دوستان کسی اینجا غیر انتفاعی ثبت نام کرده؟؟
چقد شهریه دادید؟؟
دوستم امروز ثبت نام کرد یک میلیون و سی هزار تومن ...
دوستم امروز ثبت نام کرد یک میلیون و سی هزار تومن ...
غیرانتفاعی 1 و سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که فرق چندانی با آزاد نداره
دوستم غیرانتفاعی همدان 640 هزار تومندقیقا نمیدونم عزیزم. منم غیرانتفاعی قبول شدم.
اما شنیدم میگن که غیرانتفاعی خیلی ارزون تر از آزاد ولی شانس ما ....
فک کنم معماری و هنر پارس تهران هم حدود یه تومن بگیره!!!غیرانتفاعی اصولا 600 تومن....!!! یک میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم قبول دارم خیام بهتر از آزاده. ایلات خیام گفت تکمیل ظرفیت نمیگیره. من ورودی بهمنم چیکار کنم پس؟
از یکی شنیدم میخواد شرط معدل بگیره آره؟
فک کنم معماری و هنر پارس تهران هم حدود یه تومن بگیره!!!
شبانه دانشگاه ما هم 600 تومن گرفتن! 230 هم برا خوابگاه...
پس فرق غیرانتفاعی با شبانه چیه....؟ هر دو که یه مقدار پول می گیرن !!!!آره اینم سند
نه ما 1تومن شهریه دادیمپس فرق غیرانتفاعی با شبانه چیه....؟ هر دو که یه مقدار پول می گیرن !!!!
فرقی نداره گویا، تقریبا مثل هم شهریه میگیرن، تازه در ارشد که شبانه بیشتر از آزاد و غیرانتفاعی پول میگیره! چون میدونن همه با سر میان حتا اگه دو برابر آزاد هم پول بگیرن...پس فرق غیرانتفاعی با شبانه چیه....؟ هر دو که یه مقدار پول می گیرن !!!!
آخ جون من معدلم بالاست. یعنی شرط معدل واسه ورودی بهمن میگیره؟ یا فقط مهر؟تکمیل ظرفیت رو فکر نکنم بگیره چون پارسال هم نگرفت .
آره شرط معدل میخواد بگیره . فک کنم باید بیشتر از 17 باشه و جزء 10 درصد اول ورودی باشی.
تو آبان ماه اعلام میشه و برای نیمه دوم میگیرن...کسی خبر داره تکمیل ظرفیت کیه؟
لطفا اگه باخبر شدید اطلاع بدید.......
کارنامه نهایی کی میاد پس؟؟![]()
جهت اطلاع كليه داوطلبان:کارنامه نهایی کی میاد پس؟؟![]()
این ها سیاستشون اینه که اعلام هر نتیجه رو آخر روز اعلام کنند تا آمار بازدید سایتشون هی بالا بره... خوششون میاد. ساعت 8 شب سنجش رو چک کنید.ای بابا 25 ام شدو کارنامه نهایی نیومد....![]()
این ها سیاستشون اینه که اعلام هر نتیجه رو آخر روز اعلام کنند تا آمار بازدید سایتشون هی بالا بره... خوششون میاد. ساعت 8 شب سنجش رو چک کنید.
ساعت 19 هم شد اعلام نکردند... چرا مثل آدم نمیان بگن مثلا 26 یا 27 بیاید کارنامه نهایی رو ببینید. جدن مرض دارنا!فک کنم ساعت 18 بیاد