ریز تر نگاه کن. منم خوب نگاه کردم
به نتیجه برسیم.
بنظر میاد خوبه.
یسری موارد ریز
مثله اینمورد که تو زیرزمین محل ورودی راهپله با مانع هستش و اذیت کننده.(بین پارک ماشینها تا ورودی راهپله 1.04 کم هستش.)
دیگه مجبور شده. جا نبوده.
جانبوده که نشد حرف خانوم مهندس.
حداقلش این بود که طول انبارها رو کمتر میگرفتن و اون راهروی بین انبارها و فضای پارکهارو 1.20 که پارکها بالاتر قرار بگیرن که مشکل کمتر بشه.
بااینکه عرض پارکها بجای 5، 4.5 درنظر گرفته شده.
چرا بین دو ستون و بین دیوار و ستون 4.5 هست. درست رسم شده. متوجه نشدم
آکس تا آکس 5درنظر گرفته بشه خوبه.
بین انبارها و پارک ماشینها هیچ تیغه جداکننده ای وجود نداره(قابل توجه خانم take off )
در اینجا چون که انبارا قطاری شدن، میگن اون بخش ، اون دیوار کشیدنه میشه تونل وحشت.. محل آشغال.. محل خفت کردن نوامیس... محل معتاد جماعت

خوبه که شما از اون تیغه دست کشیدین
دیوار بالا درز انقطاع نداره؟
احتیاج نداره. اونجا ساختمان جنوبی میشه و اون سمت حیاطه دیگ. حیاطم ک درز نمیخاد. درسته؟
تو همکف این جایگاه امداد نباید دیورا بخوره دودبند بشه؟
خب در خورده. در ها رو دودبند میکنن . نگا اون بخشی ک خط چین هست و جایگاه امداد، اونجا سقف نداره. اما اون بخش محل بازی و روشویی سقف داره.
سرایداری چجوری ازونجا نور بگیره؟
از عمق 7 متره امداد نور میگیره
.
جالب نمیشه ها
خود اون فضا تو همکف به سختی نور بهش میرسه دیگه چجوری عمق 7متری داشته باشه که سرایداری بتونه ازش نوربگیره؟!!
بماند که یسری از عزیزان میگن سرایداری باید توزیرزمین جانمایی بشه.
طبقات
نور خواب واحد55متری شمالی تامین میشه؟از یه تراس که کنار نورگیر قرار گرفته؟
تراس در و پنجره شیشه ای داره دیگ. تامین میشه.
همون واحد آشپزخانه از نور پذیرایی که از نورگیر نورگرفته نور میگیره.
خب بگیره. 55 متره. کجا نوشته نگیره؟
تو واحد 90متری بهتر نیست فضاهای روز از نورجنوب نور بگیره و اتاق خوابها از نورگیر؟؟
........
تو این ازمون، الان همه چیز در اومده، ایرادای ریز میشه وجود داره. اتود خوبیه مهندس. سخت نگیر. اگه قرار بود خابها از نورگیر نور بگیرن، احتمالا نورگیر باید بزرگتر میشد و اقتصادی نبود.
آره اولش هم گفتم خوبه .
ولی بهتر هم میشه درآوردش
ریز تر نگاه کن. منم خوب نگاه کردم
به نتیجه برسیم.