qazale
عضو جدید
سلام دوست عزیز خوش اومدی!منم از بچه های اقتصادم .همون دانشکده مدیریت و حسابداری!سلام
من احسان از بچه های دا نشگاه آزاد اسلامشهر رشته ء مدیریت بازرگانی هستم
از آشنایی با شما خیلی خوشبختم![]()
سلام دوست عزیز خوش اومدی!منم از بچه های اقتصادم .همون دانشکده مدیریت و حسابداری!سلام
من احسان از بچه های دا نشگاه آزاد اسلامشهر رشته ء مدیریت بازرگانی هستم
از آشنایی با شما خیلی خوشبختم![]()
سلام خوش اومدی .به سالمتی همه دانشجو های دانشگاه اسلامشهر.سلام من احسان از بچه های دا نشگاه آزاد اسلامشهر رشته ء مدیریت بازرگانی هستماز آشنایی با شما خیلی خوشبختم![]()
هیچ خبری نیست.تو دانشکده تربیت بدنی به هیچی گیر نمیدن فقط ارایش خفن رو گیر میدن تازه لباس ورزشی هم ازادهسلام چند روزی نبودمااااااااااااااا چ خبر شد اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اقا احسان خوش اومدی................فرشته جان نه چادر اجبار نیست ولی به همه چی گیر میدن!
هیچ خبری نیست.تو دانشکده تربیت بدنی به هیچی گیر نمیدن فقط ارایش خفن رو گیر میدن تازه لباس ورزشی هم ازاده
raftam behem giram dadanخوب اون دانشکده تربیت بدنیه مگه تا حالا واحد نرفتی؟
raftam behem giram dadan
خب دیگه خسته نباشی همون واحد اصله دیگهraftam behem giram dadan
اره چرا واااااااااقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تابستونه و هنوزم اینجا خلوته....:دی
اره چرا واااااااااقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به شما توهین نکردم
ولی شما به من ...
اولا خدا پدر تو نگه داره که نمی خواست بیای پیام نور
دوما من به خاطر دروغ هایی که در مورد دانشگاهشون گفتن واقعا مشکل برام پیش اومد
شما به من توهین کردین مشکلی نداره ولی من به کسایی که انقدر باعث شدن زندگیم بهم بخوره توهین کنم مشکل داره
حالا من بی ادبی کردم یا شما من حقوق بین الملل دانشگاه آزاد رو برای پیام نور از دست دادم
حا لا اگر هم فکر می کنی من باعث رنجونت شدم از شما عذر می خوام
فلسفه مطالبی که اینجا میزارن هم برای اینه که مردم در بارشون نظر بدن
دوست عزیز
حا لا من اگر اشتباه می کنم شما بگو
سلام.بچه ها من یه دوستی دارم دانشگاه سراسری بابل سر درس میخونه میتونه انتقالی بگیره بیاد اسلامشهر!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلاممم کسی هست آیا؟خیلی وقته نیمدم اینجا!
سلاممم کسی هست آیا؟
خیلی وقته نیمدم اینجا!
سلام.بچه ها من یه دوستی دارم دانشگاه سراسری بابل سر درس میخونه میتونه انتقالی بگیره بیاد اسلامشهر!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز رفتم دانشگاه پرسدم گفتن میتونه بیاد ولی باید بره از دانشگاه خودشون درخواست بدهسراسری انتقالی بگیره بیاد آزااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ب نظظرت امکان پذیره؟؟؟؟؟ میتونه ب دانشگاه های سراسری انتقالی بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه متوجه شدی از سراسری انتقالی بگیره بیاد ازاااااااد.سراسری انتقالی بگیره بیاد آزااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ب نظظرت امکان پذیره؟؟؟؟؟ میتونه ب دانشگاه های سراسری انتقالی بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا خبری از انتخاب واحد نیست........................کسی میدونه انتخاب واحد کیه؟؟
امروز رفتم دانشگاه پرسدم گفتن میتونه بیاد ولی باید بره از دانشگاه خودشون درخواست بده
فعلا خبری از انتخاب واحد نیست........................
تا 16 دانشگاه امتحانای ترم تابستونو برگزار میکنه!
سلام سلام
.
.
.
.
این تاپیکو گذاشتم تا برو بچه های گل دانشگاه ازاد اسلامشهرو تو باشگاه بشناسیم و با هم گپ بزنیم..........