بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

topman85

عضو جدید
یادتونه توی ازمونها میگم هیچی مشخص نیست؟؟:D الان هیچی مشخص نیست چون اسکیس هنوز مونده;)

افرادی مثل شما که لازم نیست اسکیس رو خیلی بالا بزنین!! همون بیست درصد و سی درصد هم کارتون رو راه می‌اندازه دیگه!

jhigol

عضو جدید
زبان 51
فن 41
تاریخ 37
درک عمومی 43
درک منظر 56
به نظر شما رتبه چند میشه
منم میانگینم به شما نزدیکه حدود 44
ولی نمی دونم امسال چند میشه رتبه مون
من منتظر تخمین رتبه م ی حدودی دستمون بیاد پ.ببینیم اسکیس شرکت کنیم یا نه.....

m.r.k.h

عضو جدید
زبان 51
فن 41
تاریخ 37
درک عمومی 43
درک منظر 56
آقا تو رو خدا یکی حدودا رتبه رو بگه
میخوام ببینم قبول میشم یا باید برم خدمت

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95

اینو ببینید مال پارساله حدود رتبتونو میتونید حدس بزنید

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس تا چند نفر جا به جا میکنه? مثلا رتبه 400 فوقش تا چه حد میتونه بره بالا با اسکیس?

atp2

عضو جدید
یادتونه توی ازمونها میگم هیچی مشخص نیست؟؟:D الان هیچی مشخص نیست چون اسکیس هنوز مونده;)

درصدهای من

زبان 34.44
فن64.44
تاریخ63.33
درک55
منظر.66.66

میانگین 56.41

درصدارو : )
اره درسته که هیچی مشخص نیست ولی خدایی الان خیلی خیالتون نسبت به ما ها راحتتره ، اینم بگم که اونقدر شاید یه سری تلاش کنن که جایی برا تک رقمی ها نمونه منظورم بچه های با انگیزه رتبه 100 تا 1000 هست ، کم هم نبودن اونایی که تونستن تهران قبول شن و تک رقمی ها رو حذف کنن ) بنابراین نباید بگین که درصد بیس ت یا سی هم بیاریم اوکیه و ... ، مثل درسای تئوریتون براش تلاش کنین که بدون استرس به دانشگاهی که میخواین برسین : ) اون وسط ها هم برای ما دعا کنین : )

morteza*amini

عضو جدید
درصدارو : )
اره درسته که هیچی مشخص نیست ولی خدایی الان خیلی خیالتون نسبت به ما ها راحتتره ، اینم بگم که اونقدر شاید یه سری تلاش کنن که جایی برا تک رقمی ها نمونه منظورم بچه های با انگیزه رتبه 100 تا 1000 هست ، کم هم نبودن اونایی که تونستن تهران قبول شن و تک رقمی ها رو حذف کنن ) بنابراین نباید بگین که درصد بیس ت یا سی هم بیاریم اوکیه و ... ، مثل درسای تئوریتون براش تلاش کنین که بدون استرس به دانشگاهی که میخواین برسین : ) اون وسط ها هم برای ما دعا کنین : )

بله کاملا درسته. یکی از دوستام با رتبه280 و اسکیس60 تهران قبول شد. پس نمیشه به هیچ رتبه و درصدی اعتماد کرد. ;)

atp2

عضو جدید
اسکیس تا چند نفر جا به جا میکنه? مثلا رتبه 400 فوقش تا چه حد میتونه بره بالا با اسکیس?

چون اینو دقیقا میدونم و یکی از اشناهام بوده میگم که درصد و تاثیرشو ببینین ،
رتبه 450 ، اسکیس 67 ، رتبه کل 31 ، دانشگاه تهران شبانه ،
رتبه 1800، درصد اسیس 54 ، معماری یزد شبانه قبول شد ،
رتبه 900 درصد اسکیس 43 دانشگاه گیلان روزانه .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون اسکیس کی برگزار میشه?
و اینکه به نظرتون بهترین اساتید اسکیس کیا هستن با دلیل لطفا?

topman85

عضو جدید
سلام دوستان
منم ميانگينم حدود ٥٣ شده. با اين اسونى و بالا رفتن ميانگين كه همه حرفشو ميزنن زير ١٠٠ ميشم ديگه؟!

به نطرم رتبه‌تون زیر 50 میاد و خیلی نسبت به سال‌های قبل فرق نمی‌کنه. قبلن همه انگلیسی رو کم می زدن و تاریخ رو بالا. امسال همه زبان رو خوب زدن و تاریخ رو پایین.

qasedak_20

عضو جدید
چون اینو دقیقا میدونم و یکی از اشناهام بوده میگم که درصد و تاثیرشو ببینین ،
رتبه 450 ، اسکیس 67 ، رتبه کل 31 ، دانشگاه تهران شبانه ،
رتبه 1800، درصد اسیس 54 ، معماری یزد شبانه قبول شد ،
رتبه 900 درصد اسکیس 43 دانشگاه گیلان روزانه .

اینا که گفتین واس پارساله؟؟
من میخام گیلان قبول شم
میانگینم حدود ۴۱ خدا کنه با اسکیس بتونم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه لطفا بگید زمان ازمون اسکیس کی هستش
و بهترین اساتید اسکیس کیا هستن با دلیل لطفا?

roya et

عضو جدید
چجوری حدس زدین؟

پارسال میانگین ۳۶ درصد رتبش شده ۴۳۰ در صورتی که دوستم سال ۹۱ با میانگین ۳۶ شد ۲۱۴ یعنی نصف.پارسال میانگین من رتبش ۹۰ تا صد شده. اما میانگینا ده درصد رفتن بالا.شاید صد نفر بیشتر از پارسال از من بالاتر باشع.نمیدونم نظر شما چیع؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.