بچه ها من رتبم 160 بود دوسال قبل اسکیس رو 31و 38 درصد زدم.اما امسال بسیار گند زدم چرا که اصلا موضوع رو نفهمیدم.صدیق بعد کنکور مشهد بوده وبه پسر خاله ام گفته هرکی گنبد شبیه ی مسجد گذاشته کارشو میذاریم کنار اخه خودش داوره من پرسپکتیو گگند زدم ی گنبد ودوتا مناره هم گذاشتم . بخدا خواب و خوراک ندارم امید وارم ی چن درصد بدن .خواهشا هرکی اینو خوند بهم جواب بدید شماهم گنبد گذاشتین؟اخه من سلام گاه فک کردم واس خود بناس چون اصلا سوالو نخوندم رفتم سر طراحی اما همه موارد رو کامل بستم خواهشا جواب بدید
بچه ها من رتبم 160 بود دوسال قبل اسکیس رو 31و 38 درصد زدم.اما امسال بسیار گند زدم چرا که اصلا موضوع رو نفهمیدم.صدیق بعد کنکور مشهد بوده وبه پسر خاله ام گفته هرکی گنبد شبیه ی مسجد گذاشته کارشو میذاریم کنار اخه خودش داوره من پرسپکتیو گگند زدم ی گنبد ودوتا مناره هم گذاشتم . بخدا خواب و خوراک ندارم امید وارم ی چن درصد بدن .خواهشا هرکی اینو خوند بهم جواب بدید شماهم گنبد گذاشتین؟اخه من سلام گاه فک کردم واس خود بناس چون اصلا سوالو نخوندم رفتم سر طراحی اما همه موارد رو کامل بستم خواهشا جواب بدید
الان زنگ صدیق زدم گفت کارتئو بکش میل کن.میگفت پارسال موضوع نظرگاه به 600 نفر صفر دادن.ایا منم جز همون صریا هسم؟خدا می داند
منو میگذارم تا امار نابغه های تاپیک رو در بیارم
http://www.niksalehi.com/public/archives/059139.php
البته شاید پشیمون شم گذاشتمش اخه اینجا زیاد هواش افتابی نیست![]()
منتظر خبرهای عجیب و غریب باشید مطمعن باشید بعد امدن درصد ها اکثراً معترضند یکی میگی اونیکی مدادی کشیده من راندو کردم چرا اون شده 40 من35؟؟اگه سال بعد تو اسکیس 3 تا مقوا بدن و بگن یه ماکت از طرحتون درست کنین، سال بعدش مردم با ولع بیشتری میرن سر این کلاس اسکیسا! یعنی هر جوری میخوان پیام بدن که اثر این کلاسا بیشتر مخربه و موضوع رو جوری طراحی میکنن که تمرینات شقاقی و صدیق و احسان طایفه کمتر بدرد بخوره، باز ما حالیمون نمیشه. همش درگیر خرافات هستیم، شقاقی موضوع رو گفته، نمیدونم صدیق اینجوری گفته، طایفه اونجوری گفته... یعنی انقدر مخمونو بکار نمیندازیم که بفهمیم کسی که بیشترین پول رو تو کشور از طریف اسکیس در میاره نمیتونه داور اسکیس باشه، انصافا به کسی برنخوره، ولی برای ارشد اونم تو رشته معماری و دانشگاههای سراسری، لااقل آدم باید یکمی ضریب هوشی هم داشته باشه، که هر حرف چرتی رو باور نکنه. واجب نکردن که همه برن سر کلاس فوق لیسانس بشینن.
---------------------------------------------------------
ولی این تاپیک یه خوبی داشته باشه، میتونیم بفهمیم داورا به چی دقت میکنن برای نمره دادن. الان اینجا کسایی داریم که مقیاسو رعایت نکردن، نفر داریم مدارک یه چیز دیگه تحویل داده، کسایی هستن که یه موضوع دیگه طراحی کردن، بعضیا ناقص، بعضیا کامل ولی کم کار، بعضیا مدادی، بعضیا با راندوی کامل... اگه همه کسایی که کارشونو توضیح دادن درصد اسکیسشون رو هم بگن میشه به یه جمع بندی کلی رسید.
شما رتبت چند شده که انقدر نگرانی؟؟واقعا درصد صفر هم میدن؟؟؟![]()
رتبم که خیلی بد شه ولی منم هم گنبد گذاشتم و در لحظات آخر مناره هم اضافه کردم..شما رتبت چند شده که انقدر نگرانی؟؟
من که رتبم بده از خدامه نمره ها بیاد بالا و به 70 درصد صفر بدن
نمیگم به من ندنن اما هرچقد فاصله تو اسکیس بیشتر باشه برای من که رتبم بالاست بهتره
البته ایشالا که حق کسی خورده نشه و هرکی به نتیجه تلاشی که کرده برسه![]()
دقیقا قصدشون ار دادن این سوالا و این مقیاسا همین بود که کسی دیگه سراغ این کلاسا نره یه جور موضوع داده بودن که نه طراحی فرم و پرسپکتیو خارجی داشته باشه که اکثر کلاسا آمورش میدن نه پلان خیلی عملکردی و مقیاسای یک 100 و یک 200 که معمولا تو کلاسا و ورکشاپا کار میکنن من خودمم یه جلسه کلاس رفتم بیرون دیگه نرفتم واقعا با شعور آدم بازی میشه تو این کلاسا طرف اومده داره رنگ ماژیک میگه چه رنگی رو انتخاب کنید ! دریغ از یه جو معماری به نفع منو و خیلیای دیگه شد که کلاس نرفتیم و فرم خودمونو زدیممشاهده پیوست 159351
من از بچگیم میدونستم نابغه ام
بیشترم میتونستم برم اما دیگه حال نداد
منتظر خبرهای عجیب و غریب باشید مطمعن باشید بعد امدن درصد ها اکثراً معترضند یکی میگی اونیکی مدادی کشیده من راندو کردم چرا اون شده 40 من35؟؟
یکی میگه من گنبدمو مدرن کردم واسه اونیکی آجری بود چرا من شدم 32 اون 33بنظر من درک صحیح از موضوع بسیار مهم بوده. و هدف هم دوری از همین کلاسهای اسکیس بوده تا یچیز 100بار تمرین شده کشیده نشه. چون مطنعناً تابحال کسی 1به 50 نکشیده بود
رتبم که خیلی بد شه ولی منم هم گنبد گذاشتم و در لحظات آخر مناره هم اضافه کردم..![]()
نگران نباشید وقتی از الگو های ایرانی استفاده کنید هیج وقت رد نمیشید مطمئن باشید من با بچه های زیادی که ارشد قبول شدن صحبت کردم گفتن استفاده از الگو های ایرانی تو کارهای مدرن خیلی به جاست به شرطی که عینا اونا رو نذارید یا اگه میذارید یه عملکرد جدید یا فرم جدید بدید بهشون این خیلی نمره آوره اگه به این سبک کار کرده باشید
دقیقا قصدشون ار دادن این سوالا و این مقیاسا همین بود که کسی دیگه سراغ این کلاسا نره یه جور موضوع داده بودن که نه طراحی فرم و پرسپکتیو خارجی داشته باشه که اکثر کلاسا آمورش میدن نه پلان خیلی عملکردی و مقیاسای یک 100 و یک 200 که معمولا تو کلاسا و ورکشاپا کار میکنن من خودمم یه جلسه کلاس رفتم بیرون دیگه نرفتم واقعا با شعور آدم بازی میشه تو این کلاسا طرف اومده داره رنگ ماژیک میگه چه رنگی رو انتخاب کنید ! دریغ از یه جو معماری به نفع منو و خیلیای دیگه شد که کلاس نرفتیم و فرم خودمونو زدیم
تا وقتی نتیجه ها نیاد معلوم نمیشه نظر داورا چیه.. تا اون موقع فقط صبر..![]()
منم قصد توهین به همه رو نداشتم اتفاقا تو ورکشاپ مرکز معماری بودم جلسه هایی که نقد اسکیس بود فوق العاده بود پژمان هم از نظر اخلاقی هم از نظر علمی ایشون بهترین استادیه که من دیدم ولی استاد خوب کم داریممن رفتم پیش پژمان شکوهی واقعاً به ما معماری یاد داد. برامون وقت گذاشت و چیز یادمون داد. دلسوزیش برای معماری مشخص بود و از راندو کردن فقط بهمون گفت زیر سقف تیرهترین-سایه تیره- شیشه هم کمی روشن بقیه جاها هم سایه نمیخواد.
هرکی پژمان شکوهی رو بشناسه میدونه که نه دنبال پوله نه منفعت طلبی یا بزرگ نمایی کلاسا به 15نفر نهایت 20 نفر شروع میکرد تایم کلاس هم 4ساعت بود اما 5ساعت بیشتر هم وایمیستاد.
دلم براش تنگ شدیه زنگ بزنم برم ببینمش
بچه ها یه موسیقی فوق العاده آهنگ شماره 3 از آلبوم دود عود از استاد شجریان
منو میگذارم تا امار نابغه های تاپیک رو در بیارم
منم قصد تکذیب حرفهای شما رو نداشتم ، حق باشماست وقتی آقای ا.ش 400 نفر میرن پیشش خب معلومه سطح اون کلاسها . من با کسایی که کلاس همین آقای ا.ش میرفتن صحبت میکردم بارها پشیمونی خودشون و اعلام کردند.منم قصد توهین به همه رو نداشتم اتفاقا تو ورکشاپ مرکز معماری بودم جلسه هایی که نقد اسکیس بود فوق العاده بود پژمان هم از نظر اخلاقی هم از نظر علمی ایشون بهترین استادیه که من دیدم ولی استاد خوب کم داریم
شما رتبت چند شده که انقدر نگرانی؟؟
من که رتبم بده از خدامه نمره ها بیاد بالا و به 70 درصد صفر بدن
نمیگم به من ندنن اما هرچقد فاصله تو اسکیس بیشتر باشه برای من که رتبم بالاست بهتره
البته ایشالا که حق کسی خورده نشه و هرکی به نتیجه تلاشی که کرده برسه![]()
نمره ام 23 شد![]()
چه بازی جالی من ورغ نمیگم 2 بار اول 5 ثانیه شد وبعد از کلی امتحان کردن رسید 18 ثانیه البته استمرار در کار بود پس نابغع نیستم مثل کارگر زیاد کار کردممنو میگذارم تا امار نابغه های تاپیک رو در بیارم
بله مثل این میمونه که اسکیس برگزار نشده.این سیستم اسکیس واقعا نامردیه هر چقدر درصد اسکیس ها بیاد پایین به نفع نفراتی می شه که رتبه شون به یک نزدیک تر این طور نیست؟؟؟؟
مگه قراره دفعه اول برسیم به 25 ثانیه؟؟ اگه اینجوره که من ایکیوم در حد جلبکهچه بازی جالی من ورغ نمیگم 2 بار اول 5 ثانیه شد وبعد از کلی امتحان کردن رسید 18 ثانیه البته استمرار در کار بود پس نابغع نیستم مثل کارگر زیاد کار کردم![]()
این سیستم اسکیس واقعا نامردیه هر چقدر درصد اسکیس ها بیاد پایین به نفع نفراتی می شه که رتبه شون به یک نزدیک تر این طور نیست؟؟؟؟
از من
مشاهده پیوست 159357
بله مثل این میمونه که اسکیس برگزار نشده.
و باید بگم که داورا هیچوقت نمیزارن صرفاً تعوری تعیین کننده باشه مطمعن باشید وقتی میانگین بیاد رو 20 یعنی بالای 50 ذرصد رو فر دادن
و وقتی میانگین رو 30 باشه معنیش این نیست که به بدا 25 دادن به خوبا 35 معنیش اینکه به خوبا 50 دادن به بدا 10
دکتر مهدوی بسیار روی صفر و صد بودن اسکیس تاکید میکرد. مطمعن باشید وقتی میگن میانگین 30 هست کمتر کسی نمرش به 30 نزدیکی و همیشه نمره ها از میانگین دوره
به نظرم گذاشتن مناره وگنبد دیگه جز مرجوعی ها نمیره اما خب نمره خیلی خوبی هم نمیگیره چون موضوع گنبد نما بود نه طراحی گنبدرتبم که خیلی بد شه ولی منم هم گنبد گذاشتم و در لحظات آخر مناره هم اضافه کردم..![]()
نا امیدم کردی و روشن شدم که الکی خوشحال نباشم و شب ها بریم دعا کنیم شاید آخر ماه رمضونی فرجی بشه
به نظرم گذاشتن مناره وگنبد دیگه جز مرجوعی ها نمیره اما خب نمره خیلی خوبی هم نمیگیره چون موضوع گنبد نما بود نه طراحی گنبد
در ضمن صدیق داور نیست شقاقی عمرا خواب دیده باشه وطایفه هم که کارای صدیق رو دزدیه تو کتابش همه اینها دکان باز کردند توجه نکنید. حالا اگر بر خلاف نظرشون هم باشه چون کسی دیگه نظراتشون رو داره پخش میکنه میگند شایعه بوده
دقیقا من ههم با شکوهی کلاس داشتم هم عسگری پور وهم علیمحمدزاده البته طی 1سال وخورده ای گذشته خوبند 3 تاشونم خداییش فکر پول نیستندمن رفتم پیش پژمان شکوهی واقعاً به ما معماری یاد داد. برامون وقت گذاشت و چیز یادمون داد. دلسوزیش برای معماری مشخص بود و از راندو کردن فقط بهمون گفت زیر سقف تیرهترین-سایه تیره- شیشه هم کمی روشن بقیه جاها هم سایه نمیخواد.
هرکی پژمان شکوهی رو بشناسه میدونه که نه دنبال پوله نه منفعت طلبی یا بزرگ نمایی کلاسا به 15نفر نهایت 20 نفر شروع میکرد تایم کلاس هم 4ساعت بود اما 5ساعت بیشتر هم وایمیستاد.
دلم براش تنگ شدیه زنگ بزنم برم ببینمش
بچه ها یه موسیقی فوق العاده آهنگ شماره 3 از آلبوم دود عود از استاد شجریان
http://uplod.ir/28k5it0s2h6z/03.MP3.htm
من خودم طرفدار کلاسهای اسکیسم اما اینکه بشینن با رتبه های برتر تا 2شب کرکسیون کنن ماهیت آموزشگاهو نشون میدهدوست من پارسال دانشگاه تهران منظر قبول شد ميگفت خيلي از همكلاسياش پيش شقاقي رفتن ، منم سر اين حرفش پيش شقاقي رفتم و ديدم رتبه ١ و كلي رتبه هاي زير ١٠٠ اونجا هستن . درسته وقتي جمعيت زياد باشه يادگيري سخته ولي واقعا كاراي چند تا از اسيستاش عالي بود ، يه بارم سر كلاس شكوهي رفتم ولي كار بچه هاش خيلي ضعيف بود (البته شايد فقط اون كد اينطوري بوده) ولي كلا اين كلاسا فقط خرج كردن پول نيس آدم كلي چيز ياد ميگيره. منم توو دانشگاه كلي استاد خووب داشتم ولي بازم وركشاپ برام آموزنده بود ،براي رتبه هاي برتر كه ديگه عاليه ...تا ساعت ٢شب توو ايوانخانه باهاشون كركسيون ميشد ، درسته خيليا وركشاپو جدي نگرفتن و خيلي چيزا ياد نگرفتن ولي اگه ميخواست هر كسي ميتونست خيلي آموزش ببينه،نميگم هر ساعتش مفيد بود (خيلي از ساعتها هم به همين رنگ ماژيك شاي گذشت) ولي ساعتاي مفيدم داشت، در ضمن كليم مقطع ١:٥٠ كار كردن ،قصدم طرفداري نيس ولي به نظرم كسي كه توويه وركشاپ نبوده نميتونه بگه بد بوده يا خوب,اين پستو گذاشتم كه اگه از بچه هاي سال بعد كسي اين تايپيكو ديد فكر نكه كلاساي اسكيس بدرد نميخورن ،حداقل نظر يه طرفدار كلاسم ببينه
نا امیدم کردی و روشن شدم که الکی خوشحال نباشم و شب ها بریم دعا کنیم شاید آخر ماه رمضونی فرجی بشه
کلا اعصاب نداریدااااا. من منظورم اینه که خواب ندیده توهم زده یا لابی گری کردهاي بابا ...من جلوي شقاقي بودم گفت خواب ديده كار رو بلنديه... شما كه نبودي چه جوري ميگي شقاقي عمرا خواب ديده باشه؟؟؟؟ درسته حرفش بدرد نخورد ولي سايت رو بلندي بود ديگه