aminaminamin
عضو جدید
نتایج تا تاریخ 1394/09/01تاریخ اعلام نتایج 20-30 مهر ماه هست
به امید موفقیت همه
منبع : سایت مقررات ملی راهنمای شرکت در آزمون
http://inbr.ir/file3/mordad94 .pdf

نتایج تا تاریخ 1394/09/01تاریخ اعلام نتایج 20-30 مهر ماه هست
به امید موفقیت همه
منم دسترسی نداشتم به کسیاینها معیار نیست برای من که توی ازمون به رئیس و فلان و بهمان دسترسی ندارم معیار سواله/من دفت کردم سایت را مانند کوچه ده متری بالا سراسر جنوب را خیابان بود و نه جداره تفکبک همسایه
اینها معیار نیست برای من که توی ازمون به رئیس و فلان و بهمان دسترسی ندارم معیار سواله/من دفت کردم سایت را مانند کوچه ده متری بالا سراسر جنوب را خیابان بود و نه جداره تفکبک همسایه
ممکنه بگید این کلمه حیاط را از کجای سوال یا کروکی آزمون آوردید که ما ندیدیم؟
اگه دقت میکردین یه خطی داشتاینها معیار نیست برای من که توی ازمون به رئیس و فلان و بهمان دسترسی ندارم معیار سواله/من دفت کردم سایت را مانند کوچه ده متری بالا سراسر جنوب را خیابان بود و نه جداره تفکبک همسایه
کار مرداد ماه
نتایج تا تاریخ 1394/09/01
منبع : سایت مقررات ملی راهنمای شرکت در آزمون
http://inbr.ir/file3/mordad94%20.pdf
مشاهده پیوست 248108
چقدر استرس داری!!یومد.
امسال اذد امتحان نیست؟واییییییییی خداکنه زودتر نتایج م
هنوز معلوم نیس شاید اسفند باشهپس امسال اذر امتحان نیست؟کسی خبر داره که امسال اذر امتاحن هست یا نه؟
وای چرا اینقدر دیر...یومد.
امسال اذد امتحان نیست؟واییییییییی خداکنه زودتر نتایج م
منظورم اینه که اگر از همکف دسترسی ندادید کار کلا رد میشه
ایشون گفتن آذر 92 امتحان دادنواقعا من موندم شما چجوری 38 شدید جناب مهندس
البته زمان شما اصلا جک معلول و رمپ و شیب وجود نداشته احتمالا
شما که میگین از پارکینگ اجباری نیست.!!!!!
طبق مبحث 3 اگه دارید مطالعه بفرمائید خوبه پارکینگ حتما دوراه خروج باید داشته باشه
بهش میگن راه فرار و هم میتونه دسترسی به حیاط باشه و درش هم رو به حیاط باز میشه
لطفا ما تازه امتحان دادیم با این حرفها نمک روی زخم نباشید
ممنون
منم چون مبحثو اشتباه متوجه شدم.عرض رمپ رو 2.5 گرفتم.یکی از بازرسا تا کارامو دید گفت عرض رمپت خیلی کمه .منم مبحث 4 رو باز کردم نشونش دادم،گفت ببین نوشته عرض در ورودی در توقفگاه های کوچک 2.5 نه عرض رمپ.البته توی کتاب دکتر صدیق هم نوشته : حداقل عرض رمپ ماشین 3
سلام وخسته نباشید،دوستان من نرسیدم برش طولی رو بکشم ولی پلانام کامل و درست بود به نظر خودم، به نظر شما قبول میشم؟؟خییییلی نگرانم،آخه میگن اگه یه صفحه رو سفید تحویل بدید کلا بررسیش نمیکنن!... خیییلی نامردیه... آیا واقعا صحت داره این حرف؟
خدامیدونه امیدوارم نیتشون خیر باشهسلام دوستان خسته نباشید
نمیدونم بعد از دو سری سوال پیچیده پارسال با اختلاف ازتفاع و طبقات مختلف و زمین زوذنقه منظورشون از طرح این سوال چی بود ؟
هم تمام اطلاعات رو داده بود هم نسبت به آزمونهای قبل یک شیت کمتر نقشه داشت تقریبا ه که شبیه آزمون سال 92 بود
چی مد نظرشون بوده الله اعلم
ولی امیدوارم موفق باشیم
اگه براساس نمراتی که گذاشتن بخوان تصحیح کنن نهایتا یه نمره ای رو باید از ایراد کار کم کنن .نگران نباشین من سراغ دارم کسی رو که این کارو کرده ولی بازم قبول شده
منظورم همین گذاشتن پارکینگ زیر جک معلوله
-
آره بتونیم از هرکدوم 5 بگیریم قبولیمزيرزمين -١٢
همكف - ١٢
اول -١٢
بام ٦
مقطع ٨
معیار قبولی و نحوه تصحیح کردن همیشه یکی از سوالات بودهمنم نورگير نذاشتم.......کسی نيست که سابقه تدريس داشته باشه و از معيار قبولی مصححها بدونه؟؟؟؟
هلوجان ایشالله قبول میشید چون واقعا اطلاعات بالا و خوبی داشتید منم تقریبا کار مثل شما شد فقط یکی از اشپزخونه هام نور نگرفت اگر جای واجد هام عوض میکردم مشکلم حل میشد که اون لحظه به ذهنم نرسید ولی کامل کشیدم ..در کل فک نکنم قبول بشم چون دوستان میگن بخاطراینکه امتحان ساده بود تک حذفی میشه هر کی یه مشکل داشته باشه نمرش میره تو مردودی ها
شما تصور کن کسی برات طراحی کرده و از همکف به حیاط خونه راه نداده.خودت باشی چه برخوردی باهاش می کنی؟سلام دوستان
اينكه "حتما" بايد از همكف دسترسي مي داديم به حياط رو توي كجاي مبحث 4 نوشته؟
من فقط از زير زمين دسترسي دادم يعني همين يه موضوع باعث مي شه كلا طرح رد بشه؟!
شما تصور کن کسی برات طراحی کرده و از همکف به حیاط خونه راه نداده.خودت باشی چه برخوردی باهاش می کنی؟
وقتی کسی نصف زمین (ورود به حیاط )رو در نظر نمیگیره و برای نصف زمین فکر نمیکنه ، شما خودت مصحح باشی چند بهش نمیدی؟
شما تصور کن کسی برات طراحی کرده و از همکف به حیاط خونه راه نداده.خودت باشی چه برخوردی باهاش می کنی؟
وقتی کسی نصف زمین (ورود به حیاط )رو در نظر نمیگیره و برای نصف زمین فکر نمیکنه ، شما خودت مصحح باشی چند بهش نمیدی؟
حسابی از این ازمون خسته شدیمعرض رمپ که 3.5 میشه
دسترسی به زیرزمین تو پارکینگ های کوچیک نیاز نیست فقط دسترسی از همگف به حیاط لازم بود.
شما کیه؟ همه خب آزمون دادیم دیگه.. اینجا هم تایپیکه بررسی آزمونهسلام شما امتحان طراحی دادید.؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |