limooshirin
عضو جدید
سلامسلام همه سوالات قبل را از سایتی که برای آزمون ثبت نام کردیم میتوانید بگیرید
زمین 20*20.ورودی از شمال 40 متر دفتر کار 2 پارکینگ
سال 86 رو نگاه کردم فقط سوالات تستی عمومی و تخصصی بود
سلامسلام همه سوالات قبل را از سایتی که برای آزمون ثبت نام کردیم میتوانید بگیرید
زمین 20*20.ورودی از شمال 40 متر دفتر کار 2 پارکینگ
سلامسلام با اینکه نظر ندادید ولی کار بعدی را میگذارم (سال 86)
در خصوص ستون گذاری راهنمایی کنید لطفا
مشاهده پیوست 67052مشاهده پیوست 67053
سلامسلام مرسی از راهنماییتون.من کار را با کاغذ شطرنجی کشیدم پس مربع در نظر گرفته شده است
در مورد موتورخانه اینجا که یک واحد بیشتر نداریم 20 متر لازم است؟نور غرب اگر کنترل شده باشد برای فضاهای فرعی اشکال ندارد.
اگر ممکن است با توجه به این کار وکار قبلی پیشنهادتان را برای اکس بندی با توجه به سوال بگذارید.
تمام صفحه است وچیزی جا نیفتاده است
با تشکر
سلام و خسته نباشیداینم پلان تیپ طبقاتمشاهده پیوست 67778 ممنون میشم اشکالاتش رو بگید
خواهش میکنمممنون لیمو شیرین عزیز از راهنماییتون در چند مورد زیر اشکال دارم ممنون میشم کمکم کنید:1- در مورد شیب رامپ ورودی به عنوان مثال از کد 0.00 به کد 1.20+ طول رامپ در نقشه 15 متر میشه؟ 2- در مورد طول پخی وقتی عرض خیابانها داده نشده چطور محاسبه میشه ؟ 3- با شما موافقم که بانک رو به خیابان اصلی باشه ولی با توجه به قرارگیری پارکینگها نتونستم این مسئله رو حلش کنم شما پیشنهادی ندارید ؟3- در مورد کدهای ارتفاعی پارکینگ 2.10- ، سرایداری 1.50- ، ورودی و اطلاعات 1.20+ ، بانک 0.60+ ، یه سوال دیگه آیا میشه سر جلسه امتحان تخته رسم برد و با خط کش تی کار کرد ؟ بازم ممنون
سلامسلام دوستان عزیز
در مورد پلانی که دوست عزیز ندایی طراحی کردند اگر بخواهیم برای بانک سرویس در نظر بگیریم حتما باید در زیر سرویس طبقات بالا قرار بگیره یا میتو نیم داکت رو تغییر دهیم؟
و همچنین داکت رو در پلان پشت بام به چه صورت نشان میدهیم؟
سلامسلام
تقسیم طولی واحدها برای استفاده از نور جنوب و اینکه فرمودید ارزش ملکی برابر در سوال89 مهم بوده >>
نه! میتونید دو واحد رو طوری تقسیم کنید که یکی شمال و دیگری جنوب قرار بگیره و فقط یکی نور جنوب داشته باشه و اون یکی فقط از نورگیر نور بگیره ...... چون اینطوری با این تقسیم یک واحد مناسب { واحد جنوبی } در هر طبقه خواهید داشت و این بهتر از اون تقسیمی هست که دو واحد کشیده از شمال به جنوب داشته باشید و هر دو باریک و کم عرض شده باشند و در آخر فضاهای باریک و کم عرضی داشته باشیم که عملا استفاده ای ندارند { و دو واحد بی مصرف داشته باشیم} ... البته میتونید دو واحد طولی رو خوب طراحی کنید ، اما برای زمینی که نسبت طول به عرضش خیلی زیاده باید در جهت خنثی کردن این حالت کشیدگی طراحی کنیم
و پارسال کسایی هم بودند که اینطوری واحدها رو چیدند و قبول شدند ....![]()
*** برای آپارتمان این طرح ستون ها رو 30 سانتی در نظر بگیرید ***
..............................
یکی در طرحش به نکته ی جالبی دقت کرده بود ، ولی نمیدونم در این طرح که صورت سوال خودش شرایطی تعیین کرده تا چه حد درست باشه >>> برای مساحت بیش از 170 متر به بیش از دو جای پارک نیاز داریم ، اینجا چون برای طبقه ی چهارم یک جای پارک در نظر گرفته شده ، پس باید مساحت طبقه رو زیر 170 متر مربع درنظر بگیریم!
این 170 متر رو در مبحث 4 پیدا نکردم
اما در تبصره ی2 طرح تفضیلی پارکینگ ها نوشته شده >
"به ازاء هر واحد مسکونی تا حداکثر 180 متر مربع زیربنا تامین یک واحد پارکینگ الزامیست و جهت واحدهای مسکونی با متراژ 180 متر مربع به بالا تامین 2واحد الزامیست ...."
فکر نمیکنم برای این سوال همچین موضوعی صدق کنه ، و سوالم اینه که برای طرح های دیگه آزمون نظاملازمه این قانون رو رعایت کنیم یا نه ؟ در مباحث این قانون اومده؟اینو دیدید؟
...........................
در مبحث 4 ص 53 >>> بند 4-4-1-5-8 در تصرف های مسکونی دارای زیربنای بیش از 100متر مربع ، تعبیه نور طبیعی برای آشپزخانه های باز و دیواری نیز الزامی است.
آیا نورگیر هم نور طبیعی محسوب میشه؟ مساحت هر واحدم 96 متر مربع شده ، مشمول این قانون نمیشه ؟ { مساحت پله و آسانسور و داکت و نورگیرها رو از مساحت طبقه کم کردم ،این درسته ، اینها جزو زیر بنا محسوب میشه یا نه ؟ بالکن و تراس چطور؟ ! }
سلامسلام دوستان ، آیا داکت توی پلان پارکینگ هم نشون داده میشه ؟
سلام دوستان ، پلان طراحی آذر 88 رو اصلاح کردم و دستی کشیدم میذارم لطفا اشکالاتش رو بگید ، یک مورد رو قبلش بگم پخی رو نکشیدم بخصوص خدمت لیمو شیرین عزیز بازم سوال نگاه کردم ولی عرض خیابانها داده نشده بود مشاهده پیوست 68991مشاهده پیوست 68990!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |