بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arcs

عضو جدید
اخخ الان این سوالو یادم اومد یعنی کلا طفلی طراح کلی کتابارو گشته دیده دیگه هیچ مطلب مهمی نمونده که سوال بده دلارم که گرون شده خواسته ببینه مزنه دلار دستمونه یا نه:/

خب خداروشکر دیدم هیشکی هیچی نگفته زدم تو سر خودم گفتم وای دیدی برنامه ریزی انرژی حیدری رو همه خوندن!
سوالای تنظیم واقعا نامردی بود یا همه میتونستن ج بدن یا هیشکی نمیتونست ج بده...
جالب پیش گوییهایی بود که استادای اموزشگاه ها میکردن..آدمایی که دوروبر گلاب و حیدری بودن یه چیزایی میگفتن هیچکدومشون عملی نشد

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اخخ الان این سوالو یادم اومد یعنی کلا طفلی طراح کلی کتابارو گشته دیده دیگه هیچ مطلب مهمی نمونده که سوال بده دلارم که گرون شده خواسته ببینه مزنه دلار دستمونه یا نه:/
کلا سوالای تنظیم یه سریاشونو دیدنی باید از خودت بپرسی "یعنی یه نفر پیدا می شه بتونه این سوالو جواب بده؟!" اگه جواب منفی بود با خیال راحت ازش رد می شی دیگه هم سمتش نگاه نمی کنی! من یکی دو تا سوالو همین جوری حذف کردم سرجلسه.

وای من تازه یکی از ابتکاراتم یادم افتاد. اون سوال والیبالو همین جوری به عشق والیبال جواب دادم -با اینکه کلا نورو حذف کرده بودم- اون گزینه رو که گفته بود نور پخشی باشه تا خیرگی ایجاد نشه انتخاب کردم.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

ای بابا پس این تعهد خدمت که می گفتن جدی بوده؟! من فک می کردم مث سربازی فقط برا پسراست! این طوری که شبانه بهتر از روزانه ست. من همین طوری شم 5 ماهه تموم کردم هنوز نرفتم دنبال کارای مدرک لیسانسم وای به روزی که قراره باشه پولم بدم به خاطرش، کلا می گم نمی خوام بمونه برا شما :w25: البته حالت روزانه شم زیاد بد نیست اگه خودشون پیدا کنن اون شرکتای گری گوریو و مجبور نشیم برا کار مجانی هم خودمون دنبالشون بریم!:w22:
من شنیدم اون کارا خیلی بدههه خیلیی بد،کسایی که باهات کار میکنن نادونن و اصلا اکثرا رشته هاشون یکی نیستو خلاصه یه جوریه که تهش اعصاب ادم فقط خورد میشه چیزی هم به ادم اضافه نمیشه،شبانه روزانه فرقی نداره که چرا نمیخوای بری شبانه!!

sattarov

عضو جدید
از چیش میترسی!!! در تویزه ، عمق کمتر از دهانه است ، در حالی که در طاق بیشتره ، تو عکس کاملا تابلو بود که عمق کمتر از دهانه است.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من شنیدم اون کارا خیلی بدههه خیلیی بد،کسایی که باهات کار میکنن نادونن و اصلا اکثرا رشته هاشون یکی نیستو خلاصه یه جوریه که تهش اعصاب ادم فقط خورد میشه چیزی هم به ادم اضافه نمیشه،شبانه روزانه فرقی نداره که چرا نمیخوای بری شبانه!!
گفتم دیگه نظرم عوض شد. اولش که نوشتم که شبانه بهتر از روزانه ست این طوری... اونم بعدا همین طوری نوشتم عریضه خالی نباشه... اگه روزانه وضعیتش این طوری نبود آدم می تونست پول شبانه رو بده اون دوره های دانشگاه تهرانو شرکت کنه (مثلا یه کارگاه یادمه با یه استاد ایتالیایی داشتن که به نظرم جالب بود ولی 1.5 قیمتش بود) اگه بخوام برم شبانه با وجود غیربومی بودنو اینا فک کنم کلا باید بی خیال مخارج جانبی شم!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
از چیش میترسی!!! در تویزه ، عمق کمتر از دهانه است ، در حالی که در طاق بیشتره ، تو عکس کاملا تابلو بود که عمق کمتر از دهانه است.
حالا هی داغ دل ما رو تازه کنین! من اصلا به ذهنم نرسید ممکنه اون سوال از کتاب جدید باشه و فرق طاق و تویزه رو بخواد... بس که سوالای تابلو داشت گفتم لابد اینم یه کادو دیگه از گلابچیه! در واقع فک کردم منظورش فرق بین طاق و گنبد و قوسه خخخخ :biggrin:

کسی جواب اون والیبالو نمی دونست؟!

gaardenia

عضو جدید
زبان تخصصی

زبان تخصصی

بنده مدرس درس ایستایی هستم اما برای درس زبان تخصصی چند تا متن پیش بینی کرده بودم که 2 تا از اونها مورد سوال بود.
حدود 6 سالی هست که روی مباحث سیستم سازه و ایستایی کار میکنم و باید عرض کنم متاسفانه کنکور دال و نشان از لیاقت قبولی نیست. سوالات سال 93 از استاندارد بالایی برخوردار بوده اما سوالات امسال به مزاج هر کسی که واقعا تلاش خودش رو برای قبولی کرده بود خوش نیامده. این ناحقی در تمام زمینه ها در همه فعالیتهای اجتماعی ما کاملا محسوس هست اما امیدوارم این ناحقی امسال به کمترین حد خودش برسه.

gaardenia

عضو جدید
این سوال به نظر بنده اشتباه بوده.. چون اگر پاسخ تاق چهار بخشی هست همانطور که در تصویر کتاب هم آمده ، 4 بخشی یک نوع تاق هست و نه آجرچینی!
روی سوال نوع تاق رو باید مورد پرسش قرار میداد

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
Javab soal valibak paxshe nor mishod doros zadin
مرسی. اینم الان پیدا کردم گفتم شاید برا بقیه هم جالب باشه!

Lighting: Volleyball is particularly sensitive to direct
overhead lighting, especially over the net area. Players
need to look up to watch the descent of the ball and
lighting in the net area can be blinding if badly placed or
inappropriate light sources are used. Technical guidance
notes produced by Sport England recommend that the
levels for multi-purpose halls should also be increased to
500 lux, and the fittings switched to provide for 2 or 3 lower
levels of illumination. All lighting must be protected against
ball impact. Uniformity ratio = Emin / eav.

gaardenia

عضو جدید
این که کسی که تکنولوژی معماری بخونه منطقیه که اصول اینکه طاق و گنبد چیه و نیروهایی که تحمل میکنن چیه و... رو بدونه اما اینکه عکس یه گنبد و طاق 10000سال پیش رو بلد باشن فقط چون ایرانیه منطقی نیست
انقدر کتاب زلزه و ساختمان بلند و سسیتم اینده رو خوب خونده بودم که شک نداشتم 30تام سوال بده جواب میدم بعد سرجمع 3تا سوال از کتابای به این مهمی میاد اونم در حدی که کسی لایه کتابم باز نکرده باشه جواب بده،......

دوست عزیز با شما موافقم.. متاسفانه قبولی کنکور و دانشگاه گویا با سواد و تلاش دوستان میونه ای نداره.. همانطور که با شهریه ترمی 5 میلیون هم از دانشگاههای پردیس به این خواسته ها میرسن.
امیدوارم به نتیجه ای که لایقش هستین برسین.

gaardenia

عضو جدید
بچه ها نمودار گشتاور خمشی و برشی رو چی زدین؟
نمودار برشی - برشی - خمشی
این تصویر در واقع از کتاب Structural architecture
گرفته شده. به نوعی آقای گلابچی در کتاب ساختمانهای بلند از تصاویر این کتاب استفاده کرده

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا سوالای تنظیم یه سریاشونو دیدنی باید از خودت بپرسی "یعنی یه نفر پیدا می شه بتونه این سوالو جواب بده؟!" اگه جواب منفی بود با خیال راحت ازش رد می شی دیگه هم سمتش نگاه نمی کنی! من یکی دو تا سوالو همین جوری حذف کردم سرجلسه.

وای من تازه یکی از ابتکاراتم یادم افتاد. اون سوال والیبالو همین جوری به عشق والیبال جواب دادم -با اینکه کلا نورو حذف کرده بودم- اون گزینه رو که گفته بود نور پخشی باشه تا خیرگی ایجاد نشه انتخاب کردم.
منم همینو زدم، قبلا یه جا این تستو دیده بودم، فک کنم تستای ایزدی بود... بخشی از جوابشم این بود که باعث خیرگی نشه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
نمودار برشی - برشی - خمشی
این تصویر در واقع از کتاب Structural architecture
گرفته شده. به نوعی آقای گلابچی در کتاب ساختمانهای بلند از تصاویر این کتاب استفاده کرده
کدوم سوالو می گین؟! ایستایی بود یا یه سیستم؟!

بچه ها دعا کنین من الان داشتم جوابامو که پشت کارتم یادداشت کرده بودم می دیدم تازه فهمیدم شماره سوالای فنو به جای اینکه از 136 شروع کرده باشم از 135 شروع کردم!!! خدا کنه تو پاسخنامه درست زده باشم و گرنه 5 سوال اول که 3 تاشو جواب داده بودم همه ش نمره منفی می شه برام :(

gaardenia

عضو جدید
اره ستون درختی بود، شکل مناسب پایه ها یادم نیس یه کم بیشتر توضیح بده :دی
وای اون قاب صلب مفصلیه هم به نظرم خیلی وحشتناک بود سوالش، ارتباط درون و بیرون.. هیچ ایده ای نداشتم :D

این سوال ارتباط بیرون و درون به کتاب سازه به مثابه معماری مربوط میشد.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها دعا کنین من الان داشتم جوابامو که پشت کارتم یادداشت کرده بودم می دیدم تازه فهمیدم شماره سوالای فنو به جای اینکه از 136 شروع کرده باشم از 135 شروع کردم!!! خدا کنه تو پاسخنامه درست زده باشم و گرنه 5 سوال اول که 3 تاشو جواب داده بودم همه ش نمره منفی می شه برام :(
ایشالا که درست زدی فرزانه جون، موقع نوشتن شاید عجله داشتی اشتباه کردی

gaardenia

عضو جدید

همون سوالی که 3 تا نمودار پله ای و مثلثی کنار هم بودن. به نظرم میاد ایستایی بود

یه بحث خیلی مهم

دوستان خوبم مخصوصا ، آلاله ، فرزانه و دیجیتال آرک که اول تاپیک تو بحث هستین ، پارسال بچه های سایت CIVIL ARCHITECTURE با هم یه سری اعتراض هماهنگ به سازمان سنجش فرستادن و جواب گرفتن ، امسال هم می شه این روند رو ادامه داد ، اگه موافق باشین بعد اومدن دفترچه ها روی این مورد بحث کنیم و چون با کد داوطلبی می شه اعتراض فرستاد بفرستیم...

من فعلا مد نظرم اعتراض به چن تا سواله : 1.سوال آجرچینی ، چون اون اسم تاق بود نه اسم آجرچینی روش... 2.سوال مدیریت!!! 3.سوال گچ در بتن که سوال مصالح بود... 4.سوال سیستم ساختمانی پانتادوم (البته درست زدیم احتمالا ، ولی غلط علمیه) و خب سوالای تنظیم شرایط ، البته من چون اطلاعات م کمه نمی تونم نظر بدم در موردش...

نظرتون؟

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
یه بحث خیلی مهم

مخصوصا دوستان خوبم ، آلاله ، فرزانه و دیجیتال آرک که اول تاپیک تو بحث هستین ، پارسال بچه های سایت CIVIL ARCHITECTURE با هم یه سری اعتراض هماهنگ به سازمان سنجش فرستادن و جواب گرفتن ، امسال هم می شه این روند رو ادامه داد ، اگه موافق باشین بعد اومدن دفترچه ها روی این مورد بحث کنیم و چون با کد داوطلبی می شه اعتراض فرستاد بفرستیم...

من فعلا مد نظرم اعتراض به سه تا سواله : 1.سوال آجرچینی ، چون اون اسم تاق بود نه اسم آجرچینی روش... 2.سوال مدیریت!!! 3.سوال گچ در بتن که سوال مصالح بود...

نظرتون؟
به نظر من سوالایی که بگیم این مصالح بود اون مدیریت بود احتمالش خیلی کمه حذف شن مخصوصا مصالح که کمو بیش مرتبطه با طراحی فنی (اگه بشه من یادمه یه سوال مصالح دیگه هم در مورد یه غشای خاصی داده بودن اونم مربوط به مصالح بود) ولی سوالای غلطو منم شنیدم که در نظر می گیرن اعتراضا رو. کلا موافقم بعد اومدن کلیدا اعتراض کنیم

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
این سوال ارتباط بیرون و درون به کتاب سازه به مثابه معماری مربوط میشد.
من این سوالم غلط زدم انگار. یکی از گزینه ها (گزینه 3) یه جوری بود که انگار یه بخشایی از سقف طره شده... یکی دیگه (گزینه 4) یه جوری بود که انگار بدنه شفاف و شیشه ست و ستون نمی خواد. من اولش بچه ها گفتن خط چین فک کردم درست زدم ولی بعدا یادم افتاد گزینه 4 کاملا خط بود. :confused: شما دقیقا یادتونه گزینه ها چه شکلی بودن؟!

به نظر من سوالایی که بگیم این مصالح بود اون مدیریت بود احتمالش خیلی کمه حذف شن مخصوصا مصالح که کمو بیش مرتبطه با طراحی فنی (اگه بشه من یادمه یه سوال مصالح دیگه هم در مورد یه غشای خاصی داده بودن اونم مربوط به مصالح بود) ولی سوالای غلطو منم شنیدم که در نظر می گیرن اعتراضا رو. کلا موافقم بعد اومدن کلیدا اعتراض کنیم
پارسال بهرحال جواب گرفتن...
امیدوارم امسال م بشه یه سری کارا کرد ، خداکنه به حق دار برسه حق...

در ضمن ، از همه ی دوستان می خوام در عین عصبانیت و ناراحتی ، بی احترامی نکنن ، ما همه از این اتفاق و این سیستم نه چندان مناسب و البته از آقای جوانی دیزجی ناراحتیم ، اما ، بی ادبی و بی حرمتی کلا کار بدیه...مرسی...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
بچه ها من الان داشتم مبحث 8 مقررات کرسی چینی رو نگاه می کردم نوشته بود از پی تا حداقل 30 سانتی متر بالاتر از کف تمام شده باید باشه! پس پی عمیق تر باشه ارتفاع کرسی چینی بیشتر می شه دیگه! ولی هیچ حرفی از هم محور بودنش با دیوار ننوشته!

aminphi

عضو جدید
این یعنی اینکه جواب نیس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 3 تا گزینه دیگه رو یادمه که سر کلاس ساختمون همش بود !

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
این یعنی اینکه جواب نیس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 3 تا گزینه دیگه رو یادمه که سر کلاس ساختمون همش بود !
گفته بود کدوم مهم نیست : یک آجر ضخامت بیشتر که همون 10 سانته باید باشه- عایق کاری هم که مسلمه- بعد گفته بود اگه پی عمیق تر باشه ارتفاع بیشتر می شه- یکی هم گفته بود باید با دیوار بالاییش هم محور باشه من چون یادم بود سر کلاس یه سری دیوار کرسی چینی کشیده بودیم (از رو جزوه های شهید بهشتی و معتبر بود) اصلا هم محور با دیوار بالایی نبودن برا همین این گزینه رو زدم ولی بچه ها گفتن ارتفاعه درست بود! الان می گم با توجه به اون جمله ای که از مبحث 8 نوشتم ارتفاعم مرتبطه دیگه، درست نمی گم؟!

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال بهرحال جواب گرفتن...
امیدوارم امسال م بشه یه سری کارا کرد ، خداکنه به حق دار برسه حق...

در ضمن ، از همه ی دوستان می خوام در عین عصبانیت و ناراحتی ، بی احترامی نکنن ، ما همه از این اتفاق و این سیستم نه چندان مناسب و البته از آقای جوانی دیزجی ناراحتیم ، اما ، بی ادبی و بی حرمتی کلا کار بدیه...مرسی...

اعتراض که حتما برای سوالات مورد دار بزنید شما.
ولی همچین با اطمینان نگید جواب گرفتیم. به جز یکی 2 سوال ایستایی تا جایی که یادمه هیچ سوالی را اصلاح نکردن.(احتمالا دلیلش بیشتر بودن اعتراضات به ایستایی به خاطر مشترک بودن اون درسه)
اما هر چی تعداد اعتراضات بیشتر باشه احتمال نتیجه گرفتن شما هم بیشتره. فقط نشینید یه متن عین هم بنویسید که کپی پیست بشه. سعی کنید هر کی به زبون خودش بنویسه. و حتما مستدل باشه. تر جیحا عکس کتاب بزارید.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اعتراض که حتما برای سوالات مورد دار بزنید شما.
ولی همچین با اطمینان نگید جواب گرفتیم. به جز یکی 2 سوال ایستایی تا جایی که یادمه هیچ سوالی را اصلاح نکردن.(احتمالا دلیلش بیشتر بودن اعتراضات به ایستایی به خاطر مشترک بودن اون درسه)
اما هر چی تعداد اعتراضات بیشتر باشه احتمال نتیجه گرفتن شما هم بیشتره. فقط نشینید یه متن عین هم بنویسید که کپی پیست بشه. سعی کنید هر کی به زبون خودش بنویسه. و حتما مستدل باشه. تر جیحا عکس کتاب بزارید.
به نظرت ممکنه سوالایی که مرتبط با موضوع نبودنو حذف کنن؟! مثلا مدیریت تو طراحی فنی؟!

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت ممکنه سوالایی که مرتبط با موضوع نبودنو حذف کنن؟! مثلا مدیریت تو طراحی فنی؟!

ببین شماها همه اعتراضاتتونو بزنید. اونا به این خاطر کسی را محکوم نمیکنن. و اتفاقی هم برای کسی نمیفته.
ولی به نظر من نه سوالات نا مرتبط را حذف نمیکنن. پارسال سوالات کاملا غلط را خذف نکردن چه برسه به نامرتبط.........
اما تاکید میکنم شما به هر دلیل محکمه پسندی اعتراض کنید حداقل این کار شاید باعث شه در سالهای بعد طراحان کمی محتاط تر برخورد کنن.
اعتراض واقعا هم وقتی ازتون نمیگره خیلی راحته.

وضعیت
موضوع بسته شده است.