mahnaz .sh
عضو جدید
بچه ها یه سوال من تهران جنوب قبول شدم و شریعتی شبانه نیمه دوم . . . اما چون نیمه دومه دلم با شریعتی نیست . . . همه میگن ارزش داره برم شریعتی نظر شما چیه ؟؟؟
بچه ها یه سوال من تهران جنوب قبول شدم و شریعتی شبانه نیمه دوم . . . اما چون نیمه دومه دلم با شریعتی نیست . . . همه میگن ارزش داره برم شریعتی نظر شما چیه ؟؟؟
اخه یک ترم عقب میوفتمحتما برید.. شریعتی کجا و آزاد کجا!!
اخه یک ترم عقب میوفتم
اخه یک ترم عقب میوفتم
به نظر من ارزششو داره.. این یه ترم میتونید خیلی کارای دیگه انجام بدید..نرم افزار و یا چیزایی که ضعیف هستین رو قوی کنید..
مرسی قبولی خودتونم مبارک باشهمبارک باشه![]()
خب حدس شما برعکس شد...من غیر انتفاعی تهران قبول شدم و شما روزانه![]()
مرسی قبولی خودتونم مبارک باشه
خیام مشهد
خیام بهتره یا ازاد تهران شرق ؟
دوستان نظرتون چیه راجع به علوم و توسعه گرمسار؟
برم یا بخونم واسه سال بعد؟
من دانشگاهی رو که قبول شدم دوست ندارم ...
باید انتقالی بگیرم ا تکمیل ظرفیت ؟
تکمیل ظرفیت دانشگاه غیرانتفاعی و ارد کیه ؟
آزاد کجا قبول شدین؟نه تهرانم![]()
آزاد کجا قبول شدین؟
اگه رفتن به شهرستان دیگه براتون سخت نیست ; برین . ارزش نداره یک سال منتظر بمونین.
وبسایتش که بد نیست...متاسفانه آزاد شرکت نکردم و خیلی پشیمونم
اگه بگن دانشگاهش خوبه میرم
وبسایتش که بد نیست...ولی حتما سرچ کن حتا یه سر هم برو گرمسار از نزدیک محیطش رو ببین و با دانشجوهاش صحبت کن ضرر نداره تو تصمیم گیری خیلی کمک میکنه. بازم میگم یه سال دیگه ارزش این کنکور رو نداره.
میشه اگه دوستم نخواست علاالدوله بره بجاش من برم؟![]()
شاید توی تکمیل ظرفیت بتونی قبول بشی و بری...
اگه جای دیگه ثبت نام کنم تکمیل ظرفیت هم میتونم شرکت کنم؟
منم تبریز روزانه قبول شدم .... هورااااااااامن سراسری روزانه تبریز اولویت اول...البته یه بار نشون داد الان ارور میده خدا کنه برای بار دوم که میرم هم همون باشه
مبارکهخانوم مهندس پری وارد میشود![]()
شریعتی -روزانه
مازیارهمه ی تشکرم رو نثارت میکنم. از همون روز اول تا روزای قبل از اعلام نتایج کمکم کرد. اصن اون قبول شده الان
دیروز از استرس نمیتونستم سایت سنجش رو باز کنم! امروز ساعت 7 صبح دیدم! بعدم که باز میکردم همش میزد اطلاعات داده شده صحیح نیس:-| یه عالمه گریه کردمگفتم مردود شدم حتمنی
بعد یکم دقت کردم فهمیدم که من صفحه ای رو باز میکنم که برای نتایج اون بچه هاست :دی ( کنکور دبیرستانیا) بعد رفتم قسمت کاردانی به کارشناسی رو دیدم .
تبریک میگم به همه ی کسایی که قبول شدند. من فکر میکردم شریعتی که انتخاب اولمم بود قبول شم خیلی خوشحال میشم. مازیار من رشت رو میخوام![]()
تبریک میگم...و خوش به حالت....خانوم مهندس پری وارد میشود![]()
شریعتی -روزانه
مازیارهمه ی تشکرم رو نثارت میکنم. از همون روز اول تا روزای قبل از اعلام نتایج کمکم کرد. اصن اون قبول شده الان
دیروز از استرس نمیتونستم سایت سنجش رو باز کنم! امروز ساعت 7 صبح دیدم! بعدم که باز میکردم همش میزد اطلاعات داده شده صحیح نیس:-| یه عالمه گریه کردمگفتم مردود شدم حتمنی
بعد یکم دقت کردم فهمیدم که من صفحه ای رو باز میکنم که برای نتایج اون بچه هاست :دی ( کنکور دبیرستانیا) بعد رفتم قسمت کاردانی به کارشناسی رو دیدم .
تبریک میگم به همه ی کسایی که قبول شدند. من فکر میکردم شریعتی که انتخاب اولمم بود قبول شم خیلی خوشحال میشم. مازیار من رشت رو میخوام![]()
خانوم مهندس پری وارد میشود![]()
شریعتی -روزانه
azizam bt tabrik migam mnm hamin uni mikhonamخانوم مهندس پری وارد میشود![]()
شریعتی -روزانه
aval inke khodetono dargire entekhab daneshgah nakonin alan hame daneshgahaye ma to ye levelan badam inke are mitoni to takmil zarfiat onjaei k mikhay ro qabol shi enteqali k kheili dardesar dare ama onam misheمن دانشگاهی رو که قبول شدم دوست ندارم ...
باید انتقالی بگیرم ا تکمیل ظرفیت ؟
تکمیل ظرفیت دانشگاه غیرانتفاعی و ارد کیه ؟