بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.archi

عضو جدید
سجی جونم! بیا راز موفقیتتو به ما بخت برگشته ها بگو:(
هر کی که احساس میکنه رتبه زیر 200 میاره
دلیل موفقیتشو بگه
چون همون تلاش رو یا شایدم بیشتر رو ما هم کردیم
اما جواب کاملا بر عکس تلاشمون رو گرفتیم:cry:
من زیر 200 شاید نشم ولی نسبت به پارسال که خودمو کشتم وضعیتم خوبه با اینکه امسال حتی 1ساعتم نخوندم پس:رمز موفقیت تو کنکور ایران بخصوص معماری نخوندنه عین گاو سرتو بندازی بری سر جلسه برام ثابت شدس که میگم خیلیا میشناسم اندازه گاو از معماری حالیشون نیس ولی رتبه هایخوب اوردن

saeid.archi

عضو جدید
میانگین 38.63
افرین سعید :)
سلام شیلان خوبی؟میبینی تورو خدا امسال که هیچی نخونده بودم نسبت به پارسالم بهتره وضعیتم یعنی درک پارسالو من 65 زده بودم الن تو دانشگاه تهران برا خودم حال میکردم
وضعیت تو چطوره؟به نظرت من چند میشم؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من زیر 200 شاید نشم ولی نسبت به پارسال که خودمو کشتم وضعیتم خوبه با اینکه امسال حتی 1ساعتم نخوندم پس:رمز موفقیت تو کنکور ایران بخصوص معماری نخوندنه عین گاو سرتو بندازی بری سر جلسه برام ثابت شدس که میگم خیلیا میشناسم اندازه گاو از معماری حالیشون نیس ولی رتبه هایخوب اوردن

بالاخره هرسال سوالات متفاوته دیگه . سال قبلش سوالایی بوده شما بلد نبودی . سال بعدش سوالاتی اومده که مختص شما طراحی شده بوده :)

این دوستمون کنترات بر داشته...سنجشم به این دقت نمی تونه رتبه بده...:lol:

هرکی رتبشو اشتباه گفتم با مدرک بگه خسارتشو بدم :)

خخخخخخ
حالا خوبه ک
روزای اول باحال بود
هرکی میگفت چند ...میفرستادش سینه ی قبرستون
از جمله خود منو خخخخخخ:biggrin:

میانگین 50 درصد زدی تو هنرهای ساخت میخوای بهت بگم اول میشی ؟ :biggrin:

مهیار این جوری نگو ! بر چه اساسی می گی اخه ؟ ... صبر کن ببینیم بقیه چکار کردن !

بببین آبجی من یه زمانی خودم رتبه بودم . بعدا ترک کردم آدم شدم :) . بعدشم مگه من دقیقا گفتم 257.5؟ گفتم زیر 300

saeid.archi

عضو جدید
یعنی میشه؟همه خوب زدنااااااااااا؟؟؟اینم بگم امسال من 1ساعتم درس نخونده بودم

sheelan

عضو جدید
سلام شیلان خوبی؟میبینی تورو خدا امسال که هیچی نخونده بودم نسبت به پارسالم بهتره وضعیتم یعنی درک پارسالو من 65 زده بودم الن تو دانشگاه تهران برا خودم حال میکردم
وضعیت تو چطوره؟به نظرت من چند میشم؟

منم درصدام اینن:
زبان 17.77
فن 57.77
تاریخ 54.44
درک 26.66
منظر 60
میانگین 41.61
در جریان بودی که منم چقد خوندم،خوشحالم که زیاد زحمت نکشیدم....البته من سال سومم بود

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی میشه؟همه خوب زدنااااااااااا؟؟؟اینم بگم امسال من 1ساعتم درس نخونده بودم

به خوندن ربطی نداره که . شما درصدهایی که گذاشتی رو اصلا خودت برو مقایسه کن با سال قبل .. حدودا زیر 300 میشی ... من خودمم میانگین 35 دارم که زیر 400 باید بشم

ترنج

عضو جدید
مهیار برعکس اولا که همرو یا می فرستادی خونه بخت یا خدمت مقدس سربازی!!!الان چه خوب تخمین میزنی!
میشه واسه منم تخمین بزنی؟شاید فرجی شد زیر 100 شدم!:D
اینم درصدای منه:
زبان 27.7
فنی53.33
تاریخ 42.22
درک 33.33
منظر 16.67
میانگین:37.8

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز خیلی دلم گرفته
تو یک هفته اخیر خبر سه تا فوت شنیدم
یکیشون یه پسر 30 سال بود رزیدنت تخصص پزشکی بود
تو خواب سکته کرده بود و از اونجا که در اتاقش قفل بوده هیچ کس نتونسته بود کمکش کنه و تموم کرد

دلم گرفت وقتی دیدم کسی که دو سال درس خوند تا پزشکی قبول شد
7 سال زجر کشید تا پزشک عمومی شد
2 سال خوند تا تخصص قبول شد
و حالا که یعد از 3 سال داشت نتیجه زحمات 15 سالشا می گرفت که یه دفعه تو خواب:cry:
پدرش هنوز براش آرزوها داشت میخواست بهش افتخار کنه که یه دکتر تحویل جامعه داده میخواست براش مطب بگیره میخواست براش زن بگیره و ................. ولی حالا هیچ چیز نمیتونه بگه

دارم به این فکر میکنم چرا باید این همه سختی بکشیم و بعد تو یه چشم به هم زدند همه چیز تموم بشه
من که از خیر فوق لیسانس گذشتم سپردم به خدا می خوام از زندگی لذت ببرم
1 سال برای تئوری و اسکیس زحمت کشیدم پارسال قبول نشدم
4 ماه امسال زحمت کسیدم هیچ فایده ای نداشت
1/5 از زندگیم رفت
مگه چند سال زندگی میکنیم

پس من گذشتم

لطفا برای از در گذشتگان یه فاتحه بخونید

jhangard

کاربر بیش فعال
امسال و سال بعد رقابت بیشتره و میانگین درصدا بالاتر میره به نظر من. این نسل عظیم دهه شصت پشت کنکور ارشد مونده داره آخرین ضرب و زورش رو میزنه.
بعدش میشه مثل کاردانی به کارشناسی امسال، که یکی من هیچی نمیخونه رتبه تک رقمی میشه. ;)

arc_saba

عضو جدید
دوستان اینجا
کسی میدونه چند نفر توی رتبه بندی هنرهای ساخت آکادمی شرکت کرده بودن؟

p.yari

عضو جدید
سلام
عاقا یهو اومدم دیدم 30تا پیام داشتم 10تا درخواست دوستی ... موندم چ کنم ... این بود ک اومدم اینجا :
از همه ی دوستانی ک همکاری کردن و درصدهاشونو واسم فرستادن تشکر میکنم ... ممنونم از همه
اما باز هم تعداد خیلی کمه ...اینجوری تخمینمون دقیق در نمیاد .... منتظر همکاری بقیه ی دوستان هستم

اما ی نکته مونده تو دلم لازم میدونم بگم حتما : چند روز پیش یکی از دوستان ی شوخی کرد ک الهام سوالارو خریده من جدی نگرفتم حرفشو .... بعدش من با کلیدو جوابایی ک همه داشتن باهاش چک میکردن تا قبل از اومدن کلید سنجش جوابامو چک کردم ... اونجوری واقعا میانگین پایینی داشتم ...بین 25 تا 32.. خدارو شکر کلید سنجش ک اومد همه چی معلوم شد حالا بماند ک اونم خودش غلط داره .. اما زبان ک طبق معمول بود درصدم ...اما فن و تاریخ رو واقعا انتظارشو داشتم کم بزنم چون بعد از کنکور گفتم ک بد زدم ... موند ی دونه درک ک خداروشکر اون ب دادم رسید ک میانگینمو برد بالا... حالا خواستم اینو بگم ک همونایی ک پشت سرم حرف زدید من همه ی درصدام همونی شد ک میگفتم بجز درک...و این دلیل نمیشه ک من سوالارو خریده باشم ... درضمن اگه سوالارو داشتم کودن بودم ک مثلا تاریخو 37 بزنم؟؟؟؟
واقعا ازتون توقع نداشتم
گفتم اینو چون تو دلم مونده بود...

جانم ! الهی ! از تو دیوار کوتاه تر پیدا نکردن ! کی گفته سوالارو خریدی !؟ واقعا برام سواله!
یعنی آی کی یوش در حد هویچ !
بعدشم ! در این گونه موارد باید بهش بگی : آره خریدم دوس داشتم میتونم ! میتونی ؟ برو بخر ! :biggrin:

• Like
واکنش ها: imah

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد آپلود کردن سختههههه 5 ساعت طول کشید نوشتم 2ساعت دارم تلاش میکنم آپلود کنم گیج گوله گرفتم بچه ها چرا نمیاد کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟ بگین فلان سوال از فلان کتابه #1

marmoo

عضو جدید
سلام...این درصدایی رو که میگید چطوری تخمین میزنید...؟!!!
زبان 12
فن 33
تاریخ 63
درک 43
منظر 22
چجوریا میشه ؟

omid0000

عضو جدید
دوستان من سوالای شماره 60 - 66 - 79 - 81 - 86 - 91 - 97 - 106 - 108 - 110 - 116 - 119 - 126 تو سایت سنجش اعتراضم رو با دلایل وتوضیحات و عکس ثبت کردم.
الانم هر کدومو میذارم اینجا... تا اگه کسی از دوستان اعتراض مشترکی با من داشت و دلایلی که من فرستادم به دردش می خوره، استفاده کنه ازشون

dmn

عضو جدید
بله... برا منم فن رو زده بود 38. خودم حساب کردم 50 ميشم!
تاريخ هم از چىزى که حساب کردم 6 درصد پايين تر گفته..:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.