اين آقاي "محمد رضا امير شقاقي" كجا تدريس مي كنند؟
و "پژمان شقاقي" هم وجود داره! من امروز رفته بودم مؤسسه اش، با اون يكي شقاقي اشتباه گرفته بودم، كسي پژمان شقاقي رو ميشناسه؟؟؟؟
تو رو خدا يكي جواب منو بده..........!!!
بچه ها امتحان اسکیس حدودا چه تاریخیه؟
سلام.
دوست عزیزم آرشیتکت آزاده ، به من لطف کردن و یکسری از آرشیو اسکیسهایی که داشتن واسه من فرستادن . ضمن تشکر ، قدردانی و سپاسگزاری از ایشون و همینطور با کسب اجازه مجدد ، یکسری از اسکیسهای منتخب رو برای آشنایی بیشتر دوستان اینجا قرار می دم .
![]()
![]()
![]()
![]()
تو رو خدا يكي جواب منو بده..........!!!
دومان جان ممنون ازتوضیحاتت. ازاونجایی که اینجا تاپیک اسکیس امسال هست فکر نمی کنم بحث درمورد انتخاب رشته و منابع کنکور و اینها ، جاش اینجا باشه..به نظرم اینجا فقط در مورد اسکیس صحبت کنیم بهتره.
برای آمادگی در اسکیس:
مواد لازم :
1-یک عدد کتابخانه پر از کتابهای فارسی و لاتین
2- کاغذ پوستی به میزان لازم
3- روان نویس با ضخامت های مختلف M, F, S, 0.1
کاری که باید بکنید اینه که از روی پلان، نما و مقاطع کارها و پرسپکیتوها بکشید. روی پوستی بکشید..فکر می کنم آخرش باید 100 صفجه ای پوستی داشته باشید. شاید بیشتر.
این کار اولا خیلی فکر را باز می کنه. ثانیا نمونه های خوبی در اختیارتون می ذاره که می تونید با کمی تغییر در کارتون به کار ببرید.
از کتابهای فارسی هم کتاب" مفاهیم پایه در معماری" برای تمرین شدیدا توصیه میشه.
یک سری موارد مشخص برای اقلیم های مختلف، آماده داشته باشید
مثل جهت باد و نور و .... . و گاید لاین های طراحی در اقلیم های مختلف
فعلا همینا به ذهنم میرسه.. راستی من حدود 20 تا سی دی برای اسکیس معماری دارم..هم اسکن کتابهاست..هم نمونه اسکیس، خلاصه همه چی..یک زمانی از آتلیه خاک گرفتم. اگه کسی می خواد بگه ، یک جوری براش می فرستم.
آرزوی موفقیت برای همگی
خواهش می کنم عزیزم..ایشالا باشم و شما هم قبول شین و بقیه را راهنمایی کنید![]()
سلاممن منگنه صفحه ها رو باز کرده بودم شیت هام رو هم بود اشتباها شیت اصلیمو پشت صفحه (اونجایی که نوشته بود چیزی ننویسید) کشیدم .ولی بعد پشتش بزرگ نوشتم اشتباه شده و پشت صفحه کشیدم یه ظربدر بزرگ هم زدم .کسی می دونه شیتمو قبول می کنن یا نه ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه
سرای محله هر جا که دوست دارید .یه سایت فرضی هم داده بودن
سه تا شیت a3 مقوای اشتنباخ چهار ساعت
برادر ،من اصلا امسال مجاز نشدم که بخوام اسکیس بدم...!!خدا کنه گیر ندن .
من از شیتم عکس گرفتم با موبایل .شما تونستی بگیری؟
بیخیال.دیگه دادی تموم شده رفته پی کارش.ایشالله قبولی.الکی اعصاب خودتو خورد نکن.نه .کم نمیاد هیچ وقت .خیلی با دوتا شیت می بندن .
من الان فقط مشکلم سوتیه که دادم .پشت شیت کشیدم کارمو .اعصابمو خرد کرده این کارم![]()
من منگنه صفحه ها رو باز کرده بودم شیت هام رو هم بود اشتباها شیت اصلیمو پشت صفحه (اونجایی که نوشته بود چیزی ننویسید) کشیدم .ولی بعد پشتش بزرگ نوشتم اشتباه شده و پشت صفحه کشیدم یه ظربدر بزرگ هم زدم .کسی می دونه شیتمو قبول می کنن یا نه ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه
کارمو عکس گرفتم نشون چند نفر دادم گفتن خوبه بعد که نتیجه ها اومد می زارم تو سایت اون مشکل رو هم فردا می رم از سنجش می پرسم
امسال اسکیس آسون تر از پارسال بود به نظرم چون گزاشته بودن به اختیار خوده آدم که شهرو انتخاب کنه .
موضوعش سرای محله بود ولی در واقع همون فرهنگ سرای کوچیک تو یه محله بود یه سایت هم داده بودن یه طرف پارک بود یه طرف خیابون اصلی یکی فرعی یه طرفم مسکونی گفته بودن 400 متر مربع توش می تونید طراحی کنید
يه كروكي از سايت فرضي كه داده بودن برامون ميزاري؟؟
kamelan movafegham,
mozo ason ... madarek fogholade ziad
ensafan ensaf nabod mozo har chiam bashe erae khode in madarek hata age shoma ye porojeie amade ham dashte bashin to 4 saat emkan pazir nis.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسكيس - مشاوره | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 1506 |