پله های لابیتو تعدادش کم نیس،چندتاس
5تا پله برا ورودى بعد قبل پله 3تا پله هام بيست و سه تا که ميشه بيست و شيش تا دسترسى به آسانسورم بد شد ممکنه رد کنن؟
همکفتون کجاس پس؟من یه استوپ 2.5 دادم با کد ارفاعی 2.7 رمپم شد 8.6 البته نمی دونم درسته یا نه
سلام خسته نباشی مهندسممنون میشم اشکالات طرح رو بگین
دوستان عزیزم بابت راهنمایهاتون سپاسگزارم من همه چیز رو اینجا یاد گرفتم از خانم مهندسا و آقایون مهندس متشکرم که بی دریغ وقت گذاشتن از عارفه خانم- هلو - وسعت- اقای ریاحی - آقا مجتبی که شابلونهاشونو در اختیار ما گذاشتن و البته دوستان دیگه
آرزوی موفقیت دارم برا همتون
برای همه دوستان دعا میکنم نتیجه زحمتی که این مدت کشیدن رو بگیرن....ایشالله به هر چی میخواید برسید....براتون از صمیم قلب دعا میکنم...
نمی تونم بکم که برای من دعا کنید که نظارت قبول شدم متاسفانه با این که این دوره هم هیچی نخوندم و صبح آزمون تازه رسیدم گرگان و با خستگی توی راه سرجلسه نشستم با 49 مردود میشم....کلا با 49 قرار داد بستم.
ولی ایشالله تک تک شما رو چند ماه دگ خوشحال ببینم...ایشالله![]()
به نظر من طرح هاتون خوبه فقط تو طبقه اول وردی یکی از واحد هاتون از راه پله هست؟ممنون از لطفتون .خیر ورودی همه ی واحدها خارج راه پله است. دو تا ورودی رو بروی همه و یکی در ضلع کناری لابی بین راه پله و آسانسور.به نظر من طرح هاتون خوبه فقط تو طبقه اول وردی یکی از واحد هاتون از راه پله هست؟ممنون از لطفتون .خیر ورودی همه ی واحدها خارج راه پله است. دو تا ورودی رو بروی همه و یکی در ضلع کناری لابی بین راه پله و آسانسور
من حوصلم نکشید با 3 گردش بکشم پله رو با ارتفاع 20 گرفتم 24 تا شد و تو پلانم مشخص کردم
آشپزخونه از پذیرایی بزرگتره....البته من برا رسیدن به طبقه اول با فکر اینکه درست باشه 4.8-3.24=1.56 بعد9 تا پله گذاشتم
پلانات عالي شدن ...اینم از پلان شیب بندی
سلام آقا حمید-این روش تصحیح اوراق امتحانی تمام شهرهاست ؟یعنی بصورت حکم هست؟یا هر محل یک ابلاغیه داره؟سلام ُ من حمید هسنم . مدرس /ازمون نظام مهندسی
بچه های عزیز برای هر پلان یه ایتم شرط گذاری شده برای بررسی ایتم های بعدی . اگر در زیرزمین ایتم رامپ درست طراحی نشده باشه مابقی موارد بررسی نمیشه و اگر در همکف پلکلان و اسانسور صحیح نباشه مابقی موارد بررسی نمیشه .
در ضمن چون چند سال مصحح اوراق ازمون بودم . بررسی توسط یک نفر و بطور سختگیرانه و شدیدا تابع ضوابط تصحیح میشه .
البته شاید یکم با پلانم تو امتحان متفاوت باشه در حد 5 درصداینا پلانهای منه ،پلان بام رو هم تو امتحان کامل کشیدم .برشم ناقص بود یعنی فقط پله و کد ارتفاعی رو مشخص کردم،خوشحال میشم نظر بدید
البته شاید یکم با پلانم تو امتحان متفاوت باشه در حد 5 درصد![]()
نورگیری واحد جنوبی رعایت نشده+تیر افتاده تو نورگیر+مساحت واحد135و65 رعایت نشده.
من هم همینطور این از همش راحت تر بودسلام من 28 پله گرفتم در 4 گردش 7 تا پله هر پله 17 سانت که می شد 4.76
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |