دوستم وقتت رو رویت نذار...اصلا فکر نکنم رویت رو سیستم هیچ شرکتی نصب باشه!!معمولا همه جا با کد و 3دی کار میکنن هم قوی ترن و هم اینکه وقتی میشه با 2 نرم افزار همه چی رو پیش برد اصلا منطقی نیست هی از این اکسترکت بگیری ببری تو اونیکی بعد دوباره بیاری تو اینیکی...![]()
قبول دارم خیلیا هنوز نمی شناسنش (البته تعدادشون به نسبت 2-3 سال پیش کمتر شده) ولی آخه مسئله اینجاست که اگه جا بیفته با رویت کار کنن دیگه همون دو تا نرم افزار هم تبدیل می شه به یکی!!!
[/QUOTE]arefe:اما 6 ماه دارم جون میکنم و خودم تنها فاز 2 رویت رو یاد میگیرم به این امید ک با اون یه کاری پیدا کنم.......
دوستم وقتت رو رویت نذار...اصلا فکر نکنم رویت رو سیستم هیچ شرکتی نصب باشه!!معمولا همه جا با کد و 3دی کار میکنن هم قوی ترن و هم اینکه وقتی میشه با 2 نرم افزار همه چی رو پیش برد اصلا منطقی نیست هی از این اکسترکت بگیری ببری تو اونیکی بعد دوباره بیاری تو اینیکی...
[/QUOTE]من با meriiil عزیز کاملا موافقم...تو گرگان دو سال شرکت استادم استقبال کرد و یکی از پروژه هاشونو بهم دادن اما متاسفانه اونقدر این پروژه سنگین بود به عنوان اولین کار ک از پسش برنیومدم...اما الان مدتیه دقیق تر نشستم و دارم روش کار میکنم...
اگه شرکتها رویت رو استفاده کنند دیگه نیاز نی ک اتوکد و تری دی رو بلد باشن...برای کیفیت رندر هم کافیه ببرن تو وی ریه مکس و اونجا رندر نهایی رو بگیرند...میدونید چ امکاناتی داره؟؟من خیلی باهاش حال میکنم...توی فاز 2 خیلی برنامه زمان بندی رو کم میکنه و کدوم شرکته ک اینو نخواد؟؟؟من ک همه تلاشمو میزارم تو شهر خودم اونو جا بندازم...به لطف خدا....
)))

حتی عکسشم ندیدم