shab khanoom
عضو جدید
سئوال 14 میگید ک غلط زدم یا درست؟![]()
ای ول. مرسی واقعا
سوال 14 رو هم درست زدی
آخرین ویرایش:
سئوال 14 میگید ک غلط زدم یا درست؟![]()
طبق تحلیل من درست زدیدسئوال 14 میگید ک غلط زدم یا درست؟![]()
طبق تحلیل من درست زدید)
راستی امروز تو سالن ما یکی رو فرشی آورده بود. یکی دیگه هم بالش آورده بود. یاد شما افتادم!!!!!دوستای گلم از تک تکتون واقعا ممنونم
اونقدر ذوق می کردم سوال هارو پیدا می کردم
واقعا ممنونم
راستی کسی اجرا نداده ؟
آخرا من فیلسوف شده بود کتاب مربوط به گاز و تاسیساتم از بغل گرفتم جواب سوال دادم
یه ذره هم منو نگه میدادم کلا مبحث 23 رو هم خودم اونجا تالیف می کردم
از نظر خودم دزسته...راستی میگن کلیدها 10 روز دیگه رو سایت.....درسته؟
متاسفانه اصلا فرصت نشد ک عکس بگیرم...مخصوصا مراقبهای ما خانم هستن....خاتمها هم عقده اییییی...تو ی کلاس 30 نفره 3 تا خانم مراقب بودند 1 آقا...یعنی کله کج میکردی....
اینهارم رفتم زیر کرفتم....هاهاها...دیکه ببخشید....![]()
.راستی امروز تو سالن ما یکی رو فرشی آورده بود. یکی دیگه هم بالش آورده بود. یاد شما افتادم!!!!!
دیافراگمی چیه؟
عزیزم ناراحت نباش ماها همه لب مرزیم...و الکی خوشحال...من خودم 36 تا زدم اما هیچی معلوم نیست...منتظر میمونیم تا کلید بیاد...اینجوری راحتر میتونیم بفهمیم چ کردیم....توکل به خدا...ایشالله هر کی زحمتشو سر جلسه کشید و کیک و ساندیس رو وسط امتجان نخورد و گذاشت آخر ک دیگه توان کتاب جمع کردن نداشت...قبول بشه.....یعنی اعصاب مصاب نمونده برام!!!!!!!!!!!!!! همش 31 ی زدم چنتا ام باشک،
سوالا واسه این مزخرف بود چون طراح : خود نظام مهندسی بود
10 تا سوال کدام صحیح است کدام نیست بود که باید 60 ساعت میگشتی 4 تا گزینشو چک میکردی، 4تا5تا جوش!!!!!!!!!
3 تا گاز!!!!!!!!!!!!! سوالاییی ام که مطمعن بودی جاش کجاست میرفتی پیدا میکردی تو گزینه نبود یا پیچونده بودن من چندتارو همینطوری نزدم خیلی احمقم
بچه ها اگه اعتراض بدیم(تعداد اعتراضا زیاد باشه) یکی از استادام گفت که اوناییکه نمرشون به حد نصاب نرسیده 45، 46 شدن براشون یه کلاس میزارن قبولشون میکنن
بچه هاااااااااااااااااا
عرض پلکان بر اساس بار تجمیعی مگه 140 نبود؟ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپس چرا تو گزینه ها نداشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1
عزیزم ناراحت نباش ماها همه لب مرزیم...و الکی خوشحال...من خودم 36 تا زدم اما هیچی معلوم نیست...منتظر میمونیم تا کلید بیاد...اینجوری راحتر میتونیم بفهمیم چ کردیم....توکل به خدا...ایشالله هر کی زحمتشو سر جلسه کشید و کیک و ساندیس رو وسط امتجان نخورد و گذاشت آخر ک دیگه توان کتاب جمع کردن نداشت...قبول بشه.....
همون ک 150 داشت و 90 و 100؟؟؟من 150 زدم...دیگه نرفتم بگردم...آخه همینجوری اون 3 تا حذف میشد...طبق نظر خودم....
هلو جان امکان داره بعضی از سوالا حذف شه از سوالا یادته باهم چک کنیم؟خداکنه قبول شم، اما چه قبول نشم چه بشم، اعتراض میدم به سوالاشون، با یکی از استادام صحبت کردم مصححه سازمان سنجش واسه آزمون طراحیه، گفت نظام مهندسی مخصوصا اینجوری سوال داده!!!!!! و گفت درواقع از شما خواسته سوالارو حفظ کنید، و در آخر یجور کنکوری بوده واسه خودش ....
آره عارفه نه من میدونستم کجاس جدول تو مبحث 3 دقیق میدونستم زیر 2000 نفر میشه 110 زیر 2500 میشه 150
والا به ما ساندیسم ندادن یه بیسکوییته خشک پرت کردن جلومون
سلام خسته نباشید
من 29 تا از سوالارو جواب دادم
مابقی رو پیدا نکردم، جوش و گاز رو هم نبرده بودم
کلا خوشحال رفته بودم سر جلسه
29 تا اگه همشم درست بااااااشه باز که 50 درصد نمیشه در نتیجه آزمون بعدی![]()
آخرای مبحث 5این پلاستیک های سلولی کدوم صفحه کجا بود؟
این پلاستیک های سلولی کدوم صفحه کجا بود؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت خرداد 93 | آزمون های نظام مهندسی | 554 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت آذر 91 | آزمون های نظام مهندسی | 507 |