بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aniz

عضو
عزیزان اگه یکم به سوالای آزمونای آزمایشی موسسات مختلف دقت کنین متوجه میشین که یه همچین سوالایی منطق ایستایی دارن نه حسی! البته امیدوارم مال شما درست باشه چون همه گول این سوالو خوردن
منم ذوزنقه زدم با توجه به شکل نو ک مداد که رفته رفته کوچکتر میشه...

mamadagha1390

عضو جدید
منم ذوزنقه زدم با توجه به شکل نو ک مداد که رفته رفته کوچکتر میشه...
دوست عزیز این سوال جوابش واضحه دیگه...
مداد تراش اگه شبیه گزینه 4 باشه بهتره چون وقتی نیروی مداد از راست به چپ وارد بشه دست ما نیروی چپ به راست بیشتری نسبت به بقیه وارد میکنه.
بعبارتی نروی عکس العمل تکیه گاه بیشتری نسبت به بقیه داره.

معمارباشی

عضو جدید
دوست عزیز این سوال جوابش واضحه دیگه...
مداد تراش اگه شبیه گزینه 4 باشه بهتره چون وقتی نیروی مداد از راست به چپ وارد بشه دست ما نیروی چپ به راست بیشتری نسبت به بقیه وارد میکنه.
بعبارتی نروی عکس العمل تکیه گاه بیشتری نسبت به بقیه داره.
limeadeart_2008_drawingpencilhand01.jpg

آنستان

عضو جدید
پاسخنامه کی توسط خود سنجش میاد چون به این پاسخنامه های فعلی خیلی مطمئن نیستم با یکی حساب کردم میانگینم 42 در صد شد با یه موسسه دیگه شد 51 درصد ، این تفاوت خیلی زیاده ؟؟؟

keyvan2006

عضو جدید
سلام
اون سوال 86 در مورد معماری برای فقرا حسن فتحی درسته که تو کلید لویی کان نوشته میتونید کتاب آشنایی با معماری معاصر از شرق تا غرب کامل نیا صفحه 189 رو نگاه کنید

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ...یه مدت نبودم.....الان که اومدم و تاپیک رو خوندم بببه کللل از مجاز شدنم ناامید شدم:(
راجع به اینکه کدوم فضا قابلیت چند عملکردی نداره چون نگفنه تو چه شرایط بحرانی ........... میشه با اولویت قرار دادن خدمات و امدادونجات به جواب رسید....که به نظر منم مترو درست میشه...اینکه مترو شهر زیر زمینیه درسته....ولی آیا میشه تو شرایط بحرانی امداد رسانی به نحو احسن انجام بشه.....؟؟؟یکی که پاش شکسته چطوری بره پایین؟؟؟نه پله برقی هست نه چیز دیگه...با برانکارد میشه ....ولی چنتا برانکارد؟؟؟؟مرکز خریدم منظور ساختمونای تمام شیشه و بلند مرتبه و مدرن نیست....میتونه میدون تره بار باشه....به هر حال منم با این استدلالا به گزینه مترو رسیدم....
یه سوالم بود...همون تراشه.....فک کنم نصف بیشتر تاپیک رو خوندم یه نفر....زیتون جان بود فک کنم با من هم عقیده بود:D...دایره زدم.....
سر جلسه تراش خودم مستطیلی بود ولی چون گوشه هاش پخ داشت نزدم....مستطیل و ذوزنقه به خاطر گوشه های تیزشون دست رو اذیت میکنه....با این استدلال گزینه دایره رو زدم:smile::D:cool:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ...یه مدت نبودم.....الان که اومدم و تاپیک رو خوندم بببه کللل از مجاز شدنم ناامید شدم:(
راجع به اینکه کدوم فضا قابلیت چند عملکردی نداره چون نگفنه تو چه شرایط بحرانی ........... میشه با اولویت قرار دادن خدمات و امدادونجات به جواب رسید....که به نظر منم مترو درست میشه...اینکه مترو شهر زیر زمینیه درسته....ولی آیا میشه تو شرایط بحرانی امداد رسانی به نحو احسن انجام بشه.....؟؟؟یکی که پاش شکسته چطوری بره پایین؟؟؟نه پله برقی هست نه چیز دیگه...با برانکارد میشه ....ولی چنتا برانکارد؟؟؟؟مرکز خریدم منظور ساختمونای تمام شیشه و بلند مرتبه و مدرن نیست....میتونه میدون تره بار باشه....به هر حال منم با این استدلالا به گزینه مترو رسیدم....
یه سوالم بود...همون تراشه.....فک کنم نصف بیشتر تاپیک رو خوندم یه نفر....زیتون جان بود فک کنم با من هم عقیده بود:D...دایره زدم.....
سر جلسه تراش خودم مستطیلی بود ولی چون گوشه هاش پخ داشت نزدم....مستطیل و ذوزنقه به خاطر گوشه های تیزشون دست رو اذیت میکنه....با این استدلال گزینه دایره رو زدم:smile::D:cool:
شیرین جان واسه بررسی سوالات درک یه سر به این تاپیک بزن.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/624823-بررسی-سوالات-درک-کنکور94

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نه مارال جونم .... باید قسمت جلو بزرگتر باشه که تو دست لیز نخوره و با اگشت ها حداکثر اصطحکاک رو ایجاد کنه

خیلی دلم میسوزه ک تحلیلهام درست بود اما بازم اعتماد نکردم بخودم.یا نزدم یا اشتباه زدم
بیا واسه اسکیس پیشمون باش با اسکیس جبران کنیم.....

pagoda

عضو جدید
سلام ممنون مارال جان از راهنمایی خوب و به موقع ات بسیار متشکرم دوستان تو یک سایت جوابا رو زده برای دفترچه سی البته به جز منظر و سوال یک تا پانزده زبان حتما دیدید؟نمیدونم اجازه دارم اینجا براتون کپی بکنم یا خیر.اخه تازه فعالیت میکنم و نمیدونم دقیقا چی به چیه.راستی نظرتون راجع به سوالات امسال چی بود؟

pagoda

عضو جدید
میزان سختی سوالات کنکور بسیار مهم نمیشه فقط به درصد تنها تکیه کرد چون اگه کنکور درصد سختی پایین تر بشه با درصدای حتی پنجاه هم نمیشه گفت رتبه خیلی خوب میشه.نظرم رو بیان کردم جسارت نباشه به کسی,سطح سوالات درس ها رو هم مورد بحث قرار بدیم تا وقتی درصدا رو حساب کردیم بتونیم نظر بهتری بدیم.من هم با نظر دوستان موافقم اسکیس مبحث مهمیه تنها نیمی از راه رو رفتیم جای جبران هست و چیزی ک فراموش نکنیم توکل به خداست.

منامنا

عضو جدید
میزان سختی سوالات کنکور بسیار مهم نمیشه فقط به درصد تنها تکیه کرد چون اگه کنکور درصد سختی پایین تر بشه با درصدای حتی پنجاه هم نمیشه گفت رتبه خیلی خوب میشه.نظرم رو بیان کردم جسارت نباشه به کسی,سطح سوالات درس ها رو هم مورد بحث قرار بدیم تا وقتی درصدا رو حساب کردیم بتونیم نظر بهتری بدیم.من هم با نظر دوستان موافقم اسکیس مبحث مهمیه تنها نیمی از راه رو رفتیم جای جبران هست و چیزی ک فراموش نکنیم توکل به خداست.
خیلی خوب میشه اگه بزارین جوابا رو
ولی میشه بگین مال کدوم سایته؟

samira-arch

عضو جدید
منم مداد تراشو دایره زدم.
به خاطر نیروی پیچشی که ایجاد میشه گفتم بهترین فرم دایره میتونه باشه.

samira-arch

عضو جدید
راستی یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده
این سوالای تاریخو دقیقا از کدوم منابع داده بودن؟
بیشترش کامل نیا و اعتضادی بود درسته؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بابا حالا معاصر هییییچ....اسلامی خیلی بد بود....یه لحظه فک کردم تو درکم!!!.....کی سوالارو طرح کرده بود؟؟؟خیلی میخوام بدونم:razz:جالبه یه سوالم تو درک داده بودن که به تاریخ مربوط میشد!!!!

mamadagha1390

عضو جدید

از یه منبع موثق شنیدم امسال تاریخ رو استاد متدین طرح کردند. اگر جزوشو دیده باشین زیاد به سردر و ایوان و محوریت و مرکزیت و وحدت و ... گیر میده.
اینم شانس بد ما دیگه...

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از یه منبع موثق شنیدم امسال تاریخ رو استاد متدین طرح کردند. اگر جزوشو دیده باشین زیاد به سردر و ایوان و محوریت و مرکزیت و وحدت و ... گیر میده.
اینم شانس بد ما دیگه...

آخه جزوه های متدین خیلی تناقض داشت با سبک و کتابای مکمل سبک....آدم میخوند گیج تر میشد....یعنی من اشتباه کردم دو روز مونده به کنکور خواستم بخونم دیدم دارم گیج میشم....گذاشتم کنار:(
هر چی بود خیلی مزخرف بود

saminightstar

عضو جدید
بچه‌ها کی قراره پاسخ نامه اصلی بیاد؟ از بس که اومدم سر زدم ببینم پاسخ نامه اومده ولی هیچ خبری نبود خسته شدم:w06:
کاش زودتر از دست این همه استرس راحت شیم:hypocrite:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها تو فن اون طاق گوتیک رو من در تقابل با ویژگی های طاق های رومی زدم

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آخه جزوه های متدین خیلی تناقض داشت با سبک و کتابای مکمل سبک....آدم میخوند گیج تر میشد....یعنی من اشتباه کردم دو روز مونده به کنکور خواستم بخونم دیدم دارم گیج میشم....گذاشتم کنار:(
هر چی بود خیلی مزخرف بود
من بعد اومدن دفترچه ها دانلود کردم ببینم چقدشو می تونم جواب بدم! خدا شاهده از اون روز جرئت نکردم دوباره برم سراغ دفترچه! فک کنم از مجموع تاریخ و درک و منظر 5 تا رو نتونستم جواب بدم :confused:... ولی خوش به حال اونایی که ریسک نکردن کم زدن امسال حتما درصدا خیییلی میاد پایین...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بعد اومدن دفترچه ها دانلود کردم ببینم چقدشو می تونم جواب بدم! خدا شاهده از اون روز جرئت نکردم دوباره برم سراغ دفترچه! فک کنم از مجموع تاریخ و درک و منظر 5 تا رو نتونستم جواب بدم :confused:... ولی خوش به حال اونایی که ریسک نکردن کم زدن امسال حتما درصدا خیییلی میاد پایین...

خوش به حالت....من اککککثرا بین دو گزینه میموندم....ج نمیدادم....منظر که کلا وقت کم آوردم:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.