هرجا قبول شدید ناراحت یا زیاد خوشحال نشید!!! همه دانشگاه ها مث همن!!! همشون بدردنخورن!!! هیچ چیزی یاد نمی گیرید!!! اساتید هیچ وقتی نمیذارن!!! اومدید دانشگاه حرف من یادتون میاد!!! فقط خودتونید که می تونید به خودتون کمک کنید!!!
هرجا قبول شدید ناراحت یا زیاد خوشحال نشید!!! همه دانشگاه ها مث همن!!! همشون بدردنخورن!!! هیچ چیزی یاد نمی گیرید!!! اساتید هیچ وقتی نمیذارن!!! اومدید دانشگاه حرف من یادتون میاد!!! فقط خودتونید که می تونید به خودتون کمک کنید!!!
برو سربازی!!! پارتی بنداز تهران بیوفتی!!!هیچ جا قبول نشدیم چی کار کنیم؟![]()
یعنی جواب بعضی از دانشگاه ها مثل سوره که مصاحبه دارند آمده توی لینکش اسامی کسایی که مجاز شدند رو نوشته .......یکی بیاد به من توضیح بده این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي معرفيشدگان چندبرابر ظرفيت رشتههاي داراي شرايط خاص در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1392
یعنی چی ؟
یعنی جواب بعضی از دانشگاه ها مثل سوره که مصاحبه دارند آمده توی لینکش اسامی کسایی که مجاز شدند رو نوشته .......
خب همه که توی مصاحبه قبول نمیشن چند برابر ظرفیت اعلام میکنند بعد از مصاحبه به اندازه ی ظرفیت قبولی اعلام میکنند...پس این چند برابر ظرفیت یعنی چی ؟
اون فرمالیتس!!! سوره فک کنم از رجایی بهتر باشه!!!من که اگه مجانی و بدون کنکور هم بگن بیا برو سوره عمرا برم، حوزه علمیه عقیدتی سی اسی سورهاسمشو بذارن مرکز پذیرش برادران و خواهران ارزشی و معتقد برای هنرهای عقیدتی
(هنر که بخواد عقیدتی بشه دیگه اسمش هنر نیست.. ابزاره.)
سلام.من سوره مجاز شدم.یکشنبه مصاحبشه.امیدوارم جوابش امسال زود بیاد.کس دیگه ای اینجا هست که مجاز شده باشه؟ یکم از مصاحبه میترسم.خانما یادتون نره حتمنه حتمنه حتمن با چادر بریدا!!!
من قبول نشدم(( اولویت یکی مونده به آخرم بود یعنی دیگه هیچ جا قبول نمیشم
![]()
امید داشته باشید...شاید انتخاب های قبلیتون رو مجاز شدید
انتخاب بعدت چی بود؟؟؟نمیدونم ولی من اگه رتبه م خوب شده باشه خب باید سوره رو مجاز میشدم
راستش اولویتامو از روی برتری دانشگاه نزدم ، سوره رو میدونستم قبولیش سخته واسه خالی نبودن یکی مونده به آخر زدم. بعد سوره دانشگاه قزوین ( غیرانتفاعی البرز) رو زدم کلا اول روزانه ها بعد شبانه ها بعدم غیر انتفاعی معماری و هنر پارس تهران ، رسام کرج ، سوره ، البرز قزوینانتخاب بعدت چی بود؟؟؟
ایشالا که قبولی!!! تو کاردانی به کارشناسی اکثرا یه جا قبول میشن!!!راستش اولویتامو از روی برتری دانشگاه نزدم ، سوره رو میدونستم قبولیش سخته واسه خالی نبودن یکی مونده به آخر زدم. بعد سوره دانشگاه قزوین ( غیرانتفاعی البرز) رو زدم کلا اول روزانه ها بعد شبانه ها بعدم غیر انتفاعی معماری و هنر پارس تهران ، رسام کرج ، سوره ، البرز قزوین
هچ کدوم از شما سوره رو تو اولویتاش نزده بود؟؟؟؟
امید وار باشین انشاا...که قبلیا رو آورده باشین....منم سوره مجاز نشدم![]()
وااای خیلی استرس دارم ..اگه جایی قبول نشم چی؟؟ !!
من زده بودم...اما خب همیشه که همه سوره مجاز نمی شن ....امسال هم فکر می کنم که نوع انتخابشون فرق کرده ...چون قبل از اعلام نتایج نهایی اعلام کردن...پس ممکنه ظرفیت مجازی سوره اورده باشن پایین....شاید شما انتخاب های اولتون رو قبول شدید و دیگه به مجازی سوره نرسیدید....
man shenidam az televiziyon zir nevis kardan 5 mehr javab miyadکسی میدونه نتایجو کی میدن؟؟؟
اگه میدونید بگید .حتما.لطفا
man shenidam az televiziyon zir nevis kardan 5 mehr javab miyad
اگه ریاضی خوب زده باشی قبولی شک نکن اگه نزدی نه.منم نشدم . سوره انتخاب دو-سه تا مونده به آخرم بودم. قبل سوره هم سراسری ها رو زده بودم![]()
اگه ریاضی خوب زده باشی قبولی شک نکن اگه نزدی نه.
قبولی کر!!! نگران نباش!!!منم نشدم . سوره انتخاب دو-سه تا مونده به آخرم بودم. قبل سوره هم سراسری ها رو زده بودم![]()