دوستان من هرجور حساب کردم دیدم رمپ معلول جواب نمیده،جک گذاشتم.آخه طول رمپ معلول خیلی زیادمیشد.اشتباه نمیکنم؟
منم جک گذاشتم! ارتفاع زیاد بود جواب نمیداد رمپ
دوستان من هرجور حساب کردم دیدم رمپ معلول جواب نمیده،جک گذاشتم.آخه طول رمپ معلول خیلی زیادمیشد.اشتباه نمیکنم؟
منم جک گذاشتم! ارتفاع زیاد بود جواب نمیداد رمپ
منم جک گذاشتم فقط ورودی دفتر پیشخوان دولتم و نزدیک صفر گرفته بودم رمپ خور داشتدوستان من هرجور حساب کردم دیدم رمپ معلول جواب نمیده،جک گذاشتم.آخه طول رمپ معلول خیلی زیادمیشد.اشتباه نمیکنم؟
منم جک گذاشتم فقط ورودی دفتر پیشخوان دولتم و نزدیک صفر گرفته بودم رمپ خور داشت
آره منم، رمپ به طول
0.8
بچه ها من اصلا با اینکه 100000000 بار روی سوال رو خوندم ولی دقت نکردم و لابی دادم
مشکل سازه؟
همه ی جکا ستونک به عنوان بالا بر ندارن بعضی جکای معلول از ساختار نرده ی پله به عنوان ریل برا بالا رفتن استفاده میکنن.بستگی به کد همکفتون داره
من کد همکف رو +0.10 گرفتم از 000 وارد شدم و طول رمپ معلول 1.25 در اومد
جک گذاشتن یکم کارو سخت میکنه باید ستونک مخصوص خودشو بگیره و تو طبقه پایین کدتون رو پایین تر بگیرین
منم باهات موافقم مدبر جان - اصلا معنی نداره این طرز تصحیح که HH داره میگه -این یعنی چی که اگه نمی دونم رمپ غلط باشه و نمی دونم طبقه همکف -این اصلا معنی نداره - شاید یکی رمپ رو درست بزنه و طراحی کاملا ضعیف و پر اشتباهی داشته باشه و شاید برعکس کسی رمپو اشتباه بزنه و مابقی موارد و پلان و جزییات رو درست و به بهترین نحو ارائه داده باشه- یعنی این همه آدم که 8 ساعت یه سره می کشن ..... والا دیگه - ملت بوق نیستن که - باید به کارهای همه و تمامی نکات ارزش گذاشته بشه در تصحیح و فشار سر جلسه و وقت کم هم در قبال این همه پلان در نظر گرفته بشه - 8 ساعت زمان مناسبی برای طراحی این همه پلان نیست . من با این طرر فکر مشکل دارم که مثلا اگر فلان چیزت غلط باشه به بقیه نگاه نمی کنن- این یعنی چی آخه ؟؟؟ مهندسین معمار بازیچه دست یه باند مافیایی مگه هستن برادر من آخهههههههههه دست بردار بابا .اگه واقعا اینجوریه اصلا برا چی براش بارم تعیین میکنن؟ اصولا هر آیتمی یک بارمی داره دیگه. هر نکته ای یک نمره ای ... اصلا مگه میشه فقط یک مساله کلیدی تو پلان باشه؟
سابقه داشته کسی با سه طبقه قبول شه؟
نه عزیزم هیچ غلط نیست - مهم درست اجرا کردن و کارا بودن کلیته کاره - اگر سمت مثلا شمال گرفتی باید فقط کدگذاری رو رعایت بکنی و همین - آدم محدود نیست که رمپ رو فقط یه جا بزاره کهدوستان اگه رمپ از سمت خیابون 10 متری باشه غلطه؟
دوستان اگه رمپ از سمت خیابون 10 متری باشه غلطه؟
به طول 1.25 از 0.00 به تراز 0.1
وای آره! چرا پس من میگم به طول .8
میگم آلزایمر میگیره آدم،فکرکنم تو ذهنم 8 درصدو اینطوری گرفتم!
خنگ شدم
درسته منم حدس زدم که اشتباهی با اون 8 درصد جابجا گفتید
اولین سوتیم!
وای من که کارم فقط محاسبس!
وهمیشه ریزه حسابو درمیارم چه گندی زدم ،لعنتی
شما رمپتونو درست محاسبه کردید طولشو؟ از خیابون 10 متری 2.60 متر باید رمپ، ترازتونو بیاره پایین.. خیلی سخت میشه کار.. با شیب 15% هم بگیریم (و اون 10 درصد ابتدا و انتها هم درنظر نگیریم که اینکار غلطه) باز طول رمپ 17.3 متر میشه..دیگه فضایی نمیمونه برای گردش ماشین..
یکی از دوستای منم همین کارو کرده فقط تراز لابی رو برده به +1.20 و
کد زیر زمین -1.60 گرفته و طول رمپ رو 10.70 گرفته
و از -1.50 هم ورودی مسکونیشو داده
اولین سوتیم!
وای من که کارم فقط محاسبس!
وهمیشه ریزه حسابو درمیارم چه گندی زدم ،لعنتی
اشتباهه خب این.. تراز همکفو آزاد نذاشته... 0.1 باید باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |