سلام:سلام به همه و خسته نباشید به همتون امیدوام همه به نتیجه دلخواهتون برسید
دوستان کسی سوالات کنکور رو داره؟ممنون میشم لینکشو بذارید
شما انرژی شرکت کردین یا تکنولوژیبچه ها تخمین رتبه آکادمی و پر کنید رتبه تون و نسبت به کسایی که پر کردن میگه
اینم لینکش:http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=13
ممنون : )
ظاهرا !!! انرژی![]()
مرسی
شما درصداتون تو چه حدودیه !!!؟
واقعا چرا انقد خلوته تاپیک ما در مقایسه با بقیه؟!![]()
من همون روز کنکور اومدم گفتم موقع زدن زبان حالم بد نشد نمی تونستم تمرکز کنم . برا چک کردنم هیچی یادم نیست ازش!
ایستایی که خوب برای همه اسون بود و نمی تونم بگم خوب بوده... نــــــــــــــــــــــــهایتا 70
طراحی فنی فکر می کنم حدود 50 زدم
و اما تنظیم اصلا نمی دونم... باید کلیدا بیاد
ممنون که کارنامه هارو گزاشتید بازم کارنامه های پارسال رو دارید بی زحمت بزارید?
شما درصداتون چجوریه حدودا?بچها از ظرفیتا امسال خبر ندارین؟؟؟ من جندی شاپور دزفول معماری میخونم
استادا به ما گفتن امسال جندی قراره انرژی بگیره!!!
ولی خبر بد اینه که من امسال از هرررر کی میپرسیدم میخواست انرژی شرکت کنه،از کسایی که از رشته های نامرتبط میخواستن بیان معماری تا تمااااممم بچه هایی که هدفشون معماری بودو به قول خودشون تیری تو تاریکی میخواستن بندازن تو انرژی،اینه که خلوت بودن اینجا با اییین همه شرکت کننده انرژی واقعا عجیبه برا منم!!!شاید به دلیل کم بودن علاقه منده !!
به هر صورت نسبت معماری به هنر های ساخت نزدیک 10 به یکه
و همینشم یعنی اینجا خلوت نیس !!!!
درسته که امسال کنکور خیلی بی حساب و کتاب بود ولی دیگه فک نکنم انقدرام که می گی بی در و پیکر باشه! فک کنم (امیدوارم) خیلیاشون منصرف شده باشنولی خبر بد اینه که من امسال از هرررر کی میپرسیدم میخواست انرژی شرکت کنه،از کسایی که از رشته های نامرتبط میخواستن بیان معماری تا تمااااممم بچه هایی که هدفشون معماری بودو به قول خودشون تیری تو تاریکی میخواستن بندازن تو انرژی،اینه که خلوت بودن اینجا با اییین همه شرکت کننده انرژی واقعا عجیبه برا منم!!!
باور کنین امسال از هر 10نفری که سوال میکردم 9نفر میخواستن انرژی هم شرکت کنن!!درسته که امسال کنکور خیلی بی حساب و کتاب بود ولی دیگه فک نکنم انقدرام که می گی بی در و پیکر باشه! فک کنم (امیدوارم) خیلیاشون منصرف شده باشن
===
میگم بیایین بعد اومدن کلیدا یه دونه از اون جدولایی که معمارباشی برا معماریا درست می کرد درست کنیم، حالا درسته تخمین رتبه بلد نیستیم ولی باز می شه با میانگینای سالای پیش مقایسه کرد. موافقین؟!
باور کنین امسال از هر 10نفری که سوال میکردم 9نفر میخواستن انرژی هم شرکت کنن!!
بله منم موافقم![]()
ممنون که کارنامه هارو گزاشتید بازم کارنامه های پارسال رو دارید بی زحمت بزارید?
سلام بچه ها فکر میکنین با این درصدها میشه تو تکنولوِِژی قبول شد؟
زبان: 20 - ایستایی: 80 - سیستم: 60 - طراحی: 50
فکر میکنم بالای 80 یا 100 میشید .. برای قبولی زیر 40 باید بشید با زبان حدود 50 درصد و بقیه دروس بالای 70 درصد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |