بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jhigol

عضو جدید
پارسال میانگین ۳۶ درصد رتبش شده ۴۳۰ در صورتی که دوستم سال ۹۱ با میانگین ۳۶ شد ۲۱۴ یعنی نصف.پارسال میانگین من رتبش ۹۰ تا صد شده. اما میانگینا ده درصد رفتن بالا.شاید صد نفر بیشتر از پارسال از من بالاتر باشع.نمیدونم نظر شما چیع؟
آره اگه میانگینا 10 درصد بره بالا...
ما چن نفری که اینجاییم جامعه آماری خیلی کوچیکی هستیم .بستگی داره اکثریت چه کرده باشن....

jhigol

عضو جدید
یعنی اگه درصدا تو ی رنج باشه بهتر از بالا پایین شدن درصداس؟چرا؟

topman85

عضو جدید
من منظر هیچی نخونده بودم...ینی ممکنه بره بالای 1000؟
بعید می دونم. همون طور که دوستمون هم گفت چیزای دیگه هم مهمه. مثل معدل. و همین طور میانگین درصدای رتبه یک. ولی به نظر من که نباید خیلی فرق کنه. چون نفر اول که دیگه 70 نمی زنه!! اگه دقت کنین باز مثل سال های قبل حدود 60 درصد می شه میانگینش. بعلاوه بچه های تالار می گن آسون بود ولی من که هر چی نگاه می کنم می بینم مثل سال های قبل بود. فقط تاریخش سخت بود. وگرنه فن کمابیش مثل سابق بود. همین طور درک. البته منظر کمی ساده بود. سختی تاریخ رو هم آسونی زبان جبران کرد. با این حساب رتبه تون خیلی نباید جابه جا شه. و می شه حدودی تخمین زد که زیر 1000 بیاد. ولی شما انتظار هر چیزی رو داشته باشین. این طوری اذیت نمی شین.

moomidi

عضو جدید
سلام بچه ها.بنظرتون معدل چقدر تاثیر گذاره تو رتبه؟معدل تقریبا بالا از یه دانشگاه متوسط

معدل 20 درصد تاثیر داره.
یه فرمول خاصی داره که بغیر از رئیس سنجش کسی اون فرمولو نداره
طبق این فرمول دانشگاه ها رو گرید بندی میکنن و با توجه به معدل شما در رتبه ی اولیه اعمال میشه.

DDDIQ

مدیر ارشد
یه سوال
لینک اینو شما از کجا پیدا کردین؟

سلام لینک قسمت نتایج هست ( پارسال هم از همین لینک استفاده شده ) که بارگذاری شده بود ولی چون اعلام کردن از امروز عصر خواستن طبق برنامه زمان بندی پیش برن اعلام رسمی نشده بودن و کلا کسی توی گروه ها و کانال های تلگرامی اعلام غیر رسمی شد که سایت سنجش بارگذاری شده

moomidi

عضو جدید
سوالای مشکل دار
زبان 8 و 22
فن
42 که دکتر خرسند هم قبلن فرمودن
55 (رطوبت نسبی و رطوبت مطلق زیر مجموعه ی رطوبت هستند) پس میشه گفت هم 1 و هم 4 درسته
تاریخ 62 واضح و مبرهنه که نوسنگی میشه
درک
سوال 102سه تا گزینه غلط داره ولی بیشتر از همه گزینه ج غلطش داره داد میزنه

آخرین ویرایش:

jhigol

عضو جدید
سوالای مشکل دار
زبان 8 و 22
فن
42
55 (رطوبت نسبی و رطوبت مطلق زیر مجموعه ی رطوبت هستند)
درک

اگه واقعا میخواین جواب سوالا تصحیح بشه لطفا به همه این سوالا اعتراض کنید که اگه آمار اعتراضا کم باشه.مشمول قانون ولشون کن بیخیال میشه....

m.ronaghi

عضو جدید
خب اکثر اوقات اینطور هست که ممکنه دوتا گزینه صحیح باشه اما باید گزینه دقیق تر رو انتخاب کرد.علاوه بر اون وقتیکه تو گزینه رطوبت نسبی رو اورده و یه گزینه دیگه گفته رطوبت.میشه فهمید که مهمه چه نوع رطویتی باشه.
درمورد اون سوال دکتر خرسندم من اعتراض نمیزنم چون اونم من تا الان از هرکسی پرسیدم گفته که همون گزینه1رو زدن.یعنی ویریندیل رو جز فضاکار بحستب نیاوردن.پس وقتیکه درست زدیم الکی چرا بیایم اعتراض کنیم که سوال رو حذف کنن و همون درصدمونم بیاد پایین تر!!!!!!باز اگه بخوان بگن هرکس هرکدوم ز این گزینه ها رو بزنه درست فرض میشه یه چیزی ولی اگه بخواد سوال حذف بشه به ضررمونه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95

خب اکثر اوقات اینطور هست که ممکنه دوتا گزینه صحیح باشه اما باید گزینه دقیق تر رو انتخاب کرد.علاوه بر اون وقتیکه تو گزینه رطوبت نسبی رو اورده و یه گزینه دیگه گفته رطوبت.میشه فهمید که مهمه چه نوع رطویتی باشه.
درمورد اون سوال دکتر خرسندم من اعتراض نمیزنم چون اونم من تا الان از هرکسی پرسیدم گفته که همون گزینه1رو زدن.یعنی ویریندیل رو جز فضاکار بحستب نیاوردن.پس وقتیکه درست زدیم الکی چرا بیایم اعتراض کنیم که سوال رو حذف کنن و همون درصدمونم بیاد پایین تر!!!!!!باز اگه بخوان بگن هرکس هرکدوم ز این گزینه ها رو بزنه درست فرض میشه یه چیزی ولی اگه بخواد سوال حذف بشه به ضررمونه
اون سوال رطوبت نسبی رو میشه لطفا توضیح بدین دلیلشو?
ممنون میشم

morteza*amini

عضو جدید

نه اون سوال حذف نمیشه بلکه دوتا گزینه صحیح خواهد داشت. طبق کتاب سازه در معماری جواب فعلی درسته و طبق کتاب دیگه ای ویرندیل هم فضاکاره. اگه هردوش صحیح دونسته نشه نسبت به بعضیامون که طبق اون یکی منبع جواب دادن بی انصافی میشه. پس بیایید همگی دست در دست هم دهیم به مهر سوال فن را کنیم اعتراض;)

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ ها میشه در مورد گرید دانشگاه ها بیشتر توضیح بدین؟؟
مثلا آدم معدل ۱۶ از یه دانشگاه معمولی داشته باشه بهتره یا یه دانشگاه تراز اول؟؟ تأثیر خود دانشگاه چجوریه؟؟؟

moomidi

عضو جدید

هیچ وقت سوالا حذف نمیشه بلکه دو گزینه صحیح میشه .
نمونش پارسال بود :
مثلاسال 94 سوال 107 دو جوابی شد .چرا چون خیلیا اعتراض کردن بهش
ولی سوال 57 که در مورد شار نوری بود و مثل روز روشن بود که کلیدشون اشتباهه اصلاح نشد .چرا چون کسی اعتراض نکرد یا کم بودن معترضین.
حالا خود دانید....

yashel

عضو جدید
سوالای مشکل دار
زبان 8 و 22
فن
42 که دکتر خرسند هم قبلن فرمودن
55 (رطوبت نسبی و رطوبت مطلق زیر مجموعه ی رطوبت هستند) پس میشه گفت هم 1 و هم 4 درسته
درک

من با اون سوال نوسنگى موافقم، ولى سوال ١٠٢ درك مشكلى نداره به نظرم. يه قانون پرسپكتيوه ديگه، وقتى رسم ميشد فقط يه گزينه مشكل داشت، كه جوابشم درسته

moomidi

عضو جدید
مثلا آدم معدل ۱۶ از یه دانشگاه معمولی داشته باشه بهتره یا یه دانشگاه تراز اول؟؟ تأثیر خود دانشگاه چجوریه؟؟؟

این از اون مواردیه که فکر نمیکنم به غیر از رئیس سازمان سنجش کسی بدونه

ولی میشه فهمید که یه ضریبی داره که اعمال میکنن
کسی که دانشگاه دولتی خونده حتمن فرق میکنه با اون که آزاد یا غیر انتفاعی
و کسی که دولتی تهران خونده حتمن فرق میکنه با دولتی بندرعباس و ...

yashel

عضو جدید

هر دانشگاه يه ضريبى داره، حالا اينكه اين ضريب از كجا مياد و چجوريه خدا عالمه. و اينكه معدل هم با يه فرمول خاصى لحاظ ميشه تو رتبه

moomidi

عضو جدید
من با اون سوال نوسنگى موافقم، ولى سوال ١٠٢ درك مشكلى نداره به نظرم. يه قانون پرسپكتيوه ديگه، وقتى رسم ميشد فقط يه گزينه مشكل داشت، كه جوابشم درسته

معلومه که خودتون سوال پرسپکتیورو گزینه 4 زدین;)

قبلا هم یکی از دوستان تو همین تایپیک مفصل در موردش صحبت فرمودن که حرفاشون هم درسته.
02.jpg

yashel

عضو جدید
معلومه که خودتون سوال پرسپکتیورو گزینه 4 زدین;)

قبلا هم یکی از دوستان تو همین تایپیک مفصل در موردش صحبت فرمودن که حرفاشون هم درسته.
مشاهده پیوست 257825
به نظرم از مسير اشتباهى حل ميكنيد مسئله رو.
اون خط وسط و خطى كه عموده و از دو نقطه ميگذره كمكى نميكنه، هر سه ضلع مثلثها دو به دو با هم موازين، فقط يه گزينه بود كه به جاى سه نقطه گريز ٤ تا داشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.