بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بنده خدایی رو کشف کردم که گفته میانگینش شده 78% احتمالا:D:eek:من خودم به شخصه عرض میکنم که نابودم پیش این یارو:surprised:

majid_potter7

عضو جدید
اصلا مطمئن نیستم...اما بنظرم 108 گزینه 1 بشه
اخه پایین دمای گاز بخاطر بویلر زیاده مایه را بخار میکنه و مایع وارد فاز گاز میشه
1 میشه...اما به یه دلیل دیگه..چون به خاطر تلفات دما، بخار گرمای نهانش رو از دست میده و مایع میشه و این مایع از بالا به پایین به همین دلیل زیاد میشه..به نظرم اینجوری باشه....از طرفی اگه این استدلال باشه گزینه 4 هم درست میشه....کلا سوالش یه جوری بود..

2216261

عضو جدید
سوال 69 چی میشد؟ من زدم بوردون...چون پیتوت که مطمئنا طبق سوال سیالات کنکور فراوری گاز 90 نمیشد....اریفیس و ونتوری هم که تقریبا مثل همن...همم؟

لوله پیتوت سرعت موضعی اندازه میگیره و طبق رابطه ای که برای سرعت موضعی بدست میاد این اختلاف فشار با پیتوت اندازه گیری میشه
البته این نظر منه

majid_potter7

عضو جدید
لوله پیتوت سرعت موضعی اندازه میگیره و طبق رابطه ای که برای سرعت موضعی بدست میاد این اختلاف فشار با پیتوت اندازه گیری میشه
البته این نظر منه
اون که شما میگید اختلاف فشار برای 2 نقطه هست فک کنم...اختلاف فشار دینامنیکی و استاتیکی یه مفهوم دیگس..

sahar_farj

عضو جدید
1 میشه...اما به یه دلیل دیگه..چون به خاطر تلفات دما، بخار گرمای نهانش رو از دست میده و مایع میشه و این مایع از بالا به پایین به همین دلیل زیاد میشه..به نظرم اینجوری باشه....از طرفی اگه این استدلال باشه گزینه 4 هم درست میشه....کلا سوالش یه جوری بود..

من دلیلی برای اشتباه بودن دلیل خودم نمیبینم

miaadbaf

عضو جدید
be nazarm inke to arz bahse ya tol farghi nadare mohem masahate age eshteb goftm begid
albte bishtr shansaki goftm

از c ذز زاستای طول و عرض انتگرال می گیریم برای محاسبه ی میانگین همونطور که می بینین تو مخرج cf x هس
به نظر من میشه گزینه 3

miaadbaf

عضو جدید
حساب نکردم هنوز اونا رو..چون بحث جرم اینجا زیاد بود جرمو حساب کردم...نمیدونم چرا واسه من سیالاتش اینقد سخت بود..هیچکی از سیالات نمیناله چرا؟ :دی

آقا منم همینو میگم به خدا
سیالاتش از همه سخت تر بود گیر داده بود به سطح شیبدار :ذی

majid_potter7

عضو جدید
آقا منم همینو میگم به خدا
سیالاتش از همه سخت تر بود گیر داده بود به سطح شیبدار :ذی
آخ دس رو دلم نذار...همش فرمولای حفظی که تو هیچ سالی ازشون نیومده بود!
عوضش سوال اول سیالات جبران کرده بود:)))))))))

بالا