بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

S.Mehran.S

عضو جدید
اصلا مطمئن نیستم...اما بنظرم 108 گزینه 1 بشه
اخه پایین دمای گاز بخاطر بویلر زیاده مایه را بخار میکنه و مایع وارد فاز گاز میشه
من هم 1 زدم . البته دلیلم یکم فرق داره . چون برج عایق خوبی نیست ، اتلاف حرارتی زیاده و بخش زیادی از بخار در حین بالارفتن کندانش میشه . به همین دلیل از بالا به سمت پایین شدت جریان مایع برگشتی زیاد میشه .

sahar_farj

عضو جدید
من هم 1 زدم . البته دلیلم یکم فرق داره . چون برج عایق خوبی نیست ، اتلاف حرارتی زیاده و بخش زیادی از بخار در حین بالارفتن کندانش میشه . به همین دلیل از بالا به سمت پایین شدت جریان مایع برگشتی زیاد میشه .

مهم اینه که گزینمون مثل همه

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سوال 44 را چیکار کردین؟

من ضریب عملکرد ( اپسیلون ) رو مساوی یک قرار دادم . بعد دلتا تی سیال min رو بدست آوردم و از اون جا هم دلتا تی سیال سرد رو از روی موازنه انرژی بدست اوردم . آخرش دمای سیال سرد خروجی دراومد 27.5 که توی گزینه ها نبود . خونه هم که اومدم دوباره حل کردم به همین جواب رسیدم .
منم اصلا ضریب عملکرد یادم نیومد فرض کردم همه ی انرژی آب گرم (تا دمای تعادل) باعث افزایش دمای آب سرد میشه و دمای تعادل براش بدست آوردم که باز هم تو گزینه ها نبود!

cement

عضو جدید
سوال 39 من زدم اول کاهش می یابد سپس زیاد شده و دوباره کاهش میابد.استدلالم این بود که تا وقتی که جریان ارومه کم میشه با درهم شدن جریان یهو h زیاد میشه ولی دوباره روند نزولی رو طی میکنه.حالا نمیدونم درسته یا نه.

bale doroste ta zamani k arame kaheshi hast vaghti mikhad darham she ye afzayesh v dobare dar mantaghe darhm niz kaheshi

آخرین ویرایش:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نظرتون درباره سوال 109 چیه؟
جوابش گزینه ی2 بوده
این ترم صنایع غذایی داشتیم توش اومده بود!
اگر چغندر از مقدار خاصی ریزتر بشه ایجاد نرمه میکنه که باعث ایجاد مشکل در فرآیند تصفیه میشه (باعث گرفتگی صافی ها میشه)

sahar_farj

عضو جدید
جوابش گزینه ی2 بوده
این ترم صنایع غذایی داشتیم توش اومده بود!
اگر چغندر از مقدار خاصی ریزتر بشه ایجاد نرمه میکنه که باعث ایجاد مشکل در فرآیند تصفیه میشه (باعث گرفتگی صافی ها میشه)

مرسی....اره منم 2 زدم اما خیلی شک داشتم

miaadbaf

عضو جدید
دوستان 145 چی زدین؟
من از رابطه ی xy/x*2 رفتم که میشه 2500/26 میشه y=96x که تو گزینه ها نیس

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منظورم 115 بود.....ببخشید
گزینه ی 1 درسته
اگه یادتون باشه تو عملیات 2 با استفاده از نمودار Psychometric یاد گرفتیم که دما تا دمای حباب تر میاد پایین
داستان کولر آبی ه

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی برای سوال 119 نظری داره؟
بین 1 و 2 شک داشتم
اخرش 1 زدم

درسته
به علت ماده میانی بودن b و همچنین وقتی ما گزینش پذیری حساب کنیم می بینیم که باید راندمانی بین داشته باشه که با جریان برگشتی از همه بهتره

کسی سوال 118 و 146 رو می دونه؟
در ضمن دبی تحویل آزاد یعنی چی؟

miaadbaf

عضو جدید
hvi

اره الان حساب کردم حق با شماست
نمیدونم سر کنکور چجوری به صد رسیدم!!!!!!ولی فرمول و راه حل یقینا درسته

اگه اشتباه نکنم سنجشم 100 اعلام کنه احتمالا طراح محترم لطف کنن و تقزیب بزنن که تقریب اشتباهیم هس

بالا