بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DDDIQ

مدیر ارشد
2

2

پست 1 : #495
____

شیب مناسب برای رمپ / سواره 15 درصد - و ویلچر 8 درصد
منبع کتاب عناصر و جزئیات اجرای ساختمان ( انتشارات عصر کنکاش

در مورد سوال درک طراحی کتابخانه آلوار آلتو
به نظرم عدم کنترل پیشخوان و مسئول کتابخانه هست چون کتابخانه به این صورت طراحی شده بود که دسترسی آزاد به منابع و کتابها وجود داشت و میزهای مطالعه در کنار ردیف های قفسه کتابها بود

جواب کاشی هفت رنگ
در سوال کیفیت کاشی مطرح شده ...
کاشی پیش بر- در مورد کاشی پیش بر به نقل از فن شناسی معماری ایران صفحه 367 " ... تفاوت این نوع از کاشی با آجر در همگن بودن و مقاوم بودن آن نسبت به آجر است

کاشی هفت رنگ فن شناسی معماری ایران صفحه 365 " این شیوه بر خلاف کاشی کاری معرق از ارزش هنری پایین تری برخوردار است "

______
به نقل از سبک شناسی پیرنیا صفحه 282 در مورد کاشی هفت رنگ و در مورد کیفیت پایین این کاشی
... چون گمان می رفت کاشی ها خوب از کار در نیاید دو دسته کاشی می پختند "
_________

به نقل از جزوه عسگری
هفت رنگ
کاهش کیفیت به جهت یکسان نبودن درجه پخت رنگ ها

* الان حضور ذهن ندارم ولی در چند منبع دیگر هم ذکر شده که این کاشی به جهت ترکیب شدن رنگها با هم کیفیتش پایین تر هست

آجر کاری حصیری - نما آرامگاه امیر اسماعیل سامانی

در مورد سلطانیه هم احتمال قوی بیشه ( دشت ) میشه
چون در زمانی که این بنا ساخته شده که فکر نمیکنم چمن کاری بوده !! و روایت هست وقتی الجایتو به این دشت میرسه از این مکان خوشش میاد و تصمیم میگیره شهر رو روی این دشت بنا کنه ولی بعد از مرگش چون پتانسیل نداشته این دشت یا بیشه شهر کم کم از رونق میفته و از بین میره ؛

منار میزینیگا - اکوتک
معماری غرب بانی مسعود صفحه 458
ساختمان های بلند 493

XXXXX
در مورد سوالات تراش نمیدونم هر چند به احتمال زیاد اشتباه ولی زدم تراش دایره !!! نمیشه که همیشه آدم درست استدلال کنه!!
استدلالی که کردم این بود براساس شکلی که اومد توی ذهنم کتاب درک عمومی عصرکنکاش صفحه 174 داره و پیچش !!! که احتمالا اشتباه هست ! خیلی از وقتم رو گذاشتم برای تاریخ شهر و بازسازی برای مرور سوالات مشکوک زمانم کم شد !!!
در کل اینکه بچه ها با داشتن چند تا غلط سریع عصبی و نگران نشید تاپیک های سالهای گذشته هم ببینید میانگین کل اهمیت داره و به فکر شروع اسکیش باشید کم کم

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال قفسه و پیشخوان تو درک
من اونو زدم عدم آرامش چون یه سری از محل های مطالعه از کنارش راهرو بود که وصل میشد به طبقات بالا
کتابخانه ملی هم رفته باشید سیستمش همینجوریه که قفسه ها تو بخش محل مطالع هستن
پست 1 : #495
____

شیب مناسب برای رمپ / سواره 15 درصد - و ویلچر 8 درصد
منبع کتاب عناصر و جزئیات اجرای ساختمان ( انتشارات عصر کنکاش

در مورد سوال درک طراحی کتابخانه آلوار آلتو
به نظرم عدم کنترل پیشخوان و مسئول کتابخانه هست چون کتابخانه به این صورت طراحی شده بود که دسترسی آزاد به منابع و کتابها وجود داشت و میزهای مطالعه در کنار ردیف های قفسه کتابها بود

جواب کاشی هفت رنگ
در سوال کیفیت کاشی مطرح شده ...
کاشی پیش بر- در مورد کاشی پیش بر به نقل از فن شناسی معماری ایران صفحه 367 " ... تفاوت این نوع از کاشی با آجر در همگن بودن و مقاوم بودن آن نسبت به آجر است

کاشی هفت رنگ فن شناسی معماری ایران صفحه 365 " این شیوه بر خلاف کاشی کاری معرق از ارزش هنری پایین تری برخوردار است "

______
به نقل از سبک شناسی پیرنیا صفحه 282 در مورد کاشی هفت رنگ و در مورد کیفیت پایین این کاشی
... چون گمان می رفت کاشی ها خوب از کار در نیاید دو دسته کاشی می پختند "
_________

به نقل از جزوه عسگری
هفت رنگ
کاهش کیفیت به جهت یکسان نبودن درجه پخت رنگ ها

* الان حضور ذهن ندارم ولی در چند منبع دیگر هم ذکر شده که این کاشی به جهت ترکیب شدن رنگها با هم کیفیتش پایین تر هست

آجر کاری حصیری - نما آرامگاه امیر اسماعیل سامانی

در مورد سلطانیه هم احتمال قوی بیشه ( دشت ) میشه
چون در زمانی که این بنا ساخته شده که فکر نمیکنم چمن کاری بوده !! و روایت هست وقتی الجایتو به این دشت میرسه از این مکان خوشش میاد و تصمیم میگیره شهر رو روی این دشت بنا کنه ولی بعد از مرگش چون پتانسیل نداشته این دشت یا بیشه شهر کم کم از رونق میفته و از بین میره ؛

XXXXX
در مورد سوالات تراش نمیدونم هر چند به احتمال زیاد اشتباه ولی زدم تراش دایره !!! نمیشه که همیشه آدم درست استدلال کنه!!
استدلالی که کردم این بود براساس شکلی که اومد توی ذهنم کتاب درک عمومی عصرکنکاش صفحه 174 داره و پیچش !!! که احتمالا اشتباه هست ! خیلی از وقتم رو گذاشتم برای تاریخ شهر و بازسازی برای مرور سوالات مشکوک زمانم کم شد !!!
در کل اینکه بچه ها با داشتن چند تا غلط سریع عصبی و نگران نشید تاپیک های سالهای گذشته هم ببینید میانگین کل اهمیت داره و به فکر شروع اسکیش باشید کم کم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا بریم از دست گلابی راحت شو خخخخخخ
باید تهنا بری....فعلا باید یکم استراحتو خوش بگذرونم........بعد برای ترم بعد و اگه رتبم قابل تحمل بود اسکیسو شروع کنم......................اما حالا میفهمم ته کشیدن انرجی یعنی چی.....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سزرمین و بین النهرین منم زدم
پیلون هم نمیدونم چرا اما احساس کردم مصریه و زدم تالار ستوندار بود چی بود اونو
ایوانش مرتفعتره سمت قبله مثه مسجد ورامین
کم کردن ارتفاع ایوان زدم
تخت جمشید من زدم بین النهرین و سرزمینی
پیلون هم نمیدونم.نشنیده بودم تاحالا
مشخصه مسجد کرمان چی بود؟ ایوان رو ب قبله؟؟
مرکز گرایی چجوری تقویت میشد؟؟ با کم کردن ارتفاع ایوان؟؟ راهروی دور حیاط مرکزی؟؟
یادم نیس چی زدم...:|

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
sturdyمنم یادمه زدم
منم زدم immence به معنی گنده و بزرگ !

دوستان :
به نظرم اون اختلاف سطح هم میشد اون گزینه که اولش ارزش گذاری بود.چون برای تفکیک فضا عناصر دیگه استفاده میشه و لازم نیست بی خودی اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم.در مورد سلسله مراتب هم با تنوع فضایی میشه ایجاد کرد تا با اختلاف ارتفاع...یعنی بی خودی چرا اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم؟زمانی که می خوایم به چیزی ارزش بدیم اونو بالاتر قرار میدیم...

در مورد اون کاغذ و وزش نسیم:این درسته که در روز نسیم از سمت دریا به خشکی میاد پس کاغذ داخل اتاق میاد ولی چه تضمینی وجود داره که به سمت راست یا چپ اتاق وارد نشه !؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_surprised.gif (منظورم گزینه های دیگه ی تست بود)البته من به این تست جواب ندادم

یه سوال دیگه ی در ک در مورد یگانگی بود دقیقا یادم نیست سوالش چی بود ولی زدم گزینه ای که می گفت رنگها دارای درجه ی تیرگی و روشنایی یکسانی باشن...(یه همچین گزینه ای بود که کامل یادم نیست)

راستی فافا و شیرین کجا هستند!؟ پیداشون نیست...

منامنا

عضو جدید
منم زدم immence به معنی گنده و بزرگ !

دوستان :
به نظرم اون اختلاف سطح هم میشد اون گزینه که اولش ارزش گذاری بود.چون برای تفکیک فضا عناصر دیگه استفاده میشه و لازم نیست بی خودی اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم.در مورد سلسله مراتب هم با تنوع فضایی میشه ایجاد کرد تا با اختلاف ارتفاع...یعنی بی خودی چرا اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم؟زمانی که می خوایم به چیزی ارزش بدیم اونو بالاتر قرار میدیم...

در مورد اون کاغذ و وزش نسیم:این درسته که در روز نسیم از سمت دریا به خشکی میاد پس کاغذ داخل اتاق میاد ولی چه تضمینی وجود داره که به سمت راست یا چپ اتاق وارد نشه !؟:surprised: (منظورم گزینه های دیگه ی تست بود)

یه سوال دیگه ی در ک در مورد یگانگی بود دقیقا یادم نیست سوالش چی بود ولی زدم گزینه ای که می گفت رنگها دارای درجه ی تیرگی و روشنایی یکسانی باشن...(یه همچین گزینه ای بود که کامل یادم نیست)

راستی فافا و شیرین کجا هستند!؟ پیداشون نیست...
obese میشه یعنی چاقالو

fzgnj

عضو جدید
بچه ها يني بايد تا اين يكشنبه نه،يكشنبه ي هفته ديگه صبركنيم واسه كليد ازمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
واييييييي
چجوري تروخدا با احساسات جوونا بازي ميكنن،،ببينا
من كه طلقت ندارم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من زدم 15-8 و احتمال 99 درصد مطمئنم
بچه ها یه سوال یادم اومد
شیب صندلی چرخدار و رمپ بود چی زدین؟
من اونو زدم که شیب صندلی چرخدارش 5 درصد بود
عصر کنکاش رو چک کردم
گفته بود حداکثر شیب برای صندلی چرخدار 5 درصده

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم آکوستیک دید نور زدم چون سالن اجتماعاته و سینما نیست اگه سینما باشه میشه دید آکوستیک نور(تحلیل من)....جوابتو نگا نکرده بودم چون تند تند تایپ میکنم دیدم تحلیلامون یکیه ...من پایان نامم طراحی سینما بود :دی
یه سوال دیگه
سالن اجتماعات رو چی زدین؟
من زدم
اکوستیک / دید/ نور
تحلیل من:
گفتم کارکرد اول سالن اجتماعات سخنرانی و گفت و گو
برا همین صوت مهم تره
مثلا اگه سالن نمایش بود اول دید میشد!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یدونه درمانی بود میشد نظافت
من اول آکوستیک زدم بعد نورپردازی بعد دید حضار

یه سوالم بود که واسه بیمارستان بود فک کنم سرامیکش بود
اون چی میشد ؟

من زدم بهداشت و نظافتش اولویت داره

DDDIQ

مدیر ارشد
تصویر گنبد میسوری بود طراحی باکمینستر فولر ( شبیه گنبد کیسر فولر هست )
نوع سازه گنبد ژئودیزیک آلومینیمی

* در کل گنبد نوع سازه یک چهارم کره بودن و بر روی 5 تکیه گاه ها مشخص بود و مشخصا در تصویر سازه فضاکار دولایه مشخص بود

جزوه استاد سروش نیا

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=231325&d=1423257470​

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    65.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سایه منقطع تو نما با فاصله
متصل و مورب تو دید پلان
سلامممممممممم
خسته نباشید
من الکی شرکت کرده بودم
چقدر سوال داشتتتتتت
واسه معماری معماری همه ی درسا ضریب داره؟
سایه میله چه شکلی می شد؟

alionel92

عضو جدید
بررسی سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

بررسی سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

به نظرم خمش بود، یه سمت کشش، یه سمت فشار...

گشتاور فقط عددشو حساب میکنی، به فاصله ش کاری نداری، جوابش 100 میشه

منم همینجوری تحلیل کردم امیدوارم درست باشه :D

پس خوب شد عدد نخواستن :D

آره فضای درمانی بهداشتش مهمتره، اون روحیه فک کنم ردگم کنی بود :دی

دیروزیه جداساز بود، فک میکنم جوابش با این فرق داشته باشه
من کاهش شتابو نزدم، گفتم شتاب زلزله رو که نمیتونه کاهش بده، شتاب ساختمونو کم میکنه، زدم کاهش تغییرشکل تکیه گاها، نمیدونم درسته یا نه...
بله ، نميتونه شتاب خود زلزله رو کاهش بده بلکه اثر اون رو کاهش میده که میشه همون گزینه تکیه گاه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم 15-8
بروتال
نیمه دوم هم کارخونه زدم
اینو بین اینو سروستان شک داشتم سروستان زدم
اکو
قلعه دختر یا همون کاخ خسرو
سمت اتاق
12 امام
مترو
تفکیک بعد سلسله مراتب :cool:
منم همین رو زدم
بچه ها اون شیبا چی میشد؟من 15 و 8 زدم
مقبره نادر هم بروتالیسم زدم
نیمه دوم قرن 19:ویلا زدم
عکس ساختمون هم :اکوتک زدم
3تا فضای اصلی با راهرو:فیروز آباد زدم
باد:زدم سمته اتاق
گنبدی هم 12 امام زدم
سوال درک هم مرکز خرید زدم
پله هم اول سلسله مراتب زدم
:confused:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دروغهههههههههههههههههههههههههههههه
بچه ها مثله اینکه کنکورتون خیلیییییییییییییییی آسون بوده
دوستان تعریف میکردن میگفتن کنکور بسیار مضخرفی بوده و نسبت به سال های پیش خیلی آسونتر بوده سوالا
در این حد که با خوندن یه دور کتابا میشده به همه سوالاش جواب داد
طبق نظر بچه ها
زبان نسبتا آسون
فن مثه آب خوردن
تاریخ آسون و تقریبا درکی
درک بعضی سوالاش رو لنگ میزده
منظر هم نمیدونم

اکلکتیزم التقاط گرایی است یعند وام گرفتن عناصر مختلف از زمانهای مختلف باتوجه به تستها استفاده ازاد از سبک هاست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بقیه سوالا ک ج دادم
گنبد خونه مرکزگرایی ایجاد میکرد
فن یه سوال داشت خمش به بالا
لامپخلیه
قطر لوله ورودی کوچیک خروجی بزرگ
یدونه هم صدف بود زدم بتن غلطه
نانو واسه ضد زنگ کردن فولاد
اون یکی هم تو سرامیک جوابش یادم نمیاد:ولی یادمه یه گزینش با توجه به صورت سوال درست در میومد
تاریخ هم بازیلیکا
شهرسازی تحت تاثیر معماری غرب و مدرن
درک هم رنگهای تیره و روشن هم رنگ هم یه چیزی تو اون مایه ها
اون خطیو چی زدین تو درک ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.