sahar_farj
عضو جدید
من با خودم گفتم حداکثر به دمای اولیه اب ورودی سیال مقابلش میرسه!
اخه گفته حداکثر!!!!!!
من با خودم گفتم حداکثر به دمای اولیه اب ورودی سیال مقابلش میرسه!
من هم 1 زدم . البته دلیلم یکم فرق داره . چون برج عایق خوبی نیست ، اتلاف حرارتی زیاده و بخش زیادی از بخار در حین بالارفتن کندانش میشه . به همین دلیل از بالا به سمت پایین شدت جریان مایع برگشتی زیاد میشه .اصلا مطمئن نیستم...اما بنظرم 108 گزینه 1 بشه
اخه پایین دمای گاز بخاطر بویلر زیاده مایه را بخار میکنه و مایع وارد فاز گاز میشه
من هم 1 زدم . البته دلیلم یکم فرق داره . چون برج عایق خوبی نیست ، اتلاف حرارتی زیاده و بخش زیادی از بخار در حین بالارفتن کندانش میشه . به همین دلیل از بالا به سمت پایین شدت جریان مایع برگشتی زیاد میشه .
سوال 44 را چیکار کردین؟
منم اصلا ضریب عملکرد یادم نیومد فرض کردم همه ی انرژی آب گرم (تا دمای تعادل) باعث افزایش دمای آب سرد میشه و دمای تعادل براش بدست آوردم که باز هم تو گزینه ها نبود!من ضریب عملکرد ( اپسیلون ) رو مساوی یک قرار دادم . بعد دلتا تی سیال min رو بدست آوردم و از اون جا هم دلتا تی سیال سرد رو از روی موازنه انرژی بدست اوردم . آخرش دمای سیال سرد خروجی دراومد 27.5 که توی گزینه ها نبود . خونه هم که اومدم دوباره حل کردم به همین جواب رسیدم .
احتمالا منظور طراح همون 80 درجه سانتی گراده . چون از راه حل های معمول به جواب نمیرسه .اخه گفته حداکثر!!!!!!
سوال 39 من زدم اول کاهش می یابد سپس زیاد شده و دوباره کاهش میابد.استدلالم این بود که تا وقتی که جریان ارومه کم میشه با درهم شدن جریان یهو h زیاد میشه ولی دوباره روند نزولی رو طی میکنه.حالا نمیدونم درسته یا نه.
من اولش همینو زدم بعد پاکش کردم 3 رو زدمbale doroste ta zamani k arame kaheshi hast vaghti mikhad darham she ye afzayesh v dobare dar mantaghe darhm niz afzayesh
kx=ypبچه ها سوال 64 ترمو نمیدونید جوابش چی میشه؟
جوابش گزینه ی2 بودهنظرتون درباره سوال 109 چیه؟
جوابش گزینه ی2 بوده
این ترم صنایع غذایی داشتیم توش اومده بود!
اگر چغندر از مقدار خاصی ریزتر بشه ایجاد نرمه میکنه که باعث ایجاد مشکل در فرآیند تصفیه میشه (باعث گرفتگی صافی ها میشه)
من اولش همینو زدم بعد پاکش کردم 3 رو زدم![]()
150 تا بیشتر نبوده!!سوال 155 چی میشه؟
150 تا بیشتر نبوده!!
دوستان 145 چی زدین؟
من از رابطه ی xy/x*2 رفتم که میشه 2500/26 میشه y=96x که تو گزینه ها نیس
گزینه ی 1 درستهمنظورم 115 بود.....ببخشید
گزینه ی 1 درسته
اگه یادتون باشه تو عملیات 2 با استفاده از نمودار Psychometric یاد گرفتیم که دما تا دمای حباب تر میاد پایین
داستان کولر آبی ه
کسی برای سوال 119 نظری داره؟
بین 1 و 2 شک داشتم
اخرش 1 زدم
بنظرم باید مجموع xy را بر مجموع x^2را حساب کنیم که اگه اشتباه نکنک 100 میشه گزینه 2
منم با همین فزمول رقتم میشه 2500 تقسیم بر 26 میشه 96
خیلی ممنون از جوابتوندرسته
به علت ماده میانی بودن b و همچنین وقتی ما گزینش پذیری حساب کنیم می بینیم که باید راندمانی بین داشته باشه که با جریان برگشتی از همه بهتره
hvi
اره الان حساب کردم حق با شماست
نمیدونم سر کنکور چجوری به صد رسیدم!!!!!!ولی فرمول و راه حل یقینا درسته
دقیقا منم مثل شمادوستان 145 چی زدین؟
من از رابطه ی xy/x*2 رفتم که میشه 2500/26 میشه y=96x که تو گزینه ها نیس
بچه ها درباره سوال 132 چی فکر میکنید؟من گزینه3 زدم.شماچی؟
اون سوال خشک کردن کاکاوووووو رو چی زدید؟![]()