topman85
عضو جدید
اینجا هیشکی نیس یه چی بگه
به نظرم کمابیش شبیه رتبه پارسال بشه. ولی اگر هم خیلی بخواد بد بیاد 1000 آخرشه.
اینجا هیشکی نیس یه چی بگه
فقط میانگین ملاک نیست اما حدود 700_600_800
آره اگه میانگینا 10 درصد بره بالا...پارسال میانگین ۳۶ درصد رتبش شده ۴۳۰ در صورتی که دوستم سال ۹۱ با میانگین ۳۶ شد ۲۱۴ یعنی نصف.پارسال میانگین من رتبش ۹۰ تا صد شده. اما میانگینا ده درصد رفتن بالا.شاید صد نفر بیشتر از پارسال از من بالاتر باشع.نمیدونم نظر شما چیع؟
صفر نباید میزدی منظر رو! صفر یه خرده نمره تراز رو پایین میارهزبان 12.25
فن43
تاریخ34.44
درک 45
منظرم هیچی
من منظر هیچی نخونده بودم...ینی ممکنه بره بالای 1000؟صفر نباید میزدی منظر رو! صفر یه خرده نمره تراز رو پایین میاره
بعید می دونم. همون طور که دوستمون هم گفت چیزای دیگه هم مهمه. مثل معدل. و همین طور میانگین درصدای رتبه یک. ولی به نظر من که نباید خیلی فرق کنه. چون نفر اول که دیگه 70 نمی زنه!! اگه دقت کنین باز مثل سال های قبل حدود 60 درصد می شه میانگینش. بعلاوه بچه های تالار می گن آسون بود ولی من که هر چی نگاه می کنم می بینم مثل سال های قبل بود. فقط تاریخش سخت بود. وگرنه فن کمابیش مثل سابق بود. همین طور درک. البته منظر کمی ساده بود. سختی تاریخ رو هم آسونی زبان جبران کرد. با این حساب رتبه تون خیلی نباید جابه جا شه. و می شه حدودی تخمین زد که زیر 1000 بیاد. ولی شما انتظار هر چیزی رو داشته باشین. این طوری اذیت نمی شین.من منظر هیچی نخونده بودم...ینی ممکنه بره بالای 1000؟
مگه دانشگاه هم تأثیر داره؟؟سلام بچه ها.بنظرتون معدل چقدر تاثیر گذاره تو رتبه؟معدل تقریبا بالا از یه دانشگاه متوسط
بله هر دانشگاهی یه ضریبی دارهمگه دانشگاه هم تأثیر داره؟؟
سلام بچه ها.بنظرتون معدل چقدر تاثیر گذاره تو رتبه؟معدل تقریبا بالا از یه دانشگاه متوسط
لطفا یادتون نره واسه سوال 8 و 22 ( گزینه 2و4 دوتاش درسته)زبان شکایت کنید
یه سوال
لینک اینو شما از کجا پیدا کردین؟
سوالای مشکل دار
زبان 8 و 22
فن
42
55 (رطوبت نسبی و رطوبت مطلق زیر مجموعه ی رطوبت هستند)
تاریخ 62 واضح و مبرهنه که نوسنگی میشه
درک
سوال 102سه تا گزینه غلط داره ولی بیشتر از همه گزینه ج غلطش داره داد میزنه
اون سوال رطوبت نسبی رو میشه لطفا توضیح بدین دلیلشو?خب اکثر اوقات اینطور هست که ممکنه دوتا گزینه صحیح باشه اما باید گزینه دقیق تر رو انتخاب کرد.علاوه بر اون وقتیکه تو گزینه رطوبت نسبی رو اورده و یه گزینه دیگه گفته رطوبت.میشه فهمید که مهمه چه نوع رطویتی باشه.
درمورد اون سوال دکتر خرسندم من اعتراض نمیزنم چون اونم من تا الان از هرکسی پرسیدم گفته که همون گزینه1رو زدن.یعنی ویریندیل رو جز فضاکار بحستب نیاوردن.پس وقتیکه درست زدیم الکی چرا بیایم اعتراض کنیم که سوال رو حذف کنن و همون درصدمونم بیاد پایین تر!!!!!!باز اگه بخوان بگن هرکس هرکدوم ز این گزینه ها رو بزنه درست فرض میشه یه چیزی ولی اگه بخواد سوال حذف بشه به ضررمونه
خب اکثر اوقات اینطور هست که ممکنه دوتا گزینه صحیح باشه اما باید گزینه دقیق تر رو انتخاب کرد.علاوه بر اون وقتیکه تو گزینه رطوبت نسبی رو اورده و یه گزینه دیگه گفته رطوبت.میشه فهمید که مهمه چه نوع رطویتی باشه.
درمورد اون سوال دکتر خرسندم من اعتراض نمیزنم چون اونم من تا الان از هرکسی پرسیدم گفته که همون گزینه1رو زدن.یعنی ویریندیل رو جز فضاکار بحستب نیاوردن.پس وقتیکه درست زدیم الکی چرا بیایم اعتراض کنیم که سوال رو حذف کنن و همون درصدمونم بیاد پایین تر!!!!!!باز اگه بخوان بگن هرکس هرکدوم ز این گزینه ها رو بزنه درست فرض میشه یه چیزی ولی اگه بخواد سوال حذف بشه به ضررمونه
من کلا متوجه نشدم کجای غار فضای انسان سازه .معماری هنر خلق فضاست....
خب اکثر اوقات اینطور هست که ممکنه دوتا گزینه صحیح باشه اما باید گزینه دقیق تر رو انتخاب کرد.علاوه بر اون وقتیکه تو گزینه رطوبت نسبی رو اورده و یه گزینه دیگه گفته رطوبت.میشه فهمید که مهمه چه نوع رطویتی باشه.
سوالای مشکل دار
زبان 8 و 22
فن
42 که دکتر خرسند هم قبلن فرمودن
55 (رطوبت نسبی و رطوبت مطلق زیر مجموعه ی رطوبت هستند) پس میشه گفت هم 1 و هم 4 درسته
تاریخ 62 واضح و مبرهنه که نوسنگی میشه
درک
سوال 102سه تا گزینه غلط داره ولی بیشتر از همه گزینه ج غلطش داره داد میزنه
بچه ها میشه در مورد گرید دانشگاه ها بیشتر توضیح بدین؟؟
مثلا آدم معدل ۱۶ از یه دانشگاه معمولی داشته باشه بهتره یا یه دانشگاه تراز اول؟؟ تأثیر خود دانشگاه چجوریه؟؟؟
بچه ها میشه در مورد گرید دانشگاه ها بیشتر توضیح بدین؟؟
مثلا آدم معدل ۱۶ از یه دانشگاه معمولی داشته باشه بهتره یا یه دانشگاه تراز اول؟؟ تأثیر خود دانشگاه چجوریه؟؟؟
به نظرم از مسير اشتباهى حل ميكنيد مسئله رو.معلومه که خودتون سوال پرسپکتیورو گزینه 4 زدین
قبلا هم یکی از دوستان تو همین تایپیک مفصل در موردش صحبت فرمودن که حرفاشون هم درسته.
مشاهده پیوست 257825
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | ||
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |