 ام درس داد!
مرسی منم خوبم...واااااااااای زهراااااااااااااا نگو جان من....
پس منم 5شنبه حتما برم.....وااای وااای انقد حرص خوردم دانشگاه اون درسا که میخواستمو ارائه داده......
خعلی بدی زهرا خععععلیییییییی.........بچه درس خون...واخ واخ اصن خوشم نیومد)))))))جان تو :دی
آره برو حتما
دیگه ولش کن فکرشو نکن
دلت آب واسه من همون شهرکه غربه.....خخخخخخخخخخخخخخخخ
خعلی بدی زهرا خععععلیییییییی.........بچه درس خون...واخ واخ اصن خوشم نیومد)))))))
:دی
ببین کی به کی میگه بچه درس خون!!:دی
مهسا تاپیکرو میزنماااااااااا:دی
خو تو ک بودی پاشدی رفتی دانشگاه..........زهرا زهرا تهدید نکن دیگه