بررسی ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 92

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرجا قبول شدید ناراحت یا زیاد خوشحال نشید!!! همه دانشگاه ها مث همن!!! همشون بدردنخورن!!! هیچ چیزی یاد نمی گیرید!!! اساتید هیچ وقتی نمیذارن!!! اومدید دانشگاه حرف من یادتون میاد!!! فقط خودتونید که می تونید به خودتون کمک کنید!!!

parinush

عضو جدید
هرجا قبول شدید ناراحت یا زیاد خوشحال نشید!!! همه دانشگاه ها مث همن!!! همشون بدردنخورن!!! هیچ چیزی یاد نمی گیرید!!! اساتید هیچ وقتی نمیذارن!!! اومدید دانشگاه حرف من یادتون میاد!!! فقط خودتونید که می تونید به خودتون کمک کنید!!!

هیچ جا قبول نشدیم چی کار کنیم؟:cry:

ekramhoji

عضو جدید
آخه من نمیدوم چطوره که مدرسان شریف یا قلم چی به اون سرعت (4 - 5 ) ساعته جواب همه آزمون ها رو میدن اما این بی بیییییب ها اینقدر لفتش میدن . واقعا خاک تو سرشون

آموس

عضو جدید
یعنی جواب بعضی از دانشگاه ها مثل سوره که مصاحبه دارند آمده توی لینکش اسامی کسایی که مجاز شدند رو نوشته .......

vanishing

عضو جدید
سوره مجاز شدم

سوره مجاز شدم

سلام.من سوره مجاز شدم.یکشنبه مصاحبشه.امیدوارم جوابش امسال زود بیاد.کس دیگه ای اینجا هست که مجاز شده باشه؟ یکم از مصاحبه میترسم.خانما یادتون نره حتمنه حتمنه حتمن با چادر بریدا!!!

jhangard

کاربر بیش فعال
من که اگه مجانی و بدون کنکور هم بگن بیا برو سوره عمرا برم، حوزه علمیه عقیدتی سی اسی سوره :biggrin: اسمشو بذارن مرکز پذیرش برادران و خواهران ارزشی و معتقد برای هنرهای عقیدتی ;) (هنر که بخواد عقیدتی بشه دیگه اسمش هنر نیست.. ابزاره.)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که اگه مجانی و بدون کنکور هم بگن بیا برو سوره عمرا برم، حوزه علمیه عقیدتی سی اسی سوره :biggrin: اسمشو بذارن مرکز پذیرش برادران و خواهران ارزشی و معتقد برای هنرهای عقیدتی ;) (هنر که بخواد عقیدتی بشه دیگه اسمش هنر نیست.. ابزاره.)
اون فرمالیتس!!! سوره فک کنم از رجایی بهتر باشه!!!

archi&tini

عضو جدید
سلام.من سوره مجاز شدم.یکشنبه مصاحبشه.امیدوارم جوابش امسال زود بیاد.کس دیگه ای اینجا هست که مجاز شده باشه؟ یکم از مصاحبه میترسم.خانما یادتون نره حتمنه حتمنه حتمن با چادر بریدا!!!

تبریک میگم بهتون....
مصاحبه اش چیزی نداره....یعنی فقط یه مقدار احکام می پرسن...که با خوندن رساله اصلا نباید ترس داشت ....موفق باشید...برای ما هم دعا کنید که تهران قبول بشیم.

amoozvare

عضو جدید
من قبول نشدم :((( اولویت یکی مونده به آخرم بود یعنی دیگه هیچ جا قبول نمیشم:(

amoozvare

عضو جدید
انتخاب بعدت چی بود؟؟؟
راستش اولویتامو از روی برتری دانشگاه نزدم ، سوره رو میدونستم قبولیش سخته واسه خالی نبودن یکی مونده به آخر زدم. بعد سوره دانشگاه قزوین ( غیرانتفاعی البرز) رو زدم کلا اول روزانه ها بعد شبانه ها بعدم غیر انتفاعی معماری و هنر پارس تهران ، رسام کرج ، سوره ، البرز قزوین

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش اولویتامو از روی برتری دانشگاه نزدم ، سوره رو میدونستم قبولیش سخته واسه خالی نبودن یکی مونده به آخر زدم. بعد سوره دانشگاه قزوین ( غیرانتفاعی البرز) رو زدم کلا اول روزانه ها بعد شبانه ها بعدم غیر انتفاعی معماری و هنر پارس تهران ، رسام کرج ، سوره ، البرز قزوین
ایشالا که قبولی!!! تو کاردانی به کارشناسی اکثرا یه جا قبول میشن!!!

archi&tini

عضو جدید
هچ کدوم از شما سوره رو تو اولویتاش نزده بود؟؟؟؟

من زده بودم...اما خب همیشه که همه سوره مجاز نمی شن ....امسال هم فکر می کنم که نوع انتخابشون فرق کرده ...چون قبل از اعلام نتایج نهایی اعلام کردن...پس ممکنه ظرفیت مجازی سوره اورده باشن پایین....شاید شما انتخاب های اولتون رو قبول شدید و دیگه به مجازی سوره نرسیدید....

آخرین ویرایش:

mahsa jo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم سوره مجاز نشدم :(
وااای خیلی استرس دارم ..اگه جایی قبول نشم چی؟؟ !!

amoozvare

عضو جدید
من زده بودم...اما خب همیشه که همه سوره مجاز نمی شن ....امسال هم فکر می کنم که نوع انتخابشون فرق کرده ...چون قبل از اعلام نتایج نهایی اعلام کردن...پس ممکنه ظرفیت مجازی سوره اورده باشن پایین....شاید شما انتخاب های اولتون رو قبول شدید و دیگه به مجازی سوره نرسیدید....

خداکنه مرسی

mosikk

عضو جدید
کسی میدونه نتایجو کی میدن؟؟؟
اگه میدونید بگید .حتما.لطفا

parinush

عضو جدید
منم نشدم . سوره انتخاب دو-سه تا مونده به آخرم بودم. قبل سوره هم سراسری ها رو زده بودم:cry:

بالا