اره همه میدونن این عکس سقفش بازه و مشکل نور نداره، اما گفته مشکل طراحی زیر زمین، یعنی اگه تو همچین شرایطی زیر زمین طراحی بشه مشکلش چیه؟منم رطوبت زدم.منم دیدم سقفش بازه زدم رطویت
اره همه میدونن این عکس سقفش بازه و مشکل نور نداره، اما گفته مشکل طراحی زیر زمین، یعنی اگه تو همچین شرایطی زیر زمین طراحی بشه مشکلش چیه؟منم رطوبت زدم.منم دیدم سقفش بازه زدم رطویت
بهت تبریک میگم... حالا از کجا اینقد مطمئنی؟ با کی چک کردی؟اگه همه رو درست زد باشم(پاسخنامه ام رو کپی کردم پشت کارت روی صندلی)
باید درصدهام اینجوری بشه:
زبان 67
فن 16
تاریخ 63
درک 60
منظر 50
آزمون بسیار سنگینی بود، زبانش خوب بود، خوشبختانه همون جوری که انتظار داشتم از فرهنگ تصویری سوال نیومد(خدا رو شکر)
فن ساختمان : دکتر گلابچی حسابی از خجالت بچه ها درومده بود،و تا تونسته بود از کتابهای جدیدش سوال داده بود فکرکنم بیش از 15تا سوال ایستایی بود !!!
تاریخ خوب بود کاملا قابل انتظار ، ولی من تو قرن بیستم ضعیف بودم و نزدم
درک عمومی مثل همیشه
منظر ، وای واااای که نمی دونم من این همه منظر خوندم و این سوالها از کدوم ... پیدا شده بود، گلگاری، باغبانی،تصاویری حتی ندیده بودم کاملا دور از انتظار
منم همینو میخواستم بگمخبر میرسه بعضی از سوال ها احتمالاً حذف بشه انرژی زیاد صرف نکنین.راستی از ورروجک و سعید 12 خبری نیست نکنه وقت اضافه گرفتن؟؟؟؟
ما هم تابستون مسافرت رفتیم قزوین دریاچه اوان اینجا به دردم خورد.منم دستشویی زدم
اونیکی رو هم جواب ندادم
جالب بود چند بار دریاچه اوان رفته بودمو تو منظر اومده بود :دی
نگاه کردم دیدم فقط یکیشون قزوین رو داره همونو زدم، دریاچه اوان تو قزوین بود
اون سوالم که عیب زیرزمین رو خواسته بود و جلوش یه شکل داده بود که اصلا زیرزمین حساب نمی شد :دی اونم زدم رطوبت
من اصلا جواب ندادم اینومن نسترن زدم حالا نمی دونم درسته یا نه.
حالا اون سوال اتصال سقف به دیوار رو چه سیستمی زدین؟
بتن مسلح با قالب عایق ماندگار/پانل های سه بعدی / بتن پیش ساخته/اون یکی رو یادم نیست
من پانل سه بعدی زدم.
کلید سوالا پس فردا، رتبه ها نیمه اول خردادمیشه یکی جواب منو بده؟؟؟ رتبه ها رو کی اعلام میکنن؟ کلید سوالا کی میاد؟
یه سوال زبان حتما حذف میشه فکر کنم.... اونی که سه تا گزینه درست داشت:groves... hill... stream ...فقط river نبود توش که اون دقیقا جواب سوال نبود.خبر میرسه بعضی از سوال ها احتمالاً حذف بشه انرژی زیاد صرف نکنین.راستی از ورروجک و سعید 12 خبری نیست نکنه وقت اضافه گرفتن؟؟؟؟
اخبار گفت 2روز بعد از ازمون7 اسفند زمان انتشار کلید سوالات
http://www.aftabnews.ir/vdcipqazyt1a5u2.cbct.txt
رتیه هارو 4 خرداد اعلام میکنن کلید سوالا 1 روز بعد از آزمونمیشه یکی جواب منو بده؟؟؟ رتبه ها رو کی اعلام میکنن؟ کلید سوالا کی میاد؟
میشه یکی جواب منو بده؟؟؟ رتبه ها رو کی اعلام میکنن؟ کلید سوالا کی میاد؟
یه سوال زبان حتما حذف میشه فکر کنم.... اونی که سه تا گزینه درست داشت:groves... hill... stream ...فقط river نبود توش که اون دقیقا جواب سوال نبود.
مرسی!!حالا تا 7 اسفند باید صبر کنیم!!؟؟7 اسفند زمان انتشار کلید سوالات
http://www.aftabnews.ir/vdcipqazyt1a5u2.cbct.txt
از كجا خبر ميرسه؟ كدوم سوالا ؟!
کسی نمیدونه کجا میشه اعتراض کرد که جواب گرفت!!!!!!!!!!!
اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟
پارسال کرمانشاه سوال داشت من رفتم کرمانشاه ولی امسال سوالی ازش نیومد..دیموثقه نگران نباشین.به نظرتون مسافرت کجا الان بهتره .البته بشرطی که سال بعد سوال بیاد ازش پولمون هدر نره؟؟؟
کسی نمیدونه کجا میشه اعتراض کرد که جواب گرفت!!!!!!!!!!!
اخه ابجی سوال بود که پرسیدی!!!؟
آخیی... آخی معلومه جوونییی هنوز ... اعتراض.... آخی... فکر میکنه مملکت حساب کتاب داره...کسی نمیدونه کجا میشه اعتراض کرد که جواب گرفت!!!!!!!!!!!
موثقه نگران نباشین.به نظرتون مسافرت کجا الان بهتره .البته بشرطی که سال بعد سوال بیاد ازش پولمون هدر نره؟؟؟
به نظر من پولامون رو جمع كنيم بريم ايتاليا ! خداقل هرسال يه سوال ازش ميدن !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |