architect6529
عضو جدید
دوستان من پاسخنامه رو تو سایتی که ثبت نام کردم نتونستم پیدا کنم، میشه اگر زحمتی نیست اینجا بذارید؟
سلام
پاسخ سوالات زیر با منابع معرفی شده مطابقت ندارد:
· سوالهاي 23-24- 25 و 28 از روي ويرايشهاي قديمي مباحث18 و 19 طرح شده اند.
· اگر سوال 27 هم از روي منابع قدیمی طرح شده باشد جوابش با جواب درست(گزینه 2) متفاوت خواهد بود
· سوال 34 از روي مبحث 7 طرح شده كه از منابع معرفی شده نبوده.
· سوال 19 طبق مبحث 12 با گزینه 2 تطابق دارد نه گزینه اعلام شده.
· سوال 47گزینه نادرست انتخاب شده
· سوال 52 طبق نشریه 92 ص 10 گزینه 3 درست می باشد نه گزینه اعلام شه.
لطفا سریعا پیگیری نمایید با تشکر فراوان
خوبه؟
متاسفانه حالا كه كليد سوالهارو گذاشتن آدم بيشتر به بيسوادي طراحان سوال پي مبره و از اينكه حقش به همين سادگي ضايع بشه بيشتر عصباني ميشه
ولي به هر حال بايد همگي اعتراض كنيم. به جواب سوالهاي 27 و 47 كه حتما بايد اعتراض كرد. فقط خواهش ميكنم به سوال 2 اعتراض نكنين. همه حرف ما اينه كه چرا بر طبق آخرين ويرايش سوال طرح نشده حالا خودمون بيايم اعتراض كنيم كه چرا سوال 2 از روي اصلاحيه طرح شده خيلي ضايعه!!
به نظرتون جواب سوال 5 گزينه 4 نيست؟
دوستان گرامي نظر من اعتراض رو سوال 6 هم هست.دو تا گزينه درست داره
موافقم. دوستان نظرتون در مورد سوال 5 چیه؟ به نظر من گزینه درست گزینه 4 چون حتمن باید اشاره می کرد که هر طبقه حداکثر 4 واحد داشته باشد. سوال 5 رو هم اضافه کنیم؟
موافقم. دوستان نظرتون در مورد سوال 5 چیه؟ به نظر من گزینه درست گزینه 4 چون حتمن باید اشاره می کرد که هر طبقه حداکثر 4 واحد داشته باشد. سوال 5 رو هم اضافه کنیم؟
منم با شما موافقم..دوستان به جای اینکه سوالایی که غلط زدیم رو بهش اعتراض کنیم.به این فک کنین که اگه 5 تا از سوالایی که خارج از منبع بود رو هم اگه حذف کنن درصدامون کلی بالاتر میره.سوال 5 رو منم 4 زدم اما طبق استثنایی که تو همون مبحث طرح شده همون گزینه 2 میشه.شبیه تست هوشه اما جای اعتراض نداره.
دوستان
به سوالاتی هم که نباید اصلا میومدن دقت کنید.شما همش به سوالایی اعتراض دارید که اشتباه زدید.سوالاتی مثل 23 و 24 و 25 و 28 از ویرایش قدیم اومده.درسته که اینارو نزدین اما باید حذف بشن.مثلا من مبحث 18 ویرایش 80 رو دارم که دقیقا نوشته موکت گلزار اما توی ویرایش 90 نیست.اینا همش جای اعتراض داره.
سوال 19 و 27 هم که شکی توش نیست کاملا اشتباهن.سوال 27 دقیقا بر اساس ویرایش قدیم شده گزینه 2.اما هممون بر اساس ویرایش جدید زدیم 3
خواهشا دقت کنید تاکید شده بود که از منابع ویرایش قدیم سوال نمیاد.
بچه ها لطفا سوال 52 رو هم اضافه کنید طبق نشریه 92 ص 10 گزینه 3 درسته
منم با شما موافقم..دوستان به جای اینکه سوالایی که غلط زدیم رو بهش اعتراض کنیم.به این فک کنین که اگه 5 تا از سوالایی که خارج از منبع بود رو هم اگه حذف کنن درصدامون کلی بالاتر میره.
موافقم..پس هممون به اون سوالا اعتراض کنیمبله دقیقا 6 تا از سوالها از ویرایشهای قدیمه .تاکید شده بود ویرایش جدید.اگه تعداد اعتراض ها زیاد باشه حدنصاب قبولی رو از 50 درصد کمتر می کنن
موافقم!عایق با بستر عایق گزینه کاملتره...توی نشریه 167 هرجا عایق رطوبتی هست حتما حتما قبلش بستر عایق هست...در این دست سوالها برای جواب به نظرم بهتره هر دو نشریه را مد نظر گرفت و جواب کاملتر را انتخاب کرد...در نشریه 92 قبل از عایق اسمی از بستر عایق برده نشده
دوستان من پاسخنامه رو تو سایتی که ثبت نام کردم نتونستم پیدا کنم، میشه اگر زحمتی نیست اینجا بذارید؟
دیگه زمان برای بحث نداریم پس جمع بندی میکنیم:
با سلام با توجه به اعلام ان سازمان مبنی بر اینکه امتحان نظام مهندسی معماری از کتاب های مقررات ملی ( چاپ جدید ) خواهد بود موارد اعتراض به سوالاتی که از ویرایشهای قدیمی طرح شده به شرح زیر است :
سوالات 23 و 24 از مبحث 18 ویرایش قدیم.
سوالات 25 و 28 از مبحث 19 ویرایش قدیم.
به همین ترتیب سوالاتی که ابهام در جواب داشته یا 2 جواب دارند عبارتند از :
سوال 27 (گزینه 2 و3 )
سوال 52 (گزینه 2و 3 )
سوال 47 (جواب غلط در پاسخنامه سازمان)
سوال 19 (جواب غلط در پاسخنامه سازمان)
و در نهایت سوال 34 که از منابع ازمون نبوده است(مبحث 7 )
با تشکر و ....
بله دقیقا 6 تا از سوالها از ویرایشهای قدیمه .تاکید شده بود ویرایش جدید.اگه تعداد اعتراض ها زیاد باشه حدنصاب قبولی رو از 50 درصد کمتر می کنن
منم همین فکرو میکنم.اگه سوالای خارج از منبع رو حذف کنن درصدامون به جای 60 تا سوال مثلا از 54 سوال حساب میشهحد نصاب رو کمتر از 50 نمیکنن.احتمالا این سوالات رو حذف میکنن و درصد سوالای دیگه میره بالا
جون سوال 16 رو همه شما مثل کلیدی که دادن جواب دادید ، هیچ اعتراضی بهش ندارید؟!!! این واقعا انصاف نیست که آخه..ما اینجا تو حوزه ای که امتحان دادیم اکثرمون گزینه 4 رو زدیم که همه اون سوال رو هم تو اعتراض گذاشتیم.
سوال 6 و 7چی؟؟سر اونم خیلی بحث شددیگه زمان برای بحث نداریم پس جمع بندی میکنیم:
با سلام با توجه به اعلام ان سازمان مبنی بر اینکه امتحان نظام مهندسی معماری از کتاب های مقررات ملی ( چاپ جدید ) خواهد بود موارد اعتراض به سوالاتی که از ویرایشهای قدیمی طرح شده به شرح زیر است :
سوالات 23 و 24 از مبحث 18 ویرایش قدیم.
سوالات 25 و 28 از مبحث 19 ویرایش قدیم.
به همین ترتیب سوالاتی که ابهام در جواب داشته یا 2 جواب دارند عبارتند از :
سوال 27 (گزینه 2 و3 )
سوال 52 (گزینه 2و 3 )
سوال 47 (جواب غلط در پاسخنامه سازمان)
سوال 19 (جواب غلط در پاسخنامه سازمان)
و در نهایت سوال 34 که از منابع ازمون نبوده است(مبحث 7 )
با تشکر و ....
من سوال 16 رو درست جواب دادم ولی واقعا سر امتحان کلی به مغزم فشار اومد.این چه طرز سوال طرح کردنه آخه؟
دوستان تو اعتراضمون مثل این دوستمون با جزییات بنویسیم؟سوال 27 هم من خودم گزینه 3 زدم.اما متاسفانه این سوال بر اساس مبحث 19 ویرایش 1381 طرح شده که اونجا 35 درجه درسته.
ص 32 مبجث 19 ویرایش 1381 رو دقیقا مینویسم تا متوجه بشید
در صورتی که ساختمان در مناطق گرم و مرطوب و یا نیاز سرمایی زیاد قرار نگرفته باشد و سطوح نورگذر در جهت جنوب شرقی تا جنوب غربی بیش از یک نهم سطح مفید ساختمان باشد و همچنین موانع در برابر تابش خورشید به ساختمان با زاویه کمتر از 35 درجه نسبت به افق دیده شد ساختمان می تواند بهره مند از انرژی خورشیدی تلقی شود.
با توجه به این متن سوال طرح شده که گزینه 2 درسته.اما متاسفانه طراحهای سوال سازمان سنجش با کتابای مقررات ملی آشنایی ندارن و کسانی که اینارو طراحی کردن حتی یک بار هم همه کتابارو نخوندن.پس به منطقی بودن طرح سوالها مطمئن نباشید.
سوال 23 و 24 از مبحث 18 ویرایش 1380 و سوال 25 27 هم مبحث 19 ویرایش 1381 بوده.سوال 34 از مبحث 7 که جز منابع نبوده سوال 46 هم جز سوالات معماری نیست
و سوال 51 هم که مشکوکه.سوال 60 هم دو گزینه شبیه به هم داشت که شاید بتونه دلیلی واسه اعتراض باشه واسه کسایی که اون سوال رو نزدن
فقط باید بدونید که آمار اعتراض باید زیاد باشه
کلا سوالاشون مشکل داشت..فکر میکنم یه آدم فقط به قصد اذیت و آزار و به کار گرفتن مخ ما این سوالا رو طرح کردهاگه کلمه "بیشتر از " ،قبل از جای خالی بود،گزینه 2 میشد..ولی با این سوال گزینه 4 درسته.
سوال 5 تو کتاب نوشته میتونه یک طبقه اضافه شه..پس ابهامی نداره
دوستان سوال 19 چرا گزینه 3 شده؟؟آمبولانس رو از کجا آورده؟؟تو کتاب نوشته نبود..من زده بودم 2
دوستای عزیزم ممنون
ولی حتا اگر اعتراض هم نکنم می خام بفهمم چرا گزینه 4 که کاملتره انتخاب نمی شه توی گزینه 4 همون 6 طبقع(یک طبقه بیشتر رو داریم) به علاوه اینکه گزینه کاملتریه
لطفا راهنمایی کنید![]()
سوال 6 و 7چی؟؟سر اونم خیلی بحث شد
سوال 51 معلوم شد از کجا طرح شده بود؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت خرداد 93 | آزمون های نظام مهندسی | 554 | |