سوال از من نپرسیدی ولی من جواب میدم !

اینکه میگی بردن به ارتفاع ،من فکر میکنم به خاطر بحث سطح اشغال و تراکم که خواسته بود اصلا مجبور بودیم به ارتفاع ببریم ، وقتی سطح اشغال 230 متر مربع داده و مساحت فضاهایی که خواسته میشد 470 حدودا ، یعنی حداقل دو طبقه فضای بسته
، مثلا شاید یکی از ملاکایی که باهاش راحت میتونن کارارو چک کنن که کی رد بشه کی نه همین باشه ! یکی که اومده همه ی فضاهارو تو یه طبقه گذاشته و بس ( البته این برداشت خودمه ، منبع موثق ندارم )
یکی از دوستام که کلاسای دکتر صدیقو میرفته به نقل از ایشون میگفت کارای که رد میشن اون کاراییه که تو یه زمان کوتاه چند ثانیه ای نگاهش کنی معلوم میشه اساسی مشکل داره ، مثلا ترسیم خارج از مقیاس ( مثلا به جای 500 متر 2000متر طراحی کرده باشی ) - بدون ارتباط با موضوع ( مثلا به جای منظرگاه مدرسه بکشی!!) مدارک ناقص در حدی که نشه پروژه رو فهمید ، مثلا پلان و پرسپکتیو نداشته باشی و ....
اینکه تراس گذاشتی خیلی خوبه به نظرم ، هر چقدرم ارتفاع بگیری افق دید وسیع تر میشه ، مثل تفاوت دید پرنده با انسانی ، کف ( دریا ) رو بهتر میشه دید
الان که فهمیدم به کارا نمره دادن و همه چی تمووووومه نمیدونم چرا باز میام هر روز این تاپیکو چک میکنم !؟ حداقل یه ماه دیگه تا جوابا مونده ....