بررسی آزمون کارشناسی ارشد معماری 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون که روز خرید کارت دانلود کردی....همون که روز خرید کارت دانلود کردی....pdf
اوه!!!اصلا یادم نبود!!!اخه کنکور سال 81 که معماری و منظر باهم بود قسمت بالا سوالا زده بود مربوط به کدوم رشته!!منم دیدم چیزی نوشته که بخاطر همین یه چندتایی زدم

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که همه تون گفتین سوال مسجدو زدین سرویس بهداشتی من بیش از پیش به گند زدن به درکم معتقد شدم! آخه من زدم محراب!!!

بچه ها پایه اید یه کاری بکنیم؟
اصلا راجع به سوالا و جواباشون دیگه حرف نزنیم و بحث نکنیم! سازمان سنجش خودش زحمت پاسخنامه و درصدارو میکشه!!! چیزی که قطعیه اینه که سوالا واسه همه سخت بوده! همه مون هم مجاز میشیم!
بهتره انرژی مونو به جای غصه خوردن صرف اسکیس کنیم باشد که رستگار شویم!!!

nina_20mark

عضو جدید
اگه همه رو درست زد باشم(پاسخنامه ام رو کپی کردم پشت کارت روی صندلی)
باید درصدهام اینجوری بشه:
زبان 67
فن 16
تاریخ 63
درک 60
منظر 50
آزمون بسیار سنگینی بود، زبانش خوب بود، خوشبختانه همون جوری که انتظار داشتم از فرهنگ تصویری سوال نیومد(خدا رو شکر)
فن ساختمان : دکتر گلابچی حسابی از خجالت بچه ها درومده بود،و تا تونسته بود از کتابهای جدیدش سوال داده بود فکرکنم بیش از 15تا سوال ایستایی بود !!! :eek:
تاریخ خوب بود کاملا قابل انتظار ، ولی من تو قرن بیستم ضعیف بودم و نزدم
درک عمومی مثل همیشه
منظر ، وای واااای که نمی دونم من این همه منظر خوندم و این سوالها از کدوم ... پیدا شده بود، گلگاری، باغبانی،تصاویری حتی ندیده بودم کاملا دور از انتظار
مطمئنی که رشته ات معماری بوده کشاورزی نبوده که منظر 50 زدی؟؟‍‍‍!!!!!!

R00z

عضو جدید
منم دستشویی زدم
اونیکی رو هم جواب ندادم
جالب بود چند بار دریاچه اوان رفته بودمو تو منظر اومده بود :دی
نگاه کردم دیدم فقط یکیشون قزوین رو داره همونو زدم، دریاچه اوان تو قزوین بود
اون سوالم که عیب زیرزمین رو خواسته بود و جلوش یه شکل داده بود که اصلا زیرزمین حساب نمی شد :دی اونم زدم رطوبت

من زدم ديد و منظر / آخه روي شيب داده بود حتما يه دليلي داشته ديگه !

nina_20mark

عضو جدید
الان که همه تون گفتین سوال مسجدو زدین سرویس بهداشتی من بیش از پیش به گند زدن به درکم معتقد شدم! آخه من زدم محراب!!!

اصلا راجع به سوالا و جواباشون دیگه حرف نزنیم و بحث نکنیم! سازمان سنجش خودش زحمت پاسخنامه و درصدارو میکشه!!! چیزی که قطعیه اینه که سوالا واسه همه سخت بوده! همه مون هم مجاز میشیم!
آره منم باهات موافقم . کلاس کی بهتره برا سراسری؟ برا آزاد چی؟

mmmahsa

عضو جدید
دچار دپرسی شدید شدم:cry:
من پارسال آزمایشی هیچی نخوندم منظر 40 ردم
الان چی؟؟؟افتضاااح

mahsa.key

عضو جدید
خیلی ناراحتم............واقعا می خوان بدونم قصدشون از سوالای منظر چی بودددددد؟؟؟ زبانو که اصلا نرسیدم بزنم واقعا وقت کم بوددد... چرا سوالا رو کم نکرده بودن؟؟؟؟؟ تورو خدا سوالا رو زودتر بزارین...

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم محراب زدم!!
دست سازمان سنجش درد نکنه اگه بخواد درصدامونم مثل سوالاتش سوپرایز کنه

senobar_2010

عضو جدید
دچار دپرسی شدید شدم:cry:
من پارسال آزمایشی هیچی نخوندم منظر 40 ردم
الان چی؟؟؟افتضاااح
پارسال فرق داشت برادر، پارسال هرکی 20سال ایران زندگی کرده بود می تونست 10تا بزنه ولی امسال اصلا معلوم نیست دکتر جان ازکجاش این سوالها رو درآورده!

R00z

عضو جدید
اگه همه رو درست زد باشم(پاسخنامه ام رو کپی کردم پشت کارت روی صندلی)
باید درصدهام اینجوری بشه:
زبان 67
فن 16
تاریخ 63
درک 60
منظر 50
آزمون بسیار سنگینی بود، زبانش خوب بود، خوشبختانه همون جوری که انتظار داشتم از فرهنگ تصویری سوال نیومد(خدا رو شکر)
فن ساختمان : دکتر گلابچی حسابی از خجالت بچه ها درومده بود،و تا تونسته بود از کتابهای جدیدش سوال داده بود فکرکنم بیش از 15تا سوال ایستایی بود !!! :eek:
تاریخ خوب بود کاملا قابل انتظار ، ولی من تو قرن بیستم ضعیف بودم و نزدم
درک عمومی مثل همیشه
منظر ، وای واااای که نمی دونم من این همه منظر خوندم و این سوالها از کدوم ... پیدا شده بود، گلگاری، باغبانی،تصاویری حتی ندیده بودم کاملا دور از انتظار

شما كه اينقدر درصدهات بالاست چند سال درس خوندي؟ كدوم دانشگاهي؟ اين دزصدها براي امسال خيلي بالاست !! حداقل براي منظر و درك و تاريخ !

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال؟
لازم بود شماره صندلیمونو مثل قدیما بکنیم و با خودمون بیاریم؟ یا نیازی نبود؟ اونجا که چیزی نگفتن

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارسال فرق داشت برادر، پارسال هرکی 20سال ایران زندگی کرده بود می تونست 10تا بزنه ولی امسال اصلا معلوم نیست دکتر جان ازکجاش این سوالها رو درآورده!
20 سال!!!!!!! بابا چهار شهرهای اصلی و تاریخی رو رفته بودی میتونستی قشنگ جواب بدی!!!امسال که:confused:

senobar_2010

عضو جدید
شما كه اينقدر درصدهات بالاست چند سال درس خوندي؟ كدوم دانشگاهي؟ اين دزصدها براي امسال خيلي بالاست !!
هنوز که معلوم نیست، شاید همه اشتباه در اومد، از این کنکور فوق العاده، نتیجه عیب هم انتظار میره،
من مشهد، غیرانتفاعی خوندم، از 15مهر هم مشغول خواندن بودم

бабочка

عضو جدید
کتب آبیاری گیاهان دریایی رو هم بخر شاید دادن آب کدوم دریا برا جلبک ها خوبه؟
من که الان رفتم کتابای کشاورزی و باغبانی رو خریدم برا سال بعد فقط خواهشا این سری نیاین از خلبانی و دریانوردی سوال طرح کنین؟؟‍!!!!!!!!!!!

samra8631

عضو جدید
اینکه سرویس نباید به سمت قبله باشه در این مورد تاثیر نداره ؟

نه اون تاثیر نداره!منم سرویس زدم ولی یه مساله ای هست که سرویسا هم باید جایی باشه که حکم مسجد نداشته باشه مثلا زیر شبستان یا گنبدخونه که حکم مسجد داره نباشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.