saeid.archi
عضو جدید
زبان 21
فن 40
تاریخ25
درک 65
منظر18
تاریخ شهر 25
نظر لطفا
فن 40
تاریخ25
درک 65
منظر18
تاریخ شهر 25
نظر لطفا
زبان 21
فن 40
تاریخ25
درک 65
منظر18
تاریخ شهر 25
نظر لطفا
زبان 21
فن 40
تاریخ25
درک 65
منظر18
تاریخ شهر 25
نظر لطفا
مهیار این جوری نگو ! بر چه اساسی می گی اخه ؟ ... صبر کن ببینیم بقیه چکار کردن !
من زیر 200 شاید نشم ولی نسبت به پارسال که خودمو کشتم وضعیتم خوبه با اینکه امسال حتی 1ساعتم نخوندم پس:رمز موفقیت تو کنکور ایران بخصوص معماری نخوندنه عین گاو سرتو بندازی بری سر جلسه برام ثابت شدس که میگم خیلیا میشناسم اندازه گاو از معماری حالیشون نیس ولی رتبه هایخوب اوردنسجی جونم! بیا راز موفقیتتو به ما بخت برگشته ها بگو
هر کی که احساس میکنه رتبه زیر 200 میاره
دلیل موفقیتشو بگه
چون همون تلاش رو یا شایدم بیشتر رو ما هم کردیم
اما جواب کاملا بر عکس تلاشمون رو گرفتیم![]()
معماری داخلی تنها اسکیسی که ربطی به کلاس رفتن نداره و تکنیکهای اسکیسی اصلا توش جواب نمیده
باید خودت باشی
شما خودت پارسال شرکت کردی؟چند شد درصدتون؟
سلام شیلان خوبی؟میبینی تورو خدا امسال که هیچی نخونده بودم نسبت به پارسالم بهتره وضعیتم یعنی درک پارسالو من 65 زده بودم الن تو دانشگاه تهران برا خودم حال میکردممیانگین 38.63
افرین سعید![]()
من زیر 200 شاید نشم ولی نسبت به پارسال که خودمو کشتم وضعیتم خوبه با اینکه امسال حتی 1ساعتم نخوندم پس:رمز موفقیت تو کنکور ایران بخصوص معماری نخوندنه عین گاو سرتو بندازی بری سر جلسه برام ثابت شدس که میگم خیلیا میشناسم اندازه گاو از معماری حالیشون نیس ولی رتبه هایخوب اوردن
این دوستمون کنترات بر داشته...سنجشم به این دقت نمی تونه رتبه بده...![]()
خخخخخخ
حالا خوبه ک
روزای اول باحال بود
هرکی میگفت چند ...میفرستادش سینه ی قبرستون
از جمله خود منو خخخخخخ![]()
مهیار این جوری نگو ! بر چه اساسی می گی اخه ؟ ... صبر کن ببینیم بقیه چکار کردن !
یعنی میشه؟همه خوب زدنااااااااااا؟؟؟اینم بگم امسال من 1ساعتم درس نخونده بودمنظرم خوبه رتبه زیر 300
سلام شیلان خوبی؟میبینی تورو خدا امسال که هیچی نخونده بودم نسبت به پارسالم بهتره وضعیتم یعنی درک پارسالو من 65 زده بودم الن تو دانشگاه تهران برا خودم حال میکردم
وضعیت تو چطوره؟به نظرت من چند میشم؟
یعنی میشه؟همه خوب زدنااااااااااا؟؟؟اینم بگم امسال من 1ساعتم درس نخونده بودم
به خوندن ربطی نداره که . شما درصدهایی که گذاشتی رو اصلا خودت برو مقایسه کن با سال قبل .. حدودا زیر 300 میشی ... من خودمم میانگین 35 دارم که زیر 400 باید بشم
]چی شده عارفه جون؟چرا خود کشی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
عاقا یهو اومدم دیدم 30تا پیام داشتم 10تا درخواست دوستی ... موندم چ کنم ... این بود ک اومدم اینجا :
از همه ی دوستانی ک همکاری کردن و درصدهاشونو واسم فرستادن تشکر میکنم ... ممنونم از همه
اما باز هم تعداد خیلی کمه ...اینجوری تخمینمون دقیق در نمیاد .... منتظر همکاری بقیه ی دوستان هستم
اما ی نکته مونده تو دلم لازم میدونم بگم حتما : چند روز پیش یکی از دوستان ی شوخی کرد ک الهام سوالارو خریده من جدی نگرفتم حرفشو .... بعدش من با کلیدو جوابایی ک همه داشتن باهاش چک میکردن تا قبل از اومدن کلید سنجش جوابامو چک کردم ... اونجوری واقعا میانگین پایینی داشتم ...بین 25 تا 32.. خدارو شکر کلید سنجش ک اومد همه چی معلوم شد حالا بماند ک اونم خودش غلط داره .. اما زبان ک طبق معمول بود درصدم ...اما فن و تاریخ رو واقعا انتظارشو داشتم کم بزنم چون بعد از کنکور گفتم ک بد زدم ... موند ی دونه درک ک خداروشکر اون ب دادم رسید ک میانگینمو برد بالا... حالا خواستم اینو بگم ک همونایی ک پشت سرم حرف زدید من همه ی درصدام همونی شد ک میگفتم بجز درک...و این دلیل نمیشه ک من سوالارو خریده باشم ... درضمن اگه سوالارو داشتم کودن بودم ک مثلا تاریخو 37 بزنم؟؟؟؟
واقعا ازتون توقع نداشتم
گفتم اینو چون تو دلم مونده بود...
دوستان اینجاکسی میدونه چند نفر توی رتبه بندی هنرهای ساخت آکادمی شرکت کرده بودن؟
ممنون. بالاخره بعد از مدت ها یه نفر تو این تاپیک جواب منو داد!!!! آخه اینجا صدا به صدا نمیرسه...بازم ممنونحدود 600 نفر که من رتبه 30 گرفتم ..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |