با هر دو روشش امتحان کردین؟بچه ها من هرچی میزنم میگه همچین داوطلبی نداریم چکار کنم؟؟
رتبه ی کل نوشته..جلوی واحد ..سومین ستوندوستان عزیز ضمن تبریک به همه عزیزانی که قبول شدن خواستم بدونم این رتبه قبولی در واحد مذکور کجای کارنامه هستش؟
سلام عزیزم ناراحت نباش انشاله تکمیل ظرفیت قبولی.من قبول نشدم!![]()
بچه ها من مهندس معماری واحد تهران شمال قبول شدم !.
ثبت نام و شروع تحصيل درنيمسال دوم-بهمن ماه
یعنی چی ؟!
بچه ها کسی میدونی ثبت نام کی و کجا ؟!
اصلا دانشگاه تهران شمال کجا ؟!
چرا هیچ جا هیچی درباره ثبت نام نزده است ؟!
یاری برسانید ...![]()
ایشالا تکمیل ظرفیت قبول بشیمن قبول نشدم!![]()
ببخشید شما فکر کنم مثل من پردیس قبول شدید من داخلی قبول شدم ،تبریک میگم بعد میدونید دانشگاه کجاست ؟ چطور میشه رفت ،مترو...
میشه لینکشو بدین؟طبق گفته مرکز آزمون ثبت نام روز دوشنبه و سه شنبه 23 و 24 شهریور ما است ولی برای اطمینان باید به سایت دانشگاه برید و یا به آموزش اونجا تلفن بزنی چون که دانشگاه ها جدیدا یک پیش ثبت نام اینترنتی دارن و بعد طبق زمانبندی خودشون باید مراجعه کنید.
ثبت نام بهمن هم باید تا ماه بهمن صبر کنید و از اون موقع کلاس ها شروع میشه ولی ممکنه بعضی دانشگاه ها بتونین همون مهر ماه به کلاس برید....
ترازتون چند شد؟سلام دوستان ...منم قبول شدم ...مهندسی معماری واحد شیراز ...و ثبت نام ترم بهمن ...![]()
سلام دوستان ...منم قبول شدم ...مهندسی معماری واحد شیراز ...و ثبت نام ترم بهمن ...![]()
میشه لینکشو بدین؟
ببینم کجا نوشته که 24 و 23 هستش
با هر دو روشش امتحان کردین؟
شماره داوطلبی ندارم![]()
قسمت پرسش و پاسخ سوال کنیدبا هر دو روشش امتحان کردین؟
شماره داوطلبی ندارم![]()
http://faq.azmoon.org/NewQuestion.aspx?pid=691342832
با هر دو روشش امتحان کردین؟
شماره داوطلبی ندارم![]()
با شماره تلفن گویا 4743-021 تماس بگیرید ..... برای آگاهی از شماره داوطلبی کد ملی خودتون رو وارد کنید
تلفن گویا که اشغالبا شماره تلفن گویا 4743-021 تماس بگیرید ..... برای آگاهی از شماره داوطلبی کد ملی خودتون رو وارد کنید
کجا کد ملی وارد کنم؟؟؟
تلفن گویا که اشغال
کجا کد ملی وارد کنم؟؟؟
چند بار بگیر تا وصل بشه ......بعد یه خانمی شروع میکنه به صحبت و میگه برای اطلاع از نتیجه آزمون کلید 1 .... ........همینطور میرسه به اطلاع از شماره پرونده و داوطلبی ....بعد نوع آزمون رو میپرسه . بعد کد ملی رو میخواد ازتون ......توی هر مرحله عدد مورد نظر را شماره گیری کنید تا به نتیجه برسی
واقعاااااا ممنوننننننننننننننننننننچند بار بگیر تا وصل بشه ......بعد یه خانمی شروع میکنه به صحبت و میگه برای اطلاع از نتیجه آزمون کلید 1 .... ........همینطور میرسه به اطلاع از شماره پرونده و داوطلبی ....بعد نوع آزمون رو میپرسه . بعد کد ملی رو میخواد ازتون ......توی هر مرحله عدد مورد نظر شماره گیری کنید تا به نتیجه برسی
سلام
تبریک میگم به بچه هایی ک قبول شدن
منم آزاد نجف آباد اصفهان قبول شدم
تبریک به شما ....
نیمسال اول قبول شدید یا نیمسال دوم ؟..... میشه درصد های کارنامتون رو هم بگین.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |