سالی که نکوست از بهارش پیداست!!!سال بعد دیگه بدتر!!!من که الان رفتم کتابای کشاورزی و باغبانی رو خریدم برا سال بعد فقط خواهشا این سری نیاین از خلبانی و دریانوردی سوال طرح کنین؟؟!!!!!!!!!!!
سالی که نکوست از بهارش پیداست!!!سال بعد دیگه بدتر!!!من که الان رفتم کتابای کشاورزی و باغبانی رو خریدم برا سال بعد فقط خواهشا این سری نیاین از خلبانی و دریانوردی سوال طرح کنین؟؟!!!!!!!!!!!
بچه ها یه سوال؟
لازم بود شماره صندلیمونو مثل قدیما بکنیم و با خودمون بیاریم؟ یا نیازی نبود؟ اونجا که چیزی نگفتن
بهتر بود میاوردی ولی مشکلی نیست احتمالا با لطلاعات دیگه میتونی نتیجه تو ببینیبچه ها یه سوال؟
لازم بود شماره صندلیمونو مثل قدیما بکنیم و با خودمون بیاریم؟ یا نیازی نبود؟ اونجا که چیزی نگفتن
اون بنا سقفش و یه طرفش باز بود، مطمئنا نور میگرفت اما نه به اندازه کافیمن تو کلاس اسکیس شقاقی که میرفتم میگفت بد ترین ایراد بناهایی که تو پناه کوه باشن (مثل عکس) اینه که اگه بره تو کوه یا زیر زمین داشته باشه نمیتونن نور طبیعی داشته باشن...
منم رطوبت زدم.منم دیدم سقفش بازه زدم رطویتاون بنا سقفش و یه طرفش باز بود، مطمئنا نور میگرفت اما نه به اندازه کافی
من یاد زیرزمینا افتادم که عایق رطوبتی درس حسابی میکننش برای همین اونو زدم
حرارتم که چون تو خاکه نسبتا تاثیر عایق حرارتی و افت انرژی کمرنگ میشه
من زدم ديد و منظر / آخه روي شيب داده بود حتما يه دليلي داشته ديگه !
اون بنا سقفش و یه طرفش باز بود، مطمئنا نور میگرفت اما نه به اندازه کافی
من یاد زیرزمینا افتادم که عایق رطوبتی درس حسابی میکننش برای همین اونو زدم
حرارتم که چون تو خاکه نسبتا تاثیر عایق حرارتی و افت انرژی کمرنگ میشه
وای بچه ها من الان فهمیدم که مسجد وکیل گنبد نداره !
دیدین داره منفی میشه! این اولیش!
منم رطوبت زدم!!!منم رطوبت زدم.منم دیدم سقفش بازه زدم رطویت
الان که همه تون گفتین سوال مسجدو زدین سرویس بهداشتی من بیش از پیش به گند زدن به درکم معتقد شدم! آخه من زدم محراب!!!
بچه ها پایه اید یه کاری بکنیم؟
اصلا راجع به سوالا و جواباشون دیگه حرف نزنیم و بحث نکنیم! سازمان سنجش خودش زحمت پاسخنامه و درصدارو میکشه!!! چیزی که قطعیه اینه که سوالا واسه همه سخت بوده! همه مون هم مجاز میشیم!
بهتره انرژی مونو به جای غصه خوردن صرف اسکیس کنیم باشد که رستگار شویم!!!
نه نمیدادن بهتون ، خودتون باید میپیچوندید، انگار نمیدونی تو این مملکت هیچ کاری با خواهش حل نمیشه...!دفترچه ها هم اسم و شماره داشت! بهتر بود نمی کندی! منظورتون از جنگ چیه؟ یعنی اگه با مراقبا دعوا میکردیم میشد دفترچه رو بگیریم!؟
اتفاقا اصلا نجنگیدم، 2برگ وسطشو کندم برداشتم
تو جزوه متدین بود که مساجد شیراز گنبدو مناره ندارنوای بچه ها من الان فهمیدم که مسجد وکیل گنبد نداره !
دیدین داره منفی میشه! این اولیش!
من اونو زدم دو تا ایوان! هویجوری! نمیدونم درسته یا نه!
همون معلومه مطالعه نداشتی....!!!من ترم 6 ام،آزمايشي شرکت کردم
خيلي راضي ام از آزمون،تاريخ شهر و مباحث فني ساختمان و مديريت رو که واحداش رو نگذروندم و مطالعه اي نداشتم تا بحال
اما زبان و مباني نظري و منظر و درک عمومي ... راضي کننده بود،مطالعاتي که داشتم و سفر هايي که رفته بودم خيلي بهم کمک کرد! انصافا تجربه ي خوبي بود! با اينکه مطالعه نسبتا خوبي داشتم،اما اصلا انتظار نداشتم از آزمايشي تا اين حد راضي باشم!
خوش بحالت!!!بازم خوبه یکی راضی هستمن ترم 6 ام،آزمايشي شرکت کردم
خيلي راضي ام از آزمون،تاريخ شهر و مباحث فني ساختمان و مديريت رو که واحداش رو نگذروندم و مطالعه اي نداشتم تا بحال
اما زبان و مباني نظري و منظر و درک عمومي ... راضي کننده بود،مطالعاتي که داشتم و سفر هايي که رفته بودم خيلي بهم کمک کرد! انصافا تجربه ي خوبي بود! با اينکه مطالعه نسبتا خوبي داشتم،اما اصلا انتظار نداشتم از آزمايشي تا اين حد راضي باشم!
شک نکن به درستي جوابت!تو جزوه متدین بود که مساجد شیراز گنبدو مناره ندارن
فقط بین دو ایوانی و چهار ایوانی شک دارم
من زدم دو ایوانی
2ایوانیه.. البته شبستانی با طرح 2ایوانی... من تاریخ 30تاشم زدم..خیلی زحمت کشیدم واسش،نمیتونستم نزنم.. خدا رحم کنه..تو جزوه متدین بود که مساجد شیراز گنبدو مناره ندارن
فقط بین دو ایوانی و چهار ایوانی شک دارم
من زدم دو ایوانی
همون معلومه مطالعه نداشتی....!!!
دمتون گرم!!ایشالا که همشو درست زدین2ایوانیه.. البته شبستانی با طرح 2ایوانی... من تاریخ 30تاشم زدم..خیلی زحمت کشیدم واسش،نمیتونستم نزنم.. خدا رحم کنه..![]()
سوال منظر که راجب گل بود جوابش کدوم گل میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خبر میرسه بعضی از سوال ها احتمالاً حذف بشه انرژی زیاد صرف نکنین.راستی از ورروجک و سعید 12 خبری نیست نکنه وقت اضافه گرفتن؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |