دوستان عزیز ، تا نتایج نیاد انقدر استرس به خودتون وارد نکنید
مطمئنا آنچه که صلاحه و به نفع شماست برای شما رقم می خوره ... سعی کنید خودتونو برای هر نتیجه ای آماده کنید ولی ته دلتون به شدت امیدوار یه نتیجه ی خوب باشید
چندتا نکته را از آزمون به حالت کلی برداشت کردم که مطرح می کنم و ممکنه داورها چیزهای دیگه ای مد نظرشون باشه ... اما استنباط من از صورت سوال به این صورته :
1- طراحی بر بلندای تپه : با توجه به اینکه هیچ سایتی در صورت سوال مطرح نشده ، دست دانشجو باز گذاشته شده که در یک سطح صاف طراحی کنه و یا بتونه در یک حالت شیب کم طراحی کنه ، این به نوبه ی خودش نکته ی مثبتی از طرف طراح سواله ... و ایشالا داورهای عزیز هم به هر 2 نوع کار نمره میدند
2- این بنا باید دارای ارزشی نمادین بوده و از دور دست بصورت نشانه ای قابل مشاهده باشد : در اینجا بحثی از المان نیست ... چرا که برپایی بنا در جوار یک عنصر مهم همچون حرم حضرت معصومه (س) باید علاوه بر یک طرح متواضعانه در برابر حرم ، آنچنان هم خودنمایی ننماید و ممکنه طراحی یک بنای سبک و متواضع صحیح تر از یک بنای صلب و سنگین باشه ( ایشالا داورها به هر دو نوع کار نمره میدن )
3- عنوان گنبد نما ممکنه خیلی از بچه ها را به سمت طراحی گنبد هم سوق داده باشه ... اما به نظر بنده طراحی گنبد شاید آنچنان مطلوب نباشه و یکی از دلایلش هم ، همون نکته ای که در مورد 2 ذکر کردم بلکه در واقع بنای طراحی شده باید ما را در یک منظره ( که طراح هم از اون پرسپکتیو خواسته ) به نمایی از گنبد حرم مطهر سوق دهد ( باز هم تاکید می کنم که ممکنه داورهای محترم نظرشون به طراحی گنبد هم مثبت باشه)
در هر صورت برای همه دوستانی که واقعا زحمت کشیدم آرزوی بهترین ها را می کنم ... انقدر هم دلواپس نباشین