fereshte2013
عضو جدید
شرمنده مهندس جان،در طبقه همكف اون ماشيني كه تك گذاشتين كاملا غلطه
هم جلو وروديه هم ابعاد گردشش درست نيست
پلان هات عالی شدن.ایشالا قبول بشی
سلام.خسته نباشی مهندس..کار منم تا 95 درصد شبیه کار شما شد....جای پارکینگ تکی رو گذاشتم کنار پله(نمیدونم کار درسته یا نه ولی دیگه راه نداشت)واحد های 55 متری بدون تراس شدن....خط مقطع رو تو همکف و زیرزمین نذاشتم.
خسته نباشید.ولی مهندس خیلی ایراد داره کارت .همه داکتار رو اوردی همکف ولی داکت تاسیسات ندادی.جای ماشین تک همکفت که همینطوری اشتباهه تازه داکتم میاد جلوش.8 تا انباریت ذاه نداره بری توش.و از همه مهم تر و اساسی تر ستون بین دو تا رمپتهویعنی علنا زیر زمینت غیر قابل استفاده است چون تیر محیطی +.70 از جلوی رمپت رد میشه و ماشین نمیتونه بره توش.این خیلیییی خیلییی مهمه
خسته نباشید ان شالا که قبول شیدبه خدا دیگه این زمین هیچ راهی نداشت... یا حداقل من نتونستم حالت دیگه ای رو بدست بیارم
تا ساعت 12.20 من فقط داشتم آلترناتیو پلان میزدم
شاید 15 مدل چینش پارکینگ داشتم ولی هیچ کدومشون 12 تا رو نمیشد جا کرد تووش
اگه قرار بود که 4 تا توو زیر زمین باشه که اون 8 تای دیگه اصلا توو همکف جا نمیشد
اگه قرار بود که 5 تا توو زیر زمین باشه که اون 7 تای دیگه با توجه به انواع ستون گذاری توو همکف جا نمیشد
میگم که ظاهر سوال اوکیه ولی ابعاد و اندازه ها کمر ادم رو خم میکنه................
تمام داستان رو کد ارتفاعی +0.70 خراب میکرد چون باید رمپ میخورد که بره بالا و این یعنی علاوه بره 3.5 رمپ پایین 3.5 متر دیگه برای عبور داری از دست میدی
شایدم راه حل دیگه ای داسته باشه و من کشفش نکردم
اگه سایر دوستان از پلاناشون عکس گرفته باشن خوشحال میشم کار بقیه رو ببینم
در ضمن از اینکه کار من رو دارید تحلیل می کنید ممنونم
بهتره که اشتباهاتم رو خودمم بدونم
خسته نباشید.ولی مهندس خیلی ایراد داره کارت .همه داکتار رو اوردی همکف ولی داکت تاسیسات ندادی.جای ماشین تک همکفت که همینطوری اشتباهه تازه داکتم میاد جلوش.8 تا انباریت ذاه نداره بری توش.و از همه مهم تر و اساسی تر ستون بین دو تا رمپتهویعنی علنا زیر زمینت غیر قابل استفاده است چون تیر محیطی +.70 از جلوی رمپت رد میشه و ماشین نمیتونه بره توش.این خیلیییی خیلییی مهمه
و....
در موردستون اشتباه کردم .تو زیر زمین گذاشتیدش.اصلا قصد ندارم روحیه تو خراب کنم.ولی دوستانی که همینطوری حل کردن بدونن ازمون بسیار سختی بود.ایشون درسته پلان طبقاتو در اوردن .که حالا کاری ندارم نور طبیعی نو تراس ندارن واحداشون و اندازه نورگیراشون کوچیکه.ولی اصلا نتونستن عابر و معلولو بیارن تو همکف و همینطور زیر زمسنشون بخاطر تیری که از جلوی رمپ رد میشه غیر قابل دسترسیه.حالا خساب کنید چند تا از فضاها رو تامین نکردن
اصلا قصد ندارم روحیه تو خراب کنم.ولی دوستانی که همینطوری حل کردن بدونن ازمون بسیار سختی بود.ایشون درسته پلان طبقاتو در اوردن .که حالا کاری ندارم نور طبیعی نو تراس ندارن واحداشون و اندازه نورگیراشون کوچیکه.ولی اصلا نتونستن عابر و معلولو بیارن تو همکف و همینطور زیر زمسنشون بخاطر تیری که از جلوی رمپ رد میشه غیر قابل دسترسیه.حالا خساب کنید چند تا از فضاها رو تامین نکردن
من برشمو 1/100 ترسیم کردم و دوم اینکه یادم رفت تو زیرزمین سرویس بزارم.من 6 تا پارکینگ همکف و 6 تا زیرزمین دراوردم،.اشتباهه؟سلام به همگی
امیدواتو امتحان موفق باشیم .
من برای نورگیری از سمت شمال از 3 متر انتهای زمین حیاط خلوت دراوردم . و توی زیرزمین 5 تا پارکینگ و همکف 7 تا جا شد.انباری و موتورخانه هم با مساحت هاش حل شد.
طبقه ی تیپ یکی از 55 متری ها شمالی ، یکی شون شمالی-جنوبی و اون 90 متری جنوبی شد.بام و مقطع رو هم کشیدم.
سلام به همگی
امیدوارم تو امتحان موفق باشیم .
من برای نورگیری از سمت شمال از 3 متر انتهای زمین حیاط خلوت دراوردم . و توی زیرزمین 5 تا پارکینگ و همکف 7 تا جا شد.انباری و موتورخانه هم با مساحت هاش حل شد.
طبقه ی تیپ یکی از 55 متری ها شمالی ، یکی شون شمالی-جنوبی و اون 90 متری جنوبی شد.بام و مقطع رو هم کشیدم.
سلام خسته نباشی عزیزمن برشمو 1/100 ترسیم کردم و دوم اینکه یادم رفت تو زیرزمین سرویس بزارم.من 6 تا پارکینگ همکف و 6 تا زیرزمین دراوردم،.اشتباهه؟
سلام و خسته نباشیدو آرزوی موفقیت دارم برای همه...منظورتون از شمالی جنوبی چیه؟ کلا زمین شمالیه...مگه انتهاش پلاک نیس؟؟
سلام خسته نباشی دوست گلم
امکانش هست پلان هات رو بزاری
نشد عکس بگیریم. خیلی وقت داشتم.چندین و چند بار آرایش
پارکینگ رو تغییر دادم .
تشکر از لطفتسلام وواقعا خسته نباشید به همه...انشاالله همه قبول شید..مهندس زحمت کشیدید با این خستگی امروز اومدید کارتونو گذاشتید ونهایت بزرگواری دارید کارتون نقد میکنید...من هنوزم کار سری قبل شما رو لایق قبولی میدونم ...زیاد نگران نباشید وفکرشم نکنید ...کاش با راپید کار نمیکردید ...امیدوار باشید...
.
rap_w2w
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user-online.png
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |