کارات که خوب شده، دوتا شو دیدم،زیرزمین با یه طبقتو،
فقط از تو نورگیرت تیر ردشده،نهایتش نمره از دست میدی،
به نظرم قبولی،
اونکاریو ک ایمان تو آرشیو گذاشته ببین،براخرداده،29شده و قبول،براتو که ازاون خیلی بهتره
مشاهده پیوست 226161سلام پلان زیر زمین
تراز زیرزمینتون و طول رمپ اشتباهه.. ولی چیدمانتون خوبه.. مرسی عکس گرفتید از کارتون..
كارات خيلي تميز و خوبشده...ايشا.. قبولي..
فقط من شنيده بودم نبايد از رنگ و ...تو نقشه ها استفاده كرد و بعبارتي كار فني و اجرايي بشه تا پرزانته و ...
بازهم انشا...اينا نكات جزيي هستن...اميدوارم قبولي با نمره عالي![]()
سلام
بچه ها چیکار کردید؟
من رمپ منحنی از -1/5 دادم ولی پارکینگ هام خوب نشد همکف واول رسیدم به دوم بام ومقطع نرسیدم اونا اگه درست باشه کامله مبلمان واندازه گذاری
نمیدونم...
وای چه اشتباهی کردید تو همکف. توی ارتفاع بندی اشتباه بزرگی کردید. با چند تا پله از 0.00 رسیدید به 4.80. اصلا نمی شد. باید حداقل جایی که پله قرار داشت +1.40 می شد تا با 3.40 که میشه 20 تا پله به 4.80 می رسیدید. یعنی باید شما ورودی همکفتون را بغل راه پله قرار میدادید. بعد با -75 تا +1.20که در مجموع می شد 1.95 ارتفاع با 10-11 تا پله تقریبا حل می کردید.مشاهده پیوست 226173مشاهده پیوست 226174
طرح هام پر از ایراده متاسفانه من از همون اول با راپید میکشم بعده کشیدن متوجه سوتی های عظیم میشم و دیگه حوصلم نمیکشه برا اصلاح
انشالا دفعه لعد
متاسفانه دفعه پیش هم برش رو کشیده بودم مونده بود پیش خودم و اون باعث شد بیوفتم والا دوره پیش طرح هام خیلی خوب بود
این دفعه واقعا گند زدم![]()
وای چه اشتباهی کردید تو همکف. توی ارتفاع بندی اشتباه بزرگی کردید. با چند تا پله از 0.00 رسیدید به 4.80. اصلا نمی شد. باید حداقل جایی که پله قرار داشت +1.40 می شد تا با 3.40 که میشه 20 تا پله به 4.80 می رسیدید. یعنی باید شما ورودی همکفتون را بغل راه پله قرار میدادید. بعد با -75 تا +1.20که در مجموع می شد 1.95 ارتفاع با 10-11 تا پله تقریبا حل می کردید.
شما باید تو زیر زمین این کارو را انجام میدادی که از -2.60 به +1.20می رسیدید که ارتفاعی به میزان 3.8 بود. قطعا تعداد پله های زیرزمین شما بیشتر از اینی می شد که نشون دادید. و به همین مقدار پله های همکف که از 1.20 به 4.8 می رسید و بقیه پله ها که روال عادی خودشون را طی می کرد.
من دقیقا اولش این اشتباه شما را انجوم داده بودم.
ببخشید شاید هم من دارم اشتباه میکنم. چون بحث علمی هستش گفتم که نظرمو بگم اگه اشتباهی در نظرم بود به بزرگیتون ببخشید.
وای چه اشتباهی کردید تو همکف. توی ارتفاع بندی اشتباه بزرگی کردید. با چند تا پله از 0.00 رسیدید به 4.80. اصلا نمی شد. باید حداقل جایی که پله قرار داشت +1.40 می شد تا با 3.40 که میشه 20 تا پله به 4.80 می رسیدید. یعنی باید شما ورودی همکفتون را بغل راه پله قرار میدادید. بعد با -75 تا +1.20که در مجموع می شد 1.95 ارتفاع با 10-11 تا پله تقریبا حل می کردید.
شما باید تو زیر زمین این کارو را انجام میدادی که از -2.60 به +1.20می رسیدید که ارتفاعی به میزان 3.8 بود. قطعا تعداد پله های زیرزمین شما بیشتر از اینی می شد که نشون دادید. و به همین مقدار پله های همکف که از 1.20 به 4.8 می رسید و بقیه پله ها که روال عادی خودشون را طی می کرد.
من دقیقا اولش این اشتباه شما را انجوم داده بودم.
ببخشید شاید هم من دارم اشتباه میکنم. چون بحث علمی هستش گفتم که نظرمو بگم اگه اشتباهی در نظرم بود به بزرگیتون ببخشید.
خواهش میکنم ممنونم که وقت گذاشتین و کارمو دیدین
من کد همکف رو +0.10 گرفتم و از +-0000 وارد +0.10 شدم از +0.10 به 4.90 با 24 تا پله رسیدم البته با ارتفاع 20 سانت
بقیه پله هام 18 تا با ارتفاع 16.5 اینا رسیدم
اشتباهه ؟
من اومدم خونه دیدم یه اشتباه بد کردم اونم اینه که کد ارتفاعی رو که زدم نوشتم 4.6 درست حساب کرده بودم تعداد پله و ... ولی آخرش اشتباه نوشتم چکار کنم همه شیتام اینبار کامله کامل بود دیگه نمیدونم آخرش همیشه یه سوتی هست![]()
من اومدم خونه دیدم یه اشتباه بد کردم اونم اینه که کد ارتفاعی رو که زدم نوشتم 4.6 درست حساب کرده بودم تعداد پله و ... ولی آخرش اشتباه نوشتم چکار کنم همه شیتام اینبار کامله کامل بود دیگه نمیدونم آخرش همیشه یه سوتی هست![]()
سلام ُ من حمید هسنم . مدرس /ازمون نظام مهندسی
بچه های عزیز برای هر پلان یه ایتم شرط گذاری شده برای بررسی ایتم های بعدی . اگر در زیرزمین ایتم رامپ درست طراحی نشده باشه مابقی موارد بررسی نمیشه و اگر در همکف پلکلان و اسانسور صحیح نباشه مابقی موارد بررسی نمیشه .
در ضمن چون چند سال مصحح اوراق ازمون بودم . بررسی توسط یک نفر و بطور سختگیرانه و شدیدا تابع ضوابط تصحیح میشه .
؟؟!!!سلام ُ من حمید هسنم . مدرس /ازمون نظام مهندسی
بچه های عزیز برای هر پلان یه ایتم شرط گذاری شده برای بررسی ایتم های بعدی . اگر در زیرزمین ایتم رامپ درست طراحی نشده باشه مابقی موارد بررسی نمیشه و اگر در همکف پلکلان و اسانسور صحیح نباشه مابقی موارد بررسی نمیشه .
در ضمن چون چند سال مصحح اوراق ازمون بودم . بررسی توسط یک نفر و بطور سختگیرانه و شدیدا تابع ضوابط تصحیح میشه .
خوب شده کارتون تبریک میگم احتمال زیاد قبول هستین .منم کارم خیلی شبیه شما شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |