دوستان من سوالارو نصفشو آوردم بیرن، کسی هست که منظرو زبان رو آورده باشه؟
پس معلومه سخت برای آوردن بیرون جنگیدیا

دوستان من سوالارو نصفشو آوردم بیرن، کسی هست که منظرو زبان رو آورده باشه؟
همون که روز خرید کارت دانلود کردی....همون که روز خرید کارت دانلود کردی....pdfچه دفتر چه ای؟کجا زده بود؟؟؟؟؟هر چند واس من که فرقی نمیکنی
اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟اون سوال مسجدو من زدم سرویس بهدشتی.به هر حال نا سلامتی مسجده ها![]()
آره نگران نباشمن اصلا سوالای تاریخ شهر و بازسازیو جواب ندادم مطمىنین ضریبش واسه معماری صفر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا اصلا نجنگیدم، 2برگ وسطشو کندم برداشتمپس معلومه سخت برای آوردن بیرون جنگیدیا![]()
نه سرویس تو طراحی همه مکان ها نباید روبه قبله باشه!اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟
به نطر من خیلی سخت بود وقتم خیلی کم بود![]()
من به شما قول میدم اگه این درصدارو زده باشی 1 نشی 2 میشی!!!
ایول بابا ....اتفاقا اصلا نجنگیدم، 2برگ وسطشو کندم برداشتم
اوه!!!اصلا یادم نبود!!!اخه کنکور سال 81 که معماری و منظر باهم بود قسمت بالا سوالا زده بود مربوط به کدوم رشته!!منم دیدم چیزی نوشته که بخاطر همین یه چندتایی زدمهمون که روز خرید کارت دانلود کردی....همون که روز خرید کارت دانلود کردی....pdf
گفته محل قرار گیری ، نه جهت..اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟
مطمئنی که رشته ات معماری بوده کشاورزی نبوده که منظر 50 زدی؟؟!!!!!!اگه همه رو درست زد باشم(پاسخنامه ام رو کپی کردم پشت کارت روی صندلی)
باید درصدهام اینجوری بشه:
زبان 67
فن 16
تاریخ 63
درک 60
منظر 50
آزمون بسیار سنگینی بود، زبانش خوب بود، خوشبختانه همون جوری که انتظار داشتم از فرهنگ تصویری سوال نیومد(خدا رو شکر)
فن ساختمان : دکتر گلابچی حسابی از خجالت بچه ها درومده بود،و تا تونسته بود از کتابهای جدیدش سوال داده بود فکرکنم بیش از 15تا سوال ایستایی بود !!!
تاریخ خوب بود کاملا قابل انتظار ، ولی من تو قرن بیستم ضعیف بودم و نزدم
درک عمومی مثل همیشه
منظر ، وای واااای که نمی دونم من این همه منظر خوندم و این سوالها از کدوم ... پیدا شده بود، گلگاری، باغبانی،تصاویری حتی ندیده بودم کاملا دور از انتظار
منم دستشویی زدم
اونیکی رو هم جواب ندادم
جالب بود چند بار دریاچه اوان رفته بودمو تو منظر اومده بود :دی
نگاه کردم دیدم فقط یکیشون قزوین رو داره همونو زدم، دریاچه اوان تو قزوین بود
اون سوالم که عیب زیرزمین رو خواسته بود و جلوش یه شکل داده بود که اصلا زیرزمین حساب نمی شد :دی اونم زدم رطوبت
اتفاقا اصلا نجنگیدم، 2برگ وسطشو کندم برداشتم
آره منم باهات موافقم . کلاس کی بهتره برا سراسری؟ برا آزاد چی؟الان که همه تون گفتین سوال مسجدو زدین سرویس بهداشتی من بیش از پیش به گند زدن به درکم معتقد شدم! آخه من زدم محراب!!!
بچه ها پایه اید یه کاری بکنیم؟
اصلا راجع به سوالا و جواباشون دیگه حرف نزنیم و بحث نکنیم! سازمان سنجش خودش زحمت پاسخنامه و درصدارو میکشه!!! چیزی که قطعیه اینه که سوالا واسه همه سخت بوده! همه مون هم مجاز میشیم!
بهتره انرژی مونو به جای غصه خوردن صرف اسکیس کنیم باشد که رستگار شویم!!!
آره من از اول اختصاصی برای منظر می خوندممطمئنی که رشته ات معماری بوده کشاورزی نبوده که منظر 50 زدی؟؟!!!!!!
منم محراب زدم!!الان که همه تون گفتین سوال مسجدو زدین سرویس بهداشتی من بیش از پیش به گند زدن به درکم معتقد شدم! آخه من زدم محراب!!!
بچه ها پایه اید یه کاری بکنیم؟
اصلا راجع به سوالا و جواباشون دیگه حرف نزنیم و بحث نکنیم! سازمان سنجش خودش زحمت پاسخنامه و درصدارو میکشه!!! چیزی که قطعیه اینه که سوالا واسه همه سخت بوده! همه مون هم مجاز میشیم!
بهتره انرژی مونو به جای غصه خوردن صرف اسکیس کنیم باشد که رستگار شویم!!!
پارسال فرق داشت برادر، پارسال هرکی 20سال ایران زندگی کرده بود می تونست 10تا بزنه ولی امسال اصلا معلوم نیست دکتر جان ازکجاش این سوالها رو درآورده!دچار دپرسی شدید شدم
من پارسال آزمایشی هیچی نخوندم منظر 40 ردم
الان چی؟؟؟افتضاااح
اگه همه رو درست زد باشم(پاسخنامه ام رو کپی کردم پشت کارت روی صندلی)
باید درصدهام اینجوری بشه:
زبان 67
فن 16
تاریخ 63
درک 60
منظر 50
آزمون بسیار سنگینی بود، زبانش خوب بود، خوشبختانه همون جوری که انتظار داشتم از فرهنگ تصویری سوال نیومد(خدا رو شکر)
فن ساختمان : دکتر گلابچی حسابی از خجالت بچه ها درومده بود،و تا تونسته بود از کتابهای جدیدش سوال داده بود فکرکنم بیش از 15تا سوال ایستایی بود !!!
تاریخ خوب بود کاملا قابل انتظار ، ولی من تو قرن بیستم ضعیف بودم و نزدم
درک عمومی مثل همیشه
منظر ، وای واااای که نمی دونم من این همه منظر خوندم و این سوالها از کدوم ... پیدا شده بود، گلگاری، باغبانی،تصاویری حتی ندیده بودم کاملا دور از انتظار
من تو کلاس اسکیس شقاقی که میرفتم میگفت بد ترین ایراد بناهایی که تو پناه کوه باشن (مثل عکس) اینه که اگه بره تو کوه یا زیر زمین داشته باشه نمیتونن نور طبیعی داشته باشن...من زدم رطوبت غلطه؟
20 سال!!!!!!! بابا چهار شهرهای اصلی و تاریخی رو رفته بودی میتونستی قشنگ جواب بدی!!!امسال کهپارسال فرق داشت برادر، پارسال هرکی 20سال ایران زندگی کرده بود می تونست 10تا بزنه ولی امسال اصلا معلوم نیست دکتر جان ازکجاش این سوالها رو درآورده!
هنوز که معلوم نیست، شاید همه اشتباه در اومد، از این کنکور فوق العاده، نتیجه عیب هم انتظار میره،شما كه اينقدر درصدهات بالاست چند سال درس خوندي؟ كدوم دانشگاهي؟ اين دزصدها براي امسال خيلي بالاست !!
من که الان رفتم کتابای کشاورزی و باغبانی رو خریدم برا سال بعد فقط خواهشا این سری نیاین از خلبانی و دریانوردی سوال طرح کنین؟؟!!!!!!!!!!!
من تو کلاس اسکیس شقاقی که میرفتم میگفت بد ترین ایراد بناهایی که تو پناه کوه باشن (مثل عکس) اینه که اگه بره تو کوه یا زیر زمین داشته باشه نمیتونن نور طبیعی داشته باشن...
اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |